San Marco

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

San Marco: wanden en vloeren met een vleugje Italië

Bent u op zoek naar een bijzondere afwerking voor uw wand of vloer met decoratief karakter? Een San Marco wand en San Marco vloer zijn in alle opzichten origineel met een Italiaans tintje. De kwaliteit van San Marco Colorificio producten is hoogstaand en er zijn ontelbaar veel creaties mogelijk. Daarom zijn wij trots San Marco vloeren en wanden in ons aanbod te vertegenwoordigen. De opties voor design zijn werkelijk uniek te noemen met prints die sfeer brengen in uw interieur.

Colorifico San Marco sinds 1962

San Marco staat voor Italiaans design en de producten voor vloer en wand komen uit Marcon nabij Venetië in Italië. Het Italiaans design staat weer voor perfectie, innovatie en functionaliteit. Deze kenmerken zijn dan ook terug te zien in onze San Marco vloeren en wanden. San Marco is toonaangevend als het gaat om producten voor de afwerking van wanden en vloeren. Het is niet voor niets dat dit bedrijf als sinds 1962 bestaat.

San Marco wanden en vloeren met fantastische designs

De Italiaanse perfectie uit zich in designs die u de keuze laten om een originele sfeer in uw interieur aan te brengen. Wilt u graag een luxueuze uitstraling of liever een romantische basis in uw interieur? Deze stijlen zijn door ons met San Marco wanden en vloeren te realiseren. Dat geldt eveneens voor een klassieke look in huis of voor een stoere afwerking voor een industrieel interieur.

Kies de look en feel die u wenst

De opties voor structuur, mêleren en patronen zijn eindeloos. Wist u dat het mogelijk is om uw wand door ons in een slangenprint te laten uitvoeren? Dat is pas origineel, maar u kan ook voor een krokodillenprint kiezen. Wilt u een vloer met een rustige en warme sfeer dan is velvet fluweel ideaal. Een natuurlijke en stijlvolle uitstraling is door ons te creëren met een marmerlook. Het is overigens ook heel hip om voor roest te kiezen als design. De San Marco wandafwerking genaamd roest staat geweldig in een industrieel ingerichte woning.

Voorbeelden San Marco decoratief:

 • Roxidan
 • My Art / Easy Art
 • Luanuova
 • Marcopolo Sable / Marcopolo Luxury
 • Cadoro / Cadoro velvet
 • Rilievo
 • Concret Art
 • Stucco Veneziano
 • Grasello di Calce
 • Marmorino Classico
 • Marmo Antico
 • Patina
 • Velature
 • Continuo
 • Perlaceo
 • Fontego
 • Forma
 • Cavenier
 • Antica Calce Plus

Uitgebreid aanbod van producten

De decoratieve afwerking is gericht op het eindresultaat van een San Marco wand/wall of San Marco vloer/floor. Het aanbod met producten is echter uitgebreider. Er zijn namelijk ook materialen nodig voor de basis om de wand of vloer aan te brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van primers die in een perfecte hechting voorzien. Zo zijn er eveneens sealers van San Marco, zoals PREPARA. Dat is een sealer op waterbasis en met acrylhars om wandoppervlakken te impregneren. Verder voorziet San Marco in een uitgebreid productaanbod als het gaat om muurverven en lakken. Wij richten ons uiteraard op de decoratieve afwerking van wanden en vloeren met gebruik van San Marco producten.

Made in Italy: hoogwaardige en duurzame San Marco producten

Wij vinden het belangrijk om met duurzame producten te werken voor de afwerking van vloeren en wanden. De producten van San Marco voldoen daaraan. Het is namelijk zo dat de ontwikkeling onder meer plaats vindt op basis van R&D. Bovendien zijn er internationale kwaliteitscertificeringen van toepassing. San Marco Colorificio staat in Italië bekend als een van de groenste producenten. Daar heeft het bedrijf al regelmatig awards voor mogen ontvangen.

Gecertificeerde San Marco decorateurs voor vloeren en wanden

G-vloeren is gecertificeerd partner voor het realiseren van San Marco wanden en San Marco vloeren. Dat betekent dat wij over een uitgebreide expertise beschikken aangaan de producten en de uitvoering. Het aanbrengen van een San Marco wandafwerking of San Marco vloer vereist namelijk kennis en vaardigheid van specifieke technieken. Onze medewerkers zijn dan ook getraind en geschoold om te werken met San Marco producten.

Toepassing in uw interieur: van woonkamer tot badkamer

San Marco wanden en vloeren zijn in allerlei ruimtes in uw interieur toe te passen, zoals in uw woonkamer. U hoeft overigens niet eens alle wanden in dezelfde stijl uit te voeren. Door een lange wand in uw woonkamer een uniek design te geven, is de muur al een echte eyecatcher. De San Marco wanden en vloeren zijn door het sealen overigens geschikt om in natte ruimtes toe te passen.

In uw badkamer is het mooi om alle wanden in dezelfde San Marco look uit te voeren.  Het staat ook fantastisch als u een binnenzwembad heeft en de wanden met een origineel design zijn uitgevoerd. Of als u over een sauna beschikt. Daarom zijn de producten van San Marco ook in allerlei ruimtes toe te passen. Het staat ook geweldig in uw slaapkamer als u deze op een speciale manier wenst in te richten.

Voordelen San Marco vloeren en wanden

Een San Marco vloer biedt net als de wanden een groot aantal voordelen. De luxe stijl en het stijlvolle design laten niets aan de verbeelding over. Dat er enorm veel mogelijkheden zijn om een uniek effect te creëren, is uiteraard een groot voordeel. Er zijn eindeloos veel printen om een keuze uit te maken die past bij het interieur dat u voor ogen heeft. San Marco is een soort stuc dat geschikt is voor toepassing in uiteenlopende ruimtes, zoals onder meer in de badkamer. Bij de afwerking en uitvoering van San Marco vloeren en wanden is daarmee rekening te houden. Een ander voordeel is de hoge mate van hygiëne, want de vloer en wanden zijn naadvrij.

Beleef San Marco in onze showroom

Wij laten u graag kennismaken met de producten van San Marco in onze showroom. Het in het echt bekijken van de mogelijkheden brengt de wanden en vloeren pas echt tot leven. Daarom raden wij u aan om in onze showroom San Marco te beleven. Uiteraard voorzien onze experts u van een passend advies om het ideale design samen te stellen. Door de uitgebreide kennis van dit merk zijn in staat om u persoonlijk van advies te voorzien.

Het bekijken van de mogelijkheden geeft u bovendien een nog beter beeld van wat u in gedachten heeft. De San Marco vloeren en wanden zijn in allerlei kleuren samen te stellen op basis van een unieke look en structuur. Het is al ideaal om alle kleuren te zien, maar wist u dat bij ons de structuur ook te voelen is? Onze kleurenkaarten zijn niet alleen in een speciale kleur uitgevoerd, maar eveneens voorzien van het materiaal. Dat maakt de beleving van San Marco in onze showroom helemaal uniek.

Geschiedenis San Marco vloeren en wanden

De geschiedenis van San Marco vloeren en wanden voert terug naar een ver verleden. San Marco heeft een geschiedenis van meer dan 60 jaar en tegenwoordig maakt dit bedrijf deel uit van de San Marco Group. Dit is in Italië de grootste producent voor de afwerking van vloeren en wanden.

Veelgestelde vragen over San Marco vloeren en wanden

Welke design zijn er mogelijk voor een San Marco wand?

San Marco is een product dat zich leent om allerlei verschillende designs mee te creëren. Dit betekent dat de designs variëren van een marmereffect tot de print van een slangenhuid. Uiteraard laten wij u in onze showroom graag kennismaken met alle decoratieve designs voor San Marco wanden.

Houd onderhoud ik een San Marco vloer?

Een San Marco vloer behoeft weinig onderhoud en dit beperkt zich verder dan ook alleen tot de schoonmaak. De vloer is schoon te stofzuigen, waarbij u het stof en vuil eenvoudig opzuigt, maar het is ook ideaal om een stofwisser te gebruiken. In de badkamer is het handig om de vloer nat schoon te maken zonder agressieve reinigingsmiddelen te gebruiken.

Bel voor een afspraak en kom langs in onze showroom

Bel om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom naar 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl. Wij laten onze San Marco vloeren en wanden in onze showroom voor u graag tot leven komen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten