PU Professional Gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De PU Professional Gietvloer is een A-klasse gietvloer, oftewel de hoogst haalbare kwaliteit die er bestaat in deze branche op het gebied van polyurethaan gietvloeren. De ideale vloer voor liefhebbers van een minimalistisch, strak, rustig en modern interieur.

De voordelen van de PU Professional Gietvloer

 • 100% alifatisch kleurecht
 • Duurzaam
 • Naadloos
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Brandvertragend en geluiddempend
 • Hard-elastisch
 • Scheur-overbruggend
 • Voelt warm en zacht aan

De PU Professional Gietvloer is een 100% alifatische polyurethaan-variant waarbij de gehele gietlaag door en door gepigmenteerd is in elke gewenste kleur, en daarbij ook volledig UV-bestendig is.

De toplaag bij dit vloersysteem is altijd mat en transparant waardoor de kleur van de gietlaag zichtbaar blijft. Het verschil met bijvoorbeeld de PU ONE Gietvloer is dat deze enkel een kleurechte gepigmenteerde toplaag heeft en de Professional een kleurechte gietlaag die door en door bescherming biedt tegen UV.

Daarnaast is de PU Professional Gietvloer het meest elastische gietvloersysteem van allemaal. Dat betekent dat deze het meest dempend is en het meeste scheur-overbrugging biedt maar ook het snelst geleidend is met vloerverwarming.

Zeer duurzame PU gietvloer

De PU Professional is een oplosmiddelvrije gietvloer die wij zonder bescherming van maskers kunnen aanbrengen. Wij noemen deze vloer dan ook de groene gietvloer omdat dit enorm is aangepast in de afgelopen jaren dat gietvloeren worden toegepast in de esthetische markt.

Mogelijkheid in kleuren
De PU Professional Gietvloer in alle 3000 MONO kleuren en al onze PU DUO kleuren worden uitgevoerd. Zie hiervoor het overzicht op onze gietvloer kleurenpagina.

MONO kleuren
In totaal zijn er 3000 MONO kleuren van de RAL-, Sikkens- en NCS-kleurenwaaier beschikbaar. Wat je ziet is wat je krijgt. De pigmentconcentratie is zo hoog dat het 1 op 1 wordt nagemaakt, net als bijvoorbeeld bij verf of latex het geval is.

MONO kleuren zijn wel minder praktisch dan een DUO kleur en zijn over het algemeen besmettelijker dan andere vloersoorten. Dit komt omdat er geen andere vloersoort naadloos is dus zonder voegen of naden, zonder structuur, melering of tekening. Wij zeggen daarom altijd dat hierdoor de MONO gietvloer niet eerlijk vergeleken mag worden met andere vloeren.

De MONO variant is natuurlijk wel de ultieme vloer voor de liefhebbers van een minimalistisch, strak, rustig en modern interieur. Uiteraard kan een MONO gietvloer ook toegepast worden in een klassiek interieur waarbij klassiek en modern prachtig gecombineerd wordt.

DUO kleuren

DUO kleuren worden gemaakt door twee contrasterende kleuren te mengen in een 50% / 50% verhouding. De twee kleuren worden in twee losse emmers geleverd en los, machinaal gemengd. Vervolgens gaan de twee losse kleuren in één grote kuip en wordt er 2 tot 3 keer goed met een mengstok geroerd.

Vervolgens gieten we het materiaal uit de grote kap over de vloer en zal de vlakspaan en de hand van de applicateur de twee kleuren ambachtelijk uitsmeren. Hoe meer er gespaand wordt, hoe meer de twee kleuren gemengd worden, wat een rustige vleug geeft. Hoe minder gespaand, hoe meer vleug.

Uiteindelijk blijft het een nat en ambachtelijk product en is elke DUO gietvloer weer uniek in zijn uitstraling en vleug. Een DUO kleur is door de vleug praktischer dan een MONO kleur omdat de vleug zorgt voor verbloeming van vuil of gebruikerssporen. Daarnaast vinden veel mensen een vleug ook speelser en breekt het vaak strakke wanden die meestal ook MONO geschilderd zijn.

De PU Professional Gietvloer wordt als volgt opgebouwd:

 • Het aanbrengen van de 1e laag: Solid Primer (ultieme hechting ondergrond)
 • Het aanbrengen van de 2e laag: Ultraflex Schraplaag (uitvlakken en dichtzetten van de ondergrond)
 • Het aanbrengen van de 3e laag: PU Professional Gietvloer (100% alifatische PU Gietvloer)
 • Het aanbrengen van de 4e laag: PU Topcoating (slijtvaste transparante beschermlaag)

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten