Onze Showroom

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Onze showroom geeft u een duidelijk en helder beeld van onze vloeren collectie en wie wij zijn. Wij plannen gerichte afspraken in met onze klanten voor een exclusief adviesgesprek van gemiddeld een uur. In onze showroom bieden wij u een overzicht op onze gietvloerenwoonbeton vloerenepoxyvloeren, vloercoatings en nog veel meer. Dit onder het genot van de beste Italiaanse koffie. Wij werken uitsluitend met technische sales medewerkers die onze klanten professioneel en vakkundig te woord kunnen staan.

Showroom G-vloeren gietvloeren in Amsterdam
Showroom met beton ciré en betonlook gietvloeren
G-vloeren showroom in Amsterdam

Showroom bezoeken? doen!

Heeft u twijfels voor het bezoeken van onze showroom met gietvloeren? Bijvoorbeeld omdat u zich alleen wilt oriënteren, zonder direct de verplichting of druk te voelen om een keuze te maken? In onze showroom zijn er geen opdringerige verkopers aanwezig, maar helpen wij u graag met de inzet van onze expertise om tot een keuze te komen. Wilt u erover nadenken, dan is dat geen enkel probleem. Uw bezoek aan onze showroom is vrijblijvend.

Weinig tijd? Plan een afspraak

Heeft u weinig tijd en stelt u daarom het bezoek uit, dan is het goed om te weten dat een adviesgesprek ongeveer tot een uur duurt. Heeft u minder tijd, laat het dan gewoon aan ons weten. Wij werken bovendien op afspraak, zodat u het bezoek gemakkelijk in uw agenda plant. Het is wel goed om te weten dat onze agenda ook volstaat met afspraken met klanten die graag advies van ons willen. Daarom is het aan te raden even te bellen, zodat wij in goed overleg met u een datum plannen. Is er haast bij, dan maken wij graag extra tijd voor u vrij.

Eerlijk advies op basis van uitgebreide expertise

U krijgt bij een bezoek aan onze gietvloer showroom een eerlijk advies. Kennis en kunde is bij al onze adviseurs aanwezig. Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en dat merkt u aan de expertise, maar ook aan de prettige omgang met persoonlijke benadering. Het is voor u net zo belangrijk als voor ons dat u tot de juiste keuze komt. Daarom geven wij altijd een eerlijk advies en stellen wij u verschillende opties voor als de situatie daartoe aanleiding geeft.

Wij nemen de tijd voor u

Een gemiddeld adviesgesprek duurt bij ons ongeveer een uur. Wij nemen wat dat betreft ruim de tijd om u van inspiratie, informatie en advies te voorzien. Dat is belangrijk, want de aanschaf van een gietvloer is een aankoop voor vele jaren. Daarbij hoeft u niet over een nacht ijs te gaan. Daarom staan wij ook na het adviesgesprek tot uw beschikking om vragen te beantwoorden. Twijfel daarom ook niet contact op te nemen na uw bezoek aan onze showroom. Dat is beter dan vragen onbeantwoord te laten.

Uitgebreide kleurencollectie van alle gietvloer soorten

Bij een bezoek aan onze showroom is het voor u belangrijk om zoveel mogelijk te weten te komen over de gietvloer soorten, maar ook over de kleuren. Daarom hebben wij in onze showroom voor iedere gietvloer soort een uitgebreide kleurencollectie beschikbaar. In de praktijk zien de kleuren er namelijk toch net even anders uit dan u online waarneemt. Kijk als u bij ons bent maar eens naar de kleurencollectie, dan merkt u dat de kleuren in het echt nog veel mooier zijn. Bekijk bijvoorbeeld uw favoriete kleur vanuit verschillende invalshoeken, waarbij de lichtinval de ware kleur laat zien.

Samples op maat: deze maken wij voor u

Uit ervaring weten wij dat het niet altijd gemakkelijk is om in onze showroom direct de perfecte keuze voor een gietvloer soort en kleur te maken. Dat is ook een reden dat wij een uitgebreide sampleservice bieden. U krijgt bij ons dan ook de gelegenheid om naar wens samples op maat uit te kiezen. Deze maken wij speciaal voor u, zodat u in alle rust en op uw gemak in uw eigen omgeving tot de ideale keuze kan komen. De samples laten de kleur zien, maar u voelt natuurlijk ook even aan het materiaal, dat net als elke gietvloer helemaal naadvrij is.

Advies over kleur en interieur (als u dat wenst)

Bent u bezig met een grote verbouwing te plannen of wilt u uw woonkamer een nieuwe look geven, waar een van onze gietvloeren onderdeel van uitmaakt? Dat is een perfect moment om het interieur een eenheid te laten worden. Mocht u graag interieuradvies wensen of deskundig advies over kleuren ontvangen, dan staan wij ook graag voor u klaar. In het verlengde daarvan laten wij u naar wens kennismaken met ons netwerk aan professionals.

Ook voor u: een netwerk aan professionals

Bij het plaatsen van een gietvloer is de ruimte helemaal leeggemaakt. Het aanbrengen van de nieuwe vloer is wat dat betreft te zien als een kleine verbouwing. Daarom is het goed om na te denken over eventuele andere aanpassingen in uw woning. Bijvoorbeeld door van de gelegenheid gebruik te maken om vloerverwarming aan te laten brengen. Of door alle wanden te laten stukadoren of te schilderen net als nieuwe plinten te plaatsen of het simpelweg aanschaffen van een schoonloopmat. Mocht u een van deze zaken overwegen, dan laten wij u tijdens uw bezoek aan onze showroom met gietvloeren graag kennismaken met ons eigen netwerk aan professionals. Deze zijn betrouwbaar en werken al lange tijd met ons samen. Zo hoeft u niet zelf op zoek naar een professional, maar maakt u handig gebruik van ons grote netwerk. Vraag tijdens uw bezoek aan onze showroom gerust naar de mogelijkheden.

Onze technische salesafdeling staat voor u klaar

Het is voor u belangrijk dat u erop mag vertrouwen dat het hele proces op rolletjes verloopt. Onze technische sales afdeling bespreekt daarom elk aspect van het traject dat aan de orde komt. Dit gebeurt tijdens, maar ook na uw bezoek aan onze gietvloeren showroom. Het begingesprek geeft u daarbij al een uitgebreid inzicht in de gang van zaken. Besluit u om een gietvloer door ons te laten plaatsen, dan houden wij contact. Onze uitvoerder komt bijvoorbeeld nog langs voordat de gietvloer definitief wordt geplaatst. Zo zorgt onze technische salesafdeling ook voor de afronding, want de oplevering van uw gietvloer is net zo belangrijk als het allereerste begingesprek. Wij bieden u dan ook professionele begeleiding van A tot Z.

Gericht onderhoudsadvies: zo blijft uw gietvloer mooi

Uw komst naar onze showroom met gietvloeren draait in eerste instantie om de aanschaf, maar wij denken ook verder. Het is voor u namelijk ook van belang om te weten met welk type onderhoud u te maken krijgt bij het kopen van een gietvloer. Nu is het zo, dat al onze gietvloeren onderhoudsvrij zijn en met het nemen van voorzorgsmaatregelen in een perfecte conditie blijven. Het onderhoudsadvies is wat dat betreft dan ook gericht op nazorg van de vloer, zoals op de schoonmaak en op bescherming. U krijgt van ons bijvoorbeeld te horen welk soort beschermdoppen voor meubels geschikt is. Dit om krasjes te voorkomen als u met meubels schuift. Daarnaast geven wij gericht en passend advies over welk type stofzuigermondstuk u het beste kan gebruiken om de gietvloer te stofzuigen. Verder informeren wij u ook over het gebruik van reinigingsmiddelen.

Inspiratie opdoen? Bekijk enkele van de mogelijke woonbeton kleuren:

“Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.”
– Familie van Stralen

“Hierbij willen wij jullie bedanken voor het mooie resultaat. De service is met een woord, klasse! Er zullen zeker nog meerdere projecten volgen.”
– Ernst Interieurbouw

g-vloeren amsterdam
Showroom Gietvloer en Beton cire in Amsterdam
Showroom kantoor g-vloeren in amsterdam

Bezoek de G-vloeren showroom

Onze showroom geeft u een duidelijk en helder beeld van onze vloeren collectie en wie wij zijn. Wij plannen gerichte afspraken in met onze klanten voor een exclusief adviesgesprek van gemiddeld een uur. In onze showroom bieden wij u een overzicht op onze gietvloeren, woonbeton vloeren, epoxyvloeren, vloercoatings en nog veel meer. Dit onder het genot van de beste Italiaanse koffie. Wij werken uitsluitend met technische sales medewerkers die onze klanten professioneel en vakkundig te woord kunnen staan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten