Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Over ons

Ervaren vakspecialist in de afbouwbranche op het gebied van gietvloeren en coatings

G-vloeren BV is al 15 jaar een bekende speler en vakspecialist in de afbouwbranche, in en buiten de Randstad. Wij leggen ons specifiek toe op de duurzame afwerking van vloeren en wanden met moderne coatings en gietvloerproducten voor particulieren, ondernemers en retailers. Daarbij zorgen we ervoor dat de ondergrond eerst goed wordt voorbehandeld om onze producten goed tot hun recht te laten komen. Vanuit onze thuishaven Amsterdam werken wij in heel Nederland aan de verduurzaming van zowel wanden en vloeren alsmede diverse andere bouwkundige elementen. Onze gietvloeren en coatings zijn streng geselecteerd op hun functionele en technische kwaliteiten en bieden op esthetisch vlak het beste dat tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. Onze opdrachtgevers zijn in diverse branches en sectoren actief en hebben doorgaans één primaire vraag: zorg voor een vloer- of wandafwerking van een uitstekende technische en esthetische kwaliteit zodat onze vloer er voor de eerst komende jaren weer goed tegen kan. Het antwoord op deze vraag is logischerwijs veelal afhankelijk van de ondergrond, het beschikbare budget en het toe te passen product, het beslissingstraject vindt dan ook vaak in deze specifieke volgorde plaats. Epoxycoatings kunnen bijvoorbeeld voor een betrekkelijk laag bedrag per m2 worden aangebracht, maar het kan zijn dat preparatie van de ondergrond een grotere inzet van ons vraagt.

De basis van ons succes

De basis van ons succes bestaat op de eerste plaats uit onze uitgebreide knowhow op het gebied van gietvloeren en coatingproducten en hoe deze over elke ondergrond aan te brengen. Uiteraard is het daarbij belangrijk om goed te luisteren naar de vraag van de klant. Een fabrieksvloer heeft namelijk andere technische eisen dan bijvoorbeeld de vloer van een badkamer thuis of de showroomvloer van een winkel, die meer wordt gewaardeerd om zijn esthetische eigenschappen. G-vloeren BV zoekt bij elke opdracht het meest optimale gietvloer- of coatingproduct, een product dat goed past bij het ruimtegebruik, de bestaande ondergrond en het gewenste uiterlijk.

Lid van de Nederlandse Vereniging van Afbouwbedrijven (NOA)

G-vloeren BV is lid van het NOA, wat voor u als klant alleen maar voordelig is. NOA wil met de NOA-Afbouwgarantie vertrouwen winnen van de aangesloten bedrijven en heeft daarom in overleg met consumentenbond en vereniging eigen huis consumentenvoorwaarden opgesteld. Daarin staan de rechten en plichten van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer vermeld. Dat is wel zo duidelijk voor beide partijen.

Meer weten over onze gietvloer prijzen? Klik hier voor meer inzicht over hoe wij onze prijzen bepalen.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike