Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

MMA gietvloer

Een MMA gietvloer beschikt over een zeer korte droogtijd van maximaal 2 uur en is zeer geschikt voor bedrijven die een nieuwe vloer willen, maar waar het bedrijfsproces niet al te lang stil kan liggen. De MMA vloer is gemaakt van kunststof en is voorzien met een gladde afwerking.

Eigenschappen van een MMA gietvloer zijn:

  • Binnen 2 uur volledig uitgehard
  • Zeer hygiënisch
  • Volledig vloeistofdicht
  • Geschikt voor zware mechanische belasting

Voor meer informatie over de MMA gietvloer neemt u contact met ons op via 020 846 3694. Om direct de prijs te berekenen, klikt u op de button hieronder.

Wat is de prijs van een MMA gietvloer?

De prijs van een MMA vloer hangt sterk af van een aantal factoren. Het is dus niet mogelijk om op voorhand een prijsindicatie te geven.

Factoren die van invloed zijn op de MMA gietvloerprijs zijn:

De grootte van de ruimte

Om de uiteindelijk prijs te bepalen is het noodzakelijk dat we weten uit hoeveel m2 de ruimte bestaat. De prijs zal bij een groter oppervlak dalen, omdat wij efficiënter te werk kunnen gaan. De arbeidskosten die we hierbij besparen, worden meegenomen in de uiteindelijke MMA gietvloer prijs.

Voorbereidingskosten

Om een MMA gietvloer aan te brengen, dient de ondervloer volledig egaal en uitgehard te zijn. Wanneer dit nog niet het geval is, maken onze vakmensen de ondergrond vlak. De arbeidskosten die er daardoor bijkomen, nemen we mee in de MMA gietvloer prijs.

Profiteer van korting op een MMA gietvloer

Als VvE, collectief van ondernemers of buren kunt u profiteren van korting op een MMA gietvloer tot wel 15%. Wanneer wij op meerdere plekken op hetzelfde moment een gietvloer kunnen aanbrengen, werken wij zeer kostenefficiënt. Hierdoor kunnen wij de MMA gietvloer tegen een lagere prijs aanbieden.

Voor meer informatie over deze korting of om direct een vrijblijvende prijsberekening op te vragen, neemt u contact met ons op via 020 846 3694.

Een MMA gietvloer met een korte droogtijd

Een MMA gietvloer is zeer geschikt voor ruimtes waar de vloer constant in gebruik is. Te denken valt aan trappenhuizen, gangen in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen, maar ook voor productiehallen met een continue productieproces. Omdat een MMA kunststof vloer een droogtijd kent van maximaal 2 uur, kan de vloer snel weer in gebruik worden genomen.

Een vloeistofdichte gietvloer

De afkorting MMA staat voor methylmethacrylaat, een ontvlambare kleurloze vloeistof dat na polymerisatie gebruikt kan worden als basis voor kunststofvloeren. De MMA gietvloer is net als een normale gietvloer duurzaam en hygiënisch. Door gebruik te maken van kleur en kleurvlokken kan een decoratief uiterlijk aan de MMA vloer worden gegeven. Ook kan de MMA gietvloer worden afgewerkt met een antislip toplaag.

De MMA vloer is waterdicht, bestand tegen vocht en vuil en kan met een CUR 44 aanbeveling worden geleverd. Eventueel kan G-vloeren voor de MMA vloer de aanvraag van een PBV verklaring en certificering begeleiden. Hiermee wordt gegarandeerd dat uw MMA vloer vloeistofdicht is.

MMA gietvloer in elke gewenste kleur

Een MMA gietvloer kan helemaal naar uw eigen wens worden afgewerkt. U kunt kiezen uit alle RAL en NCS-kleuren en de vloer laten afwerken met een bedrijfslogo. Daarnaast is het ook mogelijk om de MMA vloer te voorzien van een antisliplaag.

Meer informatie over een MMA gietvloer

Neem voor meer informatie over een MMA gietvloer contact met ons op via 020 846 3694 of stuur een e-mail naar info@g-vloeren.nl. U kunt de MMA gietvloer en onze andere vloersystemen ook bekijken in onze showroom. Onze showroom is niet elke dag geopend, maak daarom van tevoren een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Showroom G-vloeren
Overtoom 477
1054 LE Amsterdam

T: 020 846 3694
E: info@g-vloeren.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 18:00 uur

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike