Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Design betonvloer

Design betonvloer van G-vloeren BV

G-vloeren BV is de erkende vakspecialist voor het aanleggen van design betonvloeren. Maar wat is een design betonvloer eigenlijk precies en hoe onderscheidt deze benaming zich van regulier afgewerkte betonvloeren met coatings? Een design betonvloer is voorzien van een zeer hoogwaardig technisch en esthetisch product. Een afwerking die de betonvloer van glans, kleur en structuur voorziet. Een design betonvloer is een vloer die zeer intensief te gebruiken is en die moet beschikken over een aantal eigenschappen die het predikaat "design" waard is, oftewel, de betonvloer moet op maat in kleur of transparant zijn afgewerkt en niet met de zoveelste inferieure coating of gietvloer. G-vloeren BV gebruikt daarom het beste van het beste, veelal alifatische polyurethaan gietvloerproducten die in duizenden kleuren zijn samen te stellen en die zorgen voor naadloze en slijtvaste betonvloeren van uitstekende kwaliteit. Dit type design betonvloeren wordt door ons bij zowel particulieren als ondernemers aangelegd in badkamers, kantoren, showrooms en nog vele andere ruimten.

De ultieme design betonvloer met een alifatische gietvloerafwerking

In strikt scheikundige termen is een "alifatische" gietvloer een afwerking met een speciale moleculaire structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat de grondstoffen in de vloer geen verbinding aangaan met water of andere vervuilende elementen. Het gevolg hiervan is dat ook de UV-stabiliteit van de betonvloer verhoogd wordt. UV zorgt er namelijk bij inferieure afwerkingen voor dat vuil en water wel verbindingen aangaan met de gietvloer waardoor na verloop van tijd "vergeling" optreedt. Design betonvloeren zijn veel kleurstabieler en dat zorgt voor duurzamere kwaliteit en stabiliteit van de betonvloer. De gietvloeren op design betonvloeren zijn geheel naadloos aan te brengen en zeer eenvoudig schoon te houden. Het enige nadeel van design betonvloeren die met behulp van gietvloeren zijn afgewerkt is dat kleine steentjes nog wel eens voor wat krasjes kunnen zorgen.

Design betonvloer in cementgebonden woonbeton

Onder de groep design betonvloeren is nog een andere bekende afwerking te noemen. Woonbeton is een cementgebonden design betonvloer die ook in diverse kleuren en structuren kan worden aangebracht. Het verschil met kunststof gebonden gietvloeren zoals PU vloeren zit 'm in de gebruikte grondstof. Door de toevoeging van zand en speciale kwartsen is woonbeton als design betonvloer zeer slijtvast en robuust. Net als gietvloeren zijn woonbeton vloeren zeer goed te gebruiken als ondergrond in badkamers of andere natte ruimten. Een design woonbeton vloer wordt doorgaans afgewerkt met een was of sealer die zorgt voor de vloeistofdichtheid en vuilafstotendheid van de betonvloer. Ga naar onze woonbeton pagina voor meer informatie over dit mooie vloerafwerkingsproduct.

Kiezen voor een design betonvloer is kiezen voor een superieure vloerafwerking met bewezen kwaliteit. Vraag onze technische experts naar de voor u meest optimale design betonvloer of vraag vrijblijvend een offerte aan.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike