Industrievloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een ideale industrievloer is een gegoten industrievloer van kunststof of epoxy. Een gegoten industrievloer is stootvast, heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Een epoxy industrievloer is glad en naadloos en dus eenvoudig schoon te houden. Doordat het materiaal poriënvrij is, dringen in een gegoten industrievloer geen vloeistoffen door. Ook vuil en stof krijgen geen kans.

Er wordt heel wat gevraagd van de belasting van industrievloeren. Machines, werknemers, heftrucks, voertuigen en ander materiaal moeten kunnen vertrouwen op industrievloeren welke veilig en praktisch zijn. Onze industrievloeren worden speciaal aangepast aan het gebruik binnen uw onderneming passen.

Zuurbestendige industrievloer soms noodzakelijk

In bedrijven waar wordt gewerkt met chemicaliën of andere schadelijke stoffen, is het belangrijk dat de industrievloer hierdoor niet wordt aangetast. De gegoten industrievloer is uitermate goed bestand tegen zuren en de perfecte industrievloer voor deze sector. Omdat het materiaal sterker is dan beton, kan de kunststof gietvloer uitstekend tegen zware belasting.

Industrievloer uitvoerbaar in hoogglans of mat

Bij G-vloeren vindt u ongetwijfeld de perfecte industrievloer voor uw bedrijf. U hebt de keuze uit verschillende uitvoeringen en uit talloze kleuren of kleurcombinaties. De epoxy industrievloer kan in hoogglans worden geleverd, maar ook worden afgewerkt met een laklaag tot een mat uiterlijk. Voor advies over uw industrievloer kunt u contact met ons opnemen.

Hoge kwaliteit en duurzame industrievloeren

G-Vloeren levert hoge kwaliteit industrievloeren op maat gemaakt voor onze afnemers. U kunt kiezen uit industrievloeren die in één geheel worden gelegd (gietvloeren) of industrievloeren welke worden voorzien van een speciale coating.

Door kleurgebruik in industrievloeren kunt u slijtvaste loop- en rijpaden laten aanbrengen wat ten goede komt aan de veiligheid van uw personeel.

Industrievloeren met scherp oog voor veiligheid en hygiëne

Industrievloeren dienen gemakkelijk in onderhoud te zijn. Gietvloeren zijn praktisch tijdens het schoonmaken. Bij de keuze van de industrievloer is ook de afwerking van het vloeroppervlak belangrijk.

Zo kunt u voor industrievloeren kiezen met een glad oppervlak onder de machines voor gemakkelijk schoonmaken, en een vloerafwerking met een ruw oppervlak op looppaden voor veiligheid.

Verschillende soorten industrievloeren

De industriële sector kent uiteraard allerlei soorten bedrijven. Het is daarom belangrijk om bij de aanschaf van een industrievloer de juiste keuze te maken. Wij voorzien daarin omdat wij het breedste aanbod met industrievloeren beschikbaar hebben. Daarbij zorgt onze expertise ervoor dat wij passend maatwerk leveren. Onze ervaring leert dat de ene industrievloer meer geschikt is voor bepaalde werksituaties dan een andere industrievloer. Hieronder laten wij u in het kort alvast kennismaken met een aantal van onze populaire industrievloeren. Uiteraard is het altijd mogelijk meer informatie over een specifieke vloer voor de industriële sector te vragen.

Epoxy gietvloer: populaire industrievloer

Epoxy is kunsthars dat bij uitstek geschikt is om een industrievloer mee te realiseren. Een voorbeeld van een krachtige industrievloer is onze epoxy gietvloer. Deze vloer is zowel tegen mechanische belastbaarheid als chemische belastbaarheid bestand. Daarnaast is het een industrievloer die bekend staat om de slijtvastheid. De epoxy gietvloer brengen wij in allerlei industriële ruimten aan, variërend van industriehallen tot productieruimtes. Ook is het een vloer die toe te passen is in magazijnen, werkplaatsen en opslagruimten.

Troffelvloer: ijzersterk en perfect voor de zware industriële sector

Onze troffelvloer is een ander voorbeeld van een geweldige vloer voor industriële toepassingen. Het is zelfs de sterkste vloer in ons assortiment die dus ideaal is om te gebruiken voor zware industriële belasting. Onze troffelvloeren zijn duurzaam, praktisch, slijtvast en in het bijzonder erg zwaar te belasten. Alle kleurencombinaties of kleuren behoren tot de mogelijkheden bij deze industrievloer. Er is onder meer veel vraag naar deze vloer door bedrijven met grootkeukens, bakkerijen, koelcellen en garagebedrijven.

MMA industrievloer: snel te belasten

Een van onze andere toppers op het gebied van industrievloeren is de MMA industrievloer. Het betreft hier een volwaardige vloer van kunststof die door de jaren heen de betrouwbaarheid heeft bewezen. Een van de opvallende kenmerken is dat onze MMA vloer na de realisatie binnen een paar uur al is te gebruiken. Na 2 uur of 3 uur is de vloer weer compleet belastbaar. Dit is een industrievloer die ideaal is om aan te brengen als u de werkzaamheden zo kort mogelijk wilt onderbreken. Of als u het bedrijf helemaal niet wenst stil te leggen.

Industriële vloercoating: voordelig en sterk

Het aanbod met industrievloeren is nog groter omdat wij natuurlijk ook nog industriële vloercoating beschikbaar hebben. Het is in vergelijking met onze epoxy gietvloer een extra voordelig alternatief. De coating op basis van epoxy is voor verschillende industriële oplossingen een ideale keuze. Wilt u weten of de coating voor uw bedrijf de beste keuze is op het gebied van industrievloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Toepassingen industrievloeren

Een industrievloer is door de veelzijdige eigenschappen en diverse uitvoeringen geschikt voor allerlei toepassingen. Wij plaatsen dit type vloer bijvoorbeeld onder meer in fabrieken, maar ook in magazijnen en in drukkerijen. Een distributiecentrum is eveneens een typisch voorbeeld van een ruimte waar onze industrievloeren optimaal functioneel zijn. Dit geldt eveneens voor de toepassing van industrievloeren in bouwmarkten net als in werkplaatsen, bedrijfshallen en zelfs op vliegvelden. In deze werkomgevingen is het van groot belang dat de werkvloer belast is tegen allerlei factoren. Niet alleen tegen zwaarte, maar ook tegen bijvoorbeeld chemische vloeistoffen. Hierdoor zijn onze industrievloeren perfect voor uiteenlopende toepassingen:

 • Distributiecentra
 • Fabrieken
 • Magazijnen
 • Drukkerijen
 • Bedrijfshallen
 • Werkplaatsen
 • Vliegvelden
 • Productieruimtes
 • Bouwmarkten

Altijd de juiste industrievloer

Er zijn uiteenlopende industrievloeren en het is voor uw bedrijf of organisatie van belang dat u de juiste keuze maakt. Daar helpen wij u graag bij door onze kennis en ervaring op een actieve manier in te zetten. Naast dat wij uw wensen en de setting in kaart brengen, denken wij daarin met u mee. Dit betekent dat wij u een bepaald soort industrievloer aanraden die bij de toepassing aansluit. Bovendien is het ook nog mogelijk om verder maatwerk te leveren door de juiste industrievloer verder te perfectioneren. Bijvoorbeeld door in een distributiecentrum looproutes in een andere kleur aan te brengen of door veilige oversteekplaatsen te creëren.

Keuzehulp industrievloer

Wij maken bij het geven van advies over het samenstellen van de ideale industrievloer gebruik van een aantal kenmerken die hieronder zijn samengevat in een keuzehulp. Zo heeft u een idee van wat belangrijk is om de juiste industrievloer te kiezen. Uiteraard betreft het hier een indruk van de factoren die een rol spelen en geven wij u bij voorkeur persoonlijk een advies.

 • Toepassing: lichte, gemiddelde of zware industriële omgeving
 • Sterkte, slijtvastheid en krasbestendigheid
 • Snelheid van belastbaarheid
 • Staat van de ondergrond
 • Kleurtoepassing
 • Antistatisch of niet
 • Antislipgradatie

Wilt u meer weten over onze prachtige industrievloer

Meer informatie over onze industrievloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Contact ons via telefoon: 020 – 846 36 94 of e-mail: info@g-vloeren.nl. In onze showroom is er alle gelegenheid om met onze industrievloeren kennis te maken. Daar nemen wij met u dan ook uitgebreid de tijd voor. Wij nemen u bovendien mee door het hele proces van opties voor afwerking, kleuren en uitvoering. U krijgt vooraf overal duidelijkheid over en natuurlijk krijgt u meteen ook inzicht in de prijzen van onze industrievloeren. Een offerte is overigens ook direct online vrijblijvend aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten