Gietvloer plinten

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer plinten maken uw gietvloer compleet

Wanneer u bij G-vloeren gekozen heeft voor een gietvloer of woonbeton vloer die aan al uw persoonlijke woonwensen voldoet, heeft u gekozen voor kwaliteit. En juist dan is het belangrijk dat u ook kiest voor bijpassende G-plinten van G-vloeren. G-plinten die zowel uw vloer als uw muren volledig tot hun recht laten komen. U staat er wellicht niet bij stil, maar vloeren en wanden bepalen voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Goed gekozen plinten versterken dit en maken een ruimte compleet. Daarnaast bieden plinten ook praktische voordelen, zoals het wegwerken van snoeren en kabels. Wij leveren verschillende gietvloer plinten op maat en afgelakt op gewenste kleur.

Grote collectie bijpassende MDF Gietvloer plinten bij G-vloeren

Bij G-vloeren vindt u een grote collectie Gietvloer plinten. Onze sfeerbepalende MDF G-plinten zijn net als onze PU en EP kunststofvloeren of woonbeton vloeren van hoge kwaliteit en zijn in vele modellen en maten verkrijgbaar. Zo kunt u onder meer een keuze maken uit gladde plinten, klassieke plinten, eigentijdse plinten, luxe plinten en vele andere maatwerkplinten. Onze aantrekkelijk geprijsde duurzame MDF Gietvloer plinten zijn gemaakt van milieuvriendelijk MDF en ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren. De G-plinten van G-vloeren worden door ervaren timmerlieden gemonteerd en door onze schilders afgeschilderd in de kleur van uw keuze.

Ook voor vochtige en natte ruimtes collectie handgemaakte plinten

Ook voor vochtige en natte ruimtes vindt u bij G-vloeren een schitterende collectie G-plinten. Deze holle mortel plinten zijn in een polyurethaan of epoxy uitvoering beschikbaar en zijn waterbestendig en stootvast. Ook achter deze holle G-plinten kunt u uw bedrading wegwerken. De kwalitatieve en duurzame holle G-plinten van G-vloeren zijn in alle kleuren leverbaar. Het is zelfs mogelijk om de holle G-plinten in de dezelfde kleur te leveren als uw gietvloer en bij G-vloeren kunt u de G-plinten zelfs krijgen in een betonlook. Ook voor de kwalitatieve holle G-plinten van G-vloeren geldt, dat ze toe te passen zijn op elke ondervloer en wandafwerking.

MDF plinten op maat

Door MDF plinten op maat aan te bieden, bent u verzekerd van een perfecte match met uw nieuwe gietvloer. De ervaring leert ons dat strakke en moderne MDF plinten het meest populair zijn. Een dergelijke uitvoering heeft namelijk een versterkend effect op het karakter en de uitstraling van de gietvloer. Het is mogelijk om de MDF plinten in dezelfde kleur als de muur te schilderen, maar iedere andere kleur is ook een optie. Wat dat betreft is wit als kleur voor een plint bij een gietvloer vaak ook populair.

Prijsindicatie gietvloer plinten op maat

Wij voorzien u graag van een prijsindicatie voor het laten plaatsen van een gietvloer met plinten op maat. Vraag direct een offerte aan om snel inzicht in de prijs te krijgen. Overigens geldt voor het aanbrengen van plinten dat deze werkzaamheden pas gebeuren nadat de gietvloer is geplaatst.

Voordelen van plinten bij gietvloer

Er zijn meerdere voordelen te benoemen die van toepassing zijn op plinten bij een gietvloer, zoals het realiseren van een mooi overgang tussen vloer en muur. De gietvloer combineert met een plint op een perfecte manier met de muur. Er ontstaat hierdoor meer een geheel. Naast het effect van de uitstraling is het zo dat plinten rondom een gietvloer een beschermende functie hebben.

Bescherming voor vloer en muur

Het gebeurt bijvoorbeeld wel dat als je aan het stofzuigen bent je de wand raakt als er geen plint aanwezig is. Bij het dweilen van de gietvloer zorgt een plint dat de onderkant van de muur niet vochtig wordt. Ook dat is dus een voordeel van plinten bij een gietvloer. Onze MDF-plinten hebben als voordeel dat deze betaalbaar zijn, maar ook in uiteenlopende uitvoeringen te plaatsen zijn. Bovendien zijn deze door middel van de kleurkeuze ook gemakkelijk aan een bepaalde stijl aan te passen.

  • Plint als aansluiting tussen gietvloer en muur
  • Decoratieve uitstraling (keuze uit hoge plinten, lage plinten en kleuren)
  • Beschermende functie: voorkomt beschadigingen
  • Betaalbare MDF-plinten
  • Verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen
  • Door middel van kleur aan te passen aan stijl

Kosten gietvloer plinten

Er is volop variatie in plinten voor gietvloeren en daarbij zijn de kosten onder meer afhankelijk van het gekozen type. Er zijn bijvoorbeeld hoge plinten en lage plinten, maar ook het aantal meters dat nodig is, bepaalt uiteraard de prijs. Wij bieden u de mogelijkheid om MDF-plinten voor de gietvloer aan te schaffen voor een voordelige prijs. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor het laten plaatsen van gietvloer plinten of maak een afspraak om naar onze showroom te komen. Dat maakt het voor u ook gemakkelijker om bijvoorbeeld de keuze tussen een hoge en lage plint te maken. Daarbij voorzien wij u uiteraard graag van advies.

Veelgestelde vragen over gietvloer plinten

Hoe kies ik de juiste gietvloeren plinten?

Wij raden aan om rekening te houden met de stijl van de gietvloer en het interieur om op basis daarvan de keuze te maken. Uiteraard is het mogelijk om inspiratie op te doen en voorbeelden te bekijken van verschillende gietvloer plinten.

Waarom zijn plinten belangrijk bij een gietvloer?

Plinten hebben een beschermende en decoratieve functie en vormen als het ware een overbrugging tussen de gietvloer en de wand. Bij het stofzuigen en dweilen heeft de plint een beschermende werking, want u stoot zo niet tegen de muur aan en er komt ook geen vocht tegen de muur aan.

Kan een gietvloer zonder plinten geplaatst worden?

Ja, dat is mogelijk, maar het is in dat geval wel belangrijk dat de muur tot aan de grond perfect en strak is afgewerkt.

Welke kleuren gietvloer plinten zijn er?

Gietvloer plinten zijn in alle kleuren verkrijgbaar en zelfs ook in betonlook.

Wanneer worden de gietvloer plinten geplaatst?

Wij plaatsen de plinten nadat de gietvloer volledig is uitgehard.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten