Showroomvloer | G-vloeren.nl

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Onze showroomvloer plaatst uw producten in de schijnwerpers

Een showroomvloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een showroom en is van grote invloed op de latente koopbereid van potentiële klanten die een showroom bezoeken. Een goed gekozen showroomvloer laat alle producten beter tot zijn recht komen en geeft aan deze producten een toegevoegde waarde. Het appliceren van de ultieme showroomvloer is een creatief proces, dat tot stand komt op basis van een efficiënte communicatie, oog voor detail en een sterk ontwikkeld empathisch vermogen. De technisch creatief specialisten van G-vloeren doen dit door eerst alle individuele wensen van een opdrachtgever in kaart te brengen. Daarna alle mogelijke kleuren- en kleurencombinaties in te passen bij uw huisstijl en indien gewenst bedrijfslogo’s, patronen, afbeeldingen en pictogrammen in de compositie te verwerken. Alleen op deze wijze ontstaat de ‘ultieme showroomvloer’.

Kunststof showroomvloeren voor alle toepassingen

Onze vakbekwame technisch creatief specialisten hebben een jarenlange ervaring op gebied van het appliceren van kunststof showroomvloeren. Hierdoor wordt efficiënt en praktisch gewerkt en kunnen wij de kunststof showroomvloer leveren voor een aantrekkelijke prijs. Er kan gekozen worden voor een EP gietvloer; EP coatingvloer; PU gietvloer; PU coatingvloer, een grindvloer of troffelvloer. De naadloze kunststof showroomvloer van G-vloeren is duurzaam, vloeistofdicht en gemakkelijk in onderhoud. Wanneer u voor een showroomvloer van G-vloeren kiest heeft u het voordeel dat u geen omzet hoeft mis te lopen. Onze kunststof showroomvloer is dankzij een snelle uitharding al na één dag weer belastbaar. Wilt u weten welke showroomvloer het beste bij uw onderneming past? Onze ervaren en vakbekwame technisch adviseurs helpen u graag met het maken van een keuze.

Showroomvloer op basis van epoxy

Het hangt van het type showroom af om te bepalen welke showroomvloer het meest geschikt is. Is er bijvoorbeeld sprake van een zware belasting van de vloer in uw showroom? Omdat er auto’s opstaan of omdat er sprake is van andere zware goederen? In dat geval is epoxy een uitstekende basis om de showroomvloer uit te voeren. Epoxycoating is wat dat betreft de goedkoopste oplossing en de epoxy gietvloer valt net even in een wat hogere prijsklasse. Dat heeft met het aantal lagen van de vloer te maken. Een andere optie voor een showroom waarin er sprake is van zware belasting is de troffelvloer. Dit is met recht een ijzersterke showroomvloer te noemen. Op decoratief gebied is de grindvloer ween krachtige vloer om in uw showroom te laten aanbrengen.

Showroomvloer op basis van polyurethaan

Een showroomvloer op basis van polyurethaan is uitermate comfortabel. Het loopgemak is groot omdat er sprake is van een licht elastisch karakter. In dat opzicht draagt onze polyurethaan vloer bij aan de beleving van de bezoekers in uw showroom. De uitvoering in coating is voordeliger in verhouding tot het aanbrengen van een PU gietvloer. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke optie voor uw showroom het beste is. Uiteraard zijn er allerlei opties voor de afwerking. Het is onder meer mogelijk om met verschillende kleuren te werken. In een showroom met een groot oppervlak biedt dat de gelegenheid voor een onderscheid te zorgen. Of voor een onderbreking indien het oppervlak voor een groot deel zichtbaar is.

Showroomvloer prijzen

De prijs varieert per type vloer en is daarbij ook van het totaaloppervlak in uw showroom afhankelijk. Bij een toenemend oppervlak in showrooms is er sprake van een neerwaartse bijstelling van de m2 prijs. Het is in dat geval zo dat wij schaalvoordeel toepassen. Daarom is onze showroomvloer ook een voordelige vloeroplossing voor grote showrooms. Het is uiteraard mogelijk om met het budget rekening te houden. Wij bieden namelijk voor ieder budget een maatwerkoplossing voor betaalbare prijzen. Indien er voorbereidingen nodig zijn om de ondergrond klaar te maken voor de plaatsing nemen wij dat mee in de prijs. Dat geldt eveneens indien de maatwerkvloer speciale afwerkingen kent.

Showroomvloeren in heel Nederland

Onze showroom is in Amsterdam gevestigd, maar wij brengen in heel Nederland showroomvloeren aan. Naast dat wij actief zijn in Amsterdam zijn wij dat eveneens in alle andere plaatsen. Bijvoorbeeld in Rotterdam net als in Den Haag en Utrecht, maar ook in Zwolle, Breda en Tilburg.

Voordelen kunststof showroomvloer G-vloeren:

 • Zwaar belastbaar
 • Duurzaam en slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Naadloos
 • Krasbestendig en onderhoudsvriendelijk
 • Stofvrij
 • Veilig
 • Snel belastbaar
 • Geluiddempend
 • Brandwerend
 • Allergievrij
 • Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
 • In elke kleur leverbaar

Veelgestelde vragen over showroomvloeren

Heeft u een vraag over onze showroomvloeren? Bekijk de veelgestelde vragen met het antwoord erop hieronder. Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag? Neem in dat geval contact op met G-vloeren. Wij zijn telefonisch en per email te bereiken en helpen u graag verder.

Wat is de beste showroomvloer?

De beste showroomvloer is die vloer die perfect aansluit op uw bedrijfsactiviteiten in de showroom. Er zijn namelijk allerlei verschillende showrooms, van autoshowrooms tot keukenshowrooms en van meubelshowrooms tot badkamer showrooms. Wij hebben voor elk soort showroom de beste showroomvloer in ons assortiment die bovendien helemaal op maat is samenstellen. Onze showroomvloeren variëren van troffelvloeren tot grindvloeren en van PU gietvloeren tot EP coatingvloeren.

Waar moet een showroomvloer aan voldoen?

Een showroomvloer dient te voldoen aan praktische, technische en esthetische eigenschappen. Met betrekking tot de praktische kant geldt dat onze showroomvloeren naadloos, vloeistofdicht slijtvast en gemakkelijk in het onderhoud zijn. Ten aanzien van technische eigenschappen bepaalt het type materiaal de kenmerken, maar er zijn ook extra toevoegingen beschikbaar. Een technische toevoeging is bijvoorbeeld een extra geluiddempende laag of antislip. De uitstraling van de showroomvloer is bovendien naar wens te realiseren in een kleur en uitvoering naar keuze.

Hoe verloopt het traject bij de aanschaf van een showroomvloer?

Het is in de eerste plaats belangrijk om voor uw showroom een showroomvloer op maat samen te stellen. Onze technische specialist geeft u hierin graag advies en denkt vanuit kennis en ervaring met u mee. Wij maken met u duidelijke afspraken over het aanbrengtraject, waarbij het uiteraard voor u van belang is dat de showroom zo snel mogelijk weer in gebruik is te nemen. Onze uitvoerder komt nog bij u langs in de showroom voordat ons team aan de slag om onder meer metingen te verrichten, zoals het oppervlak.

Wat zijn de kosten voor een showroomvloer?

Het type showroomvloer ofwel het gekozen materiaal bepaalt de kosten in combinatie met het showroomoppervlak en toevoeging van extra eigenschappen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak voor een adviesgesprek.

Waar zit jullie eigen showroom?

Onze eigen showroom is in Amsterdam gevestigd. Vanuit hier brengen wij in heel Nederland showroomvloeren aan. Wilt u langskomen in onze showroom voor een adviesgesprek over onze showroomvloeren? Maak direct een afspraak dan zien wij u snel en ontdekt u wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Bel voor een afspraak met onze adviseur naar 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl. Onze showroom is te bezoeken op afspraak, maar onze adviseur komt ook graag bij uw showroom langs. Het is altijd mogelijk om op aanvraag een vrijblijvende offerte te ontvangen. De offerte is naar wens online aan te vragen. Voor het samenstellen van een showroomvloer op maat raden wij u echter ook om even een afspraak te maken. Onze experts adviseren u namelijk graag om de perfecte vloer voor uw showroom te realiseren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten