Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Een garagevloer moet duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht zijn. De vloer krijgt namelijk veel te verduren. Veel mensen kiezen er daarom voor om de standaard grijze cementdekvloer te behouden in hun garage. Een dergelijke vloer maakt de garage echter vaak een saaie ruimte. Met een gietvloer, epoxyvloer of troffelvloer maakt u zelfs uw garage stijlvol. U levert hierbij niet in op de praktische eigenschappen van de vloer.

Een garagevloer van G-vloeren is:

  • Naadloos en duurzaam
  • Snel belastbaar
  • Vloeistofdicht, kras- en slijtvast
  • Stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren
  • Aantrekkelijk geprijsd

Interesse in een garagevloer van G-vloeren? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@g-vloeren.nl of 020 84 63 694. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een moderne garagevloer.

Welke vloeren zijn geschikt voor de garage?

In een garage is het belangrijk dat een vloer een zware belasting kan verdragen. Het is om deze reden verstandig om een industriële vloer te gebruiken. U heeft dan de keuze tussen de EP gietvloer, de EP vloercoating of een troffelvloer

EP gietvloer

De EP, of epoxy, gietvloer bestaat uit kunststof polymeer. Deze samenstelling maak de vloer zeer duurzaam. Een epoxy gietvloer is bestand tegen chemicaliën en kan met gemak zware voertuigen en machines verdragen. De hoge belastbaarheid maakt de vloer ideaal voor een garage.

EP vloercoating

De EP vloercoating is een dunnere versie van de EP gietvloer. De vloercoating bestaat uit een toplaag die over de bestaande vloer aangebracht wordt. Door deze toplaag geniet u van dezelfde voordelen als bij de EP gietvloer, maar tegen een lagere prijs. Om een EP vloercoating aan te brengen, moet de ondervloer wel goed geëgaliseerd worden. De coating kan dus niet over elke vloer aangebracht worden.

Troffelvloer

Een troffelvloer, ook wel bekend als mortelvloer, is van oorsprong een fabrieksvloer. Deze vloer wordt echter steeds meer in woningen toegepast. De troffelvloer is één van de sterkste vloeren in ons assortiment met een zeer hoge belastbaarheid. De vloer is hierdoor ook iets duurder dan de gietvloer of de coatingvloer.

Prijs van een garagevloer

De prijs van een garagevloer is afhankelijk van het type vloer waar u uiteindelijk voor kiest. De vloercoating is de goedkoopste optie en aan een troffelvloer hangt het hoogste prijskaartje. De soort vloer is echter niet het enige element dat bepalend is voor de prijs. De prijs is ook afhankelijk van:

  • De grootte van het project

Hoe groter de ruimte is, hoe lager de prijs per vierkante meter. Bij grotere projecten profiteert u namelijk van schaalvoordeel. De aanvullende vaste kosten zoals transport en machines worden dan ‘verdeeld’ over een groter oppervlak.

  • Kleur, design en extra’s

Een garagevloer van G-vloeren is leverbaar in elke kleur en design. Hierbij moet u er wel rekening mee houden dat bepaalde kleuren en designs prijziger zijn dan anderen. Wij berekenen dit graag voor u in een vrijblijvende offerte.

  • De benodigde voorbereiding

Bepaalde vloeren hebben meer voorbereiding nodig dan anderen. Wilt u bijvoorbeeld een vloercoating, maar is de ondervloer niet helemaal egaal? Dan zal deze eerst glad gemaakt moeten worden. Dit kost tijd en is dus van invloed op de uiteindelijke prijs van de garagevloer.

Vrijblijvende offerte

Om u een beeld te geven van de kosten voor uw garagevloer maken we graag een vrijblijvende offerte voor u.

Om alvast een beeld te krijgen van de richtprijzen voor bepaalde vloeren kunt u op de pagina gietvloer prijs een prijsindicatie per vierkante meter vinden.

De slijtvaste, sterke en milieubewuste garagevloer van G-vloeren

Een garagevloer krijgt in meerdere opzichten veel te verduren. Denk maar aan voertuigen en machines die dagelijks over de garagevloer heenrijden. En vooral niet te onderschatten gereedschappen, auto-onderdelen, chemische stoffen en olie die per abuis op de grond vallen. Waar gewerkt wordt gebeuren dit soort zaken nu eenmaal en daar is niets aan te doen. G-vloeren, de kunststofvloeren specialist voor garagevloeren, heeft een betaalbare oplossing voor dit probleem. Onze applicateurs kunnen voor u een kunststof garagevloer appliceren, die een gegarandeerde oplossing biedt voor de zware belasting van uw garagevloer. Bovendien voorkomt de garagevloer van G-vloeren bodemvervuiling, omdat onze kunstof garagevloer vloeistofdicht en vloeistofkerend is.

Bij G-vloeren keuze uit verschillende kunststof garagevloeren

U heeft bij de kunststof garagevloeren van G-vloeren een grote keuzevrijheid. Zo kunt u kiezen uit een EP gietvloer, EP coatingvloer of troffelvloer. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u de gekozen kunststof garagevloer in elke kleur en afwerking laten appliceren. De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend. U kunt in uw kunststof garagevloer een motief of bedrijfslogo laten ontwikkelen en indien gewenst een antislip laag in verschillende gradaties laten aanbrengen. De kunststof garagevloer kunt u op deze wijze volledig laten aansluiten op uw huisstijl. De uitstraling van uw bedrijf zal hierdoor toenemen. Wanneer u snel wilt beschikken over een nieuwe garagevloer is dat geen probleem. Onze MMA garagevloer heeft een uithardingstijd van amper 3 uur.

Erg onderhoudsvriendelijk garagevloeren

Door het aanbrengen van een speciale coating krijgen garagevloeren een extra beschermlaag waardoor stof en vuil gemakkelijk te verwijderen zijn. G-Vloeren biedt een ruim assortiment aan coatings welke passen bij de belasting van uw garagevloer.

Door de ruime keuze aan kleur en afwerkingsmogelijkheden, kunnen garagevloeren aansluiten bij de kleuren van uw interieur of uw tuinpad. De garagevloeren kunnen ook worden afgewerkt in de kleuren van uw bedrijf voorzien van eigen logo.

Garagevloeren voor particulier- en industrieel gebruik

De coatings van G-Vloeren, welke speciaal voor garagevloeren zijn ontwikkeld, zijn te gebruiken voor industriële- en privédoeleinden. Wilt u weten welke garagevloer coating bij uw gebruik past? Bespreek uw wensen over uw garagevloer met de vloerspecialisten van G-Vloeren.

Onze showroom

De garagevloeren zijn te bekijken in onze showroom in Amsterdam. De medewerkers van G-vloeren helpen u graag bij de keuze voor een garagevloer. In een vrijblijvend gesprek bekijken wij de mogelijkheden voor uw vloer. Hierin houden we rekening met het gebruik van de garage en uw designwensen. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten