Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Cementgebonden gietvloer 

Een cementgebonden gietvloer heeft een betonnen uitstraling en geeft een woon- of bedrijfsruimte een moderne en industriële look. Een cementgebonden gietvloer kan naadloos over uw bestaande vloer aangebracht worden. U heeft dus geen aanvullende kosten voor het verwijderen van uw oude vloer. De cementgebonden gietvloer is eenvoudig schoon te houden en vraagt dus weinig onderhoud.

Met een cementgebonden gietvloer geniet u van een moderne en onderhoudsarme vloer. De specialisten van G-vloeren maken graag een gratis en vrijblijvende offerte voor een cementgebonden gietvloer in uw woning of bedrijfspand.

 
Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

 

De voordelen van een cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een naadloze, onderhoudsarme en moderne vloer. U geniet met een cementgebonden gietvloer van G-vloeren van:

 • Onderhoudsvriendelijk: hygiënisch schoon door stofzuigen en dweilen met water
 • Volledig naadloos: geen last van vervelende naden of voegen
 • Kleurvast: uw vloer blijft jaren mooi

Prijs van een cementgebonden gietvloer

De prijs van een gietvloer is op voorhand lastig te bepalen, dit geldt ook voor de cementgebonden gietvloer. Er zijn namelijk vele factoren die de uiteindelijke prijs beïnvloeden. U heeft al een hoge kwaliteit gietvloer vanaf ongeveer € 45,- per vierkante meter. Voor een precieze berekening van de prijs is het echter noodzakelijk dat u een offerte aanvraagt. In de offerte kunnen we namelijk rekening houden met de grootte van het project, de ondergrond, de benodigde preparatie en het type vloer.

De huidige ondergrond

Een cementgebonden gietvloer kan op elke ondergrond gelegd worden. De staat van de ondergrond is echter wel zeer belangrijk. Om de vloer goed te leggen moet de grond vlak en vormvast zijn. Bepaalde bestaande vloeren moeten eerst grondig geschuurd worden voordat de cementgebonden gietvloer gelegd kan worden. De benodigde preparatie van de vloer heeft invloed op de uiteindelijke prijs per vierkante meter.

De grootte van het project

Een groot deel van de kosten zit in de apparatuur die nodig is om een vloer te leggen. De kosten van de apparatuur wordt verdeeld over het aantal vierkante meters. In de praktijk betekent dit dat we bij grotere projecten een lagere prijs per vierkante meter rekenen.

De complexiteit van het project

Ook de complexiteit van het project heeft effect op de uiteindelijke kosten. Een vierkante of rechthoekige vloer is eenvoudig te leggen. Een vloer met veel randen, hoeken of bochten is vele malen complexer. Er gaan dan ook meer manuren in de complexe vloer zitten dan in de eenvoudige vloer. Dit heeft effect op de prijs.

Woonplaats

Ook de transportkosten maken deel uit van de uiteindelijke offerte. De materialen voor de vloer en de benodigde apparatuur moeten met een vrachtwagen naar de projectlocatie gebracht worden. Uw woonplaats of bedrijfslocatie heeft dus ook invloed op de uiteindelijke prijs.

Prijs berekenen

Wij zijn graag open over de factoren die de prijs bepalen en over de uiteindelijke prijs. Helaas is het door de vele factoren niet mogelijk om u online al een prijsopgaaf te bieden. We bieden in plaats daarvan de mogelijkheid om een gratis offerte aan te vragen. Deze offerte verplicht u tot niets. Vraag de offerte aan via onderstaande button en wij gaan voor u aan de slag.

 
Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

 

Wat is een cementgebonden gietvloer?

Een cementgebonden gietvloer is een gietvloer op basis van natuurlijke mineralen en grondstoffen: snel hardend en snel hydraterend cement, kiezelzand, harsen en additieven. In plaats van epoxyharsen of polyurethaan als drager wordt een cementmengsel gebruikt, een mengsel dat veel vloeibaarder is dan regulier cement. De gietmassa is zelf nivellerend is kan snel worden aangebracht op een groot aantal m2. Een cementgebonden gietvloer is een zeer goed alternatief voor de reguliere zandcement dekvloeren die al decennia worden toegepast. Dit soort gietvloeren wordt ook wel 'woonbeton' genoemd. De cementgebonden gietvloer combineert de robuustheid van de traditionele zandcement dekvloer met de arbeidsbesparende voordelen van een zeer vloeibare mortelspecie. De gietvloer is snel aan te brengen, op te pompen en te verwerken met een zeer korte droogtijd. Een cementgebonden gietvloer kan tot een dikte van 3 mm worden toegepast en is daarom ook zeer geschikt voor renovatie van bestaande betonnen ondergronden of tegelvloeren.

 

Wij zijn voor ons nieuwe kantoor in Amsterdam voor een cementgebonden gietvloer gegaan. Het geeft het kantoor een industriele vibe waar wij erg tevreden mee zijn. Bedankt voor alles mannen!

 

Wat is een milieuvriendelijke cementgebonden gietvloer?

Standaard wordt over een cementgebonden gietvloer een sealer of topcoating aangebracht. De gebruikte harsen in deze coating zijn bij de ECO-gietvloer afkomstig van hernieuwbare organische producten, waardoor de cementgebonden gietvloer dus met een milieuvriendelijke product kan worden afgewerkt. De cementgebonden ECO-gietvloer van G-vloeren kan in heel veel verschillende kleuren worden aangebracht. En dat maakt deze ECO-gietvloer inzetbaar voor allerlei ruimten, zowel voor woningen als utilitaire gebouwen. De vloer blijft kleurecht tot in lengte van jaren, is geheel naadloos en is bovendien zeer eenvoudig schoon te houden. Met een dweil en een beetje lauw water veegt u de vloer binnen korte tijd weer schoon. Vuil kan zich niet afzetten op de vloer en de toplaag is zeer slijtvast.

Waarom kiezen voor een cementgebonden ECO-gietvloer van G-vloeren?

 • De cementgebonden ECO-gietvloeren van G-vloeren voldoen aan alle moderne kwaliteits- en milieurichtlijnen.
 • Onze cementgebonden ECO-gietvloeren zijn geheel naadloos en slijtvast aan te brengen
 • Enorme keuze in kleuren en tinten, van 'betonlook' kleuren tot prachtige felle tinten
 • Vloerverwarming kan geheel in de ECO-gietvloer worden meegenomen
 • Groot aantal m2 snel af te werken
 • Veelzijdige keuze in woonbeton
 • Aantrekkelijke kortingen voor particulieren, ondernemers, winkeliers en VVE's
 • Professioneel applicatieteam met 15 jaar ervaring
 • Heldere garantievoorwaarden
 • Hoogwaardig design woonbeton van bewezen kwaliteit
 

Cementgebonden gietvloeren bekijken in onze showroom

Een vloer is een belangrijk onderdeel van een bedrijfspand of woonruimte. Het is voor een groot deel bepalen voor de het uitstraling van de ruimte. Het is dus belangrijk om op voorhand voldoende informatie in te winnen. Een groot deel hiervan kan online. Echter om echt gevoel te krijgen bij een vloer moet je het ervaren. Om die reden hebben wij in Amsterdam een showroom ingericht waar bijna alle vloeren te bekijken zijn. Een specialist van G-vloeren neemt u mee langs de verschillende opties en legt uit wat de voor- en nadelen zijn. Het is wel noodzakelijk om hiervoor op voorhand een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via 020 - 846 36 94 of per mail via info@g-vloeren.nl. Tijdens het showroombezoek kunnen wij u ook direct inzicht geven in de kosten van een nieuwe vloer.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike