Bakkerijvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vrijwel iedere bakkerij maakt tegenwoordig gebruik van een kunststof vloer. Deze kunststof bakkerijvloer wordt naadloos opgeleverd met functionele en stijlvolle ronde plinten. Er blijven met een naadloze vloer geen etensresten in de voegen zitten. De bakkerijvloer is dus zeer hygiënisch. Dit is uiteraard zeer belangrijk in iedere onderneming die met voeding werkt.

Daarnaast biedt een bakkerijvloer van G-vloeren nog andere voordelen:

  • Bestand tegen hitte en zuren
  • Brandwerend
  • Vloeistofdicht
  • Voorzien van een antislip laag

Tot slot is de bakkerijvloer leverbaar in elke kleur. De vloer past dus altijd perfect bij de rest van de bakkerij.

Interesse in een bakkerijvloer van G-vloeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website.

U kunt ook onze klantenservice bellen voor meer informatie. Wij zijn op werkdagen en op zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via 020 846 36 94 of info@g-vloeren.nl

Welke vloeren zijn geschikt als bakkerijvloer?

Om te bepalen welke vloer geschikt is voor uw bakkerij, moeten we eerst kijken naar de functie van de ruimte waar we de vloer leggen. Een bakkerij kan namelijk bestaan uit twee delen. Allereerst de daadwerkelijke bakkerij waar de machines staan voor de productie van uw producten. Daarnaast is er soms een winkeldeel gekoppeld aan de bakkerij, waar u uw producten verkoopt.

Voor de daadwerkelijke bakkerij kunt u het beste kiezen voor een EP gietvloer, een EP vloercoating, een EP troffelvloer of een MMA vloer. Voor het winkeldeel van de bakkerij heeft u ook nog de optie van een PU gietvloer of een woonbeton vloer.

EP gietvloer

Een EP gietvloer is een harde epoxy vloer die gemaakt is voor zware belasting. De vloer is om die reden ideaal voor bedrijven die gebruikmaken van zware machines of voertuigen. Een epoxy gietvloer is perfect voor de moderne bakkerij die gebruikmaakt van zware spiraalkneders, afmeters en deegmeetmachines. Een EP gietvloer is naadloos, vloeistofdicht en eenvoudig schoon te houden. Ideaal als bakkerijvloer, die toch dagelijks uitgebreid gereinigd moet worden. Uw bakkerijvloer is in elke kleur of kleurencombinatie te verkrijgen. Deze vloer heeft een hoogglans uiterlijk, maar u kunt uw bakkerijvloer ook mat laten afwerken.

EP vloercoating

De EP vloercoating is een dunne toplaag voor over een bestaande vloer. De vloercoating geeft een vloer dezelfde eigenschappen als een EP gietvloer, maar dan tegen een lagere prijs. De vloercoating heeft wel een mindere belastbaarheid dan de EP gietvloer. Deze coating is dus niet voor alle bakkerijen een goede optie.

EP troffelvloer

Een troffelvloer wordt gemaakt van fijngemalen kwarts of grindkorrels. Deze stenen elementen worden samengebonden door epoxy kunsthars. Deze samenstelling zorgt ervoor dat een troffelvloer bijna onverwoestbaar is. Dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bedrijven waar de vloer zwaar belast wordt.

MMA vloer

Een MMA vloer is een kunststof vloer die verrijkt wordt met MetylMethAcrilaat (MMA). Deze stof zorgt ervoor dat de vloer zeer snel droogt en dus ook snel weer te gebruiken is. De MMA vloer is ideaal voor bedrijven waarvan het productieproces niet te lang stil mag liggen.

PU gietvloer

De PU gietvloer is een elastische en comfortabele gietvloer. De vloer is minder hard dan de EP variant. Dit maakt een PU gietvloer meer geschikt voor woonhuizen, winkels en kantoren. In het winkeldeel van een bakkerij komt de vloer uitstekend tot zijn recht. Een PU gietvloer is leverbaar in elke kleur of design en is zeer eenvoudig schoon te houden.

Woonbeton

Woonbeton is een robuuste vloer op basis van cement. De vloer geeft uw bakkerij een industriële look. De vloer is krasvast, vochtwerend en eenvoudig schoon te houden. Een woonbeton vloer is ook leverbaar in verschillende kleuren. U zit dus niet vast aan de grijze cementkleur.

De ideale bakkerijvloer van G-vloeren is HACCP gecertificeerd

De hoogkwalitatieve bakkerijvloer van G-vloeren is HACCP gecertificeerd. De afkorting HACCP staat voor: Hazard Analysis and Critical Control Points. De bakkerijvloer van G-vloeren voldoet aan de strengste inventarisatie-eisen die er gelden voor een bakkerijvloer. Zo kan onze bakkerijvloer toegepast worden in kookruimtes, bereidingsruimtes, verwerkingruimtes, verpakkingruimtes en zelfs koel- en diepvriescellen. Het klinkt wellicht hooghartig maar de ervaren specialisten van G-vloeren durven te stellen, dat zij voor u dé ideale naadloze kunststof bakkerijvloer van Nederland kunnen appliceren. Wij realiseren ons terdege, dat we met een dergelijke uitspraak nogal wat verwachtingen wekken. En dat mag ook, want niet voor niets worden wij veelvuldig ingeschakeld voor het appliceren van een hoogwaardige bakkerijvloer die geheel op basis van individuele wensen is samengesteld.

Kies voor topkwaliteit, kies voor een kunststof bakkerijvloer van G-vloeren

Als bakkerij weet u als geen ander dat de kwaliteit van uw grondstoffen, de uitstraling van uw winkel, hygiëne en uw vakmanschap bepalende factoren zijn. Dit geldt ook voor het appliceren van een hoogkwalitatieve kunststof bakkerijvloer van G-vloeren. Op basis van een vloerprofielschets, waarin alle eisen en wensen zijn vastgelegd, gebruiken onze vakbekwame applicateurs de duurzaamste kunststoffen om voor u een duurzame bakkerijvloer te appliceren die voldoet aan al uw verwachtingen. Een kunststof bakkerijvloer van G-vloeren is bovendien na één dag weer belastbaar.

Aanbrengen van uw bakkerijvloer

Het is uiteraard van belang dat de werkzaamheden in uw bakkerij met zo weinig mogelijk hinder te maken krijgen. De wijze van aanbrengen verschilt per type bakkerijvloer. Zoals u heeft gezien is een MMA vloer als bakkerijvloer wat betreft snelheid een perfecte oplossing. Aan de andere kant is het zo dat een troffelvoer als bakkerijvloer een van de allersterkste vloeren is en natuurlijk met holle plinten is af te werken.

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een bakkerijvloer. Daarom komen wij graag met u in gesprek om op basis van uw wensen en de situatie in uw bakkerij en winkel advies te geven. Wij leggen u dan ook de exacte verschillen uit tussen bakkerijvloeren. Niet alleen qua samenstelling, maar ook ten aanzien van de voordelen en nadelen en wijze van aanbrengen.

Bakkerijvloeren prijzen per m2

Aangezien er sprake is van verschillende soorten vloersystemen die geschikt zijn als bakkerijvloer, variëren de prijzen eveneens. Daarnaast is het zo dat er meer factoren dan alleen de vloersamenstelling invloed heeft op de prijs.

Het aantal m2 in uw bakkerij bepaalt wat de uiteindelijke m2 prijs is van de bakkerijvloer. Een groter oppervlak is goed voor een lager m2 prijs. Daarom is het interessant om niet alleen uw bakkerij, maar bijvoorbeeld ook de winkelruimte van onze bakkerijvloer te voorzien.

Oppervlakte en materiaalkeuze

Het oppervlak en de materiaalkeuze zijn voor bakkerijvloeren de prijsbepalende factoren. In de prijs houden wij verder rekening met specifieke voorkeuren voor de afwerking. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de vloer in uw bakkerij niet glad wordt. Of als deze glad wordt u niet uitglijdt.

Uw bakkerijvloer is dan ook van antislip te voorzien en daarin bieden wij de keuze uit uiteenlopende antislipgradaties. Dat is niet alleen belangrijk in de werkruimte of productieruimte van uw bakkerij, maar eveneens in de winkelruimte. U wilt toch niet dat uw klanten in de bakkerij uitglijden omdat de vloer nat is door ingelopen regen. Overigens zijn onze bakkerijvloeren qua look strak en modern. Dat komt ook de uitstraling in uw bakkerij uiteraard ten goede.

Persoonlijk advies in onze showroom

Het is uiteraard belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt bij de aanschaf van een bakkerijvloer. Wij weten dat als geen ander en daarom voorzien wij u van persoonlijk advies in onze showroom. Tijdens uw bezoek komen alle belangrijke aspecten aan de orde om u het beste advies te geven aangaande de ideale bakkerijvloer. Dat u een afspraak moet maken voor een bezoek aan onze showroom is alleen maar gunstig en valt uit in uw voordeel.

Dan weet u namelijk zeker dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben. Alle geschikte vloersystemen voor uw bakkerij passeren de revue net als de opties voor de afwerking en de uitvoering. Daarbij krijgt u tevens informatie over het verloop van het proces. Zo komt onze uitvoerder bij u in de bakkerij op werkbezoek voordat de uitvoering daadwerkelijk plaatsvindt. Daarbij is er tijdens de hele doorloopfase sprake van een contactpersoon, omdat wij graag korte communicatielijnen hanteren.

Een hoogwaardige vloer voor uw bakkerij

De adviseurs van G-vloeren helpen u graag aan de beste vloer voor uw bakkerij. Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 – 846 36 94 of info@g-vloeren.nl. U kunt ook langskomen voor een adviesgesprek in onze showroom in Amsterdam. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten