Beton cire in de badkamer
Beton cire in de badkamer

Beton Ciré

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Skip links

Beton ciré staat garant voor een unieke vloer of wand. G-vloeren BV levert en appliceert hoogwaardig beton ciré voor vloeren, wanden en andere oppervlakken die voorzien moeten worden van een watervast cementstuc. Onze ervaren professionals brengen het materiaal met de hand aan in vegende bewegingen. Hierdoor is iedere vloer of wand uniek! Beton ciré heeft een pure, warme look en staat hierdoor prachtig in uw woning of bedrijf.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een beton ciré afwerking op uw vloer of wanden? Neem dan contact op met onze beton ciré specialisten via 020 – 846 36 94 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een unieke watervaste stuclaag die op elke ondergrond hecht en in zeer dunne lagen wordt aangebracht. Het product is origineel afkomstig uit Frankrijk, maar wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt. Beton ciré heeft unieke eigenschappen:

  • Prachtige gemêleerde structuren
  • Breed toepassingsgebied
  • Slijtvast en watervast

In tegenstelling tot stuclagen op basis van gips is beton ciré een stuclaag op basis van cement met daaraan toegevoegd een harder van kunststof. Op de werkvloer worden het beton ciré cement en de harder gemengd. De werkzame bestanddelen geven beton ciré zijn waterafstotende karakter.

Decoratief cementstuc met vele toepassingen

U komt beton ciré ook tegen onder de benamingen ‘sierbeton’ of ‘decoratief afwerkingsstuc’. Meestal worden er meerdere lagen aangebracht, waarna het beton ciré wordt geschuurd (gewreven) en na droging geïmpregneerd met een speciale coating. De afwerking is zeer dun, soms zelfs maar een paar millimeter. Beton ciré wordt veel gebruikt:

  • In badkamers en doucheruimten
  • In keukens en op aanrechtbladen
  • Om badopstellingen mooi te bekleden
  • Om een open haard een zekere robuustheid te geven

Geschikt voor iedere ondergrond

Niet alleen het stijlvolle uiterlijk en karakter maakt een beton ciré afwerking zo populair. Dit veelzijdige materiaal is namelijk toepasbaar op zo goed als elke ondergrond. Heeft u een ondergrond van gips of van hout? Het maakt allemaal niet uit. Beton ciré kan er overheen aangebracht worden. Belangrijk is wel dat de vloer vormvast en vlak is.

Beton ciré kleuren

Een wand of vloer van beton ciré heeft een uitstraling die uniek en levendig is. Beton ciré is in een ruime reeks natuurlijke kleuren te verkrijgen. Grijstinten, bruin en zandkleuren zijn ontzettend populair. G-vloeren helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor het maken van een afspraak in onze showroom, waar u al onze beton ciré kleuren bekijkt en waar onze adviseurs u voorzien van een advies op maat.

Beton ciré aanbrengen

Het perfect aanbrengen van beton ciré is vakwerk. Onze professionals hebben de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan met het aanbrengen van beton ciré, waardoor u bij ons verzekerd bent van een geweldig resultaat.

Beton ciré badkamer

Met name in de badkamer is beton ciré een enorm populaire afwerking. Het materiaal is namelijk vochtwerend, antibacterieel, slijtvast en naadloos. Wij kunnen zowel uw wanden als de vloer voorzien van dezelfde tint beton ciré om eenheid te creëren. Het unieke en pure karakter van beton ciré zorgt ervoor dat tegenwoordig veel mensen deze afwerking verkiezen boven tegels.

Decoratief met de hoofdletter D

Hoewel het eigenlijk alleen een dunne afwerklaag is, is het resultaat van beton ciré qua uiterlijk vergelijkbaar met marmer of graniet. Om deze kwaliteit te verkrijgen heeft u een specialist nodig die vaak met beton ciré heeft gewerkt. G-vloeren BV heeft 15 jaar ervaring met decoratieve beton ciré producten. Beton ciré is zo waterdicht dat u het eventueel ook buiten kunt gebruiken op een terras of balkon. Het is wel belangrijk om geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor of bleek te gebruiken. Dit kan de coating aantasten en uiteindelijk zorgen voor een verminderde waterdichtheid, waarna aantasting van het stuc zal plaatsvinden.

Beton cire of Pandomo laten aanbrengen? G-vloeren BV geeft u gericht advies. Bekijk onze Pandomo pagina voor meer informatie en neem contact op als u meer wilt weten over deze producten.

Meer van G-vloeren

G-vloeren blinkt niet alleen uit op het gebied van beton ciré, ook voor tal van andere vloersoorten zijn we de aangewezen partner. U kunt bij ons terecht voor een:

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten