Siergrindvloer aanbrengen
Siergrindvloer aanbrengen

Siergrindvloer

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Skip links

Een siergrindvloer is een vloersoort die bijzonder goed past in een woningshowroomkantoor of winkel. Een vloer van siergrind is namelijk stijlvol, duurzaam, slijtvast en onderhoudsarm. Daarnaast is het mogelijk om diverse kleuren te combineren om zo een unieke look te creëren.

Een siergrindvloer komt daarnaast niet alleen goed tot zijn recht in een kantoorpand of bedrijfsruimte, ook in woonruimte of badkamer biedt een siergrindvloer vloerbedekking alles wat u van een vloer verlangt.

G-vloeren heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van siergrindvloeren. We plaatsen de vloer op professionele wijze en doen dit op verschillende ondergronden. Heeft u interesse? Neem dan contact op via 020 846 36 94 of vraag een vrijblijvende offerte aan middels de onderstaande groene knop.

De opbouw van een siergrindvloer

Een siergrindvloer bestaat uit siergrind met een verlijmde coating. Wat betreft het grind maken we veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen, zoals kwartskorrels en riviergrond. De coating zorgt ervoor dat alle grindkorreltjes samenkomen. De coating is volledig transparant, waardoor de siergrindvloer een unieke uitstraling krijgt.

Stel uw siergrindvloer naar wens samen

Doordat we de vloer op bovenstaande manier samenstellen, zijn er allerlei kleurencombinaties, patronen en vormen in de vloer mogelijk. We kunnen op aanvraag zelfs een patroon of logo aanbrengen; ideaal voor een bedrijfsvloer. Een siergrindvloer van G-vloeren is dus niet alleen praktisch, maar ook een waar kunstwerk.

De voordelen van een siergrindvloer

Een siergrindvloer kent tal van voordelen. We sommen de voornaamste voor u op:

 • Duurzaam
 • Goed te combineren met vloerverwarming
 • Natuurlijke uitstraling
 • Slijtvast
 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Over zo goed als iedere oude vloer heen te leggen
 • Uitvoerbaar in talloze kleuren

Siergrindvloer prijs

De uiteindelijke prijs van een siergrindvloer wordt door verschillende factoren bepaald. Zo hangt deze onder andere af van de oppervlakte, de voorbereiding van de ondergrond en eventuele extra opties. Bij G-vloeren geldt de stelregel: hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Bent u benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

“Onze siergrindvloer van G-vloeren is echt fantastisch geworden. Hij staat perfect in ons huis en voelt ook nog eens heerlijk aan. Dik tevreden!” – Familie Visser uit Hilversum

Varieer eindeloos

Om tot de perfecte siergrindvloer te komen zijn er eindeloos veel variaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Verschillende korrelgroottes van het grind (van verfijnd tot grof)
 • Verschillende kleuren (talloze RAL- en Sikkenskleuren)
 • Verschillende soorten afwerkingscoatings (bijvoorbeeld epoxyen polyurethaan)

Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige materialen realiseren we een siergrindvloer die meer dan uniek is.

Siergrindvloer over bestaande vloer aanbrengen

Een vloer van siergrind is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan over een bestaande vloer heen worden geplaatst. De ondergrond dient in dat geval wel aan bepaalde eisen te voldoen. Zo moet deze vormvast en stabiel zijn, maar ook een goede hechting is niet onbelangrijk. Onze experts op het gebied van siergrindvloeren zorgen voor een goede hechting aan de ondervloer en de transparante toplaag die de siergrindvloer beschermt.

Advies over siergrindvloeren

Onze siergrindvloer experts voorzien u graag van professioneel advies omtrent het samenstellen van uw toekomstige siergrindvloer. Maak een afspraak voor het bezoeken van onze showroom, zodat u verschillende siergrindvloeren in het echt kunt bekijken en voelen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten