Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Zwembaden | G-vloeren.nl

De veilige en gebruiksvriendelijke antislipvloer voor zwembaden

Veiligheid en hygiëne spelen bij binnen- en buiten zwembaden een belangrijke rol, omdat de exploitanten van zwembaden de gezondheid en veiligheid van hun badgasten zo optimaal mogelijk willen waarborgen. Met name de vloeren in zwembaden vervullen hierbij een cruciale rol, want de kwaliteit en de eigenschappen van de vloeren in zwembaden bepalen voor het overgrote deel de mate van veiligheid en hygiëne. De vakbekwame en ervaren applicateurs van G-vloeren hebben op basis van hun jarenlange ervaring met het appliceren van kunststofvloeren in zwembaden een speciale kunststof vloer voor zwembaden weten te appliceren die voldoet aan de strengste eisen en voor exploitanten kostenbesparend is.

De innovatieve kunststof vloer van G-vloeren voor zwembaden

De innovatieve kunststof vloer voor zwembaden wordt geappliceerd van hoogwaardige kunststoffen die vrij zijn van schadelijke stoffen. De speciale kunststof vloer voor zwembaden is mede dankzij een toplaag vloeistofdicht en voorzien van antislip. De antislip, die in verschillende gradaties verkrijgbaar is, doet de kans op uitglijden sterk verminderen. Omdat de kunststof vloer voor zwembaden van G-vloeren vloeistofdicht is, houdt de zwembadvloer aanmerkelijk minder bacteriën vast en is hij eenvoudig te onderhouden en desinfecteren. Dit zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen. Natuurlijk is de innovatieve kunststof vloer van G-vloeren voor zwembaden duurzaam bestand tegen chemicaliën als chloor.

Een professionele en duurzame multifunctionele zwembadvloer

De duurzame kunststofvloeren voor zwembaden zijn door G-vloeren als EP coatingvloer of EP gietvloer toe te passen. De beide zwembadvloersystemen van G-vloeren zijn zeer veilig. Belijningen, looppaden en bedrijfslogo’s kunnen duurzaam in de vloeren verwerkt worden. De professionele kunststofvloeren voor zwembaden zijn tot stand gekomen op basis van praktijkervaringen. Wanneer u een nieuwe kunststof vloer wilt laten appliceren hoeft u geen inkomsten te missen, omdat de vloeren zeer snel belastbaar zijn en gefaseerd geappliceerd kunnen worden. Ook kunnen wij de werkzaamheden voor u in de avonduren verrichten.

Voordelen van de zwembadvloeren van G-vloeren
 • Naadloos en duurzaam
 • Hygiënisch
 • Vloeistofwerend
 • Veilig en brandwerend
 • Geeft optimaal zwemplezier
 • Zeer slipvast
 • Duidelijke belijningen
 • Geschikt voor multifunctioneel gebruik
 • Bestand tegen chemicaliën
 • Slijtvaste coating
 • Alle kleuren zijn mogelijk
 • Zeer gebruiksvriendelijk

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike