Lavasteen gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Op het gebied van productie van vloeren staat de ontwikkeling uiteraard nooit stil. Dat betekent onder meer dat er steeds weer verbeterde uitvoeringen op de markt komen. De toevoeging van een specifiek bestanddeel, zoals bij een lavasteen gietvloer is daar een voorbeeld van. Er is simpelweg sprake van de toevoeging van lavasteen aan een gietvloer. De combinatie kunsthars en lavasteen zorgt voor een extremiteit als het gaat om het slijtvaste, krasvaste en waterdichte karakter. In dat opzicht zorgt deze ontwikkeling zelfs voor een nieuwe generatie naadloze vloeren.

Lavasteen gietvloer: extreem krasbestendig

Gietvloeren van G-vloeren zijn van zichzelf krasbestendig dankzij de beschermende laag die als afwerking wordt toegepast. Bovendien geldt dat er allerlei andere manieren zijn om de vloer te beschermen tegen krasjes, zoals door vloerbeschermers in de vorm van viltjes onder stoelpoten aan te brengen. Indien de voorkeur uitgaat naar extreme krasbestendigheid dan is de keuze voor bijvoorbeeld een lavasteen gietvloer te maken. Dit type natuursteen is zelfs te vergelijken met graniet als het om de extreme hardheid gaat net als om de duurzaamheid. Het is dan ook niet voor niets dat lava steen niet alleen als bestanddeel van een gietvloer geschikt is. Ook in de meubelindustrie is dit type natuursteen populair om te gebruiken, zoals voor werkbladen en tafels.

Toepassingen gietvloer lavasteen

Lavagesteente is vulkanisch gesteente en heeft als kenmerk zeer sterk te zijn en vormt daarom als lavagruis een ideale combinatie met kunsthars. Het resultaat van de mix is een gietvloer lavasteen, die vanwege de bijzondere eigenschappen geschikt is voor allerlei toepassingen. Het is bijvoorbeeld een ideale vloer om op te wonen, maar ook om op te werken. De eigenschappen laten u op een aangename manier optimaal comfort ervaren. Wij passen gietvloer lavasteen onder meer toe in woningen, maar ook in winkels en kantoren. Een combinatie met vloerverwarming behoort overigens tot de opties.

Eigenschappen gietvloer lavasteen

 • Unieke look met stijlvolle uitstraling
 • Naadloos van wand tot wand
 • Lavagruis en kunsthars
 • Vloeistofdicht karakter
 • Kleurbehoud
 • Onderhoudsgemak
 • Lange levensduur

Voordelen gietvloer lavasteen

Een gietvloer lavasteen voorziet in comfort, stijlvol design, onderhoudsgemak en warmte. Deze vloer biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen, werken en te leven. Extra warmtecomfort is gemakkelijk te realiseren met de toepassing van vloerverwarming. Het oppervlak is naadloos en schept daardoor de perfecte omstandigheden voor een hygiënische woon- of werkomgeving. De structuur van het oppervlak is dicht en in combinatie met de naadloze uitvoering geldt dat een gietvloer lavasteen vloeistofdicht is.

Wij werken deze vloer af met een topcoating, zodat er krasvaste en slijtvaste eigenschappen ontstaan. Wilt u een extra beschermende laag dan behoort dat tot de mogelijkheden. Wij brengen dan een extra topcoating aan. Profiteer ook van het onderhoudsgemak, want meer dan de normale schoonmaak is niet nodig. Wat is dan het verschil met een 100% gietvloer op basis van kunsthars? Het lavagruis is een sterk gesteente dat de gietvloer lavasteen extreem slijtvast en krachtig maakt. De extra toevoeging van lavagruis maakt deze gietvloer lavasteen bijzonder en onderscheidend ten opzichte van vele andere vloeren.

 • Hoog comfort
 • Exclusief en stijlvol design
 • Leverbaar in vele kleuren
 • Extreem slijtvast
 • Hygiënisch
 • Geschikt voor vloerverwarming

Kleur en design

Uiteraard is het mogelijk om een lavasteen gietvloer een natuurlijke uitstraling te geven door met de kleur rekening te houden. Er zijn enorm veel kleurtinten beschikbaar om de vloer de uitstraling en sfeer te geven die u wenst. Een voordeel is bovendien dat lavasteen of ook lavastone gietvloeren uv-bestendig zijn. Hierdoor is er sprake van duurzaamheid als het gaat om het behouden van de authentieke kleur van de vloer.

Maak de beste keuze

Wij informeren u uiteraard graag uitgebreid over alle mogelijkheden van onze gietvloeren in uiteenlopende samenstellingen. Onze experts zijn deskundig en houden zowel met uw wensen als met de ruimte rekening. Een lavasteen gietvloer kan de beste keuze zijn, maar er is dus met allerlei aspecten rekening te houden. Maak daarom een afspraak met onze expert en bezoek de showroom van G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten