Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Wandcoating

G-vloeren BV en ons grote assortiment topkwaliteit wandcoatings

Een wandcoating van G-vloeren wordt ook ingezet om een ruimte een andere kleur te geven, maar primair worden onze topkwaliteit wandcoatings aangebracht om wanden waterafstotend te maken, te impregneren of om wanden anti-statisch of anti-allergeen te maken. Wandcoatings van G-vloeren beschermen het oppervlak en maken wanden goed te onderhouden en prima schoon te maken. Epoxy wandcoatings van G-vloeren BV zijn hoogwaardige 2-componenten producten die ruimten extra kwaliteit geven en wanden beschermen tegen UV-straling, vocht, zuren, olie, uitlaatgassen en andere invloeden van welke aard dan ook. Ze worden gebruikt in onder andere parkeergarages, magazijnen, opslagloodsen, fabrieken, operatiekamers, winkels en tal van andere ruimtes om wanden te verduurzamen. De coating is na droging bijzonder hard en ondoordringbaar, slijtvast en krasvast. De meeste wandcoatings worden aangebracht met rollers en doorgaans aangeduid als rolcoatings in tegenstelling tot wandpleisters die met een vlakspaan worden aangebracht in een veel dikkere laag. In tegenstelling tot wandcoatings moeten wandpleisters worden behandeld met een extra vloeistofkerende wandproducten zoals een waslaag of "sealer". Wandcoatings op basis van epoxy zijn zeer dun aan te brengen, uitgedrukt in µm, een duizendste millimeter. Deze coatings kunnen variëren van 100 tot 300 µm per laag. Extra bescherming kan worden verkregen door meerdere lagen over elkaar aan te brengen. Bij G-vloeren BV kunt u terecht voor de meest hoogwaardige betoncoatings.

Waarom G-vloeren inschakelen voor de applicatie van wandcoatings?

Onze opdrachtgevers schakelen ons in om onze uitgebreide knowhow van wandcoatings en alles wat daarbij komt kijken zoals onder meer: de preparatie van ondergronden, het dichtzetten van scheuren ontstaan door zettingen of andere voorbehandelingswerkzaamheden zoals vlakschuren van beton, vlamstralen van verontreinigde ondergronden etc.. Wandcoatings van G-vloeren BV kunnen zowel transparant als in honderden verschillenden kleuren worden aangebracht en dat maakt ze multifunctioneel en bijna overal te gebruiken. G-vloeren BV biedt klanten uitstekende voorwaarden en garanties en is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA).

Wandcoating versus wandpleister, wat is handig?

Een epoxy wandcoating is een totaal ander product dan bijvoorbeeld Pandomo of Beton Ciré. Deze twee pleistersoorten worden veelal in woningen en winkels gebruikt om sanitaire ruimten een speciale kleur en wandstructuur te geven. Bent u particulier en twijfelt u over welke wandcoating of pleisterlaag voor uw situatie het meest ideaal is en het beste beschermt? Onze technische adviseurs staan altijd klaar om uw vragen over coatings te beantwoorden.

Bel 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl om meer te weten te komen over onze multifunctionele wandcoatings.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike