Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is een slijtvaste, ijzersterke vloer. De vloer wordt door de uitstekende chemische en mechanische belastbaarheid voornamelijk toegepast in een industriële setting. Een epoxyvloer biedt vele voordelen:

  • Volledig naadloze vloer
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Bevordert de hygiëne
  • Hoge industriële belasting
  • Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen

Een epoxyvloer is de ideale vloer voor een industrieel bedrijf: hoge industriële belastbaarheid, eenvoudig te reinigen en leverbaar in elke gewenste kleur. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Epoxyvloer

De prijs van een epoxyvloer

De prijs van een epoxyvloer is op voorhand lastig te bepalen. Er zijn vele factoren die de uiteindelijke prijs zullen beïnvloeden.

De uitvoering van de epoxyvloer

Een epoxyvloer is verkrijgbaar is verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een epoxyvloer in een speciale kleur. De epoxyvloeren van G-vloeren zijn leverbaar in elke RAL en Sikkens kleur. Ook is een epoxyvloer leverbaar in elk denkbaar ontwerp. U kunt bijvoorbeeld het bedrijfslogo terug laten komen in de vloer. Kortom een epoxyvloer van G-vloeren is leverbaar in elk mogelijk design. Deze keuzes en het meerwerk dat hieruit komt heeft echter wel effect op de prijs.

De staat van de ondergrond

Om een epoxyvloer te gieten moet de ondergrond volledig egaal zijn. Als dit niet het geval is, zal de vloer eerst geegaliseerd moeten worden. Deze werkzaamheden zorgen voor een meerprijs

De grootte van het project

Bij het laten aanleggen van een Epoxyvloer kunt u profiteren van korting wanneer u een groter oppervlak laat leggen. De prijs per vierkante meter wordt namelijk lager naarmate het project groter wordt. Dit is omdat wij de vaste kosten dan kunnen verdelen over meer vierkante meter. Daar profiteert u uiteindelijk van.

Vrijblijvende offerte voor uw epoxyvloer

G-vloeren kiest er om deze reden voor om geen vaste prijs aan een epoxyvloer te koppelen. Zo voorkomen we dat u een verkeerd beeld krijgt van de totaalprijs. Om u een inzicht te geven in de prijs van een epoxyvloer kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een prijsopgave die volledig op maat is voor uw project. Neem contact met ons op via 020 - 846 36 94 of vul het online offerteformulier in.

Drie verschillende uitvoeren epoxyvloer

Een epoxyvloer is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: de antislip epoxyvloer, de ESD-vloer en de industriële epoxyvloer. Hieronder leest u meer over de verschillende uitvoeringen.

Antislip epoxyvloer

Een antislip epoxyvloer is voorzien van een extra coating om slippen tegen te gaan. Zo voorkomt u dat een natte vloer een gevaarlijke situatie oplevert.

Elektrisch geleidende epoxyvloer (ESD-vloer)

Een ESD-vloer is uitermate geschikt voor bedrijven waar elektrische ontlading kan voorkomen. De elektrisch geleidende epoxyvloer zorgt voor een veilige afvoer van deze elektrische lading. Zo zorgt u ervoor dat de apparatuur, de producten en de medewerkers geen last ondervinden van deze elektriciteit.

Industriële epoxyvloer

Een industriële epoxyvloer wordt ontworpen voor een puur industriële setting. Daarbij wordt rekening gehouden met de hoogst mogelijke mechanische belastbaarheid, de slijtvastheid, de hygiëne en vloeistofdichtheid. Met een industriële epoxyvloer geniet u van het hoogst haalbare op het gebied van epoxyvloeren.

Advies op maat voor uw industriële vloer

G-vloeren geeft u persoonlijk advies over de epoxyvloer die het beste bij u past. Onze medewerkers zijn u tevens graag van dienst bij het maken van een goede kleurselectie en denken mee over het ontwerp. Veel is mogelijk, bijvoorbeeld een eigen logo in de vloer!

Een epoxyvloer is verkrijgbaar in vele designs, zelfs een vloer met uw eigen logo behoort tot de mogelijkheden. Wij denken met u mee en zorgen dat de vloer volledig aansluit bij uw wensen.
Epoxyvloer mechanisch en chemisch belastbaar

Showroom van G-vloeren

G-vloeren is de specialist in duurzame vloeren, gegoten van kunststof. De epoxyvloer is een gladde vloer zonder naden en is uitermate geschikt als ondergrond voor fabrieken, bouwhallen en werkplaatsen. De epoxyvloer is beschikbaar in vele tinten en geeft kleur aan iedere werkvloer.

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken om een kijkje te nemen naar onze mooie epoxyvloeren.

Naast de epoxyvloer kunt u bij ons ook terecht voor o.a. een epoxyvloeren, epoxy coatingvloer, epoxy gietvloer, epoxy vloercoating, kunststofvloer, siergrind en gietvloer. Naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

ESD vloer

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2017

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2017

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike