Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer Utrecht

Gietvloer in een appartement in Utrecht

Wij kregen de opdracht om in een appartement voor een stel in Utrecht een gietvloer aan te brengen. Het jonge paar was op zoek naar een vloer die modern oogt, maar ook warm en comfortabel aanvoelt. Een speurtocht op internet leidde hen naar G-vloeren en een afspraak was snel gemaakt. Tijdens het bezoek in onze showroom wat enige tijd plaatsvond voor de plaatsing. Dat gebeurde namelijk begin december in 2020 met het aanbrengen van de gietvloer in het appartement in Utrecht. Wij hebben het leuke stel met onze verschillende gietvloeren laten kennismaken. De keuze viel daarbij op een Mono gietvloer in een bijzonder fraaie kleur.

Strakke afwerking in modern interieur

De gietvloer in het appartement in Utrecht heeft ervoor gezorgd dat het interieur een basis heeft met een strakke afwerking. Het geheel oogt modern en past ook perfect binnen de inrichting die minimalistisch modern te noemen is. Overigens is de gietvloer in meerdere ruimtes van het appartement aangebracht. Het grote appartement beschikte over een ruime living met open keuken en over twee slaapkamers. Tijdens het gesprek in onze showroom merkten wij dat er onduidelijkheid bestond over de toepassingsmogelijkheden. Daarop hebben wij de mogelijkheden uitgebreid besproken. De keuze is dan ook uiteindelijk gevallen op het plaatsen van de gietvloer in het gehele appartement.

Optimaal gemak met gietvloer in appartement in Utrecht

De warmte en het comfort is niet meer verrassend voor het stel, want die garantie was er al. Het is toch de ervaring in de praktijk die dan net even het verschil maakt. Het is alsof de woorden door de persoonlijke beleving wat dat betreft zijn bevestigd. Naast warmte en comfort voorzien onze gietvloeren in fantastisch gemak als het om de schoonmaak gaat. Zo hoeft er maar weinig tijd en aandacht besteed te worden aan de reiniging. Stof en vuiltjes zijn in no-time weg te nemen door even de stofwisser te gebruiken. Of door wat grondiger te reinigen en de stofzuiger te pakken. Dat gemak past perfect bij het jonge stel die kostbare tijd liever aan leukere zaken besteedt.

Geluiddempende gietvloer

Uiteraard is ook de vraag voorbij gekomen of de gietvloer wel een geschikte vloer is voor het appartement in Utrecht. In een appartement zijn vaak geluidsnormen van toepassing en de vraag is dan ook heel terecht gesteld. Onze gietvloeren zijn wat dat betreft ideaal om in een appartement te plaatsen. Dat komt omdat het materiaal geluiddempend werkt. Overigens is het ene appartement meer gehorig dan een ander appartement.

Dan voorzien wij altijd in de oplossing om een extra geluiddempende laag aan te brengen. Dat maakte meteen de weg vrij om vol voor de keuze voor een PU gietvloer te gaan. Alleen de kleur was nog even een dingetje, want daar was tussen beide partners niet direct een gelijke voorkeur. Dat is opgelost door de kleuren die het meest dichtbij kwamen een voor een bij langs te gaan. Uiteindelijk is het stel uitermate tevreden over de kleurkeuze voor de gietvloer in het appartement in Utrecht.