Werkplaatsvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren voor de ultieme professionele werkplaatsvloer

Als er een vloer is die bestand moet zijn tegen de zwaarste belastingen, dan is het wel een werkplaatsvloer. Want een werkplaatsvloer krijgt continue veel te verduren. U moet dan denken aan krachten die chemische stoffen, machines, oliën en voertuigen op een werkplaatsvloer uitoefenen. Veel ondernemers zijn dan ook op zoek naar een duurzame werkplaatsvloer die tegen dit soort krachten bestand is. De research en development afdeling van G-vloeren heeft in samenspraak met een aantal ondernemers, die op zoek waren naar een duurzame werkplaatsvloer die bestand was tegen zware belastingen, dé ultieme professionele werkplaatsvloer kunnen ontwikkelen. Deze kunststof werkplaatsvloer van G-vloeren is door de applicateurs in diverse uitvoeringen te appliceren, waardoor voor elk budget een professionele werkplaatsvloer van G-vloeren aan te schaffen is.

De professionele werkplaatsvloer van G-vloeren is een maatwerkvloer

De professionele werkplaatsvloer van G-vloeren is een maatwerkvloer. U kunt als kunststof werkplaatsvloer kiezen voor de EP gietvloer, EP coatingvloer, grindvloer of de troffelvloer. Omdat wij bij G-vloeren gekozen hebben voor een maatwerk werkplaatsvloer kunt u de vloer geheel volgens uw eigen wensen door onze applicateurs laten samenstellen. U bepaalt zelf de kleur en afwerking. U bepaalt voor welke gradatie antislip u kiest. U kunt de professionele kunststof werkplaatsvloer volledig aan laten sluiten op uw huisstijl en de uitstraling van uw onderneming. Desgewenst kunt u uw bedrijfslogo of een motief laten verwerken in de werkplaatsvloer. En wanneer u uw werkplaats geen dag kunt missen kies dan voor de MMA werkplaatsvloer, omdat u deze werkplaatsvloer slechts een uithardingstijd heeft van 3 uur. Laat u kosteloos adviseren door onze technische adviseurs met de keuze van uw vloer.

Enkele voordelen werkplaatsvloer G-vloeren

  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Snel belastbaar
  • Vloeistofdicht
  • Kras en slijtvast
  • Stof- en allergievrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren
  • Brandwerend en veilig
  • Stootvast en bestand tegen weekmakers

Werkplaatsvloer op basis van epoxy

Een werkplaatsvloer op basis van epoxy is door ons uit te voeren als epoxy gietvloer of als epoxy coatingvloer. Beide vloersystemen hebben als voordeel geheel naadloos te zijn. Dat geldt overigens voor al onze werkplaatsvloeren. Epoxycoating verschilt ten opzichte van een epoxy gietvloer in de dikte en samenstelling. Coating is sneller te realiseren omdat er minder lagen zijn aan te brengen dan bij een epoxy gietvloer. Epoxy is als kunsthars een van de populaire toepassingen om een werkplaatsvloer op maat te maken.

Grindvloer als werkplaatsvloer

Een grindvloer is een andere vloeroplossing om de ideale werkplaatsvloer te creëren. Deze vloer bestaat uit een combinatie van vele grindkorreltjes die wij binden met kunsthars. Er zijn qua korreldikte allerlei keuzes om deze vloer als werkplaatsvloer samen te stellen. Dat geldt eveneens als het om de kleur en afwerking gaat. Wat dat betreft zijn er uiteenlopende effecten te realiseren. Een van de unieke kenmerken van grindvloeren is dat er sprake is van een decoratieve look. Een voordeel van deze werkplaatsvloer is dat er sprake is van duurzame en slijtvaste eigenschappen. De toepassing van kunsthars in combinatie met de grindkorrels voorzien in een aangenaam loopcomfort.

Troffelvloer als ijzersterke werkplaatsvloer

Indien in een werkplaats de mate van belasting van de vloer erg hoog is, biedt een troffelvloer uitkomst. Dit is namelijk een van de allersterkste vloeren die er zijn. Bij deze vloer maken kwartskorrels onderdeel uit van de bestanddelen en vindt er binding plaats met kunsthars. De gemiddelde korreldikte ligt bij werkplaatsvloer tussen 0,3 en 2 millimeter.

Toepassing in allerlei soorten werkplaatsen

Er zijn allerlei soorten werkplaatsen waarin een specifieke werkplaatsvloer nodig is om aan de eisen te voldoen. Bijvoorbeeld in een autogarage waar de monteurs auto’s repareren. In een autowerkplaats dient de vloer bestand te zijn tegen zwaar gewicht en bestand te zijn tegen vloeistoffen en chemicaliën. Dat is uiteraard eveneens het geval als het gaat om garagebedrijven met keuringstations of bedrijven met een banden- en uitlaatservice. Verder zijn er ook in andere sectoren werkplaats waar de vloer aan bepaalde eisen moet voldoen. Bijvoorbeeld in een werkplaatsen waar meubels geproduceerd worden of in werkplaatsen waar zware goederen ter reparatie komen. Onze werkplaatsvloeren zijn zo samen te stellen dat deze voor allerlei soorten werkplaatsen geschikt zijn. Wij voorzien uw werkplaats dan ook van een werkplaatsvloer op maat.

Prijzen en materialen

De prijzen van werkplaatsvloeren zijn opgebouwd aan de hand van meerdere factoren. Naast het soort materiaal voor de uitvoering van de vloer in de werkplaats, geldt dat het oppervlak meetelt. Bovendien heeft de staat van de aanwezige vloer mogelijk invloed op de prijs. Zo geldt dat de prijs toeneemt bij de toevoeging van extra eigenschappen.

Materiaalsoort

Een werkplaatsvloer in de vorm van EP vloercoating is de voordeligste vloer. De prijs voor een epoxy gietvloer ligt hoger. Zo heeft het materiaal van een troffelvloer of grindvloer eveneens effect op de prijs.

Ondergrond

Is de ondergrond klaar om een werkplaatsvloer op aan te brengen? Dat scheelt in de prijs. Indien er eerst voorbereidingen nodig zijn, heeft dit effect op de kosten.

Oppervlak

Wij hanteren voor de verschillende werkplaatsvloeren op basis van het materiaal en aan de hand van het aantal m2 uiteenlopende prijzen. Het totale oppervlak is het uitgangspunt om de prijs per m2 werkplaatsvloer te berekenen. Dit betekent overigens dat u prijsvoordeel krijgt toegekend bij een toenemend oppervlak van de werkplaats.

Toevoeging eigenschappen

Maatwerk is belangrijk en daarom bieden wij opties om eigenschappen aan de werkplaatsvloer toe te voegen. Deze extra opties hebben uiteraard een eigen prijs en zijn dus van invloed op de kosten.

Waarom kiezen voor een maatwerkvloer voor uw werkplaats

Elke werkplaatsvloer die wij leveren, is gebaseerd op maatwerk. Daarom bieden wij ook meerdere varianten aan met keuze uit verschillende materialen en met de optie om de vloer uit te breiden met extra eigenschappen. De kleur bepaalt u bovendien ook helemaal zelf en met de mogelijkheid om er functionele kleuraanduidingen in toe te passen.

De mate van antislip is een ander voorbeeld van maatwerk net als dat u de mogelijkheid krijgt om in de werkplaatsvloer een logo op te nemen. Of een ander type afbeelding. Laat u informeren over de opties, want er is meer mogelijk dan u denkt. Heeft u de werkplaats snel weer nodig? Kies dan voor het aanbrengen van een MMA werkplaatsvloer. Deze is zeer snel te belasten met een beperkte uithardingstijd van slechts drie uur.

Veelgestelde vragen over Werkplaatsvloeren

Wij voorzien regelmatig werkplaatsen van werkplaatsvloeren en er komen meestal vooraf dezelfde vragen voorbij. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en van informatie te voorzien, hebben wij de antwoorden van de veelgestelde vragen over werkplaatsvloeren hieronder neergezet. Zijn er andere vragen? Stel deze gerust, want wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Wat zijn de eigenschappen van werkplaatsvloeren?

De belangrijkste eigenschappen van onze werkplaatsvloeren zijn het slijtvaste en vloeistofdichte karakter gecombineerd met bestendigheid tegen zwaar gewicht, chemicaliën, oliën, zuren en andere vloeistoffen. Verder zijn onze vloeren voor werkplaatsen veilig, brandwerend, naadloos en stootvast. Optioneel zijn er eigenschappen aan toe te voegen, zoals antislip.

Hebben jullie verschillende werkplaatsvloeren?

Ja, wij hebben verschillende werkplaatsvloeren beschikbaar en daarom is het mogelijk om voor elk type werkplaats een keuze voor de beste vloer te maken. Onze troffelvloeren zijn bijvoorbeeld ijzersterk en EP coatingvloeren zijn budgetvriendelijk.

Hoe ziet maatwerk eruit bij werkplaatsvloeren?

G-vloeren weet als expert dat elk bedrijf met een werkplaats weer andere wensen heeft. Het bieden van maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Vanuit onze expertise denken wij mee en brengen wij uw wensen in kaart. Ook bespreken wij met u het type werkplaats en gebruiksdoel om u advies te geven over de beste werkplaatsvloer. Daarbij is het uiteraard eveneens mogelijk om met uw budget rekening te houden. U krijgt altijd een werkplaatsvloer die volledig op maat voor uw werkplaats tot stand komt.

Kan ik elke kleur kiezen die ik wil voor een werkplaatsvloer?

Ja, het is mogelijk om uit alle kleuren een keuze te maken, waaronder uit het bekende kleuraanbod van RAL-kleuren.

Hoe zit het met het onderhoud en schoonmaak van de werkplaatsvloer?

Onze naadloze werkplaatsvloeren zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken met de bezem, stofzuiger, machinale reiniging en dweilen.

Hoelang gaat een werkplaatsvloer mee?

Onze werkplaatsvloeren hebben een lange levensduur en gaan dan ook jarenlang mee. Bij gietvloeren en troffelvloeren is na meerdere jaren eventueel mogelijk om een nieuwe coating als bovenste beschermlaag aan te brengen. Dit hangt af van de mate van slijtage en gebruikssporen.

Voor wat voor soort werkplaatsen zijn de vloeren geschikt?

Onze werkplaatsvloeren zijn voor allerlei soorten werkplaatsen geschikt. Bijvoorbeeld voor garages om auto’s te repareren, maar ook voor autobedrijven die een bandenservice aanbieden. Ook andersoortige werkplaatsen, zoals timmerwerkplaatsen of werkplaatsen van fabrieken voor kunststof kozijnen zijn door ons van een werkplaatsvloer te voorzien. Denk bijvoorbeeld ook maar aan een werkplaats voor meubels, werkplaats voor sieraden smeden of aan een werkplaats voor andere ambachtelijke werkzaamheden.

Wat kost een werkplaatsvloer?

De kosten van een werkplaatsvloer worden in de eerste plaats bepaald door de vloersoort, zoals een troffelvloer, epoxy gietvloer of grindvloer. De berekening vindt plaats aan de hand van het aantal m2 en maatwerk.

Komen jullie ook bij werkplaatsen langs voor advies?

Ja hoor, het is mogelijk om een afspraak te maken voor een werkbezoek van onze adviseur aan uw werkplaats. Zo is het eveneens mogelijk om een afspraak te maken en naar onze showroom te komen.

Werken jullie door het hele land?

G-vloeren werkt door het hele land om werkplaatsvloeren aan te brengen.

Afspraak maken? Onze adviseur komt bij u langs

Neem vrijblijvend contact op met G-vloeren of bel naar 020 – 846 36 94 om direct een afspraak te maken. Onze technisch adviseur komt graag in uw werkplaats langs om de mogelijkheden te bespreken. Of komt u liever naar onze showroom in Amsterdam om de opties voor een werkplaatsvloer door te nemen? U bent van harte welkom en wij nodigen u graag uit om even een afspraak te maken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten