Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer bestaat uit kunststof polymeer en wordt veelal toegepast in bedrijven. Omdat een epoxy gietvloer bestand is tegen chemicaliën en met gemak zware voertuigen en machines kan verdragen, is een epoxy gietvloer de ideale bedrijfsvloer.

Eigenschappen van een epoxy gietvloer zijn:

  • Vloeistofdicht en chemicaliënbestendig
  • Volledig naadloos
  • Zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
  • Sterker dan beton

Voor meer informatie over onze epoxy gietvloeren neemt u contact met ons op via 020 846 3694. Om direct de prijs te berekenen, klikt u op de button hieronder.

Wat kost een epoxy gietvloer?

De prijs van een epoxy gietvloer voor uw bedrijf begint bij € 51,- per vierkante meter. Dit is puur een indicatie, aangezien de definitieve prijs wordt beïnvloed door meerdere factoren.

Prijsbepalende factoren zijn:

Het aantal vierkante meters

De grootte van de ruimte bepaalt deels de prijs van een epoxy gietvloer. Vaak geldt dat de prijs per vierkante meter daalt, wanneer de oppervlakte toeneemt. Daarbij wordt wel gekeken naar de indeling van de ruimte. In een ruimte met een groot oppervlak, zonder obstakels, werken wij efficiënter.

De staat van de ondervloer

Een epoxy gietvloer kan worden aangebracht wanneer de ondervloer egaal is. Mocht de ondergrond nog niet egaal zijn en veel oneffenheden vertonen, dienen we de vloer eerst te egaliseren. De arbeidskosten die daarmee gemoeid zijn, berekenen wij door in de epoxy gietvloerprijs.

Korting op een epoxy gietvloer

Als VvE, ondernemer of collectief profiteert u van kortingen die oplopen tot wel 15% op de aanschaf van een epoxy gietvloer. Wanneer u als collectief een offerte aanvraagt voor een epoxy gietvloer en wij de vloer in meerdere locaties kunnen toepassen op hetzelfde moment, besparen wij op onze arbeidskosten. Hierdoor kunnen wij u een korting aanbieden.

Voor meer informatie over deze korting of de prijs van een epoxy gietvloer, neemt u contact met ons op via 020 846 3694.

Een epoxy gietvloer voor uw bedrijf

Een epoxy gietvloer is speciaal ontwikkeld voor toepassing in industriële panden en is daarom vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën. Daarnaast is een epoxy gietvloer geschikt voor zeer zware belasting. Wanneer u werkt met zware voertuigen of machines, is een epoxy gietvloer voor u de perfecte vloertoepassing.

Een epoxy gietvloer wordt vaak toegepast bij:

  • Fabrieksgebouwen
  • Loodsen
  • Garages
  • Werkplaatsen

Een epoxy gietvloer voor particuliere toepassing

Vanwege de sterke eigenschappen van een epoxy gietvloer, krijgen wij ook steeds meer aanvragen van gezinnen die een epoxy gietvloer in hun woning willen laten aanbrengen. Ook is een epoxy gietvloer zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor dit vloertype vaak wordt gekozen door mensen met weinig tijd. Een epoxy gietvloer is ook vloeistofdicht. Deze eigenschap is vooral handig voor gezinnen met opgroeiende kinderen, waarbij er gemakkelijk eten of drinken op de vloer kan belanden.

Verschil tussen epoxy gietvloeren en PU gietvloeren

Epoxy gietvloeren en PU gietvloeren zijn twee populaire gietvloeren met enkele overeenkomsten en verschillen. Omdat er vaak verwarring ontstaat over deze vloertypes leggen wij uit waarin deze vloeren van elkaar verschillen.

Een epoxy gietvloer is keihard en gemaakt voor zware belasting. De vloer is een tussenvorm tussen een reguliere gietvloer en de nog sterkere epoxyvloer. Een epoxy gietvloer is door zijn hardheid ook minder flexibel, waardoor er eerder scheuren in de vloer kunnen ontstaan. Een PU gietvloer daarentegen voelt zacht en comfortabel aan. PU gietvloeren zien we vaker terug in woonhuizen en hebben een esthetisch karakter. Epoxy gietvloeren worden veelal toegepast in een industriële omgeving en voelen minder warm en zacht aan. Omdat het in een woonhuis minder belangrijk is dat een vloer tegen vetten, oliën en chemicaliën kan, raden wij eerder een polyurethaan gietvloer aan voor gezinnen en een epoxy gietvloer voor bedrijven.

Contact met G-vloeren

Voor meer informatie over een epoxy gietvloer of onze andere vloersystemen neemt u contact met ons op via 020 846 3694 of stuurt u een e-mail naar info@g-vloeren.nl. Om onze showroom in Amsterdam te bezoeken, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

Showroom G-vloeren
Overtoom 477
1054 LE Amsterdam

T: 020 846 3694
E: info@g-vloeren.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 18:00 uur

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike