Beton Ciré

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton Ciré staat garant voor een unieke vloer of wand. G-vloeren BV levert en appliceert hoogwaardig Beton Ciré voor vloeren, wanden en andere oppervlakken die voorzien moeten worden van een watervast cementstuc. Onze ervaren professionals brengen het materiaal met de hand aan in vegende bewegingen. Hierdoor is iedere vloer of wand uniek! Beton Ciré heeft een pure, warme look en staat hierdoor prachtig in uw woning of bedrijf.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een beton ciré afwerking op uw vloer of wanden? Neem dan contact op met onze Beton Ciré specialisten via 020 – 846 36 94 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

wat is Beton Ciré?
samenstelling en Toepassing
inspiratie en Mogelijkheden
kleurkeuzes en Aanpassingen
aanbrengingsproces van Beton Ciré
Beton Ciré in Bedrijfsruimtes
prijsinformatie en Maatwerk
vergelijkingen en Veelgestelde Vragen
zelf Aanbrengen versus Professionele Installatie
contactinformatie en Shrowroom

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een unieke watervaste stuclaag die op elke ondergrond hecht en in zeer dunne lagen wordt aangebracht. Het product is origineel afkomstig uit Frankrijk, maar wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt. Beton Ciré heeft unieke eigenschappen:

  • Prachtige gemêleerde structuren
  • Breed toepassingsgebied
  • Slijtvast en watervast

In tegenstelling tot stuclagen op basis van gips is Beton Ciré een stuclaag op basis van cement met daaraan toegevoegd een harder van kunststof. Op de werkvloer worden het Beton Ciré cement en de harder gemengd. De werkzame bestanddelen geven Beton Ciré zijn waterafstotende karakter.

Voordelen Beton Cire

Beton Ciré biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor interieurontwerp:

Waterdichtheid:

Beton Ciré is waterdicht, waardoor het ideaal is voor gebruik in badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Het kan zelfs worden toegepast in douches en rondom badkuipen voor een naadloze, waterdichte afwerking.

Design Veelzijdigheid:

Het materiaal kan worden aangebracht in verschillende kleuren en texturen, waardoor het mogelijk is om unieke en gepersonaliseerde ontwerpen te creëren die passen bij elke interieurstijl. Het kan gebruikt worden voor vloeren, wanden, meubels, en meer, wat bijdraagt aan een moderne en industriële uitstraling.

Hygiëne en Onderhoudsgemak:

Door het naadloze oppervlak van Beton Ciré zijn er geen kieren of naden waar bacteriën en schimmels kunnen groeien, wat zorgt voor optimale hygiëne. Het onderhoud is ook praktisch en eenvoudig, met het aanbevolen gebruik van een microvezeldoek en neutraal schoonmaakmiddel.

Lange Levensduur en Duurzaamheid:

Beton Ciré staat bekend om zijn duurzame karakter en lange levensduur. Het materiaal is milieuvriendelijk en gemaakt met natuurlijke materialen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid.

Deze voordelen maken Beton Ciré een aantrekkelijke optie voor diverse toepassingen in het interieur, van vloeren tot meubilair. Het is wel belangrijk om een professional in te schakelen voor het aanbrengen van Beton Ciré om de beste resultaten te garanderen.

Woonbeton voor woning in Aalsmeer

Samenstelling

G-vloeren werkt uitsluitend met natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Dit geldt ook voor de Beton Ciré vloeren en wanden die wij aanbrengen. De samenstelling van Beton Ciré bestaat in grote lijnen uit twee componenten. De eerste is cement. Beton Ciré is namelijk een stuclaag op basis van cement. Het tweede component is een harder van kunststof. Dit is wat Beton Ciré zijn uiteindelijke sterkte en flexibiliteit geeft.

Ook wordt er ook een sealer aangebracht. Dit dient als bescherming tegen vuil, dat door de sealer niet in de wand of vloer kan trekken.

Decoratief cementstuc met vele toepassingen

U komt Beton Ciré ook tegen onder de benamingen ‘sierbeton’ of ‘decoratief afwerkingsstuc’. Meestal worden er meerdere lagen aangebracht, waarna het Beton Ciré wordt geschuurd (gewreven) en na droging geïmpregneerd met een speciale coating. De afwerking is zeer dun, soms zelfs maar een paar millimeter. Beton Ciré wordt veel gebruikt:

  • in badkamers en doucheruimten
  • in keukens en op aanrechtbladen
  • om badopstellingen mooi te bekleden
  • om een open haard een zekere robuustheid te geven

Geschikt voor iedere ondergrond

Niet alleen het stijlvolle uiterlijk en karakter maakt een Beton Ciré afwerking zo populair. Dit veelzijdige materiaal is namelijk toepasbaar op zo goed als elke ondergrond. Heeft u een ondergrond van gips of van hout? Het maakt allemaal niet uit. Beton Ciré kan er overheen aangebracht worden. Belangrijk is wel dat de vloer vormvast en vlak is.

Beton Ciré inspiratie

Bent u geïnteresseerd in Beton Ciré en wilt u graag meer zien om inspiratie op te doen? Naast onze uitgebreide kleuren-pagina en foto-pagina, geven we ook op deze pagina enkele voorbeelden van Beton Ciré toepassingen die uitstekend tot hun recht zijn gekomen.

Beton Ciré wanden inspiratie

Beton Ciré kan zowel in droge als natte ruimtes. Dat, samen met de moderne en strakke uitstraling van Beton Ciré, is wat het product zo populair en maakt. Of het de muur in uw slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer betreft; dit is allemaal mogelijk met de eigenschappen van Beton Ciré.

Lees meer over Beton Ciré wanden.

Beton Ciré vloeren inspiratie

Een Beton Ciré vloer is de perfecte basis voor een stijlvol interieur. Het is decoratief beton waarmee de mooiste vloeren worden gemaakt. Dankzij de unieke look is de Beton Ciré vloer sfeervol, robuust, luxe en onderhoudsvriendelijk. Een echte eyecatcher voor elke ruimte!

Lees meer over Beton Ciré vloeren.

Beton Ciré in bedrijfspanden inspiratie

Beton Ciré vloeren en wanden worden voornamelijk in woningen gebruikt, maar ook voor bedrijven kan het een interessante optie zijn. Denk eens aan een mooie Beton Ciré muur in de ontvangstruimte van uw kantoor, waarin bezoekers zich meteen in een sfeervolle, strakke ruimte begeven in plaats van een saaie wachtruimte.

Decoratief met de hoofdletter D

Hoewel het eigenlijk alleen een dunne afwerklaag is, is het resultaat van Beton ciré qua uiterlijk vergelijkbaar met marmer of graniet. Om deze kwaliteit te verkrijgen heeft u een specialist nodig die vaak met Beton Ciré heeft gewerkt. G-vloeren BV heeft 15 jaar ervaring met decoratieve Beton Ciré producten. Beton Ciré is zo waterdicht dat u het eventueel ook buiten kunt gebruiken op een terras of balkon. Het is wel belangrijk om geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor of bleek te gebruiken. Dit kan de coating aantasten en uiteindelijk zorgen voor een verminderde waterdichtheid, waarna aantasting van het stuc zal plaatsvinden.

Beton Ciré kleuren

Een wand of vloer van Beton Ciré heeft een uitstraling die uniek en levendig is. Beton Ciré is in een ruime reeks natuurlijke kleuren te verkrijgen. Grijstinten, bruin en zandkleuren zijn ontzettend populair. G-vloeren helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor het maken van een afspraak in onze showroom, waar u al onze Beton Ciré kleuren bekijkt en waar onze adviseurs u voorzien van een advies op maat.

Verkrijgbaar in veel kleurtinten

Omdat de kleur van uw vloer of wand voor een groot deel verantwoordelijk is voor de sfeer in de ruimte, is het belangrijk om goed stil te staan bij uw keuze. Grijstinten zijn momenteel erg in trek, maar er zijn ook veel andere kleuren die tegenwoordig veel gekozen worden in combinatie met Beton Ciré. Bruin, een zandkleur of een bepaalde tint groen: er is veel mogelijk. Hou bij het kiezen van de Beton Ciré kleur in uw achterhoofd welke sfeer u voor ogen heeft en welke meubels hierbij passen. Komt u er niet uit? Onze experts helpen u graag met kleuradvies.

Beton Ciré aanbrengen

Het perfect aanbrengen van Beton Ciré is vakwerk. Onze professionals hebben de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan met het aanbrengen van Beton Ciré, waardoor u bij ons verzekerd bent van een geweldig resultaat.

Beton Ciré aanbrengen op wanden

Beton Ciré zien we steeds vaker op muren aangebracht worden. En terecht: het is een eye-catcher die een bijzondere uitstraling aan elke ruimt geeft.

Een van de grote voordelen van Beton Ciré is dat het materiaal een hoge kleefkracht heeft, waardoor het prima op muren aangebracht kan worden. Wel dienen er, net zoals bij een Beton Ciré vloer, de nodige voorbereiding getroffen te worden. Zo moet de ondergrond volledig egaal en vormvast zijn. Is dit niet het geval, dan bestaat er een kans dat het materiaal niet goed blijft kleven aan de muur en er na enige tijd scheuren in de muur ontstaan.

Twijfelt u of uw wand geschikt is voor Beton Ciré? Laat u dan adviseren door G-vloeren. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u van het beste advies voorzien.

Beton Ciré over tegels

Wilt u uw tegelwand of tegelvloer vernieuwen? Als u kiest voor Beton Ciré, dan is het in de meeste gevallen niet nodig om uw oude tegels te verwijderen. Beton Ciré kan doorgaans namelijk over de tegels worden aangebracht. Zo geniet u wel van een prachtige nieuwe look, zonder dat er hak- en breekwerk bij komt kijken. Om een perfect resultaat te garanderen maken onze ervaren applicateurs de wand of vloer eerst volledig strak en vlak, alvorens het Beton Ciré over de tegels aangebracht wordt.

Beton Ciré badkamer

Met name in de badkamer is Beton Ciré een enorm populaire afwerking. Het materiaal is namelijk vochtwerend, antibacterieel, slijtvast en naadloos. Wij kunnen zowel uw wanden als de vloer voorzien van dezelfde tint Beton Ciré om eenheid te creëren. Het unieke en pure karakter van Beton Ciré zorgt ervoor dat tegenwoordig veel mensen deze afwerking verkiezen boven tegels.

Beton Ciré keuken

In de keuken wilt u zich omringd voelen door van hygiënische materialen. Beton Ciré past hier goed bij. Ook al is er veel twijfel of betonstuc slim of onverstandig is in de keuken; toch is het een prima oplossing. Door de slimme samenstelling van Beton Ciré is het bestand tegen vetten en zuren en heeft het een schimmelwerend werking. En niet onbelangrijk: het ziet er ook nog eens zeer goed uit.

Let er wel op dat u geen chloor of schurende schoonmaakmiddelen gebruikt. Dit heeft namelijk effect op de beschermende laag van de keukenmuur; die kan hierdoor weggeboend worden.

Beton Ciré toilet

Zelfs in het toilet kunt u met Beton Ciré een stijlvolle betonlook creëren. Los van het uiterlijk heeft Beton Ciré ook vanuit hygiënisch oogpunt een groot voordeel. Betonstuc is geheel naadloos en hierdoor is uw wc makkelijker schoon te houden. Bovendien laat Beton Ciré iedere ruimte groter ogen, wat in vaak compacte toiletten goed van pas komt. En wist u dat het Beton Ciré gewoon over bestaande tegels aan te brengen is? Zodoende komt er ook geen sloopwerk aan te pas.

Beton Ciré in een natte ruimte

We krijgen vaak de vraag te horen: is Beton Ciré waterdicht? Het antwoord is ja, maar er zijn wel dingen waar u rekening mee moet houden.

Beton Ciré zelf is watervast, maar voor gebruik van Beton Ciré in natte ruimtes adviseren we om de Beton Ciré toepassing te voorzien van één of meerdere lagen polyurethaan. Met deze toplaag garandeert u dat vloer of wand altijd tegen water beschermd is. Deze toplaag zorgt tevens voor extra hardheid, wat in het geval van een douchecel een extra bescherming biedt wanneer u bijvoorbeeld uw zware fles shampoo of uw scheerapparaat laat vallen. Ook goed om te weten: de afwerking van Beton Ciré is egaal, maar niet glad. Hierdoor wordt het niet glad als er water op ligt.

Beton Ciré in een bedrijfsruimte

Bij Beton Ciré denkt men al gauw aan de muren van een badkamer of wellicht woonkamer. Weinig mensen denken aan Beton Ciré als een prachtig alternatief voor kille, koude muren en vloeren in een bedrijf.

U kunt Beton Ciré bijvoorbeeld gebruiken in ontvangstruimten, kantoren, wachtkamers, winkelvloeren en in nog veel meer ruimtes van organisaties en bedrijven. Dit product is schokbestendig en waterdicht. Laat u verrassen en zorg ervoor dat uw kantoor, winkel of bedrijf meer mensen aantrekt door de verzorgde, hippe en stoere uitstraling van de Beton Ciré vloeren.

Beton Ciré prijs

De Beton Ciré prijs verschilt per project en is daarom ook niet voor iedereen gelijk. Het is wel mogelijk om een richtprijs te geven voor de kosten van het aanbrengen van Beton Ciré. De Beton Ciré prijs verschilt daarin per m2. Zo rekenen wij voor een oppervlak van 20 tot 50 m2 een gemiddelde richtprijs van 80 euro per m2. Bij een oppervlak vanaf 51 m2 tot 100 m2 is de prijs lager en komt deze uit op 76 euro per m2. De lagere prijs is een gevolg van de toename van het oppervlak.

Dat maakt dat de Beton Ciré prijs verder daalt bij een toenemend oppervlak. Zo bedraagt de richtprijs 75 euro per m2 in het geval het oppervlak van de vloer of wand in 101 m2 of meer bedraagt. Is het oppervlak nog groter dan geldt vanaf 151 m2 een richtprijs voor Beton Ciré van 74 euro per m2. De genoemde prijzen zijn overigens exclusief btw en het betreft hier vanaf prijzen. De exacte kosten zijn te berekenen als u een verzoek tot een offerte indient. Die stellen wij geheel vrijblijvend en gratis voor u op.

Maatwerk als standaard service

Het is niet altijd even gemakkelijk om zelfstandig een keuze te maken voor de ideale Beton Ciré vloer of wand. Daarom staan wij tot u beschikking om samen met u tot maatwerk te komen voor de perfecte vloer of wand. Wij hebben zoveel jaren ervaring dat het voor ons eenvoudig is om aan de hand van uw wensen tot het beste advies te komen. Dat doen wij in de eerste plaats door heel goed te luisteren naar wat u te vertellen heeft. Daarbij stellen wij eventueel vragen om uw wensen nog beter in beeld te krijgen. Onze adviseur bespreekt u wensen en laat de mogelijkheden zien. Bijvoorbeeld als het gaat om het gewenste design of kleur of om de toepassing van Beton Ciré in meerdere ruimtes van uw woning. Wij noemen dat gewoon maatwerk en het meedenken is voor ons vanzelfsprekend. Zo profiteert u van onze expertise en van onze klantgerichte service met persoonlijke touch.

Beton Ciré of Pandomo laten aanbrengen? G-vloeren BV geeft u gericht advies. Bekijk onze Pandomo pagina voor meer informatie en neem contact op als u meer wilt weten over deze producten.

Beton Ciré vergelijken

Beton Ciré kan worden vergeleken met andere soorten vloer- en wandafwerkingen, afhankelijk van de specifieke kenmerken en vereisten die u in overweging wilt nemen. Hier zijn enkele vergelijkingen met veelvoorkomende alternatieven:

Beton Ciré vs Tegels

Beton Ciré heeft enkele voordelen ten opzichte van tegels. Het heeft een naadloze afwerking, waardoor er geen voegen zijn waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Tegels kunnen echter duurzaam zijn en kunnen gemakkelijker bestand zijn tegen krassen en slijtage.

Beton Ciré  vs Gepolijst beton

Zowel Beton Ciré als gepolijst beton hebben een vergelijkbare uitstraling en moderne esthetiek. Beide bieden een glad oppervlak en kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht. Het voordeel van Beton Ciré is dat het kan worden toegepast op bestaande ondergronden zonder de noodzaak van zware constructie, terwijl gepolijst beton meestal tijdens de bouwfase wordt gerealiseerd.

Beton Ciré  vs Houten vloeren

Beton Ciré heeft een eigentijdse uitstraling die kan verschillen van de warmte en natuurlijke uitstraling van houten vloeren. Hout is echter gevoeliger voor krassen en vlekken, terwijl Beton Ciré duurzamer en gemakkelijker te onderhouden kan zijn.

Het is belangrijk om de specifieke behoeften en stijlvoorkeuren van uw project in overweging te nemen bij het vergelijken van Beton Ciré met andere opties. Bij G-vloeren adviseren en helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

Veelgestelde vragen over Beton Ciré

Wat kost een Beton Ciré vloer?

De kosten van een Beton Ciré vloer zijn afhankelijk van het totale aantal vierkante meters. Een groter oppervlak maakt de prijs per m2 lager. De staat van de ondergrond heeft eveneens invloed op de kosten net als eventuele extra wensen.

Is vloerverwarming onder Beton Ciré een optie?

Het is mogelijk om onder Beton Ciré vloerverwarming te hebben liggen. Dat maakt het bijvoorbeeld in de woonkamer net als in de badkamer aangenaam om met blote voeten op de Beton Ciré vloer te staan.

Wat zijn de voordelen van Beton Ciré?

De luxe uitstraling is een groot voordeel, maar ook het praktisch gemak en hygiënische karakter. Bovendien zijn deze vloeren onderhoudsvriendelijk en volledig naadloos. Ook is er sprake van een watervaste stuclaag en dat maakt het geschikt voor vloeren en wanden in de badkamer. Het toepassingsgebied is bovendien breed en maakt Beton Ciré geschikt voor particulieren en bedrijven.

Wat zijn de nadelen van Beton Ciré?

Een van de nadelen is dat Beton Ciré net even wat meer gevoelig is voor krasjes in vergelijking met bijvoorbeeld woonbeton. Dat nadeel is op te heffen door bij de buitendeur een schoonloopmat neer te leggen. Een ander nadeel is dat deze vloer niet binnen een dag te leggen is, zoals bijvoorbeeld laminaat.

Hoe wordt Beton Ciré aangebracht?

Beton Ciré is een vloer die met het aanbrengen van meerdere lagen ontstaat. De eerste laat is een primer die dienst doet als hechting. Het egaliseren van de vloer kan nodig zijn om daarna de eerste laag Beton Ciré ambachtelijk aan te brengen. Het schuren van de laag volgt daarna om vervolgens een tweede laag aan te brengen. Daarna is er sprake van een afwerking met een laklaag ter bescherming van de vloer.

Is Beton Ciré waterdicht?

Beton Ciré is waterdicht en dat maakt het onder meer geschikt om toe te passen als wanden en als vloer in de badkamer. Door het naadloze karakter is er bovendien een hoog niveau van hygiëne van toepassing. Er is geen plek voor vuil en bacteriën om zich op te hopen.

Is Beton Ciré geschikt voor nieuwbouw?

Ja, Beton Ciré is geschikt voor nieuwbouw en zelfs een prachtige vloer om te laten aanleggen in een nieuwbouwwoning. Het is overigens mogelijk om ver voor de oplevering al Beton Ciré bij ons aan te schaffen.

Hoelang duurt het aanbrengen van Beton Ciré?

Het duurt meerdere werkdagen om Beton Ciré aan te brengen. Dat heeft met de opbouw van de vloer te maken, waarbij iedere laag dient te drogen. Houd daarom rekening met vijf werkdagen voor het laten aanbrengen van deze vloer.

Is de uitstraling van Beton Ciré wild of rustig?

Het is bij Beton Ciré mogelijk om de uitstraling naar uw eigen wensen aan te passen. Als u een voorkeur heeft voor een rustige look is dat net zo goed mogelijk als het creëren van een wilde uitstraling.

In welke kleuren is Beton Ciré beschikbaar?

Beton Ciré is in meerdere kleuren beschikbaar hoewel grijs in uiteenlopende tinten meestal het populairst is. Ook bruine tinten doen het goed net als zandkleurige Beton Ciré. In onze showroom kan u uit alle beschikbare kleuren een keuze maken.

Welke ondergrond is geschikt voor Beton Ciré?

Allerlei ondergronden zijn geschikt om Beton Ciré op aan te brengen. Bijvoorbeeld een zandcementdekvloer in een nieuwbouwwoning of een tegelvloer in een bestaande woning. Het type ondergrond bepaalt of er voorbereidende werkzaamheden nodig zijn, zoals een tegelvloer ruw opschuren.

Is Beton Ciré geschikt voor aanrechtbladen?

Ja: Beton Ciré kan voor uw aanrechtblad worden gebruikt. Dankzij de unieke mix van materialen is een keukenblad van Beton Ciré volledig water- en oliebestendig. Bovendien heeft Beton Ciré een schimmelwerende werking, wat in de keuken vanzelfsprekend goed van pas komt. Let op: gebruik het liefst niet te vaak chloor of andere bijtende middelen bij het schoonmaken om uw Beton Ciré aanrechtblad in topconditie te houden.

Kan ik ook zelf Beton Ciré aanbrengen?

U kunt zelf Beton Ciré aanbrengen, maar deze specialistische klus is doorgaans alleen weggelegd voor de meest handige doe-het-zelvers. Besteed het aanbrengen daarom uit aan een ervaren specialist als G-vloeren. Zo voorkomt u een teleurstellend resultaat en bent u altijd verzekerd van de juiste kleur, samenstelling en dat het Beton Ciré adequaat aangebracht wordt.

Wat is het verschil tussen Beton Ciré en een gietvloer?

Beton Ciré mag dan enigszins lijken op een gietvloer, toch zijn er wel degelijk verschillen tussen beide vloeren. Het grootste verschil zit hem in de manier van appliceren. Beton Ciré is een mortel die compleet met de hand uitgevlakt wordt. Een PU gietvloer, epoxy gietvloer of cementgebonden gietvloer wordt uitgegoten.

Beton Ciré zelf doen?

Heeft u zelf nog nooit een Beton Ciré vloer aangebracht? Dan is het advies om het project uit te besteden aan een ervaren professional. Zorg er wel voor dat de gekozen specialist enige ervaring heeft met Beton Ciré, anders betaalt u voor een professional zonder de juiste kennis. Een juiste professional heeft de juiste middelen, weet waar hij op moet letten en zorgt binnen een realistische tijd voor het beste resultaat. G-vloeren is zo’n specialist en helpt u graag verder met uw Beton Ciré project.

Kiest u er toch voor om Beton Ciré zelf aan te brengen, zorg er dan voor dat uw werkomgeving schoon, droog en stofvrij is. Is dit niet het geval, dan zal het aanbrengen van Beton Ciré lastiger zijn en waarschijnlijk leiden tot een teleurstellend resultaat. Uit ervaring weten we helaas dat het zelf aanbrengen van Beton Ciré op vloeren of wanden, terwijl de uitvoerder hier geen ervaring mee heeft, in de meeste gevallen tot een slecht resultaat leidt.

Beton Ciré als waterbestendig stucwerk

Beton Ciré bestaat uit een waterdichte samenstelling en is daardoor uitermate geschikt als stucwerk dat wel tegen wat water moet kunnen. Hierbij denken we natuurlijk meteen aan ruimtes als badkamers, waar u niet last wilt hebben van bijvoorbeeld schimmel. We kunnen met zekerheid vaststellen (zowel op basis van producteigenschappen als eigen ervaring) dat Beton Ciré een 100% waterdicht systeem is, waar u jaren van zult genieten.

Werkwijze voor de uitvoering

De werkwijze voor de uitvoering van beton cire vindt plaats aan de hand van een vastgesteld protocol. Dat betekent dat er eerst nog een werkbezoek plaats vindt om onder meer nog een aantal metingen en controles uit te voeren. Denk daarbij aan het nameten met laserapparatuur van het totale oppervlak en het bekijken van de ondergrond. Onze uitvoerder neemt ruim voor de datum van het aanbrengen van beton cire contact met u op. Het werkbezoek vindt daarna ongeveer zeven dagen tot veertien dagen voor het werk in uitvoering plaats. Deze aanpak maakt standaard onderdeel uit van onze procedure om niets aan het toeval over te laten. Onze gekwalificeerde applicateurs kunnen dan ook echt van start op de afgesproken datum. Zo hebben wij ook voor de oplevering een vaste methode. U krijgt overigens een uitgebreide checklist van ons bij de aanschaf beton cire om inzicht te krijgen in het verloop van het traject.

Meer van G-vloeren

G-vloeren blinkt niet alleen uit op het gebied van beton ciré, ook voor tal van andere vloersoorten zijn we de aangewezen partner. U kunt bij ons terecht voor een:

G-vloeren: beton ciré specialist

G-vloeren is een modern gietvloerbedrijf met meer dan 17 jaar ervaring in het leggen van gietvloeren en andere type vloeren en wanden, zoals Beton Ciré. Door vooraf gerichte vragen te stellen en uw wensen te inventariseren, weten we keer op keer tot het gewenste resultaat te komen. Bekijk bijvoorbeeld onze gietvloer foto’s voor afgeronde projecten.

Laat uw woning, kantoor of winkel voorzien van een strakke Beton Ciré vloer of wand. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over G-vloeren, over Beton Ciré of over ons werkproces? Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten