Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Een garagevloer moet duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht zijn. De vloer krijgt namelijk veel te verduren. Veel mensen kiezen er daarom voor om de standaard grijze cementdekvloer te behouden in hun garage. Een dergelijke vloer maakt de garage echter vaak een saaie ruimte. Met een gietvloer, epoxyvloer of troffelvloer maakt u zelfs uw garage stijlvol. U levert hierbij niet in op de praktische eigenschappen van de vloer.

Een garagevloer van G-vloeren is:

  • Naadloos en duurzaam
  • Snel belastbaar
  • Vloeistofdicht, kras- en slijtvast
  • Stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren
  • Aantrekkelijk geprijsd

Interesse in een garagevloer van G-vloeren? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@g-vloeren.nl of 020 84 63 694. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een moderne garagevloer.

Welke vloeren zijn geschikt voor de garage?

In een garage is het belangrijk dat een vloer een zware belasting kan verdragen. Het is om deze reden verstandig om een industriële vloer te gebruiken. U heeft dan de keuze tussen de EP gietvloer, de EP vloercoating of een troffelvloer

EP gietvloer

De EP, of epoxy, gietvloer bestaat uit kunststof polymeer. Deze samenstelling maak de vloer zeer duurzaam. Een epoxy gietvloer is bestand tegen chemicaliën en kan met gemak zware voertuigen en machines verdragen. De hoge belastbaarheid maakt de vloer ideaal voor een garage.

Een garagevloer uitgevoerd als epoxy gietvloer is aan te brengen als de ondergrond egaal is. Indien er sprake is van grote oneffenheden of scheuren maken wij de ondervloer gereed voor het aanbrengen van deze garagevloer. Bijvoorbeeld door scheuren te repareren en de ondervloer te egaliseren. De garagevloer komt vervolgens met het aanbrengen van meerdere lagen tot stand. Het is afhankelijk van de situatie, mate van belasting en van uw wensen of dit voor uw garage de meest geschikte vloer is. Wij hebben namelijk ook een nog budgettair vriendelijker garagevloer in de vorm van coating.

EP vloercoating

De EP vloercoating is een dunnere versie van de EP gietvloer. De vloercoating bestaat uit een toplaag die over de bestaande vloer aangebracht wordt. Door deze toplaag geniet u van dezelfde voordelen als bij de EP gietvloer, maar tegen een lagere prijs. Om een EP vloercoating aan te brengen, moet de ondervloer wel goed geëgaliseerd worden. De coating kan dus niet over elke vloer aangebracht worden.

Het aanbrengen van een coating is een prima oplossing om een garagevloer te realiseren. Deze uitvoering is net als de complete epoxy gietvloer verkrijgbaar in allerlei kleuren. Bovendien is deze garagevloer naadloos, slijtvast, hygiënisch en voorziet de vloer in optimaal onderhoudsgemak. Door de dunne uitvoering is het belangrijk om voor een strak resultaat een vlakke en strakke ondervloer te hebben. Verder zijn er bij dit type garagevloer ook extra opties voor de afwerking. Bijvoorbeeld door ons de vloer te laten uitvoeren met antislip om de veiligheid in uw garage te waarborgen. Het komt wel eens voor in garages dat er olie of chemicaliën op de vloer terechtkomen. Dat zorgt voor een glad oppervlak, maar met antislip draagt u zorg voor de nodige veiligheid.

Troffelvloer

Een troffelvloer, ook wel bekend als mortelvloer, is van oorsprong een fabrieksvloer. Deze vloer wordt echter steeds meer in woningen toegepast. De troffelvloer is één van de sterkste vloeren in ons assortiment met een zeer hoge belastbaarheid. De vloer is hierdoor ook iets duurder dan de gietvloer of de coatingvloer.

Een troffelvloer is onze sterkste garagevloer. Deze vloer is tegen vrijwel alles bestand en is bovendien vloeistofdicht door de afwerking met een coating. Ook voor deze garagevloer geldt dat er keuze is uit allerlei kleuropties. Wij adviseren u graag over de aanschaf van de ideale vloer voor uw garage. Het is namelijk niet zondermeer nodig om voor een troffelvloer te kiezen die net even in een hogere prijsklasse valt. Daarom komen wij graag met u in contact om u het beste advies te geven inzake de aanschaf van een garagevloer.

Prijs van een garagevloer

De prijs van een garagevloer is afhankelijk van het type vloer waar u uiteindelijk voor kiest. De vloercoating is de goedkoopste optie en aan een troffelvloer hangt het hoogste prijskaartje. De soort vloer is echter niet het enige element dat bepalend is voor de prijs. De prijs is ook afhankelijk van:

  • De grootte van het project

Hoe groter de ruimte is, hoe lager de prijs per vierkante meter. Bij grotere projecten profiteert u namelijk van schaalvoordeel. De aanvullende vaste kosten zoals transport en machines worden dan ‘verdeeld’ over een groter oppervlak.

  • Kleur, design en extra’s

Een garagevloer van G-vloeren is leverbaar in elke kleur en design. Hierbij moet u er wel rekening mee houden dat bepaalde kleuren en designs prijziger zijn dan anderen. Wij berekenen dit graag voor u in een vrijblijvende offerte.

  • De benodigde voorbereiding

Bepaalde vloeren hebben meer voorbereiding nodig dan anderen. Wilt u bijvoorbeeld een vloercoating, maar is de ondervloer niet helemaal egaal? Dan zal deze eerst glad gemaakt moeten worden. Dit kost tijd en is dus van invloed op de uiteindelijke prijs van de garagevloer.

Vrijblijvende offerte

Om u een beeld te geven van de kosten voor uw garagevloer maken we graag een vrijblijvende offerte voor u.

Om alvast een beeld te krijgen van de richtprijzen voor bepaalde vloeren kunt u op de pagina gietvloer prijs een prijsindicatie per vierkante meter vinden.

De slijtvaste, sterke en milieubewuste garagevloer van G-vloeren

Een garagevloer krijgt in meerdere opzichten veel te verduren. Denk maar aan voertuigen en machines die dagelijks over de garagevloer heenrijden. En vooral niet te onderschatten gereedschappen, auto-onderdelen, chemische stoffen en olie die per abuis op de grond vallen. Waar gewerkt wordt gebeuren dit soort zaken nu eenmaal en daar is niets aan te doen. G-vloeren, de kunststofvloeren specialist voor garagevloeren, heeft een betaalbare oplossing voor dit probleem. Onze applicateurs kunnen voor u een kunststof garagevloer appliceren, die een gegarandeerde oplossing biedt voor de zware belasting van uw garagevloer. Bovendien voorkomt de garagevloer van G-vloeren bodemvervuiling, omdat onze kunstof garagevloer vloeistofdicht en vloeistofkerend is.

Bij G-vloeren keuze uit verschillende kunststof garagevloeren

U heeft bij de kunststof garagevloeren van G-vloeren een grote keuzevrijheid. Zo kunt u kiezen uit een EP gietvloer, EP coatingvloer of troffelvloer. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u de gekozen kunststof garagevloer in elke kleur en afwerking laten appliceren. De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend. U kunt in uw kunststof garagevloer een motief of bedrijfslogo laten ontwikkelen en indien gewenst een antislip laag in verschillende gradaties laten aanbrengen. De kunststof garagevloer kunt u op deze wijze volledig laten aansluiten op uw huisstijl. De uitstraling van uw bedrijf zal hierdoor toenemen. Wanneer u snel wilt beschikken over een nieuwe garagevloer is dat geen probleem. Onze MMA garagevloer heeft een uithardingstijd van amper 3 uur.

MMA garagevloer

Wilt u zo snel mogelijk weer gebruikmaken van de vloer in uw garage? Onze MMA garagevloer is in dat geval een uitstekende keuze. De snelle uitharding maakt het mogelijk om na enkele uren gebruik te maken van uw nieuwe garagevloer. Het is net als bij de garagevloeren op basis van epoxy van belang dat de ondervloer egaal is. Mocht dat niet het geval zijn dan treffen wij de nodige voorbereidingen voor het realiseren van deze garagevloer.

Erg onderhoudsvriendelijk garagevloeren

Door het aanbrengen van een speciale coating krijgen garagevloeren een extra beschermlaag waardoor stof en vuil gemakkelijk te verwijderen zijn. G-Vloeren biedt een ruim assortiment aan coatings welke passen bij de belasting van uw garagevloer.

Door de ruime keuze aan kleur en afwerkingsmogelijkheden, kunnen garagevloeren aansluiten bij de kleuren van uw interieur of uw tuinpad. De garagevloeren kunnen ook worden afgewerkt in de kleuren van uw bedrijf voorzien van eigen logo.

Garagevloeren voor particulier- en industrieel gebruik

De coatings van G-Vloeren, welke speciaal voor garagevloeren zijn ontwikkeld, zijn te gebruiken voor industriële- en privédoeleinden. Wilt u weten welke garagevloer coating bij uw gebruik past? Bespreek uw wensen over uw garagevloer met de vloerspecialisten van G-Vloeren.

Onze showroom

De garagevloeren zijn te bekijken in onze showroom in Amsterdam. De medewerkers van G-vloeren helpen u graag bij de keuze voor een garagevloer. In een vrijblijvend gesprek bekijken wij de mogelijkheden voor uw vloer. Hierin houden we rekening met het gebruik van de garage en uw designwensen. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Daar kiezen wij voor om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo plannen wij ongeveer een uur tijd in voor uw komst naar de showroom. Wij laten u kennismaken met onze verschillende soorten garagevloer. Daarbij inventariseren wij u wensen en speelt de mate van belasting een rol. De grote diversiteit in garagevloeren maakt het ook mogelijk om rekening te houden met uw budget. Bel ons om meteen een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom met professioneel advies voor uw garagevloer. Wij zijn telefonisch via 020 846 36 94 te bereiken en per mail via info@g-vloeren.nl. Uiteraard is het eveneens mogelijk om een offerte aan te vragen voor een van onze specifieke garagevloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten