Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Kunststof bedrijfsvloeren van G-vloeren zijn maatwerk gietvloeren

De kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren is een maatwerk vloersysteem, dat aan alle specifieke eisen die voor uw branche gelden voldoet. De kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren biedt u een groot aantal voordelen ten opzichte van andere vloersystemen. De kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren is geheel naadloos, kras- en slijtvast, vloeistofdicht, gemakkelijk in onderhoud, strak en in elke gewenste kleur leverbaar. Een kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren is op elk interieur aan te sluiten. Een kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren biedt u bescherming tegen mechanische en chemische invloeden. Dit kunnen wij u garanderen, omdat G-vloeren de beste grondstoffen en kunststofharsen gebruikt én werkt met gecertificeerde applicateurs met jarenlange ervaring. Door deze ideale formule kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvloer voor een aantrekkelijke prijs leveren.

De kenmerken van een kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren

Kunststof bedrijfsvloeren dienen altijd te voldoen aan de branche gerelateerde technische eisen. Om deze reden zullen onze technische adviseurs altijd beginnen met een bezichtiging van uw bedrijfsvloer. Vervolgens zullen wij een gedetailleerde ‘vloerprofielschets’ maken waarin uw wensen en eisen worden opgenomen. Op basis hiervan kunnen wij u de ideale kunststof bedrijfsvloer aanbieden. G-vloeren vervaardigt onder andere bedrijfsvloeren van polyurethaan en epoxyharsen welke ambachtelijk met de hand worden geappliceerd.

De vele mogelijkheden van een bedrijfsvloer van G-vloeren

Bedrijfsvloeren van G-vloeren zijn in principe geschikt voor elke toepassing. Zo kunt u kiezen voor een bedrijfsvloer van G-vloeren die hitte en chemicaliënbestendig is, voorzien is van een extra antislip, routepaden voor uw bezoekers, alle soorten belijningen, antistatisch, elektrisch geleidend, vloeistofdicht, geluiddempend of aan HACCP eisen voldoet. Daarnaast kunt u in een bedrijfsvloer van G-vloeren ook uw bedrijfslogo laten verwerken.

Onze kunststof bedrijfsvloeren worden o.a. toegepast in:

 • Magazijnen
 • Productieruimtes
 • Fabrieken
 • Showrooms
 • Werkplaatsen
 • Keukens
 • Horecagelegenheden
 • Kantoren
 • Winkels
 • Parkeergarages
 • ESD-zones
 • Scholen
 • Ziekenhuizen en overheidsgebouwen.

Kleur en structuur zijn geen probleem voor welke vorm van bedrijfsvloeren dan ook. Bovendien, door te kiezen voor G-Vloeren kiest u voor één leverancier voor de afwerking van al uw bedrijfsvloeren. Dit creëert eenheid in het vloerontwerp van uw kantoor, winkel, snackbar of ander bedrijfsgebouw.

Vochtbestendige bedrijfsvloer tegen een zeer concurrerende prijs

Onze bedrijfsvloer is niet alleen ijzersterk en slijtvast. Hij is ook altijd makkelijk schoon te maken en hygiënisch. Daarnaast zijn ze altijd vochtbestendig. Onze bedrijfsvloeren worden tegen een scherpe prijs geleverd.

Bedrijfsvloer draagt bij aan een goede werksfeer

Een bedrijfsvloer geeft uw bedrijf een bepaalde sfeer. Of u nu kiest voor stenen of kunststof bedrijfsvloer, uw werknemers lopen er de hele dag. Het is bekend dat kleur en ontwerp van een bedrijfsvloer onbewust iets doen met werknemers.

Daarom kiezen veel ondernemers een bedrijfsvloer met een prettig ontwerp en een fijne kleur. De kosten zijn hetzelfde als vroeger, maar u krijgt tegenwoordig veel meer voor die prijs.

Welke gietvloer kiest u voor uw bedrijf?

Als ondernemer of winkelier staat u soms voor de keus om een nieuwe vloerafwerking aan te leggen. U heeft misschien al gekozen voor een gietvloer maar u vraagt zich af welk type gietvloer het meest geschikt is voor uw bedrijf? De technische adviseurs van G-vloeren komen graag bij u langs om u op dit punt helder en duidelijk te adviseren. Ons advies is meestal afhankelijk van een aantal bepalende factoren:

1. Is er binnen uw bedrijf of winkel al een stabiele ondergrond aanwezig?

Ons advies voor een bedrijfsgietvloer is veelal afhankelijk van het type ondergrond die wij bij u aantreffen. Gaat het om een zeer ruwe ondervloer dan zullen bepaalde maatregelen zoals egaliseren of schuren noodzakelijk zijn. Het kan zijn dat u al over een dusdanige gladde ondergrond beschikt dat u alleen al kunt volstaan met een coating. Onze inspectie van de ondergrond betreft met name ook de controle op bestaande scheuren in uw bedrijfsvloer.

2. Heeft uw bedrijf profijt van een vloeistofdichte gietvloer of zijn de technische eisen minder stringent?

In sommige branches en voor sommige bedrijven worden vanuit milieuoverwegingen vloeistofdichte vloeren geëist. Denk aan de auto-industrie, garages, fabrieken waar gewerkt wordt met chemische middelen etc. Let wel, de meeste gietvloeren zijn al waterafstotend afgewerkt, de vraag is echter in welke mate u het risico wilt lopen dat olie of andere vloeistoffen in de ondergrond zouden kunnen doordringen. Maar ook als van overheidswege geen nadere eisen wordt opgelegd, kan een vloeistofdichte vloer een uitkomst voor u zijn. We kunnen de opties (inclusief de prijzen) voor u naast elkaar leggen waarna u alsnog kunt besluiten om een geheel olie- en zuurafstotende vloer te laten aanleggen.

3. In welke mate wordt uw bedrijfsvloer chemisch en mechanisch belast?

Wordt er veelvuldig met zware transportmiddelen over uw bedrijfsvloer gereden, heeft u zware stellingen staan in een magazijn of lopen er per dag honderden mensen over uw winkelvloer waardoor zand en vuil gemakkelijk binnen komen? De vloer van uw bedrijf heeft altijd wat te verduren. De mechanische weerbaarheid van epoxyvloeren is extreem hoog, maar misschien is een polyurethaanproduct in uw geval al voldoende om de diverse belastingen op te vangen. Ook het aanbrengen van een antislip coating kan een doeltreffend middel zijn voor uw bedrijfsvloer.

4. Welk type gietvloer zorgt voor het minste omzetverlies voor uw bedrijf?

Sommige gietvloeren hebben een korte droogtijd en zijn weer snel beloopbaar. Een gietvloer voor uw bedrijf kiezen is mede afhankelijk hoe snel de vloer weer functioneel te gebruiken is. Als de ondergrond goed voorbehandeld moet worden, reken dan op langere oplevertijden voor uw gietvloer. Wij kunnen voor u uiteraard exact opgeven hoe lang er over een bepaalde applicatie wordt gedaan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten