Keukenvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een keukenvloer moet hygiënisch, slijtvast en eenvoudig schoon te houden zijn. Met een keukenvloer van G-vloeren weet u zeker dat u een vloer aanschaft die aan deze eisen voldoet. Onze keukenvloeren zijn ontwikkeld voor de industriële keuken, maar ze zijn ook zeker geschikt als keukenvloer in uw woning.

  • HACCP gecertificeerd
  • Naadloos en duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Kras- en slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Stof- en allergievrij
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

Interesse in een hoge kwaliteit keukenvloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wij geven u graag alvast enkele tips en adviezen om de ideale kleur voor uw keukenvloer te kiezen. De vloerkleur heeft namelijk altijd een grote invloed op zowel het ruimtelijke effect als op de sfeer en uitstraling. Een lichtgrijze kleur keukenvloer past bijvoorbeeld prachtig bij een keukeninrichting in antraciet. Het voordeel van een lichte kleur is dat deze de keuken eruit laat springen. Bovendien is een lichte kleur ideaal om een kleine keuken groter te laten lijken. Dit effect wordt versterkt doordat de keukenvloer een geheel vormt en helemaal naadvrij is. Het is in ieder geval belangrijk dat u de kleurkeuze afstemt op de keukenstijl en kleur van de keukenopstelling.

Stijlvol zwart voor een luxe beleving

Een zwarte keukenvloer is een gevestigde trend en laat u iedere keer weer in de keuken stijl en luxe ervaren. Zwart staat wat dat betreft voor chique en mocht u dat net wat te donker vinden, dan zij. er ook afgeleide zwarttinten beschikbaar in ons kleurenassortiment voor keukenvloeren.

Warme kleuren voor knusheid en gezelligheid

Het is ook mogelijk om een knusse en gezellige sfeer aan te brengen de keuken. U ervaart dan bij het binnenstappen van de keuken al directe de warme uitstraling. Een warme kleurtint is ideaal voor een keukenvloer in een landelijke keuken, maar past ook goed bij een mediterrane keuken. Een voorbeeld van een warme kleur is terracotta, maar ook beige en zandkleuren zijn warme tinten die een basis vormen voor knusheid en gezelligheid.

Kleur in de keuken

Er zijn nog altijd veel keukens met een witte keukenopstelling en daar past werkelijk elke soort kleur keukenvloer bij. Wit leent zich uitstekend om te combineren met een opvallende kleur die voor vrolijkheid zorgt. Het is echter ook mogelijk om een witte keukenvloer te nemen om tot een serene, hygiënische en moderne uitstraling te komen.

De keukenvloer verdient een specialist

G-vloeren biedt een ruime keuze uit gietvloeren en verschillende soorten afwerkingen voor de ideale keukenvloer. Een antislip keukenvloer is geen overbodige luxe.

Voor woongebruik is een gietvloer op basis van alifatisch polyurethaan (PU) een goede oplossing. Deze poriëndichte gietvloer beschermt uw keukenvloer tegen vocht en vuil. Uw keukenvloer is met dit type kunsthars ook beschermd tegen verkleuring.

Vele mogelijkheden voor een unieke keukenvloer

Met een gegoten keukenvloer heeft u de keuze uit verschillende materialen voor het creëren van een strak of juist warm eindresultaat. Vele kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. Samengevat is een gegoten keukenvloer flexibel in onderhoud én design.

Onze keukenvloer specialisten helpen u graag verder met de samenstelling van uw keukenvloer.

Hulp nodig bij uw keuze? Bel dan een van onze specialisten via 020 846 36 94

Welke vloer is geschikt voor een keuken?

Voor een keukenvloer kunt u het beste kiezen voor een professionele EP gietvloer, een EP vloercoating of een EP troffelvloer.

EP gietvloer

De epoxy (EP) gietvloer is gemaakt van een kunststof polymeer. De samenstelling van de vloer zorgt ervoor dat deze bestand is tegen allerlei chemicaliën en andere vloeistoffen. Dit maakt de EP gietvloer zeer geschikt voor gebruik in een (professionele) keuken. Een EP gietvloer is beschikbaar vanaf € 35,- per vierkante meter.

EP troffelvloer

De troffelvloer is van oorsprong een industriële vloer. Tegenwoordig wordt de vloer steeds meer toegepast in woningen en professionele keukens. De vloer is opgebouwd uit fijngemalen grind- en kwartskorrels. Dit maakt de vloer ijzersterk en vloeistofdicht. Een troffelvloer is in aanschaf iets duurder dan de EP gietvloer.

EP vloercoating

Een vloercoating wordt over een bestaande vloer aangebracht. De coating zorgt voor een toplaag die van een vergelijkbare kwaliteit is als de EP gietvloer. De voorwaarde voor de vloercoating is wel dat er een egale ondervloer moet liggen. Indien de vloer onregelmatigheden bevat, kunt u beter kiezen voor een gietvloer. Omdat het bij een vloercoating gaat om een dunnere laag, is deze vloer in aanschaf voordeliger dan de EP gietvloer.

Een nieuwe keukenvloer in één dag

Niet alleen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en hygiëne onderscheidt de kunststof keukenvloer van G-vloeren zich. De kunststof keukenvloer van G-vloeren is sterk en slijtvast en wordt volledig op basis van uw individuele wensen en eisen gemaakt. U heeft recht op de maatwerk kunststof keukenvloer die bij u past. Voor het appliceren van een nieuwe kunststof keukenvloer hebben wij bij G-vloeren slechts één dag nodig. U hoeft dus geen omzet mis te lopen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om de applicatie van de kunststof keukenvloer in de vakantieperiode of ’s avonds te laten plaatsvinden. Onze technische adviseurs helpen u graag om voor u een geschikte datum te plannen.

De gebruiksvriendelijkste keukenvloer van Nederland

Het behoeft geen betoog dat bij het uitzoeken van een duurzame keukenvloer gebruiksgemak en hygiëne een belangrijke rol spelen. Zeker als het een keukenvloer voor een bedrijfskeuken of restaurant betreft, want de voedsel- en warenautoriteit stelt terecht hoge eisen aan een keukenvloer. U bent per slot van rekening bezig met het bereiden van voedsel voor grote groepen mensen en die moeten er van op aan kunnen dat dit op een hygiënische en verantwoorde wijze gebeurt. De kunststof keukenvloer van G-vloeren is voor professionele keukens een uitkomst en onderscheidt zich in meerdere opzichten.

De keukenvloer die voldoet aan alle praktische en technische eisen

De hoge kwaliteit kunststof keukenvloer van G-vloeren is ontwikkeld door onze research & development afdeling op basis van jarenlange ervaring. Het zal u dan ook niet verbazen dat met alle praktische en technische aspecten rekening is gehouden tijdens de ontwikkeling van onze kunststof keukenvloer. En met veel succes. G-vloeren beschikt inmiddels over een duurzame HACCP gecertificeerde kunststof keukenvloer die wellicht de gebruiksvriendelijkste keukenvloer van Nederland genoemd mag worden. De keukenvloer is heel eenvoudig schoon te maken, omdat de kunststof keukenvloer van G-vloeren naadloos en vloeistofdicht is. Bacteriën, stof en vuil krijgen hierdoor geen kans.

Overige toepassingen met onze keukenvloeren

Een keukenvloer is uiteraard specifiek bestemd voor de keuken. Althans dat is op het eerste gezicht het geval. De vloeren van G-vloeren zijn namelijk niet alleen geschikt om in de keuken toe te passen. De unieke samenstelling van onze vloersystemen maken onze vloeren voor veel meer toepassingen geschikt. Daarbij gelden net als in de keuken belangrijke eisen voor vloersystemen.

Bijvoorbeeld als het gaat om de hygiëne of met betrekking tot de slijtvaste eigenschappen en de naadloze uitvoering. Een verwerkingsruimte waarin bijvoorbeeld groenten worden gesneden, is een voorbeeld van een andere toepassing. Ook kookruimten voor workshops zijn bij uitstek geschikt om van een van onze keukenvloersystemen te voorzien. Datzelfde geldt eveneens voor bijvoorbeeld koelcellen net als diepvriescellen voor de opslag van voedselproducten.

Beschikbaar in uiteenlopende prijsklassen

Onze vloeren voor in de keuken en andere hygiënische ruimten zijn in uiteenlopende prijsklassen verkrijgbaar. De samenstelling is dan ook divers, zodat er rekening is te houden met uw wensen en met het budget. Nu zijn er een aantal factoren die afgezien van het type keukenvloer de prijs bepalen. Het belangrijkste is daarin het totale oppervlak.

Oppervlakte van de keuken

De oppervlakte van de keuken en dan uiteraard van de ondergrond is medebepalend voor de totale uitgaven voor een nieuwe vloer. Grote keukens met een groot oppervlak zijn wat dat betreft in het voordeel. De m2 prijs stellen wij namelijk naar beneden bij als er sprake is van een groot keukenoppervlak.

Kosten voor speciale afwerking en uitvoering

De kosten voor het materiaal van de vloer in uw keuken zijn afhankelijk van het gekozen vloertype. Het is echter mogelijk dat er extra materialen nodig zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval als u de keuze maakt de vloer in de keuken met antislip af te werken. Of misschien wilt u wel in een bijzondere afbeelding of origineel logo in de vloer verwerken.

In dat geval komen er uiteraard extra kosten bij omdat het om een optionele afwerking en uitvoering gaat. Voor wat betreft de ondergrond geldt mogelijk dat wij nog voorbereidingen moeten treffen. Bijvoorbeeld het egaliseren van de ondergrond mocht deze hobbels, scheuren of andere oneffenheden vertonen.

Daarom voorzien wij u graag van een offerte op maat voor uw keukenvloer. Een offerte is bij ons gemakkelijk en snel online aan te vragen. Het is echter goed te begrijpen als u eerst persoonlijk advies wenst. Of meer inspiratie wenst op te doen. Dat is allebei in onze showroom mogelijk.

Veelgestelde vragen over de keukenvloer

Plaatsen jullie ook keukenvloeren bij particulieren?

Ja, wij plaatsen ook keukenvloeren bij particulieren. Het gaat dan vaak niet alleen om de keukenvloer, maar bijvoorbeeld ook om de vloer in de woonkamer. Zo plaatsen wij door het hele huis verschillende soorten gietvloeren.

Zit er verschil tussen keukenvloeren voor bedrijven en particulieren?

Ja, er zit verschil in het soort keukenvloer dat wij toepassen in bedrijven en in woningen. Dat heeft te maken met de specifieke eigenschappen. Een bedrijfskeuken vloer dient aan strenge eisen te voldoen. Daarom is een epoxyvloer, troffelvloer of epoxyvloercoating meer geschikt voor bedrijfskeukens dan voor particulieren. Daar hebben wij talloze andere mogelijkheden voor, zoals polyurethaanvloeren en woonbeton.

Wat zijn de kosten voor een keukenvloer?

Dat hangt helemaal af van de samenstelling van de keukenvloer, zoals het type materiaal, afwerking en aanvullende opties. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor inzage in de kosten van een keuken vloer.

Zijn jullie keukenvloeren vloeistofdicht?

Ja, al onze keukenvloeren voor bedrijven en particulieren zijn vloeistofdicht.

Zijn de keukenvloeren hygiënisch?

Elke keukenvloer van G-vloeren is hygiënisch en dat is te danken aan de combinatie van het naadloze karakter en de vloeistofdichte eigenschappen. Daarom zijn onze keukenvloeren de perfecte keuze voor professioneel gebruik.

Hoe weet ik welke keukenvloer voor mij geschikt is?

De simpelste manier om daarachter te komen, is door even te bellen met G-vloeren. Wij maken graag met u een afspraak om naar onze showroom te komen. Dan krijgt u bovendien de zekerheid van een op maat gemaakte keukenvloer.

Uit welke kleuren keukenvloer kan ik kiezen?

Een keukenvloer is in alle kleuren samen te stellen. Daarbij valt onder meer te denken aan de zogenoemde RAL-kleuren die ook nog eens in diverse tinten van licht naar donker beschikbaar zijn.

Waarom zit er verschil in de keukenvloer m2 prijs?

Grote keukens hebben het voordeel dat wij een afnemende keukenvloer m2 prijs hanteren vanwege het grotere oppervlak. Wij werken voor de kleinste keukens met een vaste prijs en vanaf 51 m2 met een afnemende m2 prijs.

Hebben jullie voorbeelden ter inspiratie?

Ja, wij hebben verschillende voorbeelden van keukenvloeren ter inspiratie. Kijk maar eens bij de foto’s in de portfolio of kom op afspraak langs in onze showroom voor nog meer inspiratie.

Voldoet jullie keukenvloer aan de HACCP normen?

Wij stellen voor professionele keukens die aan de HACCP richtlijnen moeten voldoen een HACCP keukenvloer samen. Uiteraard volledig op maat.

Is de keukenvloer te combineren met holle plinten?

Ja, het is mogelijk om bij de samenstelling van de keukenvloer rekening te houden met de voorkeur voor holle plinten.

Hoe kies ik de beste keukenvloer?

Wij zijn expert in het aanbrengen van keukenvloeren en daarom voorzien wij u van een passend advies. G-vloeren voorziet in maatwerk en houdt met alle voorkeuren en wensen rekening. Daarbij denken wij vanuit onze expertise met mee om de beste keukenvloer voor uw bedrijf of organisatie samen te stellen.

Zijn keukenvloeren met extra opties uit te voeren?

Onze keukenvloeren zijn met verschillende extra opties uit te voeren. Het is bijvoorbeeld van belang om aan de veiligheid van de vloer te denken in een professionele keuken. In dat kader voorzien wij keukenvloeren bijvoorbeeld van antislip als extra uit te voeren optie. Antislip is door ons toe te passen in verschillende gradaties die de mate van stroefheid bepalen. Zo is het onder meer eveneens mogelijk om een keukenvloer met holle plinten te plaatsen.

Wat voor soort keukenvloeren zijn er?

G-vloeren heeft een gevarieerd assortiment met keukenvloeren beschikbaar. Naast EP gietvloeren zijn er EP troffelvloeren die ijzersterk zijn. Ook voorzien wij in EP vloercoatings voor keukens die over een bestaande vloer zijn aan te brengen. Wij gaan graag met u in gesprek om te bepalen welk soort vloer de beste keuze is voor uw keuken. Daarbij zetten wij onze kennis en ervaring in om met u mee te denken.

Hoelang duurt het aanbrengen van een keukenvloer?

Het type keukenvloer dat u kiest, bepaalt hoelang het aanbrengen duurt. Het kost meerdere dagen tijd om bijvoorbeeld een EP troffelvloer of EP gietvloer in de keuken aan te brengen. Wij hebben echter ook keukenvloeren beschikbaar die al in een dag tijd zijn aan te brengen. Wij gaan bovendien samen met u in overleg om de beste periode en tijd te bepalen om de keukenvloer te plaatsen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in vakantietijd of in de avond. Zo doen wij er samen met u alles aan om te voorkomen dat u omzet uit uw keuken misloopt.

Waar moeten keukenvloeren aan voldoen?

Vloeren in een professionele keuken, zoals in de horecabranche dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Het is bijvoorbeeld van belang dat de vloer vloeistofdicht is en in hygiënisch opzicht eenvoudig is schoon te maken. Daarnaast is de stroefheid van de keukenvloer belangrijk om voor de medewerkers een veilige werkomgeving te bieden. Het is verder van belang dat de vloer slijtvast is en dat deze niet snel beschadigd raakt, zoals wanneer er een keukenmes op de grond valt of een hete pan met inhoud op de keukenvloer terechtkomt. Al onze keukenvloeren voldoen wat dat betreft aan gestelde voorwaarden en zijn naadloos uitgevoerd.

Brengen jullie door heel Nederland keukenvloeren aan?

G-vloeren is een bedrijf dat in heel Nederland actief is en wij brengen inderdaad door het hele land keukenvloeren aan. Het maakt niet uit of u een bedrijf heeft in Friesland of gevestigd bent in Maastricht. Het werkgebied is landelijk en bovendien werken wij zelfs over de grens, want wij zijn onder meer ook in België acties. Neem dan ook gerust contact op met G-vloeren als u interesse heeft in een van onze keukenvloeren.

Keukenvloeren bekijken in onze showroom

Alle keukenvloeren van G-vloeren zijn te bekijken in onze showroom in Amsterdam. Maak een afspraak om de showroom te bezoeken. Onze adviseurs helpen u graag aan de perfecte vloer voor uw keuken. U kunt een afspraak inplannen via 020 – 846 36 94 of info@g-vloeren.nl.

In onze showroom zijn specialisten aanwezig die ervaring hebben met het op maat samenstellen van keukenvloeren. De expertise brengt met zich mee dat het mogelijk is om u het beste advies te geven. U krijgt niet alleen inzicht in de verschillende samenstelling van onze vloeren voor keukens. Wij geven u tevens uitgebreide informatie over het traject van aanbrengen van de door u gekozen vloer. U komt dan ook op de hoogte van alle ins en outs aangaande onze uitgebreide assortiment met keukenvloeren. Maak snel een afspraak dan zien wij u snel in onze showroom in Amsterdam.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten