PU Gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 200+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 200+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een polyurethaan gietvloer, oftewel een PU gietvloer, kenmerkt zich door een zacht en elastisch oppervlak. Naast het comfort dat een polyurethaan gietvloer biedt, is de polyurethaan gietvloer een prachtige designvloer die niet zal misstaan in woonhuizen, kantoren, showrooms en openbare gebouwen.

Navigeer via bovenstaande buttons eenvoudig naar de informatie die u zoekt.

PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

Waarom kiest u voor een PU gietvloer?

  • Hoog esthetisch karakter
  • Een comfortabele vloer met elastische eigenschappen
  • Naadloos
  • Zeer eenvoudig te onderhouden

 

Daarnaast kunt u een polyurethaan gietvloer in elke mogelijke kleur laten aanbrengen.

Neem voor meer informatie over onze polyurethaan gietvloer contact met ons op via 020 846 3694 of bereken direct de prijs van een PU gietvloer.

Aantrekkelijke prijs van een polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer is zeer scherp geprijsd. U beschikt al over een PU gietvloer in uw woning of kantoor vanaf € 45,- per vierkante meter. Deze prijs is indicatief en geldt als basisprijs. Afhankelijk van de voorbereiding, het aantal vierkante meters en extra opties zal de prijs veranderen. De belangrijkste invloeden op de prijs van een PU gietvloer zijn:

Aantal vierkante meters

De grootte van het oppervlak is een van de grootste invloeden op de prijs van een PU gietvloer. Naarmate het oppervlak toeneemt, hoe lager de prijs per m2 wordt. Dit klinkt wellicht vreemd, maar is te verklaren doordat wij efficiënter kunnen werken in een grotere ruimte. In kleine kamers met veel bochten en hoekjes is het lastiger om een PU gietvloer aan te brengen, waardoor de arbeidskosten stijgen.

De ondervloer

Om een PU gietvloer aan te brengen is het belangrijk dat de ondergrond egaal is. Wanneer dit nog niet het geval is, zijn wij extra tijd kwijt aan het voorbereiden van de vloer. Hierdoor zal de prijs van uw nieuwe vloer toenemen.

Verschillende kleuren PU gietvloeren

Een PU gietvloer kan in verschillende kleuren aangebracht worden. U kunt kiezen voor een MONO kleur, waarbij de gehele vloer één effen kleur heeft. Denk bijvoorbeeld aan de SILK GREY of OCEAN BLUE, zoals te zien op de gietvloer kleuren-pagina of in de widget hieronder.

Ook kunt u twee kleuren mengen. Dan spreken we over een DUO vloer. Dit design is dan een vemenging van twee tinten, wat zorgt voor een levendig karakter. En het leuke is: voor gietvloeren zijn er vrijwel oneindig veel kleuren mogelijk, waardoor u altijd de perfecte gietvloer kunt laten realiseren.

Polyurethaan als basis van uw PU gietvloer

Polyurethaan wordt onder andere gebruikt in autolakken. Net als autolak wordt de PU gietvloer gekenmerkt door zijn glans, waterafstotende werking, goede krasvastheid en flexibiliteit. De PU gietvloer werd eerst vooral toegepast als industrievloer. Door zijn bijzondere eigenschappen is een polyurethaan gietvloer in de afgelopen tien jaar ook populair geworden bij designers. Daarom ziet u de PU gietvloer steeds vaker als vloer in woningen en kantoren.

Een naadloze gietvloer voor jarenlang gebruik

De PU gietvloer wordt gegoten op een dragende onderlaag. Het resultaat is een egale, naadloze vloer die jaren meegaat. Een PU gietvloer is ongeveer 3 millimeter dik en in diverse kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Onderhoud van een polyurethaan gietvloer

Een groot voordeel van een polyurethaan gietvloer is dat het oppervlak zeer gemakkelijk te reinigen is. Een wekelijkse schoonmaakbeurt door middel van stofzuigen en dweilen is voldoende om de polyurethaan gietvloer te onderhouden. Vooral los vuil en zand brengen schade aan de vloer aan. Door de vloer één keer per week te stofzuigen voorkomt u dit en zult u nog lang genieten van uw polyurethaan gietvloer.

“Klasse werk geleverd, bedankt voor het mooie resultaat. Er zullen zeker meerdere projecten volgen in de toekomst.”
– Ernst Interieurbouw

“Wij zijn gegaan voor een compleet pakket bij G-vloeren: wandafwerking, plinten, vloerverwarming en last but not least de PU-gietvloer. Alles liep volgens afspraak en er is prachtig werk geleverd.”
– Familie Kramer uit Deventer

pu gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

PU gietvloer voor uw woning of bedrijf

Polyurethaan wordt onder andere ook gebruikt in autolakken. Net als autolak wordt de PU gietvloer gekenmerkt door zijn glans, waterafstotende werking, goede krasvastheid en flexibiliteit. De PU gietvloer werd eerst toegepast in de industrie.

Door zijn eigenschappen is de PU gietvloer in de afgelopen tien jaar ook populair geworden bij de designers en u ziet de PU gietvloer dan ook steeds vaker als vloerbedekking in woning of bedrijf.

PU gietvloer verandert iedere vloer in een egale, naadloze design vloer

De PU gietvloer wordt gegoten op een dragende onderlaag. Het resultaat is een egale, naadloze vloer die jaren mee gaat. Een PU gietvloer is ongeveer 3 tot 4 millimeter dik en in duizenden kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Keuze uit verschillende PU gietvloeren

G-vloeren biedt u de keuze uit verschillende PU gietvloeren. Voor alle soorten PU vloeren geldt dat polyurethaan de basis vormt, met alle voordelen die daarmee gepaard gaan. Het verschil zit onder meer in de kleuruitvoeringen. Elk type PU gietvloer heeft zijn eigen eigenschappen die de vloer uniek maken. Bij G-vloeren heeft u keuze uit de volgende PU gietvloersoorten:

 

PU Gietvloer ONE

De PU Gietvloer ONE komt vaak voor in esthetische toepassingen zoals huizen, winkels, kantoren en bedrijfspanden. Het is de perfecte vloer voor iemand die een rustige ruimte met eenheid wil creëren.

Bij de ONE-uitvoering heeft u keuze uit duizenden kleuren, maar wel in een keuze voor de uitvoering in één kleur. ONE staat in dit geval namelijk voor mono, waardoor hij alleen in een effen kleur is aan te brengen. Als u de vloer in één kleur wenst, volstaan drieduizend kleuren die beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Wij brengen bij deze vloer een kleurechte gepigmenteerde toplaag aan.

PU Professional Gietvloer

De PU Professional Gietvloer is een gietvloer van de hoogst haalbare kwaliteit die er bestaat in deze branche op het gebied van PU gietvloeren.

Waar het verschil tussen de Professional en de ONE hem vooral in zit, zijn de kleurtoepassingen. Bij de Professional is er eveneens keuze uit duizenden kleuren, maar is het mogelijk om deze vloer ook in betonlook aan te brengen (met een gemengd kleureffect). Dat geeft een hele bijzondere uitstraling aan de ruimte.

De Professional variant is oplosmiddelvrij en alifatisch uitgevoerd, wat betekent dat er sprake is van het behoud van de kleurechtheid. De complete gietlaag is namelijk gepigmenteerd. Vanwege de kleurechte massa van de gietlaag voorzien wij deze variant met een transparante toplaag. Deze toepassing geldt zowel voor de uitvoering in mono (enkele kleur) als duo (twee kleuren).

PU SAND Gietvloer

De PU SAND gietvloer is een vloer met een geheel andere uitstraling dan de standaard PU gietvloer. De SAND heeft namelijk een soort spikkel die duidelijk te voelen en te zien is. Dit wordt veroorzaakt door de quarts (kwarts) – een natuurlijke mineraalzand – die door de gietlaag wordt gemengd.

De SAND is de nieuwste soort PU gietvloer waar wij heel erg veel van verwachten. Vindt u de gewone PU gietvloer iets te netjes, en een woonbeton- of cementgebonden vloer te wild? Dan is een PU SAND gietvloer de perfecte middenweg.

Advies over onze soorten PU gietvloeren

Uiteraard voorzien wij u graag van advies welke optie voor uw situatie de beste keuze is. Wij leveren als dé specialist in PU gietvloeren namelijk maatwerk voor ieder project. Dat is belangrijk, want in iedere situatie zijn er andere eisen van toepassing. Bovendien geldt dat persoonlijke voorkeuren uiteraard ook invloed hebben op de samenstelling van de vloer.

Een (PU) gietvloer in uw interieur?

Een PU gietvloer is een stijlvolle, moderne basis voor iedere ruimte. Mits gelegd door een professional en van hoge kwaliteit grondstoffen, heeft u er jarenlang plezier van.

Op zoek naar een kwalitatieve PU gietvloer?

Ruim 17 jaar ervaring met o.a. PU gietvloeren.

Al meer dan 7000 (giet)vloeren gelegd in Nederland en België.

Prachtige showroom in Amsterdam met kundig advies van ervaren specialisten.

Tientallen PU gietvloer kleursamples in de showroom of online, elke RAL kleur mogelijk.

Uw nieuwe vloer binnen een aantal weken gelegd.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Dell
Gemeente Amsterdam
Lenovo
LG
PU Gietvloer

Verschil tussen een PU gietvloer en EP gietvloer

Op onze website ziet u regelmatig de termen EP en PU voorbijkomen. Maar wat is nou het verschil?

Een PU (polyurethaan) gietvloer is de zachtere, meer elastische variant van de gietvloer. Hierdoor zijn PU gietvloeren beter bestand tegen krassen en geven ze meer comfort. Wel is dit vloertype daardoor niet geschikt voor industriële ruimtes.

EP (epoxy) gietvloeren zijn daarentegen wel geschikt voor industriële ruimtes, zoals fabriekshallen of werkplaatsen. EP is namelijk een harder materiaal en daardoor bestand tegen zwaardere belasting.

Werkbezoek voor PU gietvloer aanbrengen

Nadat uw PU gietvloer op maat is samengesteld vertellen wij u graag meer over het verdere traject. Het is namelijk zo dat een week tot twee weken voor de uitvoerdatum onze uitvoerder een werkbezoek plant. Dat betekent dat onze uitvoerder bij u langskomt om de situatie ter plekke te beoordelen. Zo vindt er een controle plaats van de ondergrond op scheuren en vlakheid. Ook meet de uitvoerder het vochtpercentage en volgt er advies over de perfecte voorbereiding voor het beste eindresultaat. U krijgt van de bevindingen een rapport van onze uitvoerder, waarna volgens planning de PU gietvloer kan worden aangebracht. Wij starten altijd op een maandag en u mag rekening houden met een week werktijd. De maandag na het aanbrengen van de vloer is er sprake van de oplevering.

PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

Stappenplan PU gietvloer aanbrengen

Het aanbrengen van de PU gietvloer gebeurt door onze ervaren applicateurs. Er zijn in totaal vijf stappen die qua droogtijd steeds een dag in beslagnemen. Het duurt dan ook een werkweek voordat uw vloer klaar is.

1. Egalisatie van de ondervloer

Een PU gietvloer is maar dun en daarom is vlakheid van de ondervloer van groot belang voor het beste resultaat. Daarom werken wij onvolkomenheden weg net als eventuele verfresten of lijmresten op de ondergrond. Voor de volgende stap maken wij de vloer na reparatie of herstel volledig schoon en vetvrij. Deze stap met preparatie van de ondergrond is niet nodig als tijdens het werkbezoek is gebleken dat de ondervloer in perfecte staat is.

2. Primer op de ondergrond als hechtlaag voor de PU gietvloer

De primer komt als eerste op de ondergrond om daarmee een basis te bewerkstelligen voor een goede hechting van de PU gietvloer. Bovendien zorgt de primer voor een versteviging van de vloer en voor een egale laag.

3. Schraplaag als uitvlakmassa

Een belangrijke stap voor het aanbrengen van de PU gietvloer is de toepassing van een schraplaag. Deze laag vormt een uitvlakmassa van kunststof en dient ervoor om de allerkleinste gaatjes dicht te maken. Of minieme oneffenheden weg te werken.

4. PU gietvloer aanbrengen en vlak trekken

Nu komt de gietlaag op de schraplaag en daarvoor gieten wij het polyurethaan over de schraplaag uit. Onze vakmannen trekken de vloer vervolgens helemaal vlak met het gebruik van een spaan.

5. Afwerking met een laklaag

Er volgt als laatste een afwerking met een laklaag die ter bescherming dient voor de PU gietvloer. Uw PU gietvloer is klaar, maar nog niet direct te belopen, want de laklaag moet uiteraard nog drogen.

PU gietvloer zelf doen

Het aanleggen van een PU gietvloer is voor een handige klusser soms nog wel te doen, maar raden we echt af. Als gietvloer expert heeft G-vloeren verschillende keren een vloer, die zelf door een bewoner is gelegd, moeten repareren of zelfs vervangen. Dit brengt hoge extra kosten met zich mee, waar u natuurlijk niet op zit te wachten.

Het aanbrengen van een gietvloer is iets wat kennis, vakkundigheid en ervaring vereist. Een klein foutje tijdens het aanbrengproces kan later voor bijvoorbeeld onthechting of andere onwenselijke situaties zorgen. Laat een PU gietvloer daarom altijd door professionals aanbrengen.

Wilt u meer weten over het aanbrengen van een PU gietvloer – bijvoorbeeld in welke stappen G-vloeren dit proces doorloopt? Neem dan gerust contact op, we vertellen u hier graag meer over.

Lees hier het laatste nieuws:

Beton Ciré verovert bedrijfspanden: een commerciële hit in 2023

Beton Ciré verovert bedrijfspanden: een commerciële hit in 2023 Beton ciré heeft de stap naar het bedrijfsleven gemaakt en is steeds vaker te zien als vloer- of wandafwerking in allerlei branches. Het zijn vaak bedrijven die zich willen onderscheiden in uitstraling die de keuze laten vallen op beton ciré. Deze watervaste stuclaag heeft een unieke look en knalt met een stijlvolle uitstraling de ruimte in. Bijvoorbeeld in restaurants met een open keuken net als in de ontvangstruimte van commerciële bedrijven. Achter de ogenschijnlijke eenvoud van beton ciré schuilt de kracht, namelijk een waar ambacht. G-vloeren constateert dat beton ciré dit jaar een regelrechte hit is in zakelijke en commerciële ruimtes. Wat maakt beton ciré ineens zo populair in het bedrijfsleven? Het gebeurt vaak andersom dat een bepaald type vloer of wandafwerking vanuit het bedrijfsleven overslaat naar woningen. Denk maar aan de industriële interieurs die inmiddels  al vele jaren een trendy woonstijl vormen. Bij beton ciré is het juist zo dat de trend is overgeslagen van toepassing in woonhuizen naar bedrijven. Dit is te danken aan de unieke en luxe uitstraling, maar ook aan de onderliggende eigenschappen. Eigenschappen die het verschil maken Beton ciré staat bekend om de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van toepassen. Naast dat het mogelijk is om een beton ciré vloer te laten aanbrengen, zijn ook de wanden ermee uit te voeren. De stuclaag is watervast en onder meer ook geschikt voor natte ruimtes. Bijvoorbeeld in de ruimte rondom een sauna in een wellnessbedrijf of in de douche- en kleedruimte van een sportschool. Natte ruimtes Toepassing in natte ruimtes is mogelijk, omdat er sprake is van de toevoeging van een kunststofharder aan de cementstuclaag. Hierdoor ontstaat er een waterafstotend effect. De uitstraling is bovendien aan te passen naar eigen wensen en naar de bedrijfsidentiteit. Het gemêleerde karakter is uit te voeren met een meer of minder robuuste look. De krachtige uitstraling van natuurlijk beton […]

Nieuwe stadswijk Warande in Lelystad breidt steeds verder uit

Nieuwe stadswijk Warande in Lelystad breidt steeds verder uit Warande is een jonge stadswijk in Lelystad op een schitterende locatie tussen stad en natuur. Het Markermeer en de Oostvaardersplassen zijn nabij deze nieuwe stadswijk gelegen. De nieuwe stadswijk krijgt vorm met waterplassen, bossen en groene lanen. De wijk kenmerkt zich door gezellige straatjes in kleine woonbuurten, zodat er een persoonlijke en aangename woonomgeving ontstaat. Komt u te wonen in de nieuwe stadswijk Warande in Lelystad? Dan maakt u het wonen in huis natuurlijk net zo prettig en aangenaam als daarbuiten. G-vloeren helpt u daar graag bij door in uw huis een fantastische basis te creëren met een van onze gietvloeren. Deelgebieden stadswijk Warande Stadswijk Warande kent verschillende deelgebieden met alle benodigde voorzieningen en een variatie aan woningen. Naast appartementen en gezinswoningen, zijn er villa’s en kavels om een eigen droomhuis op neer te zetten. De Nooten, De Elzen, Het Eiland en De Olmen krijgen vorm op een kleinschalige manier in het eerste deelgebied van Warande. Deze kleinschalige woonbuurten bevinden zich op unieke locaties, zoals bij een bosrijk gebied of aan het water. Heerlijk wonen in De Nooten De Nooten is een buurt met een naam die verwijst naar de boomsoorten die noten dragen en in de wijk komen te staan. In deze buurt loopt de belangrijke fietsroute die het Esdoornpark met het Elzenpark verbindt. Groene omgeving van De Olmen De Olmen is een buurt van Warande dat in het noordwesten van de nieuwe stadswijk in Lelystad is gelegen. De groene omgeving is een lust voor het oog en de vaart maakt onderdeel uit van de wijk. In deze buurt is er ruimte voor de olm die dan ook naamdrager is van deze nieuwe buurt. Naast een schilderachtig tuindorp aan de kant van het Waterfront, kent De Olmen andere exclusieve woonomgevingen. Het Olmenkwartier bevindt zich aan de rand van het park en daarnaast is er het wijkplein met woningen die zich […]

De meest populaire manieren om betonnen vloeren te bedekken in 2023

De meest populaire manieren om betonnen vloeren te bedekken in 2023 Kaal beton is geen vloer om op te leven, wonen of te werken. Het is stoffig, heeft een poreus oppervlak en is verre van comfortabel en evenmin praktisch. Gelukkig zijn er natuurlijk allerlei manieren om betonnen vloeren te bedekken. In 2023 zijn er wat dat betreft een aantal trends en populaire manieren te onderscheiden om betonnen vloeren te bedekken. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet. 1. Betonnen vloer bedekken met PU gietvloer Een populaire manier om betonnen vloeren te bedekken in 2023 is het aanbrengen van een PU gietvloer. Het moderne karakter in zowel comfortabel als praktisch opzicht combineert met een fantastisch strak design in een kleur naar wens. Na het aanbrengen van een PU gietvloer ontstaat er een elastisch en zacht oppervlak dat aangenaam aanvoelt. De kilte en ongemak van kaal beton is dan nergens meer te bekennen. In plaats daarvan heeft u een vloer die zowel naadloos als vloeistofdicht is en naast optimaal comfort en warmte ook onderhoudsgemak biedt. Dit onderhoud beperkt zich tot de normale schoonmaakbeurten door de PU gietvloer te stofzuigen. PU gietvloeren zijn in iedere kleur door ons te plaatsen en behoren tot de populairste manieren voor de afwerking van betonnen vloeren. 2. Betonnen vloer afwerken met woonbeton Woonbeton is een stijlvolle manier voor de afwerking van een betonnen vloer en voldoet daarbij aan hoge eisen qua comfort, design en praktische kenmerken. Bij woonbeton zegt de naam het al, het is een vloer om op te wonen. Dit in tegenstelling tot beton dat als dekvloer dienst doet en nog afgewerkt moet worden. Woonbeton is een perfecte manier om een luxe woonvloer tot stand te brengen. Een unieke methode die wij hanteren, betreft het vlinderen van woonbeton, waardoor er uiteraard een onderscheidend design ontstaat. Woonbeton is naar wens door ons uit te voeren met vloerverwarming. Dit is overigens een toepassing die eveneens […]

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Kleursamples

PU gietvloer in 1000+ kleuren.

Foto’s

Om nóg meer inspiratie op te doen.

Vloerverwarming

PU gietvloer i.c.m. vloerverwarming

Vloer creëren

Met onze handige, gratis tool!

Tips

Handige tips van een specialist.

Video’s

Ideeën opdoen op een visuele manier.

Brochure

Handige PU gietvloer informatie.

Onderhoud

Informatie over onderhoud.

PU gietvloer loft

Veelgestelde vragen over de PU Gietvloer

Kan ik een PU gietvloer zelf aanbrengen?

Wij raden aan om het aanbrengen van een PU gietvloer niet zelf te doen. Het is namelijk vakwerk om een dergelijke gietvloer volledig strak en duurzaam aan te brengen. Denk alleen al maar aan het zorgvuldige werkproces dat in totaal vier tot vijf dagen tijd kost. Bovendien werken wij met kwaliteitsmaterialen en dat is echt van een hoger niveau.

Wat is de levensduur van een PU gietvloer?

Het mooie van een PU gietvloer is dat deze een extreem lange levensduur kent. Het enige onderdeel wat om de acht jaar ongeveer vernieuwd dient te worden is de toplaag. Dat is een laag die bescherming biedt en de gietvloer slijtvast maakt. Toch zorgt langdurig gebruik ervoor dat de toplaag eens in de zoveel tijd voor vervanging in aanmerking komt. Voor de rest kan een PU gietvloer levenslang meegaan.

Is een PU gietvloer wel geschikt voor mijn bedrijf?

Het hangt er vanaf wat voor soort bedrijf u heeft. In een kantoor past een PU gietvloer perfect, maar voor een autowerkplaats raden wij een ander type vloer aan, namelijk een epoxy gietvloer. Neem gerust contact op als u meer informatie wilt.

Hoe kan ik de PU gietvloer tegen krassen beschermen?

Een PU gietvloer is weliswaar slijtvast, maar niet tegen alles bestand. Bijvoorbeeld niet tegen het schuiven van zware meubelen. Daarom raden wij aan om beschermingsviltjes onder meubels te plakken die u vaak verschuift. Denk maar aan de stoelen van de eettafel. Een deurmat bij de entree is ook handig omdat daarmee zand en steentjes niet onder de schoenen blijven zitten.

Renoveren jullie ook PU gietvloeren?

Ja, wij bieden een volledige service als het gaat om het aanbrengen of renoveren van PU gietvloeren. Wij beoordelen altijd eerst de PU gietvloer om te kijken wat de meest geschikte oplossing is.

Waarom zijn er verschillen in de prijs voor PU gietvloeren?

Dat heeft in de eerste plaats met het oppervlak te maken, maar ook met de uitvoering. Daarnaast zijn er mogelijk extra opties die een verschil in de prijs tot uiting laten komen.

Wat zijn de mogelijkheden om te besparen op de PU gietvloer prijs?

Een simpele manier om te besparen op de prijs van een PU gietvloer is door een zo groot mogelijk oppervlak te voorzien van deze vloer. Bijvoorbeeld door niet alleen in de woonkamer van 30 m2 een PU gietvloer te laten aanbrengen, maar ook in de keuken en slaapkamers. Een andere optie is door met anderen samen in de buurt, zoals in een nieuwbouwwijk bij G-vloeren een PU gietvloer af te nemen.

Kan er vloerverwarming onder een PU gietvloer?

Ja, het is zeker mogelijk om een PU gietvloer met vloerverwarming te combineren. De warmteweerstand is extreem laag van deze vloer en hierdoor stijgt de temperatuur op de vloer snel. Het uitstekende rendement zorgt zelfs voor een verlaging van de energiekosten.

Ik woon in een appartement. Is een PU gietvloer wel geschikt?

Ja, het is hoewel er geluidsnormen gelden zeker mogelijk om een PU gietvloer in een appartement te plaatsen. Indien er sprake is van strenge geluidsnormen dan zorgen wij voor een extra dempingslaag. Dat voorziet in een extra vermindering van geluid.

Ik hoor wel eens dat een PU gietvloer verkleurt, klopt dat?

Het hangt van het type PU gietvloer af of er mogelijk verkleuring optreedt door het licht. Wij bieden u echter de keuze om een kleurechte PU gietvloer te nemen, waarbij verkleuring niet optreedt zoals bij een kleurstabiele uitvoering wel het geval is. Wij informeren u hier graag verder over als u nog vragen heeft.

Hoe hygiënisch is een PU gietvloer?

Een PU gietvloer is erg hygiënisch te noemen en dat komt omdat er geen onderbrekingen in het oppervlak zijn. Het naadloze karakter voorkomt dat vuil en stof zich ergens kunnen ophopen. Bovendien stoot deze vloer vuil en stof af en is het een ideale vloer om snel te reinigen.

PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

Contact met G-vloeren

Voor meer informatie over PU gietvloeren of andere vloeren neemt u contact met ons op. U bent ook welkom in onze showroom in Amsterdam om onze vloeren te bekijken. Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via 020 846 3694 of stuur een e-mail naar info@g-vloeren.nl.

Bezoek de G-vloeren showroom

Het is natuurlijk wat om jezelf een expert te noemen. Toch durven wij dit te zeggen. Met ruim 17 jaar aan ervaring met het leggen van en adviseren over gietvloeren en aanverwante vloersystemen, kunnen wij ons een gietvloeren expert noemen. Talloze projecten in winkels, woningen, kantoren of industriële ruimtes hebben we met succes voltooid, zoals in onze blog met recente projecten te zien is.

Ook op het gebied van nazorg – denk aan onderhoud, veiligheid, reparatie of onderhoud – is G-vloeren al jaren een bekende speler in de Nederlandse gietvloerenmarkt.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten