Magazijnvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Reken af met het stof in uw magazijn. De materialen die wij in een magazijnvloer verwerken en de manier waarop wij een magazijnvloer aanbrengen zorgen ervoor dat u een onderhoudsvriendelijke en probleemloze vloer in uw magazijn heeft. Onze magazijnvloer is tevens vochtbestendig wat voor een magazijnvloer zeer praktisch is.

Een magazijnvloer van G-vloeren waarborgt de continuïteit

Een magazijn vervult bij de meeste bedrijven en organisaties een spilfunctie. Hier worden de grondstoffen en halffabrikaten opgeslagen die nodig zijn om de continuïteit van de productie te waarborgen. Tevens worden in het magazijn de geproduceerde eindproducten opgeslagen. Bij de meeste bedrijven en organisaties wordt dan ook elke vierkante meter magazijnvloer gebruikt. Het is dan ook van het grootste belang dat uw magazijnvloer duurzaam en zeer sterk is én voldoet aan de strengste eisen die er gelden voor de opslag van goederen. De technisch specialisten van G-vloeren hebben een kunststof magazijnvloer ontwikkeld, die deze strenge wettelijke eisen royaal overtreft en de continuïteit waarborgt.

De ideale magazijnvloer is de Professional van G-Vloeren

Bij G-vloeren gebruiken we niet graag woorden als perfect en ideaal, maar we weten op basis van de ongelooflijke eigenschappen van onze Professional kunststof magazijnvloer niet hoe we onze magazijnvloer anders moeten omschrijven. Oordeelt uzelf. Onze kunststof magazijnvloer is zeer sterk en bestand tegen zware belasting door kratten en pallets. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor heftrucks en vrachtwagens. Ook is de Professional magazijnvloer uitstekend bestand tegen chemicaliën en zuren. Onze kunststof magazijnvloer voldoet dan ook aan de strengste milieueisen. De kans op bodemverontreiniging is om deze reden dan ook te verwaarlozen.

Antislip magazijnvloer voor extra veiligheid

Onze magazijnvloer is verkrijgbaar in antislip wat de vloer veilig en krasvast maakt, hierdoor kunt u op de kunststof magazijnvloer altijd veilig en efficiënt werken. Daarnaast is onze magazijnvloer hygiënisch, stofvrij en blijft dankzij de hoogwaardige materialen en kunststoffen altijd in perfecte staat. Onze kunststof magazijnvloer is zeer eenvoudig schoon te houden met een boenmachine of door te dweilen. En wanneer u dit doet hoeft u niet bang te zijn voor de grip op onze magazijnvloer, want deze blijft goed. U kunt kiezen uit verschillende soorten magazijnvloeren: VAN EP tot PU kunststofvloeren. Onze Professional kunststof magazijnvloer kent een snelle uitharding, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft.

Magazijnvloer verdraagt diverse belastingen

De magazijnvloer kan in verschillende gradaties geleverd worden afhankelijk van de diverse belastingen, van lichte tot zware belasting. De materiaalkeuze voor de magazijnvloer wordt daarom in overleg bepaald.
Vroeger was een schone en stofvrije magazijnvloer voldoende. Tegenwoordig moet een magazijnvloer aan meer eisen voldoen. De magazijnvloer moet tegenwoordig naast functioneel ook mooi zijn.

Magazijnvloer voorzien van uw eigen ontwerp

Het ontwerp van een magazijnvloer lijkt iets onbenulligs. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het ontwerp van uw magazijnvloer invloed heeft op de werklust van uw werknemers.

Kies daarom een ontwerp en kleur dat bij uw bedrijf past. Een goede magazijnvloer verhoogt de productiviteit van uw mensen. Maak van uw magazijn een showroom waar hard gewerkt wordt.

Voordelen kunststof magazijnvloer G-vloeren:

 • Naadloos en duurzaam
 • Veilig en brandwerend
 • Vloeistofdicht en kras- en slijtvast
 • Allergie- en stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Leverbaar in alle kleuren
 • Snel belastbaar

Contact opnemen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en verbaas u over de praktische adviezen van onze deskundige medewerkers.

Offerte aanvragen of afspraak in onze showroom

Het magazijn dient uiteraard leeg te zijn op het moment dat wij de vloer gaan aanbrengen. Zo ver is het echter nog niet. U wilt natuurlijk eerst een op maat gemaakte vloer voor uw vloer samengesteld zien. Bovendien is het praktisch gezien handig om eerst eens inzicht in de kosten te krijgen. Daar zijn wij gewoon transparant in, want naast dat wij in prijsindicaties voorzien, is het mogelijk een offerte aan te vragen. Dat kan direct online door uw voorkeuren aan te geven net als door een aantal waarden en gegevens in te vullen. Indien u eerst professioneel advies wenst, staan onze adviseurs voor u klaar.

Uitgebreid adviesgesprek voor maatwerk

Neem daarvoor gerust contact op dan nodigen wij u uit om naar onze showroom te komen. Het behoort tot onze werkwijze om eerst uw wensen in kaart te brengen. Het magazijn komt natuurlijk ook aan de orde tijdens het adviesgesprek, zoals het totale oppervlak en type magazijn. In onze showroom is er alle tijd en gelegenheid om inspiratie op te doen. Zo laten wij de verschillende mogelijkheden voor uw magazijn graag zien. Specifieke afwerkingen komen eveneens aan de orde. Daarbij luisteren onze technisch onderlegde adviseurs uiteraard nauwkeurig en putten zij uit eigen ervaring in de praktijk. U krijgt van ons de garantie dat er een maatwerkvloer voor uw magazijn tot stand kom.

Werkwijze aanbrengen magazijnvloer

Nadat de vloer op de maat is samengesteld en u akkoord bent gegaan met de offerte volgt er een planning. Het is natuurlijk belangrijk dat de werkzaamheden in uw magazijn een minimale verstoring ondergaan. Het is bij ons geen kwestie van vandaag bestellen en morgen komen aanbrengen. Daar gaat een procedure aan vooraf, waarbij er onder meer een werkbezoek plaatsvindt in uw magazijn. Onze uitvoerder komt voordat de uitvoering gepland staat in uw magazijn langs om de ruimte en de ondergrond te beoordelen. Dat geeft ons namelijk de gelegenheid om aan te geven of er nog extra werkzaamheden nodig zijn.

Ook is door ons na te gaan of de omgevingsomstandigheden optimaal zijn. U krijgt hierover een uitgebreide briefing vooraf en na afloop een rapport. Het is ideaal dat onze magazijnvloeren snel in gebruik zijn te nemen. De exacte werkwijze van aanbrengen is van de vloersoort afhankelijk. Epoxycoating bestaat bijvoorbeeld niet zoals een epoxy gietvloer uit meerdere lagen en is dus sneller klaar. Onze MMA vloer is zelfs al na twee of drie uur te belasten.

Eisen voor het selecteren van de juiste magazijnvloer

Het is belangrijk te weten waar een goede magazijnvloer aan moet voldoen om op basis daarvan de beste keuze te maken. Er zijn wat dat betreft vijf belangrijke eisen te onderscheiden, die op magazijnvloeren van toepassing zijn.

 • Draagkrachtig: bestand tegen zware belasting
 • Vloeistofdicht: bestand tegen chemicaliën
 • Slijtvast met duurzaam karakter
 • Veilig: antislip, oversteekplaatsen, looppaden
 • Onderhoudsvriendelijk: naadvrij en gemakkelijk te reinigen

Veelgestelde vragen over de magazijnvloer

Hoe snel is de magazijnvloer belastbaar?

Het hangt van het type magazijnvloer af hoe snel deze te belasten is. Wij houden uiteraard altijd rekening met de bedrijfsactiviteiten en zorgen in overleg met u voor een strakke planning. Met betrekking tot een snelle uitharding en snelle belasting hebben wij onder meer onze Professional magazijnvloer beschikbaar.

Wat is er mogelijk met betrekking tot kleuren?

Een magazijnvloer is te leveren in elke kleur en er zijn kleurtoevoegingen mogelijk. Een voorbeeld is het aanbrengen van looppaden, oversteekplaatsen, vakken, maar ook uw logo is in de vloer aan te brengen.

Wat kost een magazijnvloer?

Het materiaal, voorbereidingen aan de ondergrond en het magazijnoppervlak bepalen de kosten. In aanvulling daarop geldt dat maatwerk, zoals het verwerken van uiteenlopende kleuren ook invloed op de kosten heeft.

Zijn jullie magazijnvloeren bestand tegen zware voertuigen?

Ja, onze magazijnvloeren zijn tegen allerlei soorten voertuigen bestand, variërend van heftrucks tot vrachtwagens. Er is wel een onderscheid te maken met betrekking tot de belastbaarheid. Wij hebben bijvoorbeeld ijzersterke magazijnvloeren beschikbaar, maar ook vloeren die geschikt zijn voor lichtere belasting. Laat u daarom adviseren door een van onze experts om tot de beste samenstelling te komen.

Houd onderhoud ik de magazijnvloer?

In een groot magazijn is het aan te raden om de vloer machinaal schoon te maken. In een klein magazijn is het ook mogelijk om een zachte bezem te gebruiken en vuil te verwijderen. De schoonmaak is bovendien gemakkelijk in verband met het vuilafstotende karakter.

Magazijnvloer schoonmaken: gemakkelijk en snel

Als onze vloer eenmaal in uw magazijn ligt, is het gemakkelijk om de vloer netjes te houden. Het is uiteraard aan te raden om periodiek aandacht te besteden aan de schoonmaak van uw magazijn. Het is als het om een groot oppervlak gaat, wat vaak het geval is bij een magazijn, aan te raden een schoonmaakmachine te gebruiken. Bijvoorbeeld een schrobzuigmachine die niet alleen stof opzuigt, maar tevens de vloer nat reinigt. Machinale reiniging is het snelst uit te voeren. Het is een voordeel dat onze vloeren voor magazijnen naadloos zijn en stof en vuil afstoten in plaats van aantrekken. Dat vergemakkelijkt namelijk de machinale schoonmaak.

Wilt u meer weten over onze prachtige magazijnvloer?

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten