Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Beton vloer

G-vloeren - De veelzijdige afwerkingsspecialist voor elke beton vloer

Wilt u een beton vloer afwerken met een hoogwaardig en slijtvast product? Heeft u al eens nagedacht over een kunststof afwerking van polyurethaan of epoxy? G-vloeren BV is de afwerkingsspecialist voor uw betonnen vloer, wij bieden u een ruim assortiment kleuren en oppervlaktestructuren, zeer gebruiksvriendelijke vloeren met een superieure toekomstbestendigheid. Al ruim 15 jaar zijn wij actief voor particulieren en ondernemers om die specifieke beton vloer op een unieke en gestileerde esthetische manier van een hoogwaardige afwerking te voorzien. Met gietvloeren van G-vloeren BV verkrijgt u een lichte, onderhoudsvriendelijke en zeer slijtvaste ondergrond die voor de eerst komende 15 tot 20 jaar zijn intrinsieke eigenschappen behoudt.

Beton vloer binnenshuis voorzien van een nieuwe afwerking

De alifatische PU gietvloer is een probaat middel om elke ondergrond binnenshuis nieuw elan te geven. Uw beton vloer krijgt een zeer dunne toplaag waarop u zeer comfortabel woont, leeft en werkt. Onze afwerkingen voor betonnen vloeren zijn in duizenden kleuren en structuren aan te brengen inclusief handige anti-slip lagen voor extra gebruiksveiligheid. Onze betonvloer afwerkingen zijn naadloos, krasvast en anti-allergeen. U kunt onze beton vloer afwerkingen gebruiken om uw badkamer geheel waterdicht te maken, om extra kleur aan te brengen op balkons of om de beton vloer van uw woonkamer te verduurzamen. Op onze alifatische polyurethaan beton vloer afwerkingen krijgt u 5 jaar garantie op de kleurechtheid van de vloerafwerking.

Beton vloer renovatie of restauratie

Wilt u een verouderde beton vloer laten renoveren? G-vloeren BV beschikt over de meest moderne machinale middelen om uw vloer weer egaal te maken. Uiteraard zetten wij alle scheuren, gaatjes en kieren dicht en nemen wij alle maatregelen om uw vloer klaar te maken voor de uiteindelijke gietvloerafwerking. Ook als u een verontreinigde beton vloer heeft of toe bent aan een vloeistofdichte beton vloer, kunnen onze technische advisieurs u de juiste oplossing aanreiken. Beton vloer restauratie van G-vloeren BV wordt gedaan door onze professionele uitvoeringsteam, stuk voor stuk mensen met ruime ervaring in beton vloer conservering en verduurzaming.

De woonbeton vloer van G-vloeren BV

Naast gietvloeren en coatings leveren wij ook speciale woonbeton vloeren. Deze cementgebonden afwerkingen kunnen in dikkere lagen worden aangebracht dan onze reguliere gietvloeren. Voordeel is dat u gelijk alle leidingen kunt laten aanbrengen (bv. vloerverwarming) en dat u beschikt over een zeer slijtvaste woonvloer.

Beton vloer laten renoveren of professioneel af laten werken? Bespreek al uw wensen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

Betonvloer Amsterdam

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike