Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Garagevloer

Een garagevloer moet duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht zijn. De vloer krijgt namelijk veel te verduren. Veel mensen kiezen er daarom voor om de standaard grijze cementdekvloer te behouden in hun garage. Een dergelijke vloer maakt de garage echter vaak een saaie ruimte. Met een gietvloer, epoxyvloer of troffelvloer maakt u zelfs uw garage stijlvol. U levert hierbij niet in op de praktische eigenschappen van de vloer.

Een garagevloer van G-vloeren is:

  • Naadloos en duurzaam
  • Snel belastbaar
  • Vloeistofdicht, kras- en slijtvast
  • Stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren
  • Aantrekkelijk geprijsd

Interesse in een garagevloer van G-vloeren? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@g-vloeren.nl of 020 84 63 694. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een moderne garagevloer.

Welke vloeren zijn geschikt voor de garage?

In een garage is het belangrijk dat een vloer een zware belasting kan verdragen. Het is om deze reden verstandig om een industriële vloer te gebruiken. U heeft dan de keuze tussen de EP gietvloer, de EP vloercoating of een troffelvloer.

EP gietvloer

De EP, of epoxy, gietvloer bestaat uit kunststof polymeer. Deze samenstelling maak de vloer zeer duurzaam. Een epoxy gietvloer is bestand tegen chemicaliën en kan met gemak zware voertuigen en machines verdragen. De hoge belastbaarheid maakt de vloer ideaal voor een garage.

EP vloercoating

De EP vloercoating is een dunnere versie van de EP gietvloer. De vloercoating bestaat uit een toplaag die over de bestaande vloer aangebracht wordt. Door deze toplaag geniet u van dezelfde voordelen als bij de EP gietvloer, maar tegen een lagere prijs. Om een EP vloercoating aan te brengen, moet de ondervloer wel goed geëgaliseerd worden. De coating kan dus niet over elke vloer aangebracht worden.

Troffelvloer

Een troffelvloer, ook wel bekend als mortelvloer, is van oorsprong een fabrieksvloer. Deze vloer wordt echter steeds meer in woningen toegepast. De troffelvloer is één van de sterkste vloeren in ons assortiment met een zeer hoge belastbaarheid. De vloer is hierdoor ook iets duurder dan de gietvloer of de coatingvloer.

Prijs van een garagevloer

De prijs van een garagevloer is afhankelijk van het type vloer waar u uiteindelijk voor kiest. De vloercoating is de goedkoopste optie en aan een troffelvloer hangt het hoogste prijskaartje. De soort vloer is echter niet het enige element dat bepalend is voor de prijs. De prijs is ook afhankelijk van:

  • De grootte van het project

Hoe groter de ruimte is, hoe lager de prijs per vierkante meter. Bij grotere projecten profiteert u namelijk van schaalvoordeel. De aanvullende vaste kosten zoals transport en machines worden dan ‘verdeeld’ over een groter oppervlak.

  • Kleur, design en extra’s

Een garagevloer van G-vloeren is leverbaar in elke kleur en design. Hierbij moet u er wel rekening mee houden dat bepaalde kleuren en designs prijziger zijn dan anderen. Wij berekenen dit graag voor u in een vrijblijvende offerte.

  • De benodigde voorbereiding

Bepaalde vloeren hebben meer voorbereiding nodig dan anderen. Wilt u bijvoorbeeld een vloercoating, maar is de ondervloer niet helemaal egaal? Dan zal deze eerst glad gemaakt moeten worden. Dit kost tijd en is dus van invloed op de uiteindelijke prijs van de garagevloer.

Vrijblijvende offerte

Om u een beeld te geven van de kosten voor uw garagevloer maken we graag een vrijblijvende offerte voor u.

Om alvast een beeld te krijgen van de richtprijzen voor bepaalde vloeren kunt u op de pagina gietvloer prijs een prijsindicatie per vierkante meter vinden.

De slijtvaste, sterke en milieubewuste garagevloer van G-vloeren

Een garagevloer krijgt in meerdere opzichten veel te verduren. Denk maar aan voertuigen en machines die dagelijks over de garagevloer heenrijden. En vooral niet te onderschatten gereedschappen, auto-onderdelen, chemische stoffen en olie die per abuis op de grond vallen. Waar gewerkt wordt gebeuren dit soort zaken nu eenmaal en daar is niets aan te doen. G-vloeren, de kunststofvloeren specialist voor garagevloeren, heeft een betaalbare oplossing voor dit probleem. Onze applicateurs kunnen voor u een kunststof garagevloer appliceren, die een gegarandeerde oplossing biedt voor de zware belasting van uw garagevloer. Bovendien voorkomt de garagevloer van G-vloeren bodemvervuiling, omdat onze kunstof garagevloer vloeistofdicht en vloeistofkerend is.

Bij G-vloeren keuze uit verschillende kunststof garagevloeren

U heeft bij de kunststof garagevloeren van G-vloeren een grote keuzevrijheid. Zo kunt u kiezen uit een EP gietvloer, EP coatingvloer of troffelvloer. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u de gekozen kunststof garagevloer in elke kleur en afwerking laten appliceren. De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend. U kunt in uw kunststof garagevloer een motief of bedrijfslogo laten ontwikkelen en indien gewenst een antislip laag in verschillende gradaties laten aanbrengen. De kunststof garagevloer kunt u op deze wijze volledig laten aansluiten op uw huisstijl. De uitstraling van uw bedrijf zal hierdoor toenemen. Wanneer u snel wilt beschikken over een nieuwe garagevloer is dat geen probleem. Onze MMA garagevloer heeft een uithardingstijd van amper 3 uur.

Onze showroom

De garagevloeren zijn te bekijken in onze showroom in Amsterdam. De medewerkers van G-vloeren helpen u graag bij de keuze voor een garagevloer. In een vrijblijvend gesprek bekijken wij de mogelijkheden voor uw vloer. Hierin houden we rekening met het gebruik van de garage en uw designwensen. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike