10 unieke eigenschappen van een lavasteen gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is helemaal hip om een lavasteen gietvloer in huis te hebben. De manier waarop deze vloer de woonbranche voor zich wint, is vergelijkbaar met de lavastroom van een uitbarstende vulkaan. Er is geen houden aan. Wij laten u graag kennismaken met deze unieke vloer en doen dat door 10 unieke eigenschappen van een lavasteen gietvloer te beschrijven.

1. Natuurlijke materialen

Lavagesteente is vulkanisch gesteente en bestaat volledige uit natuurlijke materialen. Wij combineren deze natuurlijke materialen met kunsthars en coating om het gesteente geschikt te maken voor het creëren van een lavasteen gietvloer.

2. Slijtvast en krasbestendig

Een andere onderscheidende eigenschap van een lavasteen gietvloer is, dat deze slijtvast en krasbestendig is. Dat is ideaal als u kleine kinderen heeft, die graag op de grond spelen of als u er huisdieren zijn, zoals een hond of een kat.

3. Vloeistofdicht

Een lavasteen gietvloer is vloeistofdicht te plaatsen, maar de toepassing vindt vooral plaats in woonkamers, keukens en slaapkamers. Een lavasteen gietvloer is echter ook geschikt om in uw badkamer te plaatsen. Maak van uw interieur een eenheid door deze schitterende vloer in meerdere ruimtes te laten overlopen.

4. Onderhoudsarm

Een vloeistofdicht oppervlak van een vloer in combinatie met de extreme krasbestendigheid en slijtvaste karakter, maakt van een lavasteen gietvloer een onderhoudsarme vloer. U maakt deze vloer makkelijk schoon met de stofzuiger, stofwisser, zachte bezem of vochtige doek. Er dwarrelt in huis altijd wel wat stof rond, maar het voordeel is dat stof zich niet vastkleeft op deze vloer. U veegt of zuigt het zo op.

5. Comfortabel

Een vloer in huis moet comfort bieden. Dat is een eerste vereiste en daar voldoet onze lavasteen gietvloer aan. Het voelt niet aan als hard gesteente, want de hybride samenstelling met kunsthars maakt daarin het verschil en zorgt voor comfort.

6. Warm

Het wordt niet heet onder uw blote voeten als u op een lavasteen gietvloer staat, maar het voelt wel lekker warm aan. Dat is ook weer de kracht van deze vloer die overigens nog krachtiger is te maken als u er vloerverwarming onder laat leggen.

7. Ruimtelijk effect

Lavasteen gietvloeren zijn naadloos. Dat staat garant voor een ruimtelijk effect en voor eenheid in het design. U ziet geen voegen, geen kieren en geen gaten, maar een aaneengesloten oppervlak.

8. Lange levensduur

Pas op, want als u eenmaal een lavasteen gietvloer kiest, zit u er lang aan vast. In elk geval als u de vloer niet vervangt tot deze daaraan toe is. Dat kan 10, 20 of zelfs wel 30 jaar of meer duren.

9. Kleurecht

Lavasteen gietvloeren hebben de eigenschap kleurecht te zijn en dat heeft als voordeel dat uv-licht daar geen invloed op heeft. Onze lavasteen gietvloeren zijn overigens in prachtige kleuren verkrijgbaar.

10. Machtig mooie uitstraling

De beste eigenschap tot het laatst bewaren? De machtig mooie uitstraling van een lavasteen gietvloer is het krachtigste kenmerk. Laat er maar woorden op los, van luxe tot stijlvol en van exclusief tot stoer en van elegant tot robuust en van …, zegt u het zelf maar.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten