MMA gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een MMA gietvloer beschikt over een zeer korte droogtijd van maximaal 2 uur en is zeer geschikt voor bedrijven die een nieuwe vloer willen, maar waar het bedrijfsproces niet al te lang stil kan liggen. De MMA vloer is gemaakt van kunststof en is voorzien met een gladde afwerking.

Eigenschappen van een MMA gietvloer zijn:

  • Binnen 2 uur volledig uitgehard
  • Zeer hygiënisch
  • Volledig vloeistofdicht
  • Geschikt voor zware mechanische belasting

Voor meer informatie over de MMA gietvloer neemt u contact met ons op via 020 846 3694. Om direct de prijs te berekenen, klikt u op de button hieronder.

Wat is de prijs van een MMA gietvloer?

De prijs van een MMA vloer hangt sterk af van een aantal factoren. Het is dus niet mogelijk om op voorhand een prijsindicatie te geven.

Factoren die van invloed zijn op de MMA gietvloerprijs zijn:

De grootte van de ruimte

Om de uiteindelijk prijs te bepalen is het noodzakelijk dat we weten uit hoeveel m2 de ruimte bestaat. De prijs zal bij een groter oppervlak dalen, omdat wij efficiënter te werk kunnen gaan. De arbeidskosten die we hierbij besparen, worden meegenomen in de uiteindelijke MMA gietvloer prijs.

Voorbereidingskosten

Om een MMA gietvloer aan te brengen, dient de ondervloer volledig egaal en uitgehard te zijn. Wanneer dit nog niet het geval is, maken onze vakmensen de ondergrond vlak. De arbeidskosten die er daardoor bijkomen, nemen we mee in de MMA gietvloer prijs.

Profiteer van korting op een MMA gietvloer

Als VvE, collectief van ondernemers of buren kunt u profiteren van korting op een MMA gietvloer tot wel 15%. Wanneer wij op meerdere plekken op hetzelfde moment een gietvloer kunnen aanbrengen, werken wij zeer kostenefficiënt. Hierdoor kunnen wij de MMA gietvloer tegen een lagere prijs aanbieden.

Voor meer informatie over deze korting of om direct een vrijblijvende prijsberekening op te vragen, neemt u contact met ons op via 020 846 3694

Een MMA gietvloer met een korte droogtijd

Een MMA gietvloer is zeer geschikt voor ruimtes waar de vloer constant in gebruik is. Te denken valt aan trappenhuizen, gangen in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen, maar ook voor productiehallen met een continue productieproces. Omdat een MMA kunststof vloer een droogtijd kent van maximaal 2 uur, kan de vloer snel weer in gebruik worden genomen.

Een vloeistofdichte gietvloer

De afkorting MMA staat voor methylmethacrylaat, een ontvlambare kleurloze vloeistof dat na polymerisatie gebruikt kan worden als basis voor kunststofvloeren. De MMA gietvloer is net als een normale gietvloer duurzaam en hygiënisch. Door gebruik te maken van kleur en kleurvlokken kan een decoratief uiterlijk aan de MMA vloer worden gegeven. Ook kan de MMA gietvloer worden afgewerkt met een antislip toplaag.

De MMA vloer is waterdicht, bestand tegen vocht en vuil en kan met een CUR 44 aanbeveling worden geleverd. Eventueel kan G-vloeren voor de MMA vloer de aanvraag van een PBV verklaring en certificering begeleiden. Hiermee wordt gegarandeerd dat uw MMA vloer vloeistofdicht is.

MMA gietvloer in elke gewenste kleur

Een MMA gietvloer kan helemaal naar uw eigen wens worden afgewerkt. U kunt kiezen uit alle RAL en NCS-kleuren en de vloer laten afwerken met een bedrijfslogo. Daarnaast is het ook mogelijk om de MMA vloer te voorzien van een antisliplaag.

Voordelen MMA vloeren

MMA vloeren brengen allerlei voordelen met zich mee, zoals al aan de eigenschappen is af te leiden. De snelle uitharding is een groot pluspunt, omdat hierdoor de hinder van bedrijfsactiviteit maximaal te beperken is. De hygiënische en vloeistofdichte eigenschappen in combinatie met een naadvrij oppervlak zorgen voor gemakkelijke reiniging. De schoonmaak is kostenefficiënt door de snelheid van het verwijderen van vuil van het oppervlak.

De aanschaf van een MMA vloer is ook nog eens een voordelige investering. Dit mede vanwege de lange levensduur dankzij de slijtvaste kenmerken en bestendigheid tegen allerlei invloeden. Verder is het een voordeel dat het mogelijk is om een CUR44-aanbeveling te krijgen bij de keuze voor dit vloersysteem. Zo voorzien wij ook in begeleiding bij het aanvragen van een PVB-verklaring of certificaat voor een vloeistofdichte vloer. Dit is ideaal als uw vloersysteem aan de normen van HACCP dient te voldoen.

  • Voordelig in aanschaf
  • Lange levensduur
  • Geen onderhoud
  • Kostenefficiënte schoonmaak
  • Ook met CUR44-aanbeveling, certificaat of PVB-verklaring
  • MMA vloer als HACCP vloer

Onderhoud en reiniging

Een MMA vloer is onderhoudsvrij afgezien van de reguliere reiniging om vuil, stof of vloeistoffen te verwijderen. Een van de kenmerken is dat het vloersysteem helemaal vloeistofdicht is en uitermate hygiënisch in verband met de afstotende werking voor vuil en stof. U heeft na het laten plaatsen van een MMA vloer geen verder omkijken naar groot onderhoud, omdat dit niet van toepassing is. De vloer is slijtvast en tegen allerlei soorten druk en vloeistoffen bestand.

De reiniging van MMA vloeren is wel noodzakelijk, omdat het nu eenmaal nodig is om vuil, stof en vloeistoffen van het oppervlak weg te nemen. De schoonmaakprocedure is gemakkelijk uit te voeren en kan zowel machinaal als met de hand gebeuren. Het hangt van de grootte van de ruimte af of het de voorkeur verdient om een bezem te gebruiken of een schrobzuigmachine. Bij het gebruik van een bezem is het vuil eenvoudig van de vloer te vegen.

Veelgestelde vragen over MMA-vloeren

Om u van zoveel mogelijk informatie over MMA-vloeren te voorzien en omdat er vaak dezelfde vragen over komen, hebben wij hier een lijst met FAQ opgesteld. U vindt antwoord op de meest gestelde vragen over MMA-vloeren. Indien u een andere vraag heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een MMA-vloer?

Het is een zogenoemde acrylaatvloer die bestaat uit MetylMethAcrilaat. Dit bestanddeel bestaat uit een kleurloze vloeistof die ontvlambaar is en na polymerisatie toe te passen is voor gebruik in een kunststofvloer. Vandaar de benaming MMA-vloer.

Wat is de droogtijd van een MMA-vloer?

De droogtijd van een MMA-vloer is zeer kort en maximaal twee uur. Dit maakt het onder meer tot een populaire vloer om aan te brengen als het wenselijk is de tijd van niet in gebruikt zijn van de ruimte zoveel mogelijk te beperken.

Welke ruimtes hebben voordeel bij een MMA-vloer?

MMA-vloeren zijn in het bijzonder geschikt voor toepassing in ruimtes die vrijwel doorlopend in gebruik zijn. Wij passen deze vloeren onder meer vaak toe in productiehallen met een doorlopende bedrijfsproces, maar bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen in gangen net als in gangen en trappen van verzorgingstehuizen.

Leveren jullie MMA-vloeren ook met een CUR 44 aanbeveling?

Ja, het is mogelijk om een CUR 44 aanbeveling te leveren bij het plaatsen van een MMA-vloer. Het is zelfs mogelijk dat wij zorgdragen voor begeleiding bij de aanvraag van bijvoorbeeld een certificering en PVB-verklaring. U krijgt hiermee de garantie dat er sprake is van een vloeistofdichte vloer om bijvoorbeeld te voldoen aan de HACCP-normen.

Wat is het verschil tussen een MMA-vloer en PMMA-vloer?

PMMA staat voor polymethacrylaat en is een variant van een MMA-vloer, waarbij er sprake is van een verschil in het materiaal. Er is ook een overeenkomst en dit betreft de snelle droogtijd die voor beide vloeren maximaal twee uur bedraagt.

Is een MMA-vloer met antislip uit te voeren?

Ja, het is mogelijk om een MMA-vloer met antislip uit te voeren om daarmee de veiligheid in de betreffende ruimte te verhogen. Bovendien voorzien wij in uiteenlopende gradaties voor antislip en adviseren wij u daar graag over.

In welke kleuren zijn MMA-vloeren aan te brengen?

MMA-vloeren zijn in vele kleuren aan te brengen, zoals in RAL-kleuren, maar ook in kleuren van Sikkens of van NCS.

Wat zijn de kosten van een MMA-vloer?

Wij berekenen de kosten van een MMA-vloer op basis van het oppervlak en maatwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met G-vloeren.

Kan ik advies krijgen over een MMA-vloer?

Wij zijn experts in zowel het samenstellen van MMA-vloeren op basis van maatwerk als in de professionele uitvoering. Uiteraard voorzien wij u graag van advies en bent u hierbij uitgenodigd om een afspraak te maken.

Brengen jullie in heel Nederland MMA-vloeren aan?

G-vloeren is gevestigd in Amsterdam, maar wij werken landelijk. Dit betekent dat wij dus overal in Nederland MMA-vloeren aanbrengen, van Den Haag tot Maastricht en van Groningen tot Breda. Bovendien voorzien wij bedrijven in België eveneens MMA-vloeren aan.

Meer informatie over een MMA gietvloer

Neem voor meer informatie over een MMA gietvloer contact met ons op via 020 846 3694 of stuur een e-mail naar info@g-vloeren.nl. U kunt de MMA gietvloer en onze andere vloersystemen ook bekijken in onze showroom. Onze showroom is niet elke dag geopend, maak daarom van tevoren een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten