Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer foto’s

Wanneer u in de oriënterende fase bent tijdens uw zoektocht naar een nieuwe vloer, is het begrijpelijk dat u inspiratie op wilt doen. Speciaal voor u heeft G-vloeren daarom twee gietvloer fotogalerijen aangemaakt: een voor particuliere situaties, en een voor bedrijven. Via de buttons hierboven kunt u naar de gewenste gietvloer foto’s navigeren.

Heeft u gevonden wat u zoekt? Dan is het mogelijk om dit aan te geven tijdens het (vrijblijvende) kennismakingsgesprek. Onze adviseurs kunnen u dan meteen meer vertellen over de vloer.

Gietvloer inspiratie galerij voor particulieren

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw woning? Op de particuliere projecten pagina vindt u honderden foto’s van verschillende gietvloersoorten die we hebben gelegd in woningen en appartementen. Zo kunt u met eigen ogen zien wat het effect van een gietvloer in een woning kan zijn. Daar zit vast en zeker iets tussen wat u aanspreekt.

Gietvloer foto’s voor bedrijven en industrie

Ook voor bedrijven hebben we al vele vloeren mogen leggen. Op de zakelijke projecten pagina vindt u afbeeldingen van een selectie van deze opdrachten. De foto’s laten goed zien wat er mogelijk is qua design en kleuren binnen bedrijfs- en industriële situaties.

Meer inspiratie opdoen?

Op de gietvloer kleuren pagina vindt u een overzicht van de mogelijke kleuren die u voor uw kleur kunt kiezen. Dit helpt u hopelijk nog meer in het zoekproces naar uw perfecte vloer. Ook heeft G-vloeren een blog waar regelmatig recente projecten (zoals een gietvloer in dit appartement in Utrecht) worden getoond.

Kan ik de vloeren ook in het echt bekijken?

Soms wilt u een vloer gewoon even in het echt zien voordat u een keuze kunt maken. In onze gietvloer showroom in Amsterdam hebben we daarom gietvloer samples waar u de vloersoorten kunt zien en voelen. Dit geeft u een duidelijker beeld van onze vloerencollectie. We zien u graag langskomen om kennis te maken en u onze collectie te laten zien.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten