Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Bakkerijvloer

Vrijwel iedere bakkerij maakt tegenwoordig gebruik van een kunststof vloer. Deze kunststof bakkerijvloer wordt naadloos opgeleverd met functionele en stijlvolle ronde plinten. Er blijven met een naadloze vloer geen etensresten in de voegen zitten. De bakkerijvloer is dus zeer hygiënisch. Dit is uiteraard zeer belangrijk in iedere onderneming die met voeding werkt.

Daarnaast biedt een bakkerijvloer van G-vloeren nog andere voordelen:

  • Bestand tegen hitte en zuren
  • Brandwerend/li>
  • Vloeistofdicht
  • Voorzien van een antislip laag

Tot slot is de bakkerijvloer leverbaar in elke kleur. De vloer past dus altijd perfect bij de rest van de bakkerij.

Interesse in een bakkerijvloer van G-vloeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website.

U kunt ook onze klantenservice bellen voor meer informatie. Wij zijn op werkdagen en op zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via 020 846 36 94 of info@g-vloeren.nl.

Welke vloeren zijn geschikt als bakkerijvloer?

Om te bepalen welke vloer geschikt is voor uw bakkerij, moeten we eerst kijken naar de functie van de ruimte waar we de vloer leggen. Een bakkerij kan namelijk bestaan uit twee delen. Allereerst de daadwerkelijke bakkerij waar de machines staan voor de productie van uw producten. Daarnaast is er soms een winkeldeel gekoppeld aan de bakkerij, waar u uw producten verkoopt.

Voor de daadwerkelijke bakkerij kunt u het beste kiezen voor een EP gietvloer, een EP vloercoating, een EP troffelvloer of een MMA vloer. Voor het winkeldeel van de bakkerij heeft u ook nog de optie van een PU gietvloer of een woonbeton vloer.

EP gietvloer

Een EP gietvloer is een harde epoxy vloer die gemaakt is voor zware belasting. De vloer is om die reden ideaal voor bedrijven die gebruikmaken van zware machines of voertuigen. Een epoxy gietvloer is perfect voor de moderne bakkerij die gebruikmaakt van zware spiraalkneders, afmeters en deegmeetmachines.

EP vloercoating

De EP vloercoating is een dunne toplaag voor over een bestaande vloer. De vloercoating geeft een vloer dezelfde eigenschappen als een EP gietvloer, maar dan tegen een lagere prijs. De vloercoating heeft wel een mindere belastbaarheid dan de EP gietvloer. Deze coating is dus niet voor alle bakkerijen een goede optie.

EP troffelvloer

Een troffelvloer wordt gemaakt van fijngemalen kwarts of grindkorrels. Deze stenen elementen worden samengebonden door epoxy kunsthars. Deze samenstelling zorgt ervoor dat een troffelvloer bijna onverwoestbaar is. Dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bedrijven waar de vloer zwaar belast wordt.

MMA vloer

Een MMA vloer is een kunststof vloer die verrijkt wordt met MetylMethAcrilaat (MMA). Deze stof zorgt ervoor dat de vloer zeer snel droogt en dus ook snel weer te gebruiken is. De MMA vloer is ideaal voor bedrijven waarvan het productieproces niet te lang stil mag liggen.

PU gietvloer

De PU gietvloer is een elastische en comfortabele gietvloer. De vloer is minder hard dan de EP variant. Dit maakt een PU gietvloer meer geschikt voor woonhuizen, winkels en kantoren. In het winkeldeel van een bakkerij komt de vloer uitstekend tot zijn recht. Een PU gietvloer is leverbaar in elke kleur of design en is zeer eenvoudig schoon te houden.

Woonbeton

Woonbeton is een robuuste vloer op basis van cement. De vloer geeft uw bakkerij een industriële look. De vloer is krasvast, vochtwerend en eenvoudig schoon te houden. Een woonbeton vloer is ook leverbaar in verschillende kleuren. U zit dus niet vast aan de grijze cementkleur.

De ideale bakkerijvloer van G-vloeren is HACCP gecertificeerd

De hoogkwalitatieve bakkerijvloer van G-vloeren is HACCP gecertificeerd. De afkorting HACCP staat voor: Hazard Analysis and Critical Control Points. De bakkerijvloer van G-vloeren voldoet aan de strengste inventarisatie-eisen die er gelden voor een bakkerijvloer. Zo kan onze bakkerijvloer toegepast worden in kookruimtes, bereidingsruimtes, verwerkingruimtes, verpakkingruimtes en zelfs koel- en diepvriescellen. Het klinkt wellicht hooghartig maar de ervaren specialisten van G-vloeren durven te stellen, dat zij voor u dé ideale naadloze kunststof bakkerijvloer van Nederland kunnen appliceren. Wij realiseren ons terdege, dat we met een dergelijke uitspraak nogal wat verwachtingen wekken. En dat mag ook, want niet voor niets worden wij veelvuldig ingeschakeld voor het appliceren van een hoogwaardige bakkerijvloer die geheel op basis van individuele wensen is samengesteld.

Kies voor topkwaliteit, kies voor een kunststof bakkerijvloer van G-vloeren

Als bakkerij weet u als geen ander dat de kwaliteit van uw grondstoffen, de uitstraling van uw winkel, hygiëne en uw vakmanschap bepalende factoren zijn. Dit geldt ook voor het appliceren van een hoogkwalitatieve kunststof bakkerijvloer van G-vloeren. Op basis van een vloerprofielschets, waarin alle eisen en wensen zijn vastgelegd, gebruiken onze vakbekwame applicateurs de duurzaamste kunststoffen om voor u een duurzame bakkerijvloer te appliceren die voldoet aan al uw verwachtingen. Een kunststof bakkerijvloer van G-vloeren is bovendien na één dag weer belastbaar.

Een hoogwaardige vloer voor uw bakkerij

De adviseurs van G-vloeren helpen u graag aan de beste vloer voor uw bakkerij. Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 - 846 36 94 of info@g-vloeren.nl. U kunt ook langskomen voor een adviesgesprek in onze showroom in Amsterdam. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike