Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Bakkerijvloer | G-vloeren.nl

De ideale naadloze bakkerijvloer vindt u bij G-vloeren

Vanwege de vele voordelen die kunststofvloeren ten opzichte van de traditionele vloeren bieden, wordt vandaag de dag vrijwel elke bakkerijvloer in kunststof uitgevoerd. Een kunststof bakkerijvloer wordt namelijk zonder naden geappliceerd en voorzien van functionele ronde plinten die er niet alleen esthetisch uitzien, maar ook naadloos aansluiten op de bakkerijvloer. Dit staat garant voor een veel betere hygiëne en dat is zeer belangrijk wanneer u met de bereiding bezig bent. De duurzame bakkerijvloer van G-vloeren biedt natuurlijk nog meer voordelen. De bakkerijvloer van G-vloeren is onder meer bestand tegen hitte en zuren en is brandwerend, vloeistofdicht en voorzien van antislip.

De ideale bakkerijvloer van G-vloeren is HACCP gecertificeerd

De hoogkwalitatieve bakkerijvloer van G-vloeren is HACCP gecertificeerd. De afkorting HACCP staat voor: Hazard Analysis and Critical Control Points. De bakkerijvloer van G-vloeren voldoet aan de strengste inventarisatie-eisen die er gelden voor een bakkerijvloer. Zo kan onze bakkerijvloer toegepast worden in kookruimtes, bereidingsruimtes, verwerkingruimtes, verpakkingruimtes en zelfs koel- en diepvriescellen. Het klinkt wellicht hooghartig maar de ervaren specialisten van G-vloeren durven te stellen, dat zij voor u dé ideale naadloze kunststof bakkerijvloer van Nederland kunnen appliceren. Wij realiseren ons terdege, dat we met een dergelijke uitspraak nogal wat verwachtingen wekken. En dat mag ook, want niet voor niets worden wij veelvuldig ingeschakeld voor het appliceren van een hoogwaardige bakkerijvloer die geheel op basis van individuele wensen is samengesteld.

Kies voor topkwaliteit, kies voor een kunststof bakkerijvloer van G-vloeren

Als bakkerij weet u als geen ander dat de kwaliteit van uw grondstoffen, de uitstraling van uw winkel, hygiëne en uw vakmanschap bepalende factoren zijn. Dit geldt ook voor het appliceren van een hoogkwalitatieve kunststof bakkerijvloer van G-vloeren. Op basis van een vloerprofielschets, waarin alle eisen en wensen zijn vastgelegd, gebruiken onze vakbekwame applicateurs de duurzaamste kunststoffen om voor u een duurzame bakkerijvloer te appliceren die voldoet aan al uw verwachtingen. Een kunststof bakkerijvloer van G-vloeren is bovendien na één dag weer belastbaar.

Enkele voordelen bakkerijvloer G-vloeren
  • De bakkerijvloer is HACCP gecertificeerd
  • Toe te passen in koel- en diepvriescellen
  • Naadloos en duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Toepasbaar in koel- en diepvriescellen
  • Kras- en slijtvast, vloeistofdicht en stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2017

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2017

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike