Wandcoating

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren BV en ons grote assortiment topkwaliteit wandcoatings

Een wandcoating van G-vloeren wordt ook ingezet om een ruimte een andere kleur te geven, maar primair worden onze topkwaliteit wandcoatings aangebracht om wanden waterafstotend te maken, te impregneren of om wanden anti-statisch of anti-allergeen te maken. Wandcoatings van G-vloeren beschermen het oppervlak en maken wanden goed te onderhouden en prima schoon te maken. Epoxy wandcoatings van G-vloeren BV zijn hoogwaardige 2-componenten producten die ruimten extra kwaliteit geven en wanden beschermen tegen UV-straling, vocht, zuren, olie, uitlaatgassen en andere invloeden van welke aard dan ook. Ze worden gebruikt in onder andere parkeergarages, magazijnen, opslagloodsen, fabrieken, operatiekamers, winkels en tal van andere ruimtes om wanden te verduurzamen. De coating is na droging bijzonder hard en ondoordringbaar, slijtvast en krasvast. De meeste wandcoatings worden aangebracht met rollers en doorgaans aangeduid als rolcoatings in tegenstelling tot wandpleisters die met een vlakspaan worden aangebracht in een veel dikkere laag. In tegenstelling tot wandcoatings moeten wandpleisters worden behandeld met een extra vloeistofkerende wandproducten zoals een waslaag of “sealer”. Wandcoatings op basis van epoxy zijn zeer dun aan te brengen, uitgedrukt in µm, een duizendste millimeter. Deze coatings kunnen variëren van 100 tot 300 µm per laag. Extra bescherming kan worden verkregen door meerdere lagen over elkaar aan te brengen. Bij G-vloeren BV kunt u terecht voor de meest hoogwaardige betoncoatings

Waarom G-vloeren inschakelen voor de applicatie van wandcoatings?

Onze opdrachtgevers schakelen ons in om onze uitgebreide knowhow van wandcoatings en alles wat daarbij komt kijken zoals onder meer: de preparatie van ondergronden, het dichtzetten van scheuren ontstaan door zettingen of andere voorbehandelingswerkzaamheden zoals vlakschuren van beton, vlamstralen van verontreinigde ondergronden etc.. Wandcoatings van G-vloeren BV kunnen zowel transparant als in honderden verschillenden kleuren worden aangebracht en dat maakt ze multifunctioneel en bijna overal te gebruiken. G-vloeren BV biedt klanten uitstekende voorwaarden en garanties en is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA).

Wandcoating versus wandpleister, wat is handig?

Een epoxy wandcoating is een totaal ander product dan bijvoorbeeld Pandomo of Beton Ciré. Deze twee pleistersoorten worden veelal in woningen en winkels gebruikt om sanitaire ruimten een speciale kleur en wandstructuur te geven. Bent u particulier en twijfelt u over welke wandcoating of pleisterlaag voor uw situatie het meest ideaal is en het beste beschermt? Onze technische adviseurs staan altijd klaar om uw vragen over coatings te beantwoorden.

Eigenschappen hoogwaardige wandcoating

Om van een hoogwaardige wandcoating te spreken, is het belangrijk dat er specifieke eigenschappen van toepassing zijn. De wandcoatings van G-vloeren voldoen aan de hoogste maatstaven als het gaat om kwaliteit en multifunctionaliteit. Een basisvoorwaarde is bijvoorbeeld dat de muurcoating vloeistofdicht is. Dat voorkomt onder meer het ontstaan van vochtplekken, alg en schadelijk schimmelvorming. Daarnaast zijn onze coatings voor muren en wanden vuilbestendig.

Dat is een belangrijk kenmerk voor toepassing van de muurcoating in een industriële omgeving. Bijvoorbeeld in een werkplaats, waar olie en vet daardoor eenvoudig schoon te maken zijn. In ruimtes voor intensief gebruik is het belangrijk dat de wanden slijtvast, stootvast en krasbestendig zijn. Het esthetische aspect maakt ook deel uit van onze hoogwaardige wandcoating. Het is door de vele opties voor afwerking namelijk mogelijk de muur er visueel aantrekkelijk uit te laten zien.

Onze muurcoating is chemisch bestendig en daardoor eveneens geschikt voor productiehallen, fabrieksruimten en bedrijven in de horecabranche. In bepaalde situaties is er sprake van het gebruikmaken van agressieve schoonmaakmiddelen. Dat komt onder meer voor in verpleeghuizen en ziekenhuizen. Het is dan van belang dat er bij dit gebruik geen aantasting van wanden en muren komt. Onze wandcoating is tegen agressieve schoonmaakmiddelen bestand en daardoor perfect voor hygiënische toepassing in de zorgbranche.

  • Voorkomt schimmel en vochtplekken
  • Bestand tegen krassen en stoten
  • Esthetisch naar wens af te werken
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Snel en eenvoudig schoon te maken
  • Hygiënisch verantwoord

PU muurcoating voor particuliere toepassing

Bovengenoemde wandcoating betreft een coating op basis van epoxy en is voor industrieel, hygiënisch en belastend gebruik geschikt. Daarnaast heeft G-vloeren voor particuliere toepassing PU wandcoating beschikbaar. Dit is een kunsthars op basis van een andere samenstelling die waterdicht en hygiënisch is. De wandcoating op basis van polyurethaan is licht elastisch, simpel in onderhoud en in alle kleuren leverbaar.

Het is bijvoorbeeld onder meer mogelijk om PU muurcoating te combineren met een gietvloer in uw badkamer. Naast dat er allerlei kleuropties zijn, voorzien wij in nog een optie. Dat is de mogelijkheid om wandcoating transparant aan te brengen. Dat is ideaal om een intensief belaste muur, zoals van trapopgangen te beschermen. Bovendien gaat het schoonmaken een stuk gemakkelijker indien de muren van een wandcoating zijn voorzien. Dat is ook het geval in sanitaire ruimtes net als in keukens of muren rond een entree.

Kosten wandcoating

De kosten voor wandcoating zijn vast te stellen aan de hand van meerdere factoren. Het type muurcoating bepaalt de prijs, zoals het gebruik van epoxy coating of PU coating. Daarnaast telt het totale oppervlak van alle muren en wanden in de ruimte mee. Wij hanteren vierkante meterprijzen en die dalen naarmate het muuroppervlak toeneemt. Verder zijn er nog een aantal aspecten die meetellen, zoals de kleurkeuze of specifieke afwerkopties. Ook de staat van de ondergrond van de muur en afwerkingswensen spelen een rol. Wandcoating is in elk geval een van de voordeligste oplossingen voor onder meer industrieel gebruik, in de zorgsector en voor commerciële toepassingen. Wij geven u graag uitgebreid advies om tot de ideale samenstelling van wandcoating te komen.

Bel 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl om meer te weten te komen over onze multifunctionele wandcoatings.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten