Pu Coatingvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

PU coatingvloer biedt een mooi interieur met vele praktische voordelen

Via een zoektocht op internet naar een Pu coatingvloer bent u op onze deskundige en uitgebreide website terecht gekomen. Graag leiden wij u langs alle mogelijke Pu coatingvloeren in ons assortiment. De ene PU vloer is nog mooier dan de andere.

Hoogwaardige PU coating in combinatie met onze gietvloeren

Een polyurethaan gietvloer is een hele dunne afwerking (1 tot 3 mm) die over bijna elke ondergrond kan worden aangebracht. Zonder een goede PU coating zouden dit type vloeren behoorlijk kunnen verkleuren en verweren. De ontwikkeling van PU coatings heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Omdat de consument en de overheid steeds meer milieuvriendelijke oplossingen eist, zijn de meeste fabrikanten geheel overgegaan tot de productie van oplosmiddelenvrije PU coatings. Dat betekent niet dat er geen risico’s zijn bij het aanbrengen van een PU coating. Een ruimte die met dit type coating wordt behandeld, moet goed geventileerd worden en technisch personeel moet over de noodzakelijke beschermende kleding beschikken. G-vloeren gebruikt PU coatings voor allerlei doeleinden, met name ook om onze gietvloeren te voorzien van de laatste essentiële afwerking. De PU coating wordt gebruikt als sealer en beschermer van de onderlaag, zorgt voor UV-bestendigheid en kan ook in anti-slip worden toegepast door toevoeging van kwartszand of polymeerkorrels.

PU coatingvloer in vele variaties leverbaar en voor vele doeleinden geschikt

Zoals u wellicht heeft gelezen adviseren en verkopen wij ieder type Pu coatingvloer zowel aan particulieren als aan bedrijven. U kunt hierbij denken aan een Pu coatingvloer voor een woonhuis en/of kantoor, maar u kunt de Pu coatingvloer tevens gebruiken voor uw winkel en/of showroom.

Onze tarieven voor een Pu coatingvloer zijn zeer concurrerend en door onze ‘know how’ en deskundige kennis kunnen wij u goed adviseren.

Enkele van de vele voordelen van een PU vloer

De PU coatingvloer is een vloer met unieke eigenschappen. De PU coatingvloer is gemaakt van elastische polyurethaan en heeft een hoge slijt- en krasvastheid, verandert de vloer niet van kleur door UV stralen en werkt de PU vloer tevens geluiddempend.Dit zijn slechts enkele voordelen van een PU coatingvloer.

De PU coatingvloer als betonverf systeem

PU coatingvloeren worden ook gebruikt als betonverf. Meestal als 2-laags systeem als het gaat om intensief te gebruiken ruimten. PU coatingvloeren kunnen zelfs worden toegepast in parkeergarages, maar vaak wordt gekozen voor epoxy door de iets betere chemische weerbaarheid van deze coatings. PU coatings zijn wel weer goed in te zetten voor de verduurzaming van bordessen en trappenhuizen of om uw badkamer van een waterdichte laag te voorzien. Bijna elke PU coatingvloer moet kruiselings aangebracht worden met een roller voor de juiste dekking van het oppervlak.

Meer informatie over onze PU coatingvloer

Onze showroom met een uitgebreide collectie PU coatingvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten