Parkeergaragevloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Van een parkeergaragevloer mag u verwachten dat deze eenvoudig te onderhouden is, kras- en slijtvast is en dat de parkeergaragevloer jaren meegaat. G-vloeren kan aan deze eisen voldoen en biedt de perfecte oplossing; een parkeergaragevloer die multifunctioneel en krachtig is en tegelijkertijd mooi en stijlvol.

Dé parkeergaragevloer die garages veiliger en rustiger maakt

De research en development afdeling van G-vloeren heeft een unieke parkeergaragevloer ontwikkeld die parkeergarages in meerdere opzichten veiliger en rustiger maakt. Deze duurzame en ijzersterke parkeergaragevloer is gemaakt van hoogwaardige kunststoffen die zware en extreme belastingen glansrijk kan doorstaan. De parkeergaragevloer van G-vloeren beschikt daarenboven over een aantal unieke eigenschappen, die de kwaliteit van een parkeergarage ten goede komen.

De parkeergaragevloer van G-vloeren is geluiddempend en absorbeert trillingen die door voertuigen worden veroorzaakt. Het geluidsniveau neemt hierdoor aanmerkelijk af en dit verhoogt het veiligheidsgevoel bij uw klanten. Dit veiligheidsgevoel kan nog eens versterkt worden door voor een lichte kleur parkeergaragevloer te kiezen. Die zorgt namelijk voor meer lichtinval, waardoor uw klanten een veiliger gevoel zullen krijgen. Uw klanten zullen uw parkeergarage dankzij de kunststof parkeergaragevloer van G-vloeren gaan ervaren als een veilige parkeergarage waar men graag zijn / haar voertuig parkeert.

De parkeergaragevloer is duurzaam en onderhoudsvriendelijk

We durven zonder restrictie te stellen, dat de parkeergaragevloer van G-vloeren duurzaam is. Onze kunststof parkeergaragevloer kan tegen een intensieve belasting van zware voertuigen en weekmakers. Ook olie en uitlaatgassen krijgen geen vat op de parkeergaragevloer. Onze parkeergaragevloer is zeer slijtvast. Daar staat tegenover dat onze parkeergaragevloer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen is. In de kunststof parkeergaragevloer van G-vloeren kunnen wij duurzame routebeschrijvingen, belijningen, bedrijfslogo’s, zebrapaden, parkeervakken, afbeeldingen en verkeerstekens plaatsen. U kunt kiezen uit verschillende kunststof parkeergaragevloeren bij G-vloeren, namelijk van de parkeergarage epoxyvloer tot de parkeergarage coatingvloer. Onze technisch adviseurs adviseren u graag op locatie welk type parkeergaragevloer het meest geschikt is voor uw parkeergarage.

Gietvloer parkeergarage of coating

Een parkeergaragevloer in de uitvoering van een gietvloer op basis van epoxy is een uitstekende keuze. De epoxyvloer voorziet in alle belangrijke eigenschappen die nodig zijn voor een functionele en praktische vloer in parkeergarages. Onze epoxy gietvloer is in alle kleuren leverbaar en heeft een lange levensduur. Deze gietvloer parkeergarage brengen wij in meerdere lagen aan. Dat is dan ook een verschil met onze epoxycoating die niet over de onderliggende lagen beschikt zoals de gietvloer parkeergarage.

Dat neemt echter niet weg dat zowel onze gietvloer als onze coating geschikt zijn voor de toepassing als parkeergaragevloer. Het is onder meer afhankelijk van de situatie in de parkeergarage, mate van belasting, eisen en budget wat de beste keuze is. Onze experts zijn technisch onderlegd en hebben ervaring in de praktijk met het samenstellen van parkeergaragevloeren.

Advies van onze experts

De ene parkeergarage is de andere niet. Daarom is het juist zo van belang om daarmee rekening te houden bij de keuze voor een parkeergaragevloer. Betreft het bijvoorbeeld een parkeergarage waar auto’s af en aan rijden? Of is het een parkeergarage voor beperkt gebruik, zoals behorend bij een appartementencomplex? Is de ruimte groot of klein? Dat zijn allemaal aspecten die meewegen om tot de beste keuze voor een perfecte parkeergaragevloer te komen.

Onze adviseurs beschikken over de expertise om aan de hand van uw wensen en de parkeergarage te bepalen wat de beste optie is. Wij geven u dan ook een zeer concreet advies als het gaat om de samenstelling van de parkeergaragevloer. Uiteraard altijd in overleg met u en afgestemd op het beschikbare budget. Om u een gericht advies te geven en parkeergaragevloer op maat te maken, nodigen wij u uit om een afspraak te maken.

Voordelen parkeergaragevloer van G-vloeren:

 • Naadloos:
  Het is belangrijk dat een parkeergaragevloer volledig naadloos is. Dit vergemakkelijkt de reiniging en zorgt ervoor dat stof en vuil zich niet kieren of naden ophopen.
 • Duurzaam:
  U maakt bij ons de keuze voor een duurzame vloer in uw parkeergarage, want dit vloersysteem heeft een lange levensduur.
 • Vloeistofdicht:
  Er lekt wel eens olie uit auto’s, of er komt regenwater mee naar binnen via de banden. Het is dan goed om te weten dat onze parkeergaragevloeren daartegen bestand zijn.
 • Kras en slijtvast:
  De vloer heeft het in een parkeergarage te verduren met een komen en gaan van mensen, voertuigen en bijvoorbeeld winkelwagentjes. Onze vloeren zijn wat dat betreft slijtvast.
 • Stofvrij:
  Het oppervlak van onze parkeergaragevloeren is zo ontworpen en samengesteld dat deze stofafstotend is. Dit in combinatie met het naadvrije karakter zorgt voor een hygiënische parkeeromgeving.
 • Onderhoudsvriendelijk:
  De naadloze parkeergaragevloer maakt het eenvoudig om het gehele vloeroppervlak snel en efficiënt machinaal te reinigen.
 • Snel belastbaar:
  Het is niet nodig om de parkeergarage lang buiten gebruik te stellen, want onze parkeergaragevloeren zijn snel belastbaar. De aanvang van de werkzaamheden stemmen wij uiteraard in overleg af.
 • Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs:
  Wij staan in voor het leveren van de beste kwaliteit en onze efficiënte bedrijfsvoering maakt het mogelijk om de parkeergaragevloer voor een betaalbare prijs uit te voeren.
 • Leverbaar in alle kleuren:
  De parkeergaragevloer is in elke kleur te ontwerpen en uit te voeren en ook met toevoegingen, zoals kleurvakken, parkeerlijnen, routepijlen en andere aanduidingen.
 • Veilig en brandwerend:
  De veiligheid is van groot belang in een parkeergarage. Daarom zijn onze vloeren stroef en beschikken deze over brandwerende specificaties.
 • Bestand tegen weekmakers:
  Onze parkeergaragevloeren zijn bestand tegen allerlei weekmakers, zoals onder meer tegen chemische stoffen.

Waarom kiezen voor een parkeergaragevloer van G-vloeren

G-vloeren is al jarenlang specialist in parkeergaragevloeren en heeft hierin een belangrijke marktpositie veroverd. Wij staan voor het leveren van kwaliteit en hanteren een professionele aanpak die wij combineren met een persoonlijk gerichte service. U mag er bovendien op vertrouwen dat wij gemaakte afspraken nakomen.

Parkeergaragevloer voor openbaar, zakelijk en privégebruik

Een parkeergaragevloer is een stevige ondergrond als bedekking, afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardige coating. Bent u als particulier op zoek naar een decoratieve parkeergaragevloer, of als ondernemer op zoek naar een parkeergaragevloer met een meer zakelijke uitstraling of wilt u de stad verfraaien met een parkeergarage met een design uitstraling, G-vloeren biedt u alle advies op maat.

Een parkeergaragevloer in verschillende uitvoeringen

Een hoofdeigenschap van de parkeergaragevloer is dat deze lang mee gaat en tegen een stootje kan. Daarnaast is een parkeergaragevloer verkrijgbaar in gevarieerde uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een gladde variant, of een versie met een grovere afwerking. De uitvoering van de op maat samengestelde parkeergaragevloer vindt in overleg plaats.

Uitvoering parkeergaragevloer

De aanvang van de werkzaamheden voor het aanbrengen van de parkeergaragevloer vindt op de overeengekomen datum plaats. Een week of twee voorafgaand aan de aanvang komt onze uitvoerder nog langs voor een praktisch werkbezoek. Zo bekijkt onze uitvoerder de parkeergarage ter plekke en meet hij het oppervlak nog eens nauwkeurig na. Ook vindt er een vochtgehaltemeting plaats. Het is namelijk belangrijk dat de omstandigheden in de parkeergarage ideaal zijn om de parkeergaragevloer aan te brengen. Daarom beoordeelt onze uitvoerder ook de ondergrond waar de parkeergaragevloer op komt te liggen.

U krijgt van al deze bevinden een rapport en indien nodig staan er nog enkele aanbevelingen in om op te volgen. De daadwerkelijke uitvoering vindt vervolgens plaats door onze applicatiemedewerkers die zeer ervaren zijn. Dat is belangrijk omdat er bij een parkeergaragevloer vaak zorgvuldige werkzaamheden zijn om uit te voeren. Bijvoorbeeld als het gaat om het maken van onderscheid tussen parkeervakken en aanbrengen van routepijlen. Het hangt van de gekozen samenstelling af hoelang het duurt voordat de vloer in de parkeergarage is uitgevoerd en weer is te belopen. Daar krijgt u vooraf alle informatie over.

Maak direct een afspraak met onze adviseur en kom langs in onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan om inzicht te krijgen in de prijs voor een parkeergaragevloer.

Veelgestelde vragen over parkeergaragevloeren

Voldoet de parkeergaragevloer aan de CUR/PVB-44 richtlijn?

Onze parkeergaragevloeren voldoen aan de gestelde normen, zoals voorgeschreven in de Aanbeveling 44 van het Civieltechnisch Centrum Uitvoering Research en Regelgeving. Nadat de daartoe bevoegde inspecteur onze parkeergaragevloer heeft goedgekeurd, is er sprake van een toekenning van het certificaat Verklaring Vloeistofdichte Voorzieningen. Naast dat de parkeergaragevloer veilig dient te zijn, is het eveneens van belang dat de grond eronder beschermd wordt tegen bodemverontreiniging.

Brengen jullie in ieder soort parkeergarage vloeren aan?

Ja, onze parkeergaragevloeren zijn zowel geschikt voor toepassing in openbare parkeergarages als voor semipublieke parkeergarages. Zo voorzien wij ook onder meer parkeergarages onder appartementengebouwen van een functionele parkeergaragevloer. Het is onder meer mogelijk om een parkeergarage vloer te coaten met epoxy of een volledige gietvloer te plaatsen. Wij komen altijd graag in gesprek om tot de beste keuze te komen en garanderen daarbij maatwerk.

Wat is er mogelijk met kleuren voor een parkeergaragevloer?

Naast dat onze vloeren voor parkeergarages in werkelijk iedere denkbaar kleur leverbaar is, zijn er meer mogelijkheden. In een parkeergarage is het belangrijk om lijnen, pijlen en andere symbolen aan te brengen. Denk bijvoorbeeld ook maar aan gehandicaptenparkeerplaatsen die eenvoudig te onderscheiden zijn door in de vloer een passend symbool aan te brengen. Zo is het eveneens mogelijk om naast parkeervakken te belijnen in andere kleuren looppaden aan te brengen.

Renoveren jullie ook parkeergaragevloeren voor VvE’s?

Wij voeren inderdaad ook parkeergaragevloeren renovaties uit en onder meer in opdracht van VvE’s. Onze technische adviseur voorziet in een oplossingsgericht advies betreffende renovatie van parkeergaragevloeren. Het is onder meer mogelijk om een parkeergarage vloer coating aan te brengen over betonnen ondergronden. Of om een oudere bestaande asfaltvloer in een parkeergarage te voorzien van een sterke coating.

Wat kost een parkeergaragevloer?

Wij voorzien als specialist in het aanbrengen van vloeren in parkeergarages in een totaalpakket. Dit betekent dat wij de parkeergaragevloer leveren en plaatsen op basis van maatwerk. De kosten lopen uiteen en zijn van het materiaal en het oppervlak van de parkeergarage afhankelijk net als van eventuele extra wensen of te realiseren toevoegingen. De verschillende factoren maken het niet mogelijk om een eenduidige prijs te geven, maar wij voorzien u uiteraard graag van een persoonlijke offerte voor een parkeergaragevloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten