Onze showroom

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Onze showroom geeft u een duidelijk en helder beeld van onze vloeren collectie en wie wij zijn. Wij plannen gerichte afspraken in met onze klanten voor een exclusief adviesgesprek van gemiddeld een uur. In onze showroom bieden wij u een overzicht op onze gietvloeren, woonbeton vloeren, epoxyvloeren, vloercoatings en nog veel meer. Dit onder het genot van de beste Italiaanse koffie. Wij werken uitsluitend met technische sales medewerkers die onze klanten professioneel en vakkundig te woord kunnen staan.

Showroom bezoeken? doen!

Heeft u twijfels voor het bezoeken van onze showroom met gietvloeren? Bijvoorbeeld omdat u zich alleen wilt oriënteren, zonder direct de verplichting of druk te voelen om een keuze te maken? In onze showroom zijn er geen opdringerige verkopers aanwezig, maar helpen wij u graag met de inzet van onze expertise om tot een keuze te komen. Wilt u erover nadenken, dan is dat geen enkel probleem. Uw bezoek aan onze showroom is vrijblijvend.

Weinig tijd? Plan een afspraak

Heeft u weinig tijd en stelt u daarom het bezoek uit, dan is het goed om te weten dat een adviesgesprek ongeveer tot een uur duurt. Heeft u minder tijd, laat het dan gewoon aan ons weten. Wij werken bovendien op afspraak, zodat u het bezoek gemakkelijk in uw agenda plant. Het is wel goed om te weten dat onze agenda ook volstaat met afspraken met klanten die graag advies van ons willen. Daarom is het aan te raden even te bellen, zodat wij in goed overleg met u een datum plannen. Is er haast bij, dan maken wij graag extra tijd voor u vrij.

Eerlijk advies op basis van uitgebreide expertise

U krijgt bij een bezoek aan onze gietvloer showroom een eerlijk advies. Kennis en kunde is bij al onze adviseurs aanwezig. Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en dat merkt u aan de expertise, maar ook aan de prettige omgang met persoonlijke benadering. Het is voor u net zo belangrijk als voor ons dat u tot de juiste keuze komt. Daarom geven wij altijd een eerlijk advies en stellen wij u verschillende opties voor als de situatie daartoe aanleiding geeft.

Wij nemen de tijd voor u

Een gemiddeld adviesgesprek duurt bij ons ongeveer een uur. Wij nemen wat dat betreft ruim de tijd om u van inspiratie, informatie en advies te voorzien. Dat is belangrijk, want de aanschaf van een gietvloer is een aankoop voor vele jaren. Daarbij hoeft u niet over een nacht ijs te gaan. Daarom staan wij ook na het adviesgesprek tot uw beschikking om vragen te beantwoorden. Twijfel daarom ook niet contact op te nemen na uw bezoek aan onze showroom. Dat is beter dan vragen onbeantwoord te laten.

Bel direct

Bel direct met G-vloeren om een afspraak te plannen voor een bezoek aan onze showroom. Dat kan op korte termijn of net even wat verder in de toekomst. Wij zorgen op de dag van uw komst voor een persoonlijke ontvangst.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten