Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is een slijtvaste, ijzersterke vloer. De vloer wordt door de uitstekende chemische en mechanische belastbaarheid voornamelijk toegepast in een industriële setting. Een epoxyvloer biedt vele voordelen:

 • Volledig naadloze vloer
 • Vloeistofdicht
 • Slijtvast
 • Bevordert de hygiëne
 • Hoge industriële belasting
 • Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen

Een epoxyvloer is de ideale vloer voor een industrieel bedrijf: hoge industriële belastbaarheid, eenvoudig te reinigen en leverbaar in elke gewenste kleur. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Epoxyvloer

De prijs van een epoxyvloer

De prijs van een epoxyvloer is op voorhand lastig te bepalen. Er zijn vele factoren die de uiteindelijke prijs zullen beïnvloeden.

De uitvoering van de epoxyvloer

Een epoxyvloer is verkrijgbaar is verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een epoxyvloer in een speciale kleur. De epoxyvloeren van G-vloeren zijn leverbaar in elke RAL en Sikkens kleur. Ook is een epoxyvloer leverbaar in elk denkbaar ontwerp. U kunt bijvoorbeeld het bedrijfslogo terug laten komen in de vloer. Kortom een epoxyvloer van G-vloeren is leverbaar in elk mogelijk design. Deze keuzes en het meerwerk dat hieruit komt heeft echter wel effect op de prijs.

De staat van de ondergrond

Om een epoxyvloer te gieten moet de ondergrond volledig egaal zijn. Als dit niet het geval is, zal de vloer eerst geegaliseerd moeten worden. Deze werkzaamheden zorgen voor een meerprijs

De grootte van het project

Bij het laten aanleggen van een Epoxyvloer kunt u profiteren van korting wanneer u een groter oppervlak laat leggen. De prijs per vierkante meter wordt namelijk lager naarmate het project groter wordt. Dit is omdat wij de vaste kosten dan kunnen verdelen over meer vierkante meter. Daar profiteert u uiteindelijk van.

Vrijblijvende offerte voor uw epoxyvloer

G-vloeren kiest er om deze reden voor om geen vaste prijs aan een epoxyvloer te koppelen. Zo voorkomen we dat u een verkeerd beeld krijgt van de totaalprijs. Om u een inzicht te geven in de prijs van een epoxyvloer kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een prijsopgave die volledig op maat is voor uw project. Neem contact met ons op via 020 - 846 36 94 of vul het online offerteformulier in.

Drie verschillende uitvoeren epoxyvloer

Een epoxyvloer is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: de antislip epoxyvloer, de ESD-vloer en de industriële epoxyvloer. Hieronder leest u meer over de verschillende uitvoeringen.

Antislip epoxyvloer

Een antislip epoxyvloer is voorzien van een extra coating om slippen tegen te gaan. Zo voorkomt u dat een natte vloer een gevaarlijke situatie oplevert.

Elektrisch geleidende epoxyvloer (ESD-vloer)

Een ESD-vloer is uitermate geschikt voor bedrijven waar elektrische ontlading kan voorkomen. De elektrisch geleidende epoxyvloer zorgt voor een veilige afvoer van deze elektrische lading. Zo zorgt u ervoor dat de apparatuur, de producten en de medewerkers geen last ondervinden van deze elektriciteit.

Industriële epoxyvloer

Een industriële epoxyvloer wordt ontworpen voor een puur industriële setting. Daarbij wordt rekening gehouden met de hoogst mogelijke mechanische belastbaarheid, de slijtvastheid, de hygiëne en vloeistofdichtheid. Met een industriële epoxyvloer geniet u van het hoogst haalbare op het gebied van epoxyvloeren.

Waarom weinig exacte epoxyvloer prijzen online te vinden?

U komt betrekkelijk weinig exacte epoxyvloer prijzen tegen op het internet en dat is niet zo raar. De prijs van een epoxyvloer is afhankelijk van een groot aantal facetten en dus niet zomaar iets wat u via het internet inkoopt. Voor het bepalen van exacte epoxyvloer prijzen zal G-vloeren BV altijd de bestaande ondergrond in kaart moeten brengen. Wij bepalen daarbij welke preparatie noodzakelijk is; schuren van de ondergrond, vlamstralen van verontreinigde delen en het dichtzetten van scheuren alsmede het afkitten van bestaande randen, het inventariseren van goten en afvoeren. Voor het vakkundig aanleggen van epoxygietvloeren en epoxycoatings gaan de noodzakelijke voorbereidingen vooraf, werkzaamheden die bij uitstek de hoogte van epoxyvloer prijzen per m2 bepalen.

Groter aantal m2 betekent per definitie lagere epoxyvloer prijzen

We kunnen wel zeggen dat de meeste epoxyvloer prijzen liggen tussen de 60 en 150 Euro per m2 maar dat hoeft niet geheel conform de realiteit te zijn. U kunt lagere epoxyvloer prijzen bedingen als uw gietvloerspecialist groter bij zijn eigen grondstoffenleverancier kan inkopen. U kunt bijvoorbeeld gezamenlijk als ondernemers met elkaar optrekken of als VVE(s) een groter aantal m2 inkopen. Hoe dan ook, in welke organisatorische vorm u uw epoxyvloeren ook inkoopt, de prijs blijft toch vooral afhankelijk van de noodzakelijke werkzaamheden die eraan vooraf gaan. U kunt zich voorstellen dat voor het vervangen of vernieuwen van een bestaande coating heel wat opties beschikbaar zijn. We kunnen een nieuwe coating aanbrengen over de bestaande of de ondergrond eerst coatingvrij maken. Epoxyvloer prijzen worden hoger naarmate er meer voorbereidingen moeten worden getroffen.

Factoren die onze epoxyvloer prijzen rechtstreeks bepalen zijn onder meer:

 • Epoxyvloer prijzen lager op basis van aantal m2 epoxycoating of gietvloer
 • Toe te passen primers en coatings voor of na het aanbrengen van de epoxyvloer
 • Marktprijs grondstoffen epoxyvloer
 • Aantal m2 schuren van de ondergrond ->epoxyvloer voorbehandeling -> prijs per m2
 • Aantal m2 vlamstralen -> epoxyvloer voorbehandeling -> prijs per m2
 • Dichtzetten putjes, kieren en scheuren ->epoxyvloer preparatie -> prijzen per m2
 • Ruimtebepalende elementen die de werkgang belemmeren zoals kolommen en andere constructies
 • Kortingsfactoren bij langlopende projecten

Advies op maat voor uw industriële vloer

G-vloeren geeft u persoonlijk advies over de epoxyvloer die het beste bij u past. Onze medewerkers zijn u tevens graag van dienst bij het maken van een goede kleurselectie en denken mee over het ontwerp. Veel is mogelijk, bijvoorbeeld een eigen logo in de vloer!

Verklaring Vloeistofdichte Voorziening

Een epoxyvloer komt in aanmerking voor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening. Voorheen heette dit een ‘PBV-verklaring’. Om in aanmerking te komen voor dit certificaat moet de vloer wel echt volledig vloeistofdicht zijn. Hiervoor is het noodzakelijk dat de epoxyvloer afgewerkt wordt met holle plinten. De specialisten van G-vloeren vertellen u graag meer over het vloeistofdicht maken van de epoxyvloer.

Wat is epoxy?

Epoxy is een harde kunststof. Naast de toepassing bij vloeren wordt het materiaal vooral gebruikt om lijm te produceren. Epoxy zorgt voor een hoge mate van vochtdichtheid en slijtvastheid. Het materiaal is een stuk harder dan polyurethaan, een andere stof waar veel vloeren van gemaakt worden. Door deze eigenschappen wordt een epoxyvloer vooral gelegd bij bedrijven met een industrieel karakter.

Een epoxyvloer is verkrijgbaar in vele designs, zelfs een vloer met uw eigen logo behoort tot de mogelijkheden. Wij denken met u mee en zorgen dat de vloer volledig aansluit bij uw wensen.
Epoxyvloer mechanisch en chemisch belastbaar

Showroom van G-vloeren

G-vloeren is de specialist in duurzame vloeren, gegoten van kunststof. De epoxyvloer is een gladde vloer zonder naden en is uitermate geschikt als ondergrond voor fabrieken, bouwhallen en werkplaatsen. De epoxyvloer is beschikbaar in vele tinten en geeft kleur aan iedere werkvloer.

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken om een kijkje te nemen naar onze mooie epoxyvloeren.

Naast de epoxyvloer kunt u bij ons ook terecht voor o.a. een epoxyvloeren, epoxy coatingvloer, epoxy gietvloer, epoxy vloercoating, kunststofvloer, siergrind en gietvloer. Naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

ESD vloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike