Over ons

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Ervaren vakspecialist in de afbouwbranche op het gebied van gietvloeren en coatings

G-vloeren BV is al 15 jaar een bekende speler en vakspecialist in de afbouwbranche, in en buiten de Randstad. Wij leggen ons specifiek toe op de duurzame afwerking van vloeren en wanden met moderne coatings en gietvloerproducten voor particulieren, ondernemers en retailers. Daarbij zorgen we ervoor dat de ondergrond eerst goed wordt voorbehandeld om onze producten goed tot hun recht te laten komen. Vanuit onze thuishaven Amsterdam werken wij in heel Nederland aan de verduurzaming van zowel wanden en vloeren alsmede diverse andere bouwkundige elementen. Onze gietvloeren en coatings zijn streng geselecteerd op hun functionele en technische kwaliteiten en bieden op esthetisch vlak het beste dat tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. Onze opdrachtgevers zijn in diverse branches en sectoren actief en hebben doorgaans één primaire vraag: zorg voor een vloer- of wandafwerking van een uitstekende technische en esthetische kwaliteit zodat onze vloer er voor de eerst komende jaren weer goed tegen kan. Het antwoord op deze vraag is logischerwijs veelal afhankelijk van de ondergrond, het beschikbare budget en het toe te passen product, het beslissingstraject vindt dan ook vaak in deze specifieke volgorde plaats. Epoxycoatings kunnen bijvoorbeeld voor een betrekkelijk laag bedrag per m2 worden aangebracht, maar het kan zijn dat preparatie van de ondergrond een grotere inzet van ons vraagt.

De basis van ons succes

De basis van ons succes bestaat op de eerste plaats uit onze uitgebreide knowhow op het gebied van gietvloeren en coatingproducten en hoe deze over elke ondergrond aan te brengen. Uiteraard is het daarbij belangrijk om goed te luisteren naar de vraag van de klant. Een fabrieksvloer heeft namelijk andere technische eisen dan bijvoorbeeld de vloer van een badkamer thuis of de showroomvloer van een winkel, die meer wordt gewaardeerd om zijn esthetische eigenschappen. G-vloeren BV zoekt bij elke opdracht het meest optimale gietvloer- of coatingproduct, een product dat goed past bij het ruimtegebruik, de bestaande ondergrond en het gewenste uiterlijk.

Lid van de Nederlandse Vereniging van Afbouwbedrijven (NOA)

G-vloeren BV is lid van het NOA, wat voor u als klant alleen maar voordelig is. NOA wil met de NOA-Afbouwgarantie vertrouwen winnen van de aangesloten bedrijven en heeft daarom in overleg met consumentenbond en vereniging eigen huis consumentenvoorwaarden opgesteld. Daarin staan de rechten en plichten van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer vermeld. Dat is wel zo duidelijk voor beide partijen.

Meer weten over onze gietvloer prijzen? Klik hier voor meer inzicht over hoe wij onze prijzen bepalen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten