Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Een keukenvloer moet hygiënisch, slijtvast en eenvoudig schoon te houden zijn. Met een keukenvloer van G-vloeren weet u zeker dat u een vloer aanschaft die aan deze eisen voldoet. Onze keukenvloeren zijn ontwikkeld voor de industriële keuken, maar ze zijn ook zeker geschikt als keukenvloer in uw woning.

  • HACCP gecertificeerd
  • Naadloos en duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Kras- en slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Stof- en allergievrij
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

Interesse in een hoge kwaliteit keukenvloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De keukenvloer verdient een specialist

G-vloeren biedt een ruime keuze uit gietvloeren en verschillende soorten afwerkingen voor de ideale keukenvloer. Een antislip keukenvloer is geen overbodige luxe.

Voor woongebruik is een gietvloer op basis van alifatisch polyurethaan (PU) een goede oplossing. Deze poriëndichte gietvloer beschermt uw keukenvloer tegen vocht en vuil. Uw keukenvloer is met dit type kunsthars ook beschermd tegen verkleuring.

Vele mogelijkheden voor een unieke keukenvloer

Met een gegoten keukenvloer heeft u de keuze uit verschillende materialen voor het creëren van een strak of juist warm eindresultaat. Vele kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. Samengevat is een gegoten keukenvloer flexibel in onderhoud én design.

Onze keukenvloer specialisten helpen u graag verder met de samenstelling van uw keukenvloer.

Hulp nodig bij uw keuze? Bel dan een van onze specialisten via 020 846 36 94

Welke vloer is geschikt voor een keuken?

Voor een keukenvloer kunt u het beste kiezen voor een professionele EP gietvloer, een EP vloercoating of een EP troffelvloer.

EP gietvloer

De epoxy (EP) gietvloer is gemaakt van een kunststof polymeer. De samenstelling van de vloer zorgt ervoor dat deze bestand is tegen allerlei chemicaliën en andere vloeistoffen. Dit maakt de EP gietvloer zeer geschikt voor gebruik in een (professionele) keuken. Een EP gietvloer is beschikbaar vanaf € 35,- per vierkante meter.

EP troffelvloer

De troffelvloer is van oorsprong een industriële vloer. Tegenwoordig wordt de vloer steeds meer toegepast in woningen en professionele keukens. De vloer is opgebouwd uit fijngemalen grind- en kwartskorrels. Dit maakt de vloer ijzersterk en vloeistofdicht. Een troffelvloer is in aanschaf iets duurder dan de EP gietvloer.

EP vloercoating

Een vloercoating wordt over een bestaande vloer aangebracht. De coating zorgt voor een toplaag die van een vergelijkbare kwaliteit is als de EP gietvloer. De voorwaarde voor de vloercoating is wel dat er een egale ondervloer moet liggen. Indien de vloer onregelmatigheden bevat, kunt u beter kiezen voor een gietvloer. Omdat het bij een vloercoating gaat om een dunnere laag, is deze vloer in aanschaf voordeliger dan de EP gietvloer.

Een nieuwe keukenvloer in één dag

Niet alleen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en hygiëne onderscheidt de kunststof keukenvloer van G-vloeren zich. De kunststof keukenvloer van G-vloeren is sterk en slijtvast en wordt volledig op basis van uw individuele wensen en eisen gemaakt. U heeft recht op de maatwerk kunststof keukenvloer die bij u past. Voor het appliceren van een nieuwe kunststof keukenvloer hebben wij bij G-vloeren slechts één dag nodig. U hoeft dus geen omzet mis te lopen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om de applicatie van de kunststof keukenvloer in de vakantieperiode of ’s avonds te laten plaatsvinden. Onze technische adviseurs helpen u graag om voor u een geschikte datum te plannen.

De gebruiksvriendelijkste keukenvloer van Nederland

Het behoeft geen betoog dat bij het uitzoeken van een duurzame keukenvloer gebruiksgemak en hygiëne een belangrijke rol spelen. Zeker als het een keukenvloer voor een bedrijfskeuken of restaurant betreft, want de voedsel- en warenautoriteit stelt terecht hoge eisen aan een keukenvloer. U bent per slot van rekening bezig met het bereiden van voedsel voor grote groepen mensen en die moeten er van op aan kunnen dat dit op een hygiënische en verantwoorde wijze gebeurt. De kunststof keukenvloer van G-vloeren is voor professionele keukens een uitkomst en onderscheidt zich in meerdere opzichten.

De keukenvloer die voldoet aan alle praktische en technische eisen

De hoge kwaliteit kunststof keukenvloer van G-vloeren is ontwikkeld door onze research & development afdeling op basis van jarenlange ervaring. Het zal u dan ook niet verbazen dat met alle praktische en technische aspecten rekening is gehouden tijdens de ontwikkeling van onze kunststof keukenvloer. En met veel succes. G-vloeren beschikt inmiddels over een duurzame HACCP gecertificeerde kunststof keukenvloer die wellicht de gebruiksvriendelijkste keukenvloer van Nederland genoemd mag worden. De keukenvloer is heel eenvoudig schoon te maken, omdat de kunststof keukenvloer van G-vloeren naadloos en vloeistofdicht is. Bacteriën, stof en vuil krijgen hierdoor geen kans.

Overige toepassingen met onze keukenvloeren

Een keukenvloer is uiteraard specifiek bestemd voor de keuken. Althans dat is op het eerste gezicht het geval. De vloeren van G-vloeren zijn namelijk niet alleen geschikt om in de keuken toe te passen. De unieke samenstelling van onze vloersystemen maken onze vloeren voor veel meer toepassingen geschikt. Daarbij gelden net als in de keuken belangrijke eisen voor vloersystemen.

Bijvoorbeeld als het gaat om de hygiëne of met betrekking tot de slijtvaste eigenschappen en de naadloze uitvoering. Een verwerkingsruimte waarin bijvoorbeeld groenten worden gesneden, is een voorbeeld van een andere toepassing. Ook kookruimten voor workshops zijn bij uitstek geschikt om van een van onze keukenvloersystemen te voorzien. Datzelfde geldt eveneens voor bijvoorbeeld koelcellen net als diepvriescellen voor de opslag van voedselproducten.

Beschikbaar in uiteenlopende prijsklassen

Onze vloeren voor in de keuken en andere hygiënische ruimten zijn in uiteenlopende prijsklassen verkrijgbaar. De samenstelling is dan ook divers, zodat er rekening is te houden met uw wensen en met het budget. Nu zijn er een aantal factoren die afgezien van het type keukenvloer de prijs bepalen. Het belangrijkste is daarin het totale oppervlak.

Oppervlakte van de keuken

De oppervlakte van de keuken en dan uiteraard van de ondergrond is medebepalend voor de totale uitgaven voor een nieuwe vloer. Grote keukens met een groot oppervlak zijn wat dat betreft in het voordeel. De m2 prijs stellen wij namelijk naar beneden bij als er sprake is van een groot keukenoppervlak.

Kosten voor speciale afwerking en uitvoering

De kosten voor het materiaal van de vloer in uw keuken zijn afhankelijk van het gekozen vloertype. Het is echter mogelijk dat er extra materialen nodig zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval als u de keuze maakt de vloer in de keuken met antislip af te werken. Of misschien wilt u wel in een bijzondere afbeelding of origineel logo in de vloer verwerken.

In dat geval komen er uiteraard extra kosten bij omdat het om een optionele afwerking en uitvoering gaat. Voor wat betreft de ondergrond geldt mogelijk dat wij nog voorbereidingen moeten treffen. Bijvoorbeeld het egaliseren van de ondergrond mocht deze hobbels, scheuren of andere oneffenheden vertonen.

Daarom voorzien wij u graag van een offerte op maat voor uw keukenvloer. Een offerte is bij ons gemakkelijk en snel online aan te vragen. Het is echter goed te begrijpen als u eerst persoonlijk advies wenst. Of meer inspiratie wenst op te doen. Dat is allebei in onze showroom mogelijk.

Keukenvloeren bekijken in onze showroom

Alle keukenvloeren van G-vloeren zijn te bekijken in onze showroom in Amsterdam. Maak een afspraak om de showroom te bezoeken. Onze adviseurs helpen u graag aan de perfecte vloer voor uw keuken. U kunt een afspraak inplannen via 020 – 846 36 94 of info@g-vloeren.nl.

In onze showroom zijn specialisten aanwezig die ervaring hebben met het op maat samenstellen van keukenvloeren. De expertise brengt met zich mee dat het mogelijk is om u het beste advies te geven. U krijgt niet alleen inzicht in de verschillende samenstelling van onze vloeren voor keukens. Wij geven u tevens uitgebreide informatie over het traject van aanbrengen van de door u gekozen vloer. U komt dan ook op de hoogte van alle ins en outs aangaande onze uitgebreide assortiment met keukenvloeren. Maak snel een afspraak dan zien wij u snel in onze showroom in Amsterdam.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten