Keurmerken gietvloeren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren staat bij het samenstellen en aanbrengen van gietvloeren voor kwaliteit. Dat blijkt niet alleen in de praktijk bij de uitvoering, maar wordt onderschreven door het keurmerk gietvloeren.

Wij zijn met een keurmerk gietvloeren zowel aangesloten bij de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) als bij Technisch Bureau Afbouw (TBA).

Dat betekent dat er bij de plaatsing van gietvloeren sprake is van een onafhankelijke garantie. Bovendien zijn NOA en TBA gerechtelijke keurmeesters. Het logo van beide organisaties voeren wij voor alle duidelijkheid op onze website.

Keurmerk Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

NOA is een brancheorganisatie voor bedrijven in de afbouwsector, waar onze gietvloeren eveneens onder vallen. Het keurmerk gietvloeren betekent voor u de zekerheid dat G-vloeren een gespecialiseerd bedrijf is.

Afbouw is uiteraard een breed begrip en heeft onder meer betrekking op het aanbrengen van vloeren. In ons geval dus gietvloeren met een NOA keurmerk.

NOA keurmerk

Wij zijn dan ook experts in het vertalen van uw wensen naar een compleet eindproduct, zoals de realisatie van een gietvloer. Bovendien voeren wij als NOA-bedrijf algemene voorwaarden waarin de rechten en plichten staan beschreven. De garantie die gekoppeld is aan het keurmerk betekent dat wij een garantietermijn voor gietvloeren hanteren. Dat is een vast onderdeel van de consumentenvoorwaarden.

Keurmerk Technisch Bureau Afbouw

Technisch Bureau Afbouw zet zich in voor een sterke branche met de focus op kwaliteit en innovatie. De technische adviseurs van TBA voeren uiteenlopende werkzaamheden uit.

Bijvoorbeeld op het gebied van vlakheidsmetingen en uitvoeren van kwaliteitscontroles voor vloeren. Indien er twijfels ontstaan over de geleverde kwaliteit is het mogelijk om een onafhankelijke kwaliteitscontrole te laten uitvoeren.

TBA keurmerk

TBA voorziet in allerlei soorten diensten, variërend van stroefheidsmetingen tot vlakheidsmetingen. Mocht u als klant ontevreden zijn over G-vloeren dan bestaat de mogelijkheid om bij TBA een bindend advies aan te vragen. Het keurmerk gietvloeren voorziet ook op deze wijze in een garantie op het aanbrengen van vloerproducten.

Naast de garantie heeft het TBA keurmerk eveneens betrekking op de eigenschappen van kunststof vloeren. Er is hierin onder meer in een richtlijn voorzien. Hierin is onder meer opgenomen dat het uiteindelijke uiterlijk van de vloer duidelijk moet zijn omschreven. Ook voorziet de richtlijn in helderheid als het gaat om de voorbereidingen die voor het aanbrengen van de gietvloer moeten worden getroffen.