Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Een transparante prijs voor uw gietvloer. U heeft al een gietvloer vanaf € 45,- per vierkante meter.

Wat kost een gietvloer?

De prijs van een gietvloer ligt tussen de € 45,- en de € 65,- per vierkante meter. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van onder andere: het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de huidige ondervloer, de locatie en de gewenste kleur.

Richtprijzen voor een gietvloer

Type gietvloerGietvloer 20 – 50 m2Gietvloer 51 – 100 m2Gietvloer 101 – 150 m2Gietvloer 151 – 200 m2
PU Gietvloer€ 3.850,-€ 65,- per m2€ 59,- per m2€ 53,- per m2
EP Gietvloer€ 3.250,-€ 51,- per m2€ 46,- per m2€ 43,- per m2
Woonbeton€ 4.350,-€ 74,- per m2€ 68,- per m2€ 63,- per m2
EP Vloercoating€ 2.150,-€ 29,- per m2€ 26,- per m2€ 25,- per m2

Om de exacte prijs voor uw gietvloer te berekenen kunt u geheel gratis een offerte aanvragen. Heeft u liever eerst persoonlijk advies over uw nieuwe gietvloer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

De prijs van een gietvloer

De prijs is deels afhankelijk van het type gietvloer, aantal vierkante meters, ondergrond, woonplaats, de complexiteit van het project en de gewenste kleur. Als basisprijzen hanteren wij onderstaande tarieven.

Prijs PU gietvloer

Hieronder vindt u richtprijzen voor de polyurethaan gietvloeren.

De exacte prijs voor een PU gietvloer is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf. De prijs is deels afhankelijk van het type gietvloer, aantal vierkante meters, ondergrond, woonplaats, de complexiteit van het project en de gewenste kleur. Als basisprijzen hanteren wij onderstaande tarieven.

Aantal m2Prijs
PU Gietvloer 20 – 50 m2€ 3.850,- vaste staffel (excl. BTW)
PU Gietvloer 51 – 100 m2€ 65,- per m2 (excl. BTW)
PU Gietvloer 101 – 150 m2€ 59,- per m2 (excl. BTW)
PU Gietvloer 151 – 200 m2€ 53,- per m2 (excl. BTW)

Prijs EP gietvloer

Hieronder vindt u richtprijzen voor de epoxy gietvloeren.

Aantal m2Prijs
EP Gietvloer 20 – 50 m2€ 3.250,- vaste staffel (excl. BTW)
EP Gietvloer 51 – 100 m2€ 51,- per m2 (excl. BTW)
EP Gietvloer 101 – 150 m2€ 46,- per m2 (excl. BTW)
EP Gietvloer 151 – 200 m2€ 43,- per m2 (excl. BTW)

De exacte prijs voor een EP gietvloer is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf.

Prijs woonbeton

Hieronder vindt u richtprijzen voor een woonbeton vloer.

Aantal m2Prijs
Woonbeton 20 – 50 m2€ 4350,- vaste staffel (excl. BTW)
Woonbeton 51 – 100 m2€ 74,- per m2 (excl. BTW)
Woonbeton 101 – 150 m2€ 68,- per m2 (excl. BTW)
Woonbeton 151 – 200 m2€ 63,- per m2 (excl. BTW)

De exacte prijs voor woonbeton is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf.

Prijs EP vloercoating

Hieronder vindt u richtprijzen voor een epoxy vloercoating.

Aantal m2Prijs
EP vloercoating 20 – 50 m2€ 2100,- vaste staffel (excl. BTW)
EP vloercoating 51 – 100 m2€ 29,- per m2 (excl. BTW)
EP vloercoating 101 – 150 m2€ 26,- per m2 (excl. BTW)
EP vloercoating 151 – 200 m2€ 25,- per m2 (excl. BTW)

De exacte prijs voor EP vloercoating is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf.

Opbouw van de kosten voor een gietvloer

De kosten van een gietvloer, woonbeton, een vloercoating of één van onze andere moderne vloeren zijn afhankelijk van diverse factoren.

De grootte van de vloer

Het grootste kostenplaatje voor een gietvloer zit hem in de apparatuur, het transport en de voorbereiding. Het gieten van een groot oppervlak is relatief snel gebeurd ten opzichte van het gieten van een klein oppervlak. Dit betekent dat wij grotere vloeren vaak voor een lagere vierkante meter prijs kunnen leveren.

De gewenste kleur

Onze vloeren kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. De gekozen kleur heeft echter wel effect op de prijs. De basiskleur gietvloer kunnen wij leveren tegen de basisprijs, een mono gekleurde vloer zorgt voor een iets hogere prijs en een gietvloer volledig naar uw eigen design zorgt voor aanvullende kosten.

Het type gietvloer

Zoals in bovenstaande prijsoverzichten te zien is, hanteren wij verschillende tarieven voor de verschillende vloeren. Voor een gietvloer prijs geldt dat een PU gietvloer bijvoorbeeld duurder is dan een EP gietvloer. De EP gietvloer heeft namelijk niet de beschermende coating die de PU gietvloer wel heeft.

Type ondergrond en de benodigde preparatie

Een ondergrond moet goed voorbereid worden voordat een gietvloer gegoten kan worden. Deze voorbereiding is per vloer verschillend. De ondergrond moet geëgaliseerd worden, gereinigd en voorbehandeld worden.

Een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw gietvloer

Bovenstaande factoren hebben allemaal invloed op de prijs van een gietvloer. G-vloeren geeft u graag vrijblijvend inzicht in de kosten voor een gietvloer door onze gratis offerte.

Woonplaats

Een deel van de prijs van een gietvloer bestaat uit transportkosten. Deze zijn afhankelijk van uw woonplaats. In de offerte geven wij u vrijblijvend inzicht in het effect van de transportkosten op de totale gietvloer prijs.

Waarom leidt een groter oppervlak tot een lagere gietvloer prijs per m2?

Als u onze gietvloer prijzen bekijkt, valt direct op dat grotere oppervlakken een lagere m2 prijs hebben. Dat is uiteraard niet zonder reden en heeft te maken met de algemene kosten. Er zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden standaard kosten van toepassing. Onze applicateurs zijn langer bezig op een groot project in vergelijking met de uitvoering van een klein project. Dat brengt met zich mee dat er sprake is van schaalvoordeel en dat voordeel vertalen wij in een lagere gietvloer prijs per m2.

Schaalvoordeel komt in veel branches voor en ook bij gietvloeren. Dat betekent overigens niet dat het schaalvoordeel alleen is weggelegd voor bedrijven. Het is wel zo dat bedrijven vaak grotere oppervlakken kennen waar de vloer op komt te liggen. In een doorsnee woning is het grootste schaalvoordeel daarom vaak niet van toepassing. Toch zijn er mogelijkheden voor een korting op de gietvloer prijs. Dat komt vooral voor bij nieuwbouwprojecten. Gietvloeren zijn een echte trend en de kans is aanwezig dat uw toekomstige buren het oog ook laten vallen op deze prachtige vloer. Het is wat dat betreft aan te raden om in gesprek te gaan met uw toekomstige buren. Als er meerdere buren zijn die bij ons een gietvloer afnemen, daalt de prijs. G-vloeren voorziet in een aantrekkelijke korting op de gietvloer kosten.

Renovatie gietvloer prijs

Naast het aanbrengen van gietvloer is G-vloeren eveneens dé specialist als het gaat om renovatie. De kosten voor renovatie van uw gietvloer hangen af van het type beschadiging en van de duur van de herstelwerkzaamheden. Het komt wel eens voor dat er sprake is van verkleuring of van beschadiging. Het is dan niet nodig om geld uit te geven aan een compleet nieuwe gietvloer.

De kosten blijven beperkt als u de vloer door G-vloeren laat herstellen. Bijvoorbeeld door alleen een hoogwaardige toplaag aan te brengen. Wij komen bij u langs om het probleem te inventariseren. Misschien is er alleen sprake van een klein scheurtje of is er een beschadiging die gezorgd heeft voor aantasting van de gietlaag. Op basis van de inspectie komen wij met een oplossing op maat en ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het herstel. De prijzen van de herstelwerkzaamheden variëren voor een behandeling van kleurverschil tot het wegwerken van beschadigingen. Ook voor het oplossen van sterk verontreinigde gietvloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Prijs voor gietvloer met vloerverwarming

G-vloeren biedt u de mogelijkheid om een gietvloer met vloerverwarming te laten aanleggen. Voor wat betreft de prijs geldt uiteraard dat wij de kosten van de realisatie van vloerverwarming meenemen. Ook hiervoor stellen wij graag voor u een vrijblijvende offerte op. Het is aan te raden om bij de keuze voor dit type vloer met verwarming voor G-vloeren te kiezen.

U krijgt een duidelijke totaalprijs en bent daarbij niet afhankelijk van een andere leverancier in vloerverwarming. Wij zorgen dat de werkzaamheden in totaal worden uitgevoerd en dat is wel zo gemakkelijk. Bovendien profiteert u van een financieel voordeel vanwege het hoge rendement. Het energieverbruik daalt en de vloerverwarming is bovendien als hoofdverwarming te gebruiken. Tegenwoordig kiezen mensen steeds vaker voor een combinatie van verwarming en verkoeling. Ook daarvoor bent u bij G-vloeren aan het juiste adres.

Perfecte verhouding tussen gietvloer prijs en kwaliteit

G-vloeren hanteert aantrekkelijke, eerlijke en betaalbare prijzen voor alle soorten gietvloeren. Daarmee leveren wij overigens niet in op de kwaliteit van de materialen, deskundigheid en vakmanschap. De hoge kwaliteitseisen zijn als een rode draad aanwezig in onze gehele bedrijfsvoering. Dat begint al bij het verstrekken van professioneel advies als u in onze showroom komt. Onze technische verkopers hebben praktijkervaring en denken bovendien op een creatieve wijze met u mee om tot maatwerk te komen.

Onze uitvoerder die bij u langskomt op werkbezoek voordat de werkzaamheden plaatsvinden, is kundig en heeft oog voor detail. Onze applicateurs verstaan ons vak als geen ander en zorgen voor een perfecte afwerking van uw gietvloer en laten uw locatie netjes achter. In aanvulling op de hoge kwaliteitseisen die wij zelf nastreven, geldt dat wij graag een betrouwbare partner zijn. Betrouwbaar in die zin dat wij gemaakte afspraken niet voorbij laten gaan, maar altijd nakomen. Bovendien zit de garantie ook nog eens bij de kosten inbegrepen. Daarom voorziet G-vloeren in de beste verhouding tussen de gietvloer prijs en kwaliteit.

Voor een nieuwe gietvloer betaalt u een aantrekkelijke gietvloer prijs

G-vloeren beschikt over een jarenlange kennis en ervaring in de meest uiteenlopende giet- en coatingvloeren. Afhankelijk van de eisen en wensen die u aan uw vloer stelt, bieden wij u een passend advies en een passende gietvloer prijs.

Graag laten wij u kennis maken met de positieve producteigenschappen van onze gietvloeren. Het complete kleurengamma waarin onze gietvloeren leverbaar zijn, is in onze showroom te bekijken.

Meer informatie en een aantrekkelijke gietvloer prijs

G-Vloeren informeert u desgewenst over de gietvloer prijs en levertijd van de door u gewenste gietvloer prijs. Graag maken wij een passende offerte en bieden een mooie gietvloer prijs.

Ook voor alle benodigde informatie over het schoonhouden en onderhoud van gietvloeren kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten

Meer over gietvloeren

Heeft u meer informatie nodig om te bepalen of u een gietvloer wilt aanschaffen? Lees meer over gietvloeren:

Wanneer u liever telefonisch uitleg krijgt over gietvloeren kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 020 – 846 36 94

Grindvloer >>