Garagevloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een garagevloer moet duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht zijn. De vloer krijgt namelijk veel te verduren. Veel mensen kiezen er daarom voor om de standaard grijze cementdekvloer te behouden in hun garage. Een dergelijke vloer maakt de garage echter vaak een saaie ruimte. Met een gietvloer, epoxyvloer of troffelvloer maakt u zelfs uw garage stijlvol. U levert hierbij niet in op de praktische eigenschappen van de vloer.

Een garagevloer van G-vloeren is:

  • Naadloos en duurzaam
  • Snel belastbaar
  • Vloeistofdicht, kras- en slijtvast
  • Stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren
  • Aantrekkelijk geprijsd

Interesse in een garagevloer van G-vloeren? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@g-vloeren.nl of 020 84 63 694. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een moderne garagevloer.

Welke vloeren zijn geschikt voor de garage?

In een garage is het belangrijk dat een vloer een zware belasting kan verdragen. Het is om deze reden verstandig om een industriële vloer te gebruiken. U heeft dan de keuze tussen de EP gietvloer, de EP vloercoating of een troffelvloer

EP gietvloer

De EP, of epoxy, gietvloer bestaat uit kunststof polymeer. Deze samenstelling maak de vloer zeer duurzaam. Een epoxy gietvloer is bestand tegen chemicaliën en kan met gemak zware voertuigen en machines verdragen. De hoge belastbaarheid maakt de vloer ideaal voor een garage.

Een garagevloer uitgevoerd als epoxy gietvloer is aan te brengen als de ondergrond egaal is. Indien er sprake is van grote oneffenheden of scheuren maken wij de ondervloer gereed voor het aanbrengen van deze garagevloer. Bijvoorbeeld door scheuren te repareren en de ondervloer te egaliseren. De garagevloer komt vervolgens met het aanbrengen van meerdere lagen tot stand. Het is afhankelijk van de situatie, mate van belasting en van uw wensen of dit voor uw garage de meest geschikte vloer is. Wij hebben namelijk ook een nog budgettair vriendelijker garagevloer in de vorm van coating.

EP vloercoating

De EP vloercoating is een dunnere versie van de EP gietvloer. De vloercoating bestaat uit een toplaag die over de bestaande vloer aangebracht wordt. Door deze toplaag geniet u van dezelfde voordelen als bij de EP gietvloer, maar tegen een lagere prijs. Om een EP vloercoating aan te brengen, moet de ondervloer wel goed geëgaliseerd worden. De coating kan dus niet over elke vloer aangebracht worden.

Het aanbrengen van een coating is een prima oplossing om een garagevloer te realiseren. Deze uitvoering is net als de complete epoxy gietvloer verkrijgbaar in allerlei kleuren. Bovendien is deze garagevloer naadloos, slijtvast, hygiënisch en voorziet de vloer in optimaal onderhoudsgemak. Door de dunne uitvoering is het belangrijk om voor een strak resultaat een vlakke en strakke ondervloer te hebben. Verder zijn er bij dit type garagevloer ook extra opties voor de afwerking. Bijvoorbeeld door ons de vloer te laten uitvoeren met antislip om de veiligheid in uw garage te waarborgen. Het komt wel eens voor in garages dat er olie of chemicaliën op de vloer terechtkomen. Dat zorgt voor een glad oppervlak, maar met antislip draagt u zorg voor de nodige veiligheid.

Troffelvloer

Een troffelvloer, ook wel bekend als mortelvloer, is van oorsprong een fabrieksvloer. Deze vloer wordt echter steeds meer in woningen toegepast. De troffelvloer is één van de sterkste vloeren in ons assortiment met een zeer hoge belastbaarheid. De vloer is hierdoor ook iets duurder dan de gietvloer of de coatingvloer.

Een troffelvloer is onze sterkste garagevloer. Deze vloer is tegen vrijwel alles bestand en is bovendien vloeistofdicht door de afwerking met een coating. Ook voor deze garagevloer geldt dat er keuze is uit allerlei kleuropties. Wij adviseren u graag over de aanschaf van de ideale vloer voor uw garage. Het is namelijk niet zondermeer nodig om voor een troffelvloer te kiezen die net even in een hogere prijsklasse valt. Daarom komen wij graag met u in contact om u het beste advies te geven inzake de aanschaf van een garagevloer.

Prijs van een garagevloer

De prijs van een garagevloer is afhankelijk van het type vloer waar u uiteindelijk voor kiest. De vloercoating is de goedkoopste optie en aan een troffelvloer hangt het hoogste prijskaartje. De soort vloer is echter niet het enige element dat bepalend is voor de prijs. De prijs is ook afhankelijk van:

  • De grootte van het project

Hoe groter de ruimte is, hoe lager de prijs per vierkante meter. Bij grotere projecten profiteert u namelijk van schaalvoordeel. De aanvullende vaste kosten zoals transport en machines worden dan ‘verdeeld’ over een groter oppervlak.

  • Kleur, design en extra’s

Een garagevloer van G-vloeren is leverbaar in elke kleur en design. Hierbij moet u er wel rekening mee houden dat bepaalde kleuren en designs prijziger zijn dan anderen. Wij berekenen dit graag voor u in een vrijblijvende offerte.

  • De benodigde voorbereiding

Bepaalde vloeren hebben meer voorbereiding nodig dan anderen. Wilt u bijvoorbeeld een vloercoating, maar is de ondervloer niet helemaal egaal? Dan zal deze eerst glad gemaakt moeten worden. Dit kost tijd en is dus van invloed op de uiteindelijke prijs van de garagevloer.

Vrijblijvende offerte

Om u een beeld te geven van de kosten voor uw garagevloer maken we graag een vrijblijvende offerte voor u.

Om alvast een beeld te krijgen van de richtprijzen voor bepaalde vloeren kunt u op de pagina gietvloer prijs een prijsindicatie per vierkante meter vinden.

De slijtvaste, sterke en milieubewuste garagevloer van G-vloeren

Een garagevloer krijgt in meerdere opzichten veel te verduren. Denk maar aan voertuigen en machines die dagelijks over de garagevloer heenrijden. En vooral niet te onderschatten gereedschappen, auto-onderdelen, chemische stoffen en olie die per abuis op de grond vallen. Waar gewerkt wordt gebeuren dit soort zaken nu eenmaal en daar is niets aan te doen. G-vloeren, de kunststofvloeren specialist voor garagevloeren, heeft een betaalbare oplossing voor dit probleem. Onze applicateurs kunnen voor u een kunststof garagevloer appliceren, die een gegarandeerde oplossing biedt voor de zware belasting van uw garagevloer. Bovendien voorkomt de garagevloer van G-vloeren bodemvervuiling, omdat onze kunstof garagevloer vloeistofdicht en vloeistofkerend is.

Bij G-vloeren keuze uit verschillende kunststof garagevloeren

U heeft bij de kunststof garagevloeren van G-vloeren een grote keuzevrijheid. Zo kunt u kiezen uit een EP gietvloer, EP coatingvloer of troffelvloer. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u de gekozen kunststof garagevloer in elke kleur en afwerking laten appliceren. De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend. U kunt in uw kunststof garagevloer een motief of bedrijfslogo laten ontwikkelen en indien gewenst een antislip laag in verschillende gradaties laten aanbrengen. De kunststof garagevloer kunt u op deze wijze volledig laten aansluiten op uw huisstijl. De uitstraling van uw bedrijf zal hierdoor toenemen. Wanneer u snel wilt beschikken over een nieuwe garagevloer is dat geen probleem. Onze MMA garagevloer heeft een uithardingstijd van amper 3 uur.

MMA garagevloer

Wilt u zo snel mogelijk weer gebruikmaken van de vloer in uw garage? Onze MMA garagevloer is in dat geval een uitstekende keuze. De snelle uitharding maakt het mogelijk om na enkele uren gebruik te maken van uw nieuwe garagevloer. Het is net als bij de garagevloeren op basis van epoxy van belang dat de ondervloer egaal is. Mocht dat niet het geval zijn dan treffen wij de nodige voorbereidingen voor het realiseren van deze garagevloer.

Erg onderhoudsvriendelijk garagevloeren

Door het aanbrengen van een speciale coating krijgen garagevloeren een extra beschermlaag waardoor stof en vuil gemakkelijk te verwijderen zijn. G-Vloeren biedt een ruim assortiment aan coatings welke passen bij de belasting van uw garagevloer.

Door de ruime keuze aan kleur en afwerkingsmogelijkheden, kunnen garagevloeren aansluiten bij de kleuren van uw interieur of uw tuinpad. De garagevloeren kunnen ook worden afgewerkt in de kleuren van uw bedrijf voorzien van eigen logo.

Garagevloeren voor particulier- en industrieel gebruik

De coatings van G-Vloeren, welke speciaal voor garagevloeren zijn ontwikkeld, zijn te gebruiken voor industriële- en privédoeleinden. Wilt u weten welke garagevloer coating bij uw gebruik past? Bespreek uw wensen over uw garagevloer met de vloerspecialisten van G-Vloeren.

Veelgestelde vragen over de garagevloer

Hoe kies ik de ideale garagevloer?

Elke garagevloer in ons aanbod beschikt over unieke eigenschappen. U kan bij het overzicht met garagevloeren, zoals MMA garagevloer, coatinggaragevloer, garagegietvloer de kenmerken zien. Uiteraard is het ook mogelijk contact op te nemen met G-vloeren als u persoonlijk advies wenst over de ideale garagevloer.

Is de garagevloer wel bestand tegen chemicaliën?

Onze garagevloeren zijn tegen chemicaliën bestand net als tegen olie en zuren. Elke garagevloer in ons assortiment is naadloos en waterdicht. Bovendien valt er rekening te houden met de mate van belasting omdat wij verschillende garagevloeren in het aanbod hebben.

Uit welke kleuren kan ik een keuze maken voor een garagevloer?

Er zijn duizenden kleuren om uit te kiezen. Daarom is het mogelijk om onze garagevloer in elke gewenste kleur te realiseren.

Is het mogelijk om een garagevloer in meerdere kleuren te realiseren?

Het is inderdaad mogelijk om onze garagevloer in meerdere kleuren te laten samenstellen. Laat u informeren over de mogelijkheden als het om de combinatie van kleuren gaat. Neem daarvoor contact op met G-vloeren.

Is de garagevloer wel stroef?

De garagevloer van uw keuze is met antislip uitvoerbaar en daarom zo stroef te maken als voor de situatie wenselijk is.

Zijn jullie garagevloeren onderhoudsvriendelijk?

Al onze garagevloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Dat komt omdat er naast een vuilafstotende werking sprake is van een volkomen vlak oppervlak zonder naden.

Hoelang duurt het aanbrengen van een garagevloer?

Dat is echt afhankelijk van het type garagevloer dat wij voor u op maat samenstellen. Een MMA garagevloer is bijvoorbeeld sneller gerealiseerd dan een garage gietvloer.

Welke garagevloer is het snelst aan te brengen?

Onze MMA garagevloer is het snelst aan te brengen als daarbij op de droogtijd wordt gelet. De uitharding van deze vloer verloopt bijzonder snel. De MMA garagevloer is dan ook al na enkele uren al te gebruiken.

Wat zijn de kosten van een garagevloer?

De kosten variëren per type garagevloer en de prijs per m2 is daarbij van het oppervlak afhankelijk. Vraag daarom direct een offerte op maat aan om de prijs voor uw garagevloer te weten te komen.

Kan ik zonder afspraak naar de showroom voor garagevloeren?

Wij nemen voor elke bezoeker graag uitgebreid de tijd. Daarom verzoeken wij u even te bellen als u naar onze showroom voor garagevloeren wilt komen.

Kan ik een garagevloer zelf aanbrengen?

Dat is altijd mogelijk, maar het beste resultaat is gegarandeerd als u het aanbrengen van een garagevloer aan de expert overlaat. Er komt namelijk meer bij kijken, zoals het beoordelen van de ondergrond, eventuele voorbewerking en natuurlijk is ervaring belangrijk. Neem daarom contact op met G-vloeren om het aanbrengen van de garagevloer uit te besteden. Dan bent u verzekerd van een garagevloer van een hoge kwaliteit met een lange levensduur.

Leveren jullie maatwerk bij garagevloeren?

Ja, wij maatwerk is altijd onderdeel van onze service. Daarom geven wij graag advies over de beste samenstelling voor de garagevloer. Wij bespreken uw wensen en het gebruiksdoel net als eventueel het budget. Aan de hand van alle belangrijke aspecten voorzien wij in een maatwerkadvies, waarbij de keuze voor het soort garagevloer vast komt te staan. Het maatwerk bestaat dan ook uit een advies voor de vloersoort en uit de gewenste toevoegingen. Bijvoorbeeld extra antislip of de realisatie van een geluiddempende laag. Uiteraard maakt de keuze voor een kleur eveneens onderdeel uit van het advies op maat.

Waarom lopen de kosten per m2 garagevloer terug bij grote oppervlakken?

Al onze naadloze gietvloeren zijn gekoppeld aan een afname van de prijs per m2 bij toenemende oppervlakken. Dit heeft te maken met het schaalvoordeel, waar u bij G-vloeren van profiteert. Een grotere afname leidt dan ook tot lagere kosten per m2 voor uw garagevloer. Er zijn namelijk altijd zogenoemde vaste kosten voor elk project, waardoor het mogelijk is met staffelprijzen te werken.

Ik heb gehoord dat een MMA garagevloer een droogtijd heeft van 2 uur, klopt dat?

Het klopt inderdaad dat een MMA garagevloer een hele korte droogtijd heeft van max 2 uur. Dit is dan ook een van de populaire vloeren om aan te brengen in garages, waar de werkonderbreking zo kort mogelijk dient te zijn. Het aanbrengen van een epoxy gietvloer neemt bijvoorbeeld net even wat meer tijd in beslag. Dit geldt eveneens voor het aanbrengen van een troffelvloer in een garage.

Komen er snel vlekken op de garagevloer?

De garagevloeren zijn bestand tegen vocht, zuur, olie en chemicaliën. Het materiaal is zo samengesteld dat deze vuil afstoten. Mocht er bijvoorbeeld olie op de garagevloer terechtkomen dan is dit gemakkelijk met de reguliere schoonmaakbeurt weg te nemen.

Zijn jullie garagevloeren wel zwaar te belasten?

Wij hebben meerdere garagevloeren die zwaar te belasten zijn en bestand zijn tegen zware machines en voertuigen. Onze troffelvloer is wat dat betreft qua sterkte de allersterkste garagevloer die er is.

Voeren jullie de plaatsing van een garagevloer zelf uit?

G-vloeren heeft alles in eigen beheer en voert alle werkzaamheden uit. Zo hebben wij niet alleen een adviserende rol, maar komt onze uitvoerder bij u langs en zorgt ons applicatieteam voor de feitelijke uitvoering van de garagevloer.

Kan een garagevloer over elke ondergrond aangebracht worden?

Onze garagevloeren zijn geschikt voor toepassing op allerlei ondergronden. Het hangt van het type vloer af in welke mate de ondergrond voorbereid dient te worden. Een EP garagecoating is bijvoorbeeld heel dun, zodat oneffenheden in de bestaande ondergrond terug zijn te zien in het eindresultaat. Door de ondergrond egaal te maken, is het eindresultaat na het aanbrengen van een EP coating als garagevloer ook vlak.

Hebben jullie ook een brochure over garagevloeren?

Wij hebben voor de zakelijke markt een brochure beschikbaar met daarin uitgebreide informatie over vloeren die onder meer geschikt zijn als garagevloer. De brochure over garagevloeren en andere gietvloeren is online beschikbaar.

Onze showroom

De garagevloeren zijn te bekijken in onze showroom in Amsterdam. De medewerkers van G-vloeren helpen u graag bij de keuze voor een garagevloer. In een vrijblijvend gesprek bekijken wij de mogelijkheden voor uw vloer. Hierin houden we rekening met het gebruik van de garage en uw designwensen. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Daar kiezen wij voor om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo plannen wij ongeveer een uur tijd in voor uw komst naar de showroom. Wij laten u kennismaken met onze verschillende soorten garagevloer. Daarbij inventariseren wij u wensen en speelt de mate van belasting een rol. De grote diversiteit in garagevloeren maakt het ook mogelijk om rekening te houden met uw budget. Bel ons om meteen een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom met professioneel advies voor uw garagevloer. Wij zijn telefonisch via 020 846 36 94 te bereiken en per mail via info@g-vloeren.nl. Uiteraard is het eveneens mogelijk om een offerte aan te vragen voor een van onze specifieke garagevloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten