Lavasteen gietvloer repareren/ renoveren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Lavasteen gietvloeren zijn oersterk en slijtvast, maar toch doen zich er situaties voor, waarin deze vloeren beschadigd raken. U hoeft niet meteen aan een nieuwe vloer te denken, want het is ook mogelijk om de lavasteen gietvloer te repareren of renoveren. Dit is namelijk ook een van onze specialiteiten, waarbij onze expertise en vakmanschap het probleem oplost. Ontdek hier welke mogelijkheden er zijn voor het repareren of renoveren van uw lavasteen gietvloer.

Krassen in lavasteen gietvloer repareren

Het komt niet vaak voor dat er krassen ontstaan in een lavasteen gietvloer, maar mocht dat het geval zijn, dan staan wij voor u klaar. De behandeling van krassen varieert en is afhankelijk van de omvang van de schade. Kleine krasjes zijn vervelend om te zien, maar deze beschadigingen zijn op een relatief eenvoudige wijze op te lossen. Bij een diepe kras is het belangrijk om de lavasteen gietvloer te repareren. Wij maken hierbij gebruik van een vulmiddel en zorgen ervoor dat bij de afwerking van de beschadiging dezelfde kleur wordt gebruikt als de originele kleur.

Gaten of scheuren in lavasteen gietvloer repareren

Scheurvorming of gaten in de lavasteen gietvloer komen zelden voor, maar u zit er maar mooi mee als dit probleem zich voordoet. Het kan zijn dat uw vloer door een bedrijf is aangelegd dat zich niet gespecialiseerd heeft in lavasteen gietvloeren. Of dat de kwaliteit van de gebruikte materialen inferieur is en de leggers onvoldoende ervaring hebben. Dan kan het inderdaad voorkomen dat uw lavasteen gietvloer scheuren of gaten vertoont. Het bewijst maar weer dat het beter is om een echte gietvloerspecialist in te schakelen voor het aanbrengen van lavasteen gietvloeren. Daar heeft u op dit moment niets aan, maar wel aan de hulp die wij bieden om gaten of scheuren te repareren. Neem voor meer informatie contact op.

Werkwijze lavasteen gietvloer repareren of renoveren

Het repareren of renoveren van lavasteen gietvloeren is specialistisch werk en de aard van de schade bepaalt de behandeltechniek. Daarom komen wij eerst langs om de beschadiging ter plekke te beoordelen. U krijgt na de inventarisatie door onze specialist een advies met betrekking tot de reparatiemethode. Uiteraard berekenen wij daarvoor ook de kosten voor de reparatie en krijgt u van ons een prijsopgave. Indien wij overgaan tot het repareren van de lavasteen gietvloer dan maken wij met u een afspraak voor de werkzaamheden.

  1. Inspectie en inventarisatie van uw lavasteen gietvloer
  2. Advies van onze technisch expert voor reparatie of renovatie
  3. Prijsopgave
  4. Afspraak en uitvoering

Kosten reraratie of renovatie lavasteen gietvloer

Bij reparatie is er sprake van het plaatselijk herstellen van de lavasteen gietvloer. Bij het renoveren van de lavasteen gietvloer pakken wij het gehele oppervlak aan. De mate van beschadiging heeft invloed op de werkwijze die wij toepassen en daardoor op de arbeidstijd. Daarom is het niet mogelijk om zonder kennis van het probleem een prijsindicatie te geven. Wij raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen om het probleem met de lavasteen gietvloer te bespreken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten