Lavasteen gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 200+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 200+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Op het gebied van productie van vloeren staat de ontwikkeling uiteraard nooit stil. Dat betekent onder meer dat er steeds weer verbeterde uitvoeringen op de markt komen. De toevoeging van een specifiek bestanddeel, zoals bij een lavasteen gietvloer is daar een voorbeeld van. Er is simpelweg sprake van de toevoeging van lavasteen aan een gietvloer. De combinatie kunsthars en lavasteen zorgt voor een extremiteit als het gaat om het slijtvaste, krasvaste en waterdichte karakter. In dat opzicht zorgt deze ontwikkeling zelfs voor een nieuwe generatie naadloze vloeren.

Lavasteen gietvloer: extreem krasbestendig

Gietvloeren van G-vloeren zijn van zichzelf krasbestendig dankzij de beschermende laag die als afwerking wordt toegepast. Bovendien geldt dat er allerlei andere manieren zijn om de vloer te beschermen tegen krasjes, zoals door vloerbeschermers in de vorm van viltjes onder stoelpoten aan te brengen. Indien de voorkeur uitgaat naar extreme krasbestendigheid dan is de keuze voor bijvoorbeeld een lavasteen gietvloer te maken. Dit type natuursteen is zelfs te vergelijken met graniet als het om de extreme hardheid gaat net als om de duurzaamheid. Het is dan ook niet voor niets dat lava steen niet alleen als bestanddeel van een gietvloer geschikt is. Ook in de meubelindustrie is dit type natuursteen populair om te gebruiken, zoals voor werkbladen en tafels.

Voordelen lavasteen gietvloer

Er zijn diverse voordelen van toepassing op een lavasteen gietvloer. Zo zijn er de standaard voordelen die aan een gietvloer van G-vloeren gekoppeld zijn. Het gaat dan onder meer om het naadloze en hygiënische oppervlak met een gesloten structuur, zodat er een vloeistofdicht karakter ontstaat. Ook is er al sprake van slijtvaste en krasvaste eigenschappen door de afwerking met een topcoating. Of desgewenst met een extra topcoating om de slijtvaste en beschermende eigenschappen naar een hoger niveau te tillen. De eenvoud van het onderhoud is eveneens een voordeel, maar bovenal telt uiteraard de prachtige uitstraling die in een kleur naar keuze te realiseren is. Het grootste verschil met een reguliere gietvloer en een lavasteen gietvloer is de extreme slijtvastheid. Wat dat betreft zijn gietvloeren in allerlei vormen uit te voeren. Een troffelvloer is bijvoorbeeld ook een vloer met kwarts als extra toevoeging wat het tot een extreem krachtige vloer maakt.

Kleur en design

Uiteraard is het mogelijk om een lavasteen gietvloer een natuurlijke uitstraling te geven door met de kleur rekening te houden. Er zijn enorm veel kleurtinten beschikbaar om de vloer de uitstraling en sfeer te geven die u wenst. Een voordeel is bovendien dat lavasteen of ook lavastone gietvloeren uv-bestendig zijn. Hierdoor is er sprake van duurzaamheid als het gaat om het behouden van de authentieke kleur van de vloer.

Maak de beste keuze

Wij informeren u uiteraard graag uitgebreid over alle mogelijkheden van onze gietvloeren in uiteenlopende samenstellingen. Onze experts zijn deskundig en houden zowel met uw wensen als met de ruimte rekening. Een lavasteen gietvloer kan de beste keuze zijn, maar er is dus met allerlei aspecten rekening te houden. Maak daarom een afspraak met onze expert en bezoek de showroom van G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten