Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Reken af met het stof in uw magazijn. De materialen die wij in een magazijnvloer verwerken en de manier waarop wij een magazijnvloer aanbrengen zorgen ervoor dat u een onderhoudsvriendelijke en probleemloze vloer in uw magazijn heeft. Onze magazijnvloer is tevens vochtbestendig wat voor een magazijnvloer zeer praktisch is.

Een magazijnvloer van G-vloeren waarborgt de continuïteit

Een magazijn vervult bij de meeste bedrijven en organisaties een spilfunctie. Hier worden de grondstoffen en halffabrikaten opgeslagen die nodig zijn om de continuïteit van de productie te waarborgen. Tevens worden in het magazijn de geproduceerde eindproducten opgeslagen. Bij de meeste bedrijven en organisaties wordt dan ook elke vierkante meter magazijnvloer gebruikt. Het is dan ook van het grootste belang dat uw magazijnvloer duurzaam en zeer sterk is én voldoet aan de strengste eisen die er gelden voor de opslag van goederen. De technisch specialisten van G-vloeren hebben een kunststof magazijnvloer ontwikkeld, die deze strenge wettelijke eisen royaal overtreft en de continuïteit waarborgt.

De ideale magazijnvloer is de Professional van G-Vloeren

Bij G-vloerengebruiken we niet graag woorden als perfect en ideaal, maar we weten op basis van de ongelooflijke eigenschappen van onze Professional kunststof magazijnvloer niet hoe we onze magazijnvloer anders moeten omschrijven. Oordeelt uzelf. Onze kunststof magazijnvloer is zeer sterk en bestand tegen zware belasting door kratten en pallets. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor heftrucks en vrachtwagens. Ook is de Professional magazijnvloer uitstekend bestand tegen chemicaliën en zuren. Onze kunststof magazijnvloer voldoet dan ook aan de strengste milieueisen. De kans op bodemverontreiniging is om deze reden dan ook te verwaarlozen.

Onze magazijnvloer is verkrijgbaar in antislip wat de vloer veilig en krasvast maakt, hierdoor kunt u op de kunststof magazijnvloer altijd veilig en efficiënt werken. Daarnaast is onze magazijnvloer hygiënisch, stofvrij en blijft dankzij de hoogwaardige materialen en kunststoffen altijd in perfecte staat. Onze kunststof magazijnvloer is zeer eenvoudig schoon te houden met een boenmachine of door te dweilen. En wanneer u dit doet hoeft u niet bang te zijn voor de grip op onze magazijnvloer, want deze blijft goed. U kunt kiezen uit verschillende soorten magazijnvloeren: VAN EP tot PU kunststofvloeren. Onze Professional kunststof magazijnvloer kent een snelle uitharding, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft.

Magazijnvloer verdraagt diverse belastingen

De magazijnvloer kan in verschillende gradaties geleverd worden afhankelijk van de diverse belastingen, van lichte tot zware belasting. De materiaalkeuze voor de magazijnvloer wordt daarom in overleg bepaald.
Vroeger was een schone en stofvrije magazijnvloer voldoende. Tegenwoordig moet een magazijnvloer aan meer eisen voldoen. De magazijnvloer moet tegenwoordig naast functioneel ook mooi zijn.

Magazijnvloer voorzien van uw eigen ontwerp

Het ontwerp van een magazijnvloer lijkt iets onbenulligs. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het ontwerp van uw magazijnvloer invloed heeft op de werklust van uw werknemers.

Kies daarom een ontwerp en kleur dat bij uw bedrijf past. Een goede magazijnvloer verhoogt de productiviteit van uw mensen. Maak van uw magazijn een showroom waar hard gewerkt wordt.

Voordelen kunststof magazijnvloer G-vloeren:

  • Naadloos en duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Vloeistofdicht en kras- en slijtvast
  • Allergie- en stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren
  • Snel belastbaar

Contact opnemen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en verbaas u over de praktische adviezen van onze deskundige medewerkers.

Wilt u meer weten over onze prachtige magazijnvloer?

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten