Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer

Een gietvloer is de ideale vloer voor een strak en modern interieur. Onze epoxy en polyurethaan gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, comfortabel en leverbaar in vrijwel elk design. Met een gietvloer van G-vloeren geniet u van een stijlvolle vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal. Vraag direct een offerte aan of bel een van onze specialisten via 020 846 36 94.Wat is een gietvloer?

Een gietvloer heeft de volgende eigenschappen:

 • Kleurvast: uw vloer blijft jaren mooi.
 • Brandwerend: bescherm uw woning met een brandwerende vloer.
 • Geluiddempend: creëer rust in huis.
 • Onderhoudsvriendelijk: hygiënisch schoon door stofzuigen en dweilen met water.
 • Volledig naadloos: geen last van vervelende naden of voegen.

Een gietvloer is een naadloze kunststof vloer. De vloer gieten we op de ondervloer en werken we af met een lak of coating. Een gietvloer is leverbaar in twee materiaalsoorten: epoxy (EP) en polyurethaan (PU). Polyurethaan (PU) gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kantoren. Onze gietvloeren zijn leverbaar in elke RAL-, NCS- of Sikkens-kleur. Een gietvloer voelt warm en zacht aan en is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Verzeker uzelf bij de aanschaf van een polyurethaan gietvloer, dat deze van hoogwaardige grondstoffen gemaakt is, omdat er grote kwaliteitsverschillen zijn. U moet dan denken aan forse verschillen in dikte, zuiverheid, de polyurethaancomponent en pigmentpercentages,  die zorgen voor verschil in uitstraling, gebruiksgemak en levensduur. Uv-bestendigheid is zeer belangrijk. U wilt natuurlijk niet dat uw prachtige gietvloer verkleurt.

Gietvloer
Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden. - Familie van Stralen uit Hilversum

De prijs van een gietvloer

De prijs  van een gietvloer berekenen we per vierkante meter. U heeft al een gietvloer vanaf € 45,- per vierkante meter. Dit is de basisprijs. De uiteindelijke prijs van een gietvloer ligt namelijk ingewikkelder dan bij een reguliere vloer.

De definitieve prijs is van een aantal factoren afhankelijk:

 • De nodige voorbereiding

Elke ondergrond is anders. De behandeling om een vloer ‘gietvloerklaar ’ te maken is dan ook altijd maatwerk. Oudere cement- of betonvloeren hebben bijvoorbeeld een andere behandeling nodig dan een net gelegde nieuwbouw cement- of betonvloer. Denk hierbij aan het schuren en vlamstralen (reinigen) van het beton, het behandelen van de ondergrond en het dichten van scheuren en gaten. Het zo optimaal mogelijk maken van de omgevingscondities voor het leggen van de gietvloer is van invloed op de prijs.

 • Het type gietvloer

Een epoxyvloer brengen we direct aan in de vorm van een rolcoating en die is hierdoor minder prijzig dan een polyurethaan gietvloer. Een polyurethaan gietvloer moet namelijk een beschermende coating krijgen om hem te voorzien van slijtweerstand.

 • De grootte van het project

De prijs voor een grotere gietvloer ligt vanzelfsprekend hoger dan die van een kleine gietvloer. De prijs per m² gaat echter naar beneden wanneer er sprake is van een grotere gietvloer.

Bekijk de prijzen per vierkante meter voor al onze vloertypes:

Type gietvloer

20 – 50 m²

51 – 100 m²

101 – 150 m²

151 – 200 m²

Polyurethaan gietvloer

€ 3.850,-

€ 65,- per m²

€ 59,- per m²

€ 53,- per m²

Epoxy gietvloer

€ 3.250,-

€ 51,- per m²

€ 46,- per m²

€ 43,- per m²

Woonbeton

€ 4.350,-

€ 74,- per m²

€ 68,- per m²

€ 63,- per m²

Epoxy vloercoating

€ 2.150,-

€ 29,- per m²

€ 26,- per m²

€ 25,- per m²Korting voor grotere projecten

G-vloeren biedt een aantrekkelijke korting aan wanneer u collectief gietvloeren laat aanbrengen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld als winkelier met andere winkeliers in de straat een gietvloer te laten leggen of als Vereniging van Eigenaren met alle bewoners te kiezen voor een gietvloer. G-vloeren biedt u flinke kortingen wanneer u gezamenlijk een gietvloer laat leggen. Deze korting kan oplopen tot 15%.

Ook als collectief een gietvloer laten leggen en een flinke korting bedingen?

Neem contact op met onze adviseurs:

020 846 36 94

Typen gietvloeren

G-vloeren werkt uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen, waardoor u verzekerd bent van een PU gietvloer van de hoogste kwaliteit. Bezoek onze showroom en vraag naar de PU Professional vloer. Deze kleurvaste vloer is het betaalbare summum op het gebied van PU gietvloeren. Gaat uw voorkeur meer uit naar een industriële uitstraling? Kies dan voor een onverslijtbare EP professional vloer van G-vloeren in 1 of 2 kleuren.

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is naadloos en ontwikkeld voor fabrieksgebouwen en bedrijfsloodsen. Inmiddels passen we de vloer ook toe in woningen. We brengen de epoxy gietvloer voornamelijk aan in:

 • Magazijnen
 • Garages
 • Technische ruimtes

De epoxy gietvloer van G-vloeren is een 1-3 mm dikke vloerafwerking. De gietvloer bestaat uit epoxyhars en is in diverse kleuren leverbaar. De vloer is voornamelijk geschikt als duurzame en naadloze bedekking van cement- en gipsgebonden ondergronden. Een epoxy gietvloer is gevoelig voor scheuren indien het pand beweegt, zoals wolkenkrabbers op grote hoogten of oude herenpanden. Het is daarom belangrijk dat u de vloer laat plaatsen door een ervaren gietvloerspecialist.Polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan of PU gietvloer brengen we naadloos aan over nagenoeg iedere ondergrond. Binnen de PU vloeren onderscheiden we twee types: aromatische en alifatische PU gietvloeren.

 • Aromatische PU gietvloer
  De aromatische PU gietvloer is geschikt als duurzame afwerking van cement- en gipsgebonden of stalen ondergronden. Deze vloer plaatsen we voornamelijk in:
  • Huizen van bewaring
  • Laboratoria en ziekenhuizen
  • Scholen en winkels
  • Musea
  • Technische ruimten
 • Alifatische PU gietvloer
  De alifatische PU gietvloer is geschikt als decoratieve, esthetische afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden. Deze vloer plaatsen we voornamelijk in:
  • Winkels
  • Kantoren
  • Woningen
  • Kantines
  • Musea en showrooms
Eigenschappen en kleurstelling van polyurethaan gietvloeren

Een polyurethaan gietvloer is zachter en flexibeler dan de epoxy variant. PU Professional gietvloeren voelen warm en zacht aan en gaan uitstekend samen met vloerverwarming. De PU Professional gietvloeren van G-vloeren zijn in elke kleur en kleurencombinatie te verkrijgen. Kies uit PU Professional gietvloeren mono en uit de PU gietvloeren duo design. Zoals de naam al veronderstelt bestaan de mono gietvloeren uit één kleur. Kies uit RAL-, NCS- en Sikkens-kleuren. Bovendien heeft G-vloeren eigen kleurformules laten ontwikkelen die zeer hoge pigmentconcentraties bevatten, waardoor de vloeren een diepe en rijk kleur hebben.

De PU professional gietvloeren duo design zijn zeer moderne en strakke gietvloeren. Stel uw design gietvloer geheel zelf samen uit een combinatie van twee kleuren. Door zo′n combinatie krijgt uw gietvloer een gemêleerd effect. Kies uit een zachte, rustgevende en een drukke, explosieve structuur. In onze kleurenstudio laten wij u graag een groot aantal kleurstalen met verschillende structuren zien.

Betonnen gietvloer of cementgebonden gietvloer

Een van de vele soorten gietvloeren die we bij G-vloeren appliceren is de betonnen gietvloer, ook wel woonbeton genoemd. Een betonnen gietvloer heeft een cementgebonden afwerking die we aanbrengen over ieder soort ondergrond. De dikte van deze gietvloersoort varieert van 3 tot 5 mm, net als bij de reguliere gietvloer. Een betonnen gietvloer is volledig naadloos, slijtvast en eenvoudig te onderhouden. Deze vloersoort is tevens goed met vloerverwarming te combineren, waardoor een betonnen gietvloer een populaire ondergrond is in woonhuizen, kantoren en winkels. Het vormt een prachtige en functionele basis in ieder interieur. Bij G-vloeren heeft u bovendien een ruime kleurkeuze in woonbeton, zodat u uw nieuwe vloer volledig naar wens kunt maken.

Witte gietvloer

Een gietvloer brengen we bij G-vloeren aan in duizenden verschillende kleuren en tinten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stijlvolle witte gietvloer: een vloer met de frisse, lichte look van wit, gecombineerd met het warme en sfeervolle gevoel van een gietvloer. De heldere witte gietvloer is uitstekend te combineren met diverse interieurstijlen vanwege de warme ondertoon. De aantrekkingskracht zit hem onder andere in het lichtreflecterende karakter van de vloer. Die de andere elementen in de ruimte er beter laat uitspringen. De ruimte wordt met een witte gietvloer ook visueel veel groter. Combineer de witte gietvloer bijvoorbeeld met robuuste houten meubelen en creëer een stoere woonruimte.

Een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer is een vloersoort die zich bijzonder goed leent voor in de badkamer. Een gietvloer is namelijk waterdicht en hygiënisch. Dankzij het naadloze karakter van de vloer is het onmogelijk dat er vocht in voegen loopt, met alle gevolgen van dien. Bovendien is een gietvloer eenvoudig te reinigen en drogen. Het is zelfs mogelijk om vloerverwarming onder de gietvloer in de badkamer aan te brengen, zodat u na het douchen nog steeds op een heerlijk warme ondergrond staat. Heeft u momenteel een tegelvloer in de badkamer? Wij brengen uw nieuwe gietvloer probleemloos aan over het oude materiaal.

Benieuwd welke gietvloer het best aansluit bij uw wensen?

Bel met onze adviseurs via 020 846 3694 voor een gratis adviesgesprek of vraag een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen

gietvloer met vloerverwarming

Een gietvloer combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming is een duurzame oplossing, omdat die minder energie verbruikt en die de volledige ruimte gelijkmatig verwarmt. Het scheelt ruimte omdat er geen radiatoren geplaatst hoeven te worden boven op de gietvloer, waardoor uw woon- of bedrijfsruimte ruimtelijker oogt.

Iedere kleur gietvloer is te combineren met vloerverwarming. Vloerverwarming is niet alleen een verwarmende oplossing, maar ook een verkoelende. De gietvloer is dankzij het systeem te verwarmen met warm water en te verkoelen met koud water. G-vloeren legt zelf geen verwarmingssystemen aan, maar adviseert u wel over de mogelijkheden.

Er zijn twee manieren waarop vloerverwarming gecombineerd kan worden met een gietvloer. We spreken van natbouw en droogbouw. In het eerste geval laat u de verwarmingsbuizen in het beton of cement leggen. Het voordeel hiervan is dat het verwarmingssysteem zeer zuinig is. In het tweede geval laat u een elektrisch systeem onder de gietvloer plaatsen. Het voordeel van droogbouw is dat de vloer niet te dik wordt en u uw deuren niet hoeft bij te laten ophogen of bijwerken.

Wij zijn zeer blij met onze nieuwe gietvloer. De G-1 vloerverwarming is een heerlijk gevoel in combinatie met de gietvloer. Verder zijn wij erg tevreden met de hoge service die wij de hele rit gekregen hebben van G-vloeren. - Ellen Hamers uit Den Bosch

Kleuren en designs: ontwerp uw gietvloer

We leveren vloeren in alle standaard RAL-, NCS- of Sikkens-kleuren. Kies voor een stijlvolle witte gietvloer en laat een bijzonder design in uw vloer verwerken. Onze adviseurs helpen u graag bij de kleurkeuze en vormgeving. Bekijk onze kleursamples voor een indicatie van de mogelijke kleuren.

gietvloer winkel

De ondervloer van een gietvloer

Een gietvloer is geschikt om aan te brengen op zo goed als ieder soort ondervloer. Gietvloeren worden gelegd in vloeibare vorm en hebben altijd baat bij een goede ondervloer. De ondergrond dient niet alleen stabiel en vlak te zijn, ook de dikte is van belang. Geschikte gietvloer ondervloeren zijn bijvoorbeeld:

 • Beton
 • Tegels
 • Hout
 • Natuursteen
 • Cement-dekvloer
 • Anhydriet
 • Fermacell

Afhankelijk van het soort ondergrond is het mogelijk dat er nog voorbereidende werkzaamheden vereist zijn. Onze specialisten staan u graag bij in dit proces.

Onderhoud van gietvloeren

Een gietvloer is zeer makkelijk schoon te houden en te onderhouden. Hieronder lichten we kort toe hoe het kleinschalige en grootschalige onderhoud in zijn werk gaat.

Kleinschalig onderhoud van uw gietvloer

Door de vloer te stofzuigen en te dweilen houdt u uw gietvloer in de basis al goed schoon. U merkt dat het schoonhouden van een gietvloer vele malen makkelijker gaat dan het reinigen van een parket- of tegelvloer. Doordat we de vloer volledig naadloos leggen, blijft er namelijk geen vuil zitten in voegen. Daarnaast is de vloer eenvoudiger te stofzuigen dan een tapijtvloer. Gebruik voor het stofzuigen wel de parketborstel, u voorkomt dan dat de harde onderdelen van de stofzuiger de vloer beschadigen.

Groot onderhoud van een gietvloer

Een gietvloer is kleurvast en goed bestand tegen slijtage. Dit komt vooral door de sterke topcoating. Hoe sterker deze topcoating, hoe langer uw vloer mooi blijft. Helaas kunnen zelfs de meest kleur- en slijtvaste vloeren na jaren intensief gebruik enkele slijtageplekken vertonen. Een grondige schoonmaakbehandeling biedt dan uitkomst. Laat deze behandeling altijd uitvoeren door een professioneel bedrijf dat ervaring heeft met gietvloeren.

gietvloer

Uw gietvloer renoveren

Ook voor gietvloer renovatie is G-vloeren de aangewezen specialist. Het is mogelijk dat uw bestaande gietvloer van lage kwaliteit is. Bij verkleuringen of beschadigingen aan uw gietvloer brengen we een nieuwe toplaag aan, waardoor u weer jaren kunt genieten van een gietvloer met een prachtige uitstraling. Neem gerust contact op met onze specialisten voor vrijblijvend advies of aanvullende informatie.

Gietvloer verwijderen

Wilt u een totaal ander type vloer of is uw gietvloer dusdanig beschadigd waardoor deze volledig verwijderd moet worden? G-vloeren is in staat om uw gietvloer volledig te verwijderen. Onze professionals schrapen de gietvloer laagje voor laagje af door gebruik te maken van geavanceerde machines. Indien gewenst, brengen we na het verwijderen een nieuwe gietvloer of andere vloersoort voor u aan.

Veelgestelde vragen gietvloeren

Bij het kiezen van een geschikte gietvloer komen veel vragen kijken. De meest voorkomende hebben we voor u op een rijtje gezet, zodat u snel vindt wat u zoekt. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via 020 - 846 36 94 of kom langs in onze showroom. Hier staan onze vloerexperts voor u klaar.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is de ideale vloer voor een modern en strak interieur. De naam verklapt het al deels: het is een gegoten vloer bovenop een dragende vloer. De basis van een gietvloer vullen we aan met polyurethaan of epoxy, afhankelijk van uw wensen. U kunt dus kiezen voor een polyurethaan gietvloer en epoxy gietvloer. Met een naadloze afwerking is dit een hoogwaardige vloer die onderhoudsvriendelijk en comfortabel is. En leverbaar in vrijwel elk mogelijk design.

Wat kost een gietvloer?

De prijs van een gietvloer is vanzelfsprekend erg variërend. De belangrijkste factoren bestaan uit uw budget, gekozen materialen, aantal vierkante meters, de ondervloer, gewenste kleur en uw locatie. Wilt u graag weten wat een gietvloer kost? Lees hier dan meer over in onze prijsbepaling en tabellen. We stellen graag een vrijblijvende offerte op voor u.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een gietvloer?

De voordelen van een gietvloer zijn haast eindeloos. Gietvloeren zijn veilig, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, naadloos, vloeistofdicht, voelen warm aan, zijn leverbaar in talloze kleuren en last but not least: ze zien er bijzonder luxe en stijlvol uit. Zijn er dan ook nadelen aan een gietvloer, vraagt u zich wellicht af? Met al onze expertise op het gebied van gietvloeren durven wij geen concrete nadelen te noemen. U moet alleen wel een week uittrekken voor het laten aanbrengen van de vloer. Gedurende deze tijd mag de vloer niet belast worden.

Welke kleuren gietvloeren zijn er?

Bij het leggen van een gietvloer kunt u uit tal van kleuren kiezen. We geven u graag een eerste indruk van hoe uw gewenste gietvloer eruit komt te zien. Bekijk hiervoor al onze kleursamples en lees meer over welke kleurkeuzes mogelijk zijn. We leveren onze gietvloeren in een mono of duo kleur. Wat betreft uw nieuwe gietvloer heeft u dus volop kleurkeuze.

Kan ik de kleur van mijn gietvloer laten aanpassen?

Een nieuwe kleur aanbrengen over uw bestaande gietvloer is zeker mogelijk. Ook bij sprake van verkleuring renoveren we uw gietvloer, zodat hij weer de gewenste kleur heeft. Neem hiervoor gerust contact op via 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl. Lees meer over wat er komt kijken bij een gietvloer renovatie.

Wat is de levensduur van een gietvloer?

Een gietvloer blijft 15 tot 20 jaar mooi, mits hij goed onderhouden is.

Hoe onderhoud ik mijn gietvloer?

Een gietvloer is gemakkelijk te onderhouden. We raden aan de vloer regelmatig te stofzuigen en te dweilen met een duurzaam reinigingsmiddel. Meer is in principe niet nodig. Bekijk ook de pagina 'Gietvloer onderhoudsadvies'.

Is vloerverwarming in een gietvloer mogelijk?

Een gietvloer is de perfecte vloer om te combineren met vloerverwarming. Dankzij de verschillende lagen blijft de warmte hangen en verdeelt het zich op een natuurlijke wijze door de vloer. Dit zorgt voor een optimale warmteverdeling. Het voorkomt tevens onnodige stookkosten. Lees meer over welke type gietvloer optimaal past bij vloerverwarming.

Past een gietvloer in elke kamer?

In vrijwel elke kamer is een gietvloer geschikt. Gietvloeren zijn namelijk naadloos en volledig waterdicht. Dit zorgt voor een hygiënische en makkelijk te onderhouden vloer, zelfs in de badkamer. Alleen in uitzonderlijke gevallen zijn herstelwerkzaamheden nodig voor het leggen van een gietvloer. Dit bespreken we uiteraard van tevoren met u.

Wat is het verschil tussen een polyurethaan gietvloer en epoxy gietvloer?

Een polyurethaan gietvloer bestaat uit een zacht en elastisch oppervlak. We kunnen het hierdoor over veel betonnen of houten ondervloeren plaatsen. Een epoxy gietvloer is een stuk harder en is zeer bestendig tegen zware belasting. Dat maakt een epoxy gietvloer een veel gekozen bedrijfsvloer.

Kan ik alvast een gietvloer aanvragen voor mijn toekomstige woning?

Dat is natuurlijk mogelijk. Zeker voor nieuwbouwwoningen en kantoren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op via 020 - 846 36 94.

Hoe dik is een gietvloer?

De dikte van een gietvloer is 3 t/m 6 millimeter. De dikte verschilt per type gietvloer.

Kan ik een gietvloer aanbrengen over een cementdekvloer?

Zolang de ondergrond vlak is, kan een gietvloer op veel soorten ondergronden gelegd worden zoals beton, anhydriet, egaline. U kunt een gietvloer dus ook op een cementdekvloer aanbrengen. Een vlakke ondergrond is belangrijk voor een strak resultaat.

Wanneer is een gietvloer gereed voor gebruik?

Een gietvloer is binnen ongeveer anderhalf week beloopbaar. Dit is inclusief de voorbereidingstijd, de tijd die het kost om de gietvloer te leggen, de droogtijd en de afwerktijd.

Hoe bescherm ik een gietvloer tegen krassen?

Ook al zijn gietvloeren – dankzij hun toplaag – goed beschermd tegen krassen en slijtageplekken, toch kunnen ze na een jarenlang intensief gebruik slijtageplekken vertonen. Het is daarom slim om bijvoorbeeld een schoonloopmat bij de voor- en achterdeur te leggen en beschermdoppen onder de poten van de meubels te monteren. Wilt u de vloer grondig laten reinigen? Schakel dan professionals in voor deze klus.

Mijn vraag staat er niet tussen

Staat uw vraag hier niet tussen? Stel ze gerust telefonisch via 020 - 846 36 94, mail naar info@g-vloeren.nl of kom langs in onze showroom waar onze vloerexperts voor u klaar staan.

Een gietvloer leggen we in 5 stappen

Bij de aanleg van een nieuwe gietvloer houden we altijd rekening met bepaalde factoren, zoals de staat van de vloer bij de start van de werkzaamheden. Hierdoor is niet elk traject voor de aanleg van een gietvloer hetzelfde. Globaal gezien hanteren wij onderstaande 5 stappen:

Stap 1: we egaliseren de ondergrond

Om de gietvloer strak aan te brengen moet de grond eerst vlak en volledig uitgehard zijn. In de eerste fase zorgen wij er dus voor dat alle onvolkomenheden in uw vloer weggewerkt zijn. U kunt hierbij denken aan lijm- en verfresten of scheuren in het cement of beton. Daarnaast zorgen we ervoor dat de vloer droog, schoon en vetvrij is. Wanneer de vloer in orde is tijdens de controle bij ons eerste werkbezoek is dit punt uiteraard niet nodig.

Stap 2: we brengen een laagje primer aan als basis van de gietvloer

We voorzien de vloer vervolgens van een primerlaag. Een primerlaag zorgt voor de uiteindelijke hechting van de vloer en zuigt zich vast in de ondervloer. Dit verstevigt de vloer en zorgt ervoor dat we de gietvloer mooi glad aan kunnen brengen. Welk type primer we gebruiken hangt af van de vloer.

Stap 3: we verwijderen oneffenheden

Na de primerlaag brengen we de schraplaag aan. De schraplaag is een kunststof uitvlakmassa die ervoor zorgt dat alle minuscule gaatjes en kleine oneffenheden dicht gaan.

Stap 4: we brengen de gietvloer aan

Na de schraplaag brengen we de gietvloer aan. Door de vloer te gieten en het materiaal ambachtelijk glad te trekken met een spaan ontstaat de unieke look waar de gietvloer om bekend staat.

Stap 5: we maken de gietvloer af met een laklaag

Na het aanbrengen van de gietvloer werken we de vloer af met een laklaag. Deze laklaag is de beschermlaag van uw gietvloer.
Ervaringen en recensies

Geachte G-vloeren,

Jullie hebben top werk geleverd en we zijn super blij met het resultaat van onze design gietvloer. We raden iedereen aan om een gietvloer bij G-vloeren aan te schaffen. – Familie Rutten uit Waalwijk
Complimenten aan G-vloeren, en dan Vincent in het bijzonder. Gietvloer is prachtig geworden en de service was perfect tijdens het gehele traject. – Dhr. Langeland uit Helmond
G-vloeren levert fantastisch werk: servicegericht en flexibel. Onze winkelvloer was alweer binnen 2 dagen volledig te belasten, waardoor we geen omzet misgelopen zijn. Bedankt! – NIKE
We zijn enorm blij met ons nieuwe huis en dat is mede te danken aan de prachtige gietvloer van G-vloeren. De vloer is prachtig afgewerkt. We sturen jullie snel de foto’s door! – Loes en Rene verhaar uit Almelo
Nogmaals dank voor het perfect aanbrengen van de gietvloer in ons kantoor. Werkelijk waar een schitterend resultaat. Ook het meedenken in kleur en het interieuradvies heeft ons erg geholpen. – Veldman Accountants
Wij zijn gegaan voor een compleet pakket bij G-vloeren: wandafwerking, plinten, vloerverwarming en last but not least de PU-gietvloer. Alles liep volgens afspraak en er is prachtig werk geleverd. – Familie Kramer uit Deventer
Klasse werk geleverd, bedankt voor het mooie resultaat. Er zullen zeker meerdere projecten volgen in de toekomst. – Ernst Interieurbouw
Ik had al vanaf het eerste moment een goed gevoel bij G-vloeren. In de showroom werd ik goed geholpen met de keuze voor mijn nieuwe vloer. De gietvloer ligt er nu een maand in en hij bevalt super goed. – Hans uit Heerenveen

De showroom van G-vloeren

G-vloeren: de innovatieve gietvloerenspecialist voor uw woning en bedrijf
G-vloeren de innovatieve polyurethaan gietvloeren specialist voor uw woning

Wanneer u op zoek bent naar gietvloeren van hoge kwaliteit (zoals epoxy gietvloeren en polyurethaan gietvloeren) voor uw woning of bedrijf, bezoek dan de showroom van G-vloeren. Hier vindt u voor elke ruimte een kunststof gietvloer die aan al uw wensen voldoet. De technisch ervaren en creatieve specialisten van G-vloeren hebben de knowhow om voor u een maatwerk gietvloer aan te brengen, die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit. Onze clientèle bestaat uit relaties in binnen- en buitenland.

G-vloeren: uw internationale gietvloerspecialist!

G-vloeren heeft klanten van een nieuwe gietvloer voorzien in de plaatsen, provincies en landen:

 • Gietvloer Alkmaar
 • Gietvloer Almere
 • Gietvloer Amersfoort
 • Gietvloer Amsterdam
 • Gietvloer Antwerpen
 • Gietvloer België
 • Gietvloer Breda
 • Gietvloer Brussel
 • Gietvloer Den Bosch
 • Gietvloer Den Haag
 • Gietvloer Eindhoven
 • Gietvloer Gorinchem
 • Gietvloer Groningen
 • Gietvloer Haarlem
 • Gietvloer Limburg
 • Gietvloer Zeeland
 • Gietvloer Apeldoorn
 • Gietvloer Arnhem
 • Gietvloer Assen
 • Gietvloer Barneveld
 • Gietvloer Coevorden
 • Gietvloer Delfzijl
 • Gietvloer Doetinchem
 • Gietvloer Drenthe
 • Gietvloer Dronten
 • Gietvloer Ede
 • Gietvloer Emmen
 • Gietvloer Heerenveen
 • Gietvloer Hoogeveen
 • Gietvloer Leeuwarden
 • Gietvloer Lelystad
 • Gietvloer Meppel
 • Gietvloer Muiden
 • Gietvloer Utrecht
 • Gietvloer Rotterdam

Meer over gietvloeren

Heeft u meer informatie nodig om te bepalen welke gietvloer het best bij u past? Lees meer over gietvloeren:

Wanneer u liever telefonisch uitleg krijgt over een nieuwe gietvloer, neem dan direct contact op met een van onze specialisten.

020 846 36 94 Gietvloer tips

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike