PU Gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 200+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 200+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een polyurethaan gietvloer, oftewel een PU gietvloer, kenmerkt zich door een zacht en elastisch oppervlak. Naast het comfort dat een polyurethaan gietvloer biedt, is de polyurethaan gietvloer een prachtige designvloer die niet zal misstaan in woonhuizen, kantoren, showrooms en openbare gebouwen.

Navigeer via bovenstaande buttons eenvoudig naar de informatie die u zoekt.

PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

Waarom kiest u voor een PU gietvloer?

  • Hoog esthetisch karakter
  • Een comfortabele vloer met elastische eigenschappen
  • Naadloos
  • Zeer eenvoudig te onderhouden

 

Daarnaast kunt u een polyurethaan gietvloer in elke mogelijke kleur laten aanbrengen.

Neem voor meer informatie over onze polyurethaan gietvloer contact met ons op via 020 846 3694 of bereken direct de prijs van een PU gietvloer.

Aantrekkelijke prijs van een polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer is zeer scherp geprijsd. U beschikt al over een PU gietvloer in uw woning of kantoor vanaf € 45,- per vierkante meter. Deze prijs is indicatief en geldt als basisprijs. Afhankelijk van de voorbereiding, het aantal vierkante meters en extra opties zal de prijs veranderen. De belangrijkste invloeden op de prijs van een PU gietvloer zijn:

Aantal vierkante meters

De grootte van het oppervlak is een van de grootste invloeden op de prijs van een PU gietvloer. Naarmate het oppervlak toeneemt, hoe lager de prijs per m2 wordt. Dit klinkt wellicht vreemd, maar is te verklaren doordat wij efficiënter kunnen werken in een grotere ruimte. In kleine kamers met veel bochten en hoekjes is het lastiger om een PU gietvloer aan te brengen, waardoor de arbeidskosten stijgen.

De ondervloer

Om een PU gietvloer aan te brengen is het belangrijk dat de ondergrond egaal is. Wanneer dit nog niet het geval is, zijn wij extra tijd kwijt aan het voorbereiden van de vloer. Hierdoor zal de prijs van uw nieuwe vloer toenemen.

Verschillende kleuren PU gietvloeren

Een PU gietvloer kan in verschillende kleuren aangebracht worden. U kunt kiezen voor een MONO kleur, waarbij de gehele vloer één effen kleur heeft. Denk bijvoorbeeld aan de SILK GREY of OCEAN BLUE, zoals te zien op de gietvloer kleuren-pagina of in de widget hieronder.

Ook kunt u twee kleuren mengen. Dan spreken we over een DUO vloer. Dit design is dan een vemenging van twee tinten, wat zorgt voor een levendig karakter. En het leuke is: voor gietvloeren zijn er vrijwel oneindig veel kleuren mogelijk, waardoor u altijd de perfecte gietvloer kunt laten realiseren.

Polyurethaan als basis van uw PU gietvloer

Polyurethaan wordt onder andere gebruikt in autolakken. Net als autolak wordt de PU gietvloer gekenmerkt door zijn glans, waterafstotende werking, goede krasvastheid en flexibiliteit. De PU gietvloer werd eerst vooral toegepast als industrievloer. Door zijn bijzondere eigenschappen is een polyurethaan gietvloer in de afgelopen tien jaar ook populair geworden bij designers. Daarom ziet u de PU gietvloer steeds vaker als vloer in woningen en kantoren.

Een naadloze gietvloer voor jarenlang gebruik

De PU gietvloer wordt gegoten op een dragende onderlaag. Het resultaat is een egale, naadloze vloer die jaren meegaat. Een PU gietvloer is ongeveer 3 millimeter dik en in diverse kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Onderhoud van een polyurethaan gietvloer

Een groot voordeel van een polyurethaan gietvloer is dat het oppervlak zeer gemakkelijk te reinigen is. Een wekelijkse schoonmaakbeurt door middel van stofzuigen en dweilen is voldoende om de polyurethaan gietvloer te onderhouden. Vooral los vuil en zand brengen schade aan de vloer aan. Door de vloer één keer per week te stofzuigen voorkomt u dit en zult u nog lang genieten van uw polyurethaan gietvloer.

“Klasse werk geleverd, bedankt voor het mooie resultaat. Er zullen zeker meerdere projecten volgen in de toekomst.”
– Ernst Interieurbouw

“Wij zijn gegaan voor een compleet pakket bij G-vloeren: wandafwerking, plinten, vloerverwarming en last but not least de PU-gietvloer. Alles liep volgens afspraak en er is prachtig werk geleverd.”
– Familie Kramer uit Deventer

pu gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

PU gietvloer voor uw woning of bedrijf

Polyurethaan wordt onder andere ook gebruikt in autolakken. Net als autolak wordt de PU gietvloer gekenmerkt door zijn glans, waterafstotende werking, goede krasvastheid en flexibiliteit. De PU gietvloer werd eerst toegepast in de industrie.

Door zijn eigenschappen is de PU gietvloer in de afgelopen tien jaar ook populair geworden bij de designers en u ziet de PU gietvloer dan ook steeds vaker als vloerbedekking in woning of bedrijf.

PU gietvloer verandert iedere vloer in een egale, naadloze design vloer

De PU gietvloer wordt gegoten op een dragende onderlaag. Het resultaat is een egale, naadloze vloer die jaren mee gaat. Een PU gietvloer is ongeveer 3 tot 4 millimeter dik en in duizenden kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Keuze uit verschillende PU gietvloeren

G-vloeren biedt u de keuze uit verschillende PU gietvloeren. Voor alle soorten PU vloeren geldt dat polyurethaan de basis vormt, met alle voordelen die daarmee gepaard gaan. Het verschil zit onder meer in de kleuruitvoeringen. Elk type PU gietvloer heeft zijn eigen eigenschappen die de vloer uniek maken. Bij G-vloeren heeft u keuze uit de volgende PU gietvloersoorten:

 

PU Gietvloer ONE

De PU Gietvloer ONE komt vaak voor in esthetische toepassingen zoals huizen, winkels, kantoren en bedrijfspanden. Het is de perfecte vloer voor iemand die een rustige ruimte met eenheid wil creëren.

Bij de ONE-uitvoering heeft u keuze uit duizenden kleuren, maar wel in een keuze voor de uitvoering in één kleur. ONE staat in dit geval namelijk voor mono, waardoor hij alleen in een effen kleur is aan te brengen. Als u de vloer in één kleur wenst, volstaan drieduizend kleuren die beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Wij brengen bij deze vloer een kleurechte gepigmenteerde toplaag aan.

PU Professional Gietvloer

De PU Professional Gietvloer is een gietvloer van de hoogst haalbare kwaliteit die er bestaat in deze branche op het gebied van PU gietvloeren.

Waar het verschil tussen de Professional en de ONE hem vooral in zit, zijn de kleurtoepassingen. Bij de Professional is er eveneens keuze uit duizenden kleuren, maar is het mogelijk om deze vloer ook in betonlook aan te brengen (met een gemengd kleureffect). Dat geeft een hele bijzondere uitstraling aan de ruimte.

De Professional variant is oplosmiddelvrij en alifatisch uitgevoerd, wat betekent dat er sprake is van het behoud van de kleurechtheid. De complete gietlaag is namelijk gepigmenteerd. Vanwege de kleurechte massa van de gietlaag voorzien wij deze variant met een transparante toplaag. Deze toepassing geldt zowel voor de uitvoering in mono (enkele kleur) als duo (twee kleuren).

PU SAND Gietvloer

De PU SAND gietvloer is een vloer met een geheel andere uitstraling dan de standaard PU gietvloer. De SAND heeft namelijk een soort spikkel die duidelijk te voelen en te zien is. Dit wordt veroorzaakt door de quarts (kwarts) – een natuurlijke mineraalzand – die door de gietlaag wordt gemengd.

De SAND is de nieuwste soort PU gietvloer waar wij heel erg veel van verwachten. Vindt u de gewone PU gietvloer iets te netjes, en een woonbeton- of cementgebonden vloer te wild? Dan is een PU SAND gietvloer de perfecte middenweg.

Advies over onze soorten PU gietvloeren

Uiteraard voorzien wij u graag van advies welke optie voor uw situatie de beste keuze is. Wij leveren als dé specialist in PU gietvloeren namelijk maatwerk voor ieder project. Dat is belangrijk, want in iedere situatie zijn er andere eisen van toepassing. Bovendien geldt dat persoonlijke voorkeuren uiteraard ook invloed hebben op de samenstelling van de vloer.

Een (PU) gietvloer in uw interieur?

Een PU gietvloer is een stijlvolle, moderne basis voor iedere ruimte. Mits gelegd door een professional en van hoge kwaliteit grondstoffen, heeft u er jarenlang plezier van.

Op zoek naar een kwalitatieve PU gietvloer?

Ruim 17 jaar ervaring met o.a. PU gietvloeren.

Al meer dan 7000 (giet)vloeren gelegd in Nederland en België.

Prachtige showroom in Amsterdam met kundig advies van ervaren specialisten.

Tientallen PU gietvloer kleursamples in de showroom of online, elke RAL kleur mogelijk.

Uw nieuwe vloer binnen een aantal weken gelegd.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Dell
Gemeente Amsterdam
Lenovo
LG
PU Gietvloer

Verschil tussen een PU gietvloer en EP gietvloer

Op onze website ziet u regelmatig de termen EP en PU voorbijkomen. Maar wat is nou het verschil?

Een PU (polyurethaan) gietvloer is de zachtere, meer elastische variant van de gietvloer. Hierdoor zijn PU gietvloeren beter bestand tegen krassen en geven ze meer comfort. Wel is dit vloertype daardoor niet geschikt voor industriële ruimtes.

EP (epoxy) gietvloeren zijn daarentegen wel geschikt voor industriële ruimtes, zoals fabriekshallen of werkplaatsen. EP is namelijk een harder materiaal en daardoor bestand tegen zwaardere belasting.

Werkbezoek voor PU gietvloer aanbrengen

Nadat uw PU gietvloer op maat is samengesteld vertellen wij u graag meer over het verdere traject. Het is namelijk zo dat een week tot twee weken voor de uitvoerdatum onze uitvoerder een werkbezoek plant. Dat betekent dat onze uitvoerder bij u langskomt om de situatie ter plekke te beoordelen. Zo vindt er een controle plaats van de ondergrond op scheuren en vlakheid. Ook meet de uitvoerder het vochtpercentage en volgt er advies over de perfecte voorbereiding voor het beste eindresultaat. U krijgt van de bevindingen een rapport van onze uitvoerder, waarna volgens planning de PU gietvloer kan worden aangebracht. Wij starten altijd op een maandag en u mag rekening houden met een week werktijd. De maandag na het aanbrengen van de vloer is er sprake van de oplevering.

PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

Stappenplan PU gietvloer aanbrengen

Het aanbrengen van de PU gietvloer gebeurt door onze ervaren applicateurs. Er zijn in totaal vijf stappen die qua droogtijd steeds een dag in beslagnemen. Het duurt dan ook een werkweek voordat uw vloer klaar is.

1. Egalisatie van de ondervloer

Een PU gietvloer is maar dun en daarom is vlakheid van de ondervloer van groot belang voor het beste resultaat. Daarom werken wij onvolkomenheden weg net als eventuele verfresten of lijmresten op de ondergrond. Voor de volgende stap maken wij de vloer na reparatie of herstel volledig schoon en vetvrij. Deze stap met preparatie van de ondergrond is niet nodig als tijdens het werkbezoek is gebleken dat de ondervloer in perfecte staat is.

2. Primer op de ondergrond als hechtlaag voor de PU gietvloer

De primer komt als eerste op de ondergrond om daarmee een basis te bewerkstelligen voor een goede hechting van de PU gietvloer. Bovendien zorgt de primer voor een versteviging van de vloer en voor een egale laag.

3. Schraplaag als uitvlakmassa

Een belangrijke stap voor het aanbrengen van de PU gietvloer is de toepassing van een schraplaag. Deze laag vormt een uitvlakmassa van kunststof en dient ervoor om de allerkleinste gaatjes dicht te maken. Of minieme oneffenheden weg te werken.

4. PU gietvloer aanbrengen en vlak trekken

Nu komt de gietlaag op de schraplaag en daarvoor gieten wij het polyurethaan over de schraplaag uit. Onze vakmannen trekken de vloer vervolgens helemaal vlak met het gebruik van een spaan.

5. Afwerking met een laklaag

Er volgt als laatste een afwerking met een laklaag die ter bescherming dient voor de PU gietvloer. Uw PU gietvloer is klaar, maar nog niet direct te belopen, want de laklaag moet uiteraard nog drogen.

PU gietvloer zelf doen

Het aanleggen van een PU gietvloer is voor een handige klusser soms nog wel te doen, maar raden we echt af. Als gietvloer expert heeft G-vloeren verschillende keren een vloer, die zelf door een bewoner is gelegd, moeten repareren of zelfs vervangen. Dit brengt hoge extra kosten met zich mee, waar u natuurlijk niet op zit te wachten.

Het aanbrengen van een gietvloer is iets wat kennis, vakkundigheid en ervaring vereist. Een klein foutje tijdens het aanbrengproces kan later voor bijvoorbeeld onthechting of andere onwenselijke situaties zorgen. Laat een PU gietvloer daarom altijd door professionals aanbrengen.

Wilt u meer weten over het aanbrengen van een PU gietvloer – bijvoorbeeld in welke stappen G-vloeren dit proces doorloopt? Neem dan gerust contact op, we vertellen u hier graag meer over.

Lees hier het laatste nieuws:

3 keukenvloertrends in 2023

3 keukenvloertrends in 2023 Bent u op zoek naar een nieuwe keukenvloer? Er zijn in 2023 een aantal keukenvloertrends die u van inspiratie voorzien om tot de beste keuze te komen. Bij alle trends die van toepassing zijn, is het belangrijk om design en comfort te combineren met gemak. Deze aspecten vormen namelijk de basis voor de keukenvloertrends in 2023. Daarnaast is het een trend om voor een minimalistisch design in de keuken te kiezen om een moderne en rustige uitstraling te realiseren. Hieraan kan de keukenvloer een belangrijke bijdrage leveren. 1 – PU gietvloer Een PU gietvloer voldoet aan alle kenmerken van de keukenvloertrends in 2023. Dit is een vloer die minimalistisch is vanwege het strakke en naadloze karakter. Een extra voordeel is bovendien dat dit type gietvloer perfect is om in de keuken te leggen. Knoeit u met water dan blijft dit op de keukenvloer liggen, want PU gietvloeren zijn vloeistofdicht. Zo stoten deze naadloze vloeren ook vuil en stof af. Wat dat betreft zit het met de hygiëne ook helemaal goed als u voor deze keukenvloer kiest. Bovendien kan u de kleur kiezen die aansluit bij de kleur van uw keukenkastjes, aanrechtblad en apparatuur. PU gietvloeren zijn  door G-vloeren in alle kleuren uit te voeren. 2 – Woonbeton Woonbeton is een van de andere keukenvloertrends in 2023 en net als de PU gietvloer helemaal naadloos. Deze vloer brengt door het gemêleerde effect net wat meer leven in de keuken, maar heeft door in de basis een eenheid te zijn een rustige en minimalistische look. Gemak combineert met comfort en met een luxe uitstraling als u voor een gevlinderde betonvloer in uw keuken kiest. Woonbeton is in meerdere kleuren aan te brengen en is een vloer die onder meer het stijlvolle karakter van een zwarte keuken benadrukt. 3 – Betonlook vloer Een betonlook vloer is een ideale keuze als u van alle voordelen van een PU gietvloer wilt […]

De toekomst in vloerenland

De toekomst in vloerenland Er zijn al decennialang zorgen om het milieu en het klimaat. De impact van de consumptiemaatschappij op de natuur is enorm groot. Dit besef is er ook in vloerenland en er zijn nu al ontwikkelingen gaande die veranderingen teweegbrengen. Duurzaamheid is het thema van de toekomst in vloerenland. Dit komt omdat bedrijven zich steeds meer bewust zijn van het belang van duurzaamheid. De behoefte van consumenten verandert eveneens, want steeds meer mensen maken een weloverwogen keuze voor een duurzame vloer. Het koopgedrag wordt wat dat betreft steeds ’groener’ en verandert in de toekomst tot een gevestigde norm. Daarnaast zijn er nog andere aspecten als gemak en comfort die nu al tot norm verheven zijn. Duurzame vloeren in vloerenland Duurzame vloeren passen goed in het grotere plaatje van het verduurzamen van woningen en bij het maken van milieubewuste keuzes. Bedrijven, maar ook de overheidsinstellingen hebben al het voortouw genomen en daarbij een voorbeeldfunctie. Het is niet voor niets dat de lokale overheid al op grote schaal gebruikmaakt van milieuvriendelijke kunststofvloeren. Het materiaal speelt een belangrijke rol, maar bijvoorbeeld ook de mate van onderhoud. Er zijn wat dat betreft meerdere aspecten die in toenemende mate van belang zijn in de toekomst van vloerenland. Duurzame productie Duurzame materialen Recyclebaarheid Vloerverwarming Gemak en comfort Onderhoud Minder impact op het milieu De toekomst in vloerenland krijgt op een manier vorm dat de impact op het milieu te minimaliseren is. Dit is bijvoorbeeld te bereiken door de CO2 uitstoot te beperken en door geen restmateriaal over te houden. Onze milieuvriendelijke gietvloeren dragen bij aan een beperking van de CO2 uitstoot en bij het uitvoeren van de vloer blijft er geen restmateriaal over. De duurzame gietvloeren van G-vloeren sluiten hierop aan en beschikken over nog meer kenmerken die de vloeren een milieuvriendelijk karakter geven. Lange levensduur Consumenten die milieubewust zijn en duurzaamheid nu en in de toekomst belangrijk vinden, houden rekening met een […]

Waarom kiezen steeds vaker bedrijven voor een gietvloer?

Waarom kiezen steeds vaker bedrijven voor een gietvloer? Er zijn steeds meer bedrijven die kennismaken met de vele voordelen van een gietvloer. Dit geldt niet alleen voor de zakelijke en commerciële branche, maar ook voor de industrie. Een gietvloer voor bedrijven is bovendien in meerdere soorten en uitvoeringen verkrijgbaar. Daarom is het mogelijk voor elk bedrijf een gietvloer op maat te leveren. Bijvoorbeeld een epoxy gietvloer voor zware industriële belasting of een polyurethaan gietvloer voor kantoren. Iedere vloer is samen te stellen met toevoeging van extra eigenschappen. G-vloeren levert wat dat betreft maatwerk tot in detail. Slijtvast en onderhoudsgemak met lange levensduur Een bijzonder kenmerk van onze gietvloeren voor bedrijven is dat deze standaard een lange levensduur hebben. Dit is voor uw bedrijf uiteraard van grote waarde en daarom een verstandige investering. Gietvloeren zijn naadloos, slijtvast en kunnen gemakkelijk tegen een stootje. Daarnaast is het een vloer die simpel is te onderhouden en over een vuilafstotend oppervlak beschikt. De uitstekende hygiëne maakt gietvloeren dan ook onder meer geschikt om toe te passen in voedselproducerende bedrijven, ziekenhuizen en horecagelegenheden. Brede toepassing gietvloeren De toepassingen van gietvloeren voor bedrijven en organisaties zijn zeer gevarieerd. G-vloeren brengt deze naadloze vloeren bijvoorbeeld in allerlei bedrijven aan, van bakkerijen tot sportscholen en van supermarkten tot kapsalons. Wij kijken bij het samenstellen van maatwerk steeds naar het type bedrijf, werkomgeving en benodigde eigenschappen. Zo houden wij ook rekening met de intensiviteit van gebruik, beschikbare budget en maximale onderbreking van de bedrijfswerkzaamheden. In dat opzicht hebben wij uiteenlopende soorten gietvloeren voor bedrijven beschikbaar, zoals onder meer: PU gietvloeren Epoxy gietvloeren Troffelvloeren Coatingvloeren Cementgebonden gietvloeren Volledig afgestemd op bedrijfsvoering Er is naast de lange levensduur en brede toepassing nog een belangrijke reden waarom steeds meer bedrijven voor gietvloeren kiezen. Gietvloeren zijn perfect op maat aan te brengen met toevoeging van functionele eigenschappen. Deze beslaan een breed gebied en variëren van het realiseren van een extra geluiddempende laag tot […]

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Kleursamples

PU gietvloer in 1000+ kleuren.

Foto’s

Om nóg meer inspiratie op te doen.

Vloerverwarming

PU gietvloer i.c.m. vloerverwarming

Vloer creëren

Met onze handige, gratis tool!

Tips

Handige tips van een specialist.

Video’s

Ideeën opdoen op een visuele manier.

Brochure

Handige PU gietvloer informatie.

Onderhoud

Informatie over onderhoud.

PU gietvloer loft

Veelgestelde vragen over de PU Gietvloer

Kan ik een PU gietvloer zelf aanbrengen?

Wij raden aan om het aanbrengen van een PU gietvloer niet zelf te doen. Het is namelijk vakwerk om een dergelijke gietvloer volledig strak en duurzaam aan te brengen. Denk alleen al maar aan het zorgvuldige werkproces dat in totaal vier tot vijf dagen tijd kost. Bovendien werken wij met kwaliteitsmaterialen en dat is echt van een hoger niveau.

Wat is de levensduur van een PU gietvloer?

Het mooie van een PU gietvloer is dat deze een extreem lange levensduur kent. Het enige onderdeel wat om de acht jaar ongeveer vernieuwd dient te worden is de toplaag. Dat is een laag die bescherming biedt en de gietvloer slijtvast maakt. Toch zorgt langdurig gebruik ervoor dat de toplaag eens in de zoveel tijd voor vervanging in aanmerking komt. Voor de rest kan een PU gietvloer levenslang meegaan.

Is een PU gietvloer wel geschikt voor mijn bedrijf?

Het hangt er vanaf wat voor soort bedrijf u heeft. In een kantoor past een PU gietvloer perfect, maar voor een autowerkplaats raden wij een ander type vloer aan, namelijk een epoxy gietvloer. Neem gerust contact op als u meer informatie wilt.

Hoe kan ik de PU gietvloer tegen krassen beschermen?

Een PU gietvloer is weliswaar slijtvast, maar niet tegen alles bestand. Bijvoorbeeld niet tegen het schuiven van zware meubelen. Daarom raden wij aan om beschermingsviltjes onder meubels te plakken die u vaak verschuift. Denk maar aan de stoelen van de eettafel. Een deurmat bij de entree is ook handig omdat daarmee zand en steentjes niet onder de schoenen blijven zitten.

Renoveren jullie ook PU gietvloeren?

Ja, wij bieden een volledige service als het gaat om het aanbrengen of renoveren van PU gietvloeren. Wij beoordelen altijd eerst de PU gietvloer om te kijken wat de meest geschikte oplossing is.

Waarom zijn er verschillen in de prijs voor PU gietvloeren?

Dat heeft in de eerste plaats met het oppervlak te maken, maar ook met de uitvoering. Daarnaast zijn er mogelijk extra opties die een verschil in de prijs tot uiting laten komen.

Wat zijn de mogelijkheden om te besparen op de PU gietvloer prijs?

Een simpele manier om te besparen op de prijs van een PU gietvloer is door een zo groot mogelijk oppervlak te voorzien van deze vloer. Bijvoorbeeld door niet alleen in de woonkamer van 30 m2 een PU gietvloer te laten aanbrengen, maar ook in de keuken en slaapkamers. Een andere optie is door met anderen samen in de buurt, zoals in een nieuwbouwwijk bij G-vloeren een PU gietvloer af te nemen.

Kan er vloerverwarming onder een PU gietvloer?

Ja, het is zeker mogelijk om een PU gietvloer met vloerverwarming te combineren. De warmteweerstand is extreem laag van deze vloer en hierdoor stijgt de temperatuur op de vloer snel. Het uitstekende rendement zorgt zelfs voor een verlaging van de energiekosten.

Ik woon in een appartement. Is een PU gietvloer wel geschikt?

Ja, het is hoewel er geluidsnormen gelden zeker mogelijk om een PU gietvloer in een appartement te plaatsen. Indien er sprake is van strenge geluidsnormen dan zorgen wij voor een extra dempingslaag. Dat voorziet in een extra vermindering van geluid.

Ik hoor wel eens dat een PU gietvloer verkleurt, klopt dat?

Het hangt van het type PU gietvloer af of er mogelijk verkleuring optreedt door het licht. Wij bieden u echter de keuze om een kleurechte PU gietvloer te nemen, waarbij verkleuring niet optreedt zoals bij een kleurstabiele uitvoering wel het geval is. Wij informeren u hier graag verder over als u nog vragen heeft.

Hoe hygiënisch is een PU gietvloer?

Een PU gietvloer is erg hygiënisch te noemen en dat komt omdat er geen onderbrekingen in het oppervlak zijn. Het naadloze karakter voorkomt dat vuil en stof zich ergens kunnen ophopen. Bovendien stoot deze vloer vuil en stof af en is het een ideale vloer om snel te reinigen.

PU Gietvloer
PU Gietvloer
PU Gietvloer

Contact met G-vloeren

Voor meer informatie over PU gietvloeren of andere vloeren neemt u contact met ons op. U bent ook welkom in onze showroom in Amsterdam om onze vloeren te bekijken. Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via 020 846 3694 of stuur een e-mail naar info@g-vloeren.nl.

Bezoek de G-vloeren showroom

Het is natuurlijk wat om jezelf een expert te noemen. Toch durven wij dit te zeggen. Met ruim 17 jaar aan ervaring met het leggen van en adviseren over gietvloeren en aanverwante vloersystemen, kunnen wij ons een gietvloeren expert noemen. Talloze projecten in winkels, woningen, kantoren of industriële ruimtes hebben we met succes voltooid, zoals in onze blog met recente projecten te zien is.

Ook op het gebied van nazorg – denk aan onderhoud, veiligheid, reparatie of onderhoud – is G-vloeren al jaren een bekende speler in de Nederlandse gietvloerenmarkt.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten