Bedrijfsvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Kunststof bedrijfsvloeren van G-vloeren zijn maatwerk gietvloeren

De kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren is een maatwerk vloersysteem, dat aan alle specifieke eisen die voor uw branche gelden voldoet. De kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren biedt u een groot aantal voordelen ten opzichte van andere vloersystemen. De kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren is geheel naadloos, kras- en slijtvast, vloeistofdicht, gemakkelijk in onderhoud, strak en in elke gewenste kleur leverbaar. Een kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren is op elk interieur aan te sluiten. Een kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren biedt u bescherming tegen mechanische en chemische invloeden. Dit kunnen wij u garanderen, omdat G-vloeren de beste grondstoffen en kunststofharsen gebruikt én werkt met gecertificeerde applicateurs met jarenlange ervaring. Door deze ideale formule kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvloer voor een aantrekkelijke prijs leveren.

De kenmerken van een kunststof bedrijfsvloer van G-vloeren

Kunststof bedrijfsvloeren dienen altijd te voldoen aan de branche gerelateerde technische eisen. Om deze reden zullen onze technische adviseurs altijd beginnen met een bezichtiging van uw bedrijfsvloer. Vervolgens zullen wij een gedetailleerde ‘vloerprofielschets’ maken waarin uw wensen en eisen worden opgenomen. Op basis hiervan kunnen wij u de ideale kunststof bedrijfsvloer aanbieden. G-vloeren vervaardigt onder andere bedrijfsvloeren van polyurethaan en epoxyharsen welke ambachtelijk met de hand worden geappliceerd.

De vele mogelijkheden van een bedrijfsvloer van G-vloeren

Bedrijfsvloeren van G-vloeren zijn in principe geschikt voor elke toepassing. Zo kunt u kiezen voor een bedrijfsvloer van G-vloeren die hitte en chemicaliënbestendig is, voorzien is van een extra antislip, routepaden voor uw bezoekers, alle soorten belijningen, antistatisch, elektrisch geleidend, vloeistofdicht, geluiddempend of aan HACCP eisen voldoet. Daarnaast kunt u in een bedrijfsvloer van G-vloeren ook uw bedrijfslogo laten verwerken.

Onze kunststof bedrijfsvloeren worden o.a. toegepast in:

Kleur en structuur zijn geen probleem voor welke vorm van bedrijfsvloeren dan ook. Bovendien, door te kiezen voor G-Vloeren kiest u voor één leverancier voor de afwerking van al uw bedrijfsvloeren. Dit creëert eenheid in het vloerontwerp van uw kantoor, winkel, snackbar of ander bedrijfsgebouw.

Vochtbestendige bedrijfsvloer tegen een zeer concurrerende prijs

Onze bedrijfsvloer is niet alleen ijzersterk en slijtvast. Hij is ook altijd makkelijk schoon te maken en hygiënisch. Daarnaast zijn ze altijd vochtbestendig. Onze bedrijfsvloeren worden tegen een scherpe prijs geleverd.

Bedrijfsvloer draagt bij aan een goede werksfeer

Een bedrijfsvloer geeft uw bedrijf een bepaalde sfeer. Of u nu kiest voor stenen of kunststof bedrijfsvloer, uw werknemers lopen er de hele dag. Het is bekend dat kleur en ontwerp van een bedrijfsvloer onbewust iets doen met werknemers.

Daarom kiezen veel ondernemers een bedrijfsvloer met een prettig ontwerp en een fijne kleur. De kosten zijn hetzelfde als vroeger, maar u krijgt tegenwoordig veel meer voor die prijs.

Welke gietvloer kiest u voor uw bedrijf?

Als ondernemer of winkelier staat u soms voor de keus om een nieuwe vloerafwerking aan te leggen. U heeft misschien al gekozen voor een gietvloer maar u vraagt zich af welk type gietvloer het meest geschikt is voor uw bedrijf? De technische adviseurs van G-vloeren komen graag bij u langs om u op dit punt helder en duidelijk te adviseren. Ons advies is meestal afhankelijk van een aantal bepalende factoren:

1. Is er binnen uw bedrijf of winkel al een stabiele ondergrond aanwezig?

Ons advies voor een bedrijfsgietvloer is veelal afhankelijk van het type ondergrond die wij bij u aantreffen. Gaat het om een zeer ruwe ondervloer dan zullen bepaalde maatregelen zoals egaliseren of schuren noodzakelijk zijn. Het kan zijn dat u al over een dusdanige gladde ondergrond beschikt dat u alleen al kunt volstaan met een coating. Onze inspectie van de ondergrond betreft met name ook de controle op bestaande scheuren in uw bedrijfsvloer.

2. Heeft uw bedrijf profijt van een vloeistofdichte gietvloer of zijn de technische eisen minder stringent?

In sommige branches en voor sommige bedrijven worden vanuit milieuoverwegingen vloeistofdichte vloeren geëist. Denk aan de auto-industrie, garages, fabrieken waar gewerkt wordt met chemische middelen etc. Let wel, de meeste gietvloeren zijn al waterafstotend afgewerkt, de vraag is echter in welke mate u het risico wilt lopen dat olie of andere vloeistoffen in de ondergrond zouden kunnen doordringen. Maar ook als van overheidswege geen nadere eisen wordt opgelegd, kan een vloeistofdichte vloer een uitkomst voor u zijn. We kunnen de opties (inclusief de prijzen) voor u naast elkaar leggen waarna u alsnog kunt besluiten om een geheel olie- en zuurafstotende vloer te laten aanleggen.

3. In welke mate wordt uw bedrijfsvloer chemisch en mechanisch belast?

Wordt er veelvuldig met zware transportmiddelen over uw bedrijfsvloer gereden, heeft u zware stellingen staan in een magazijn of lopen er per dag honderden mensen over uw winkelvloer waardoor zand en vuil gemakkelijk binnen komen? De vloer van uw bedrijf heeft altijd wat te verduren. De mechanische weerbaarheid van epoxyvloeren is extreem hoog, maar misschien is een polyurethaanproduct in uw geval al voldoende om de diverse belastingen op te vangen. Ook het aanbrengen van een antislip coating kan een doeltreffend middel zijn voor uw bedrijfsvloer.

4. Welk type gietvloer zorgt voor het minste omzetverlies voor uw bedrijf?

Sommige gietvloeren hebben een korte droogtijd en zijn weer snel beloopbaar. Een gietvloer voor uw bedrijf kiezen is mede afhankelijk hoe snel de vloer weer functioneel te gebruiken is. Als de ondergrond goed voorbehandeld moet worden, reken dan op langere oplevertijden voor uw gietvloer. Wij kunnen voor u uiteraard exact opgeven hoe lang er over een bepaalde applicatie wordt gedaan.

Advies op maat bij keuze bedrijfsvloer

Er zijn zoals u ziet allerlei verschillende bedrijfssituaties en er zijn allerlei bedrijfsvloeren om een keuze uit te maken. Wij zijn natuurlijk de specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Daarom voorzien wij u bij het maken van een keuze voor de ideale bedrijfsvloer van een deskundig advies. Hiervoor brengen wij uw situatie in kaart, zodat wij onder meer op basis van het type bedrijf een advies geven. De bedrijfssituatie is het enige aspect dat wij laten meewegen in ons professionele advies. Uw wensen zijn daarin net zo belangrijk, zoals een voorkeur voor een design, kleur en als het gaat om de afwerking.

Bedrijfsvloeren: comfort, mate van belasting en veiligheid

Voor wat betreft de bedrijfssituatie zijn er uiteenlopende wensen als het gaat om de toepassing van een van onze bedrijfsvloeren. In een kantoor wilt u natuurlijk dat u en uw medewerkers comfort ervaren. Daarbij is het gemak van de schoonmaak evident op basis van onze naadloze bedrijfsvloeren. In een bakkerij of in een werkplaats speelt de factor vloerbelasting een grotere rol.

Een zware machine weegt meer in vergelijking tot een bureau in een kantoor. Daar houden wij dan ook rekening mee in het geven van advies. Net zoals wij advies geven ten aanzien van de veiligheid van onze bedrijfsvloeren. Natte vloeren vormen een risico en in een werkplaats is het belangrijk aan de veiligheidsnormen te voldoen. Daarom geven wij u in dat geval het advies een antislip bedrijfsvloer te nemen. Zo zijn er allerlei aspecten die wij laten meetellen om u advies te geven.

Oppervlakte bedrijfsvloer

Met betrekking tot het oppervlak voor het aanbrengen van een bedrijfsvloer voeren wij alle soorten projecten uit. Bijvoorbeeld met het realiseren van een bedrijfsvloer in een bedrijfshal met een oppervlak van 100 m2. Of met de plaatsing van een vloer in een magazijn met een oppervlak van 500 m2. Zo realiseren wij eveneens bedrijfsvloeren in een kantoor met een opperlak van 50 m2. In dat opzicht voeren wij zowel kleine als grote projecten uit, waarbij de bedrijfsvloer op maat is samengesteld en perfect is uitgevoerd.

Prijzen van onze bedrijfsvloeren

Het is voor u interessant om te weten dat de prijzen van onze bedrijfsvloeren variëren en dat het oppervlak daarin meetelt. U profiteert van een lagere m2 prijs bij de uitvoering van een groot project. G-vloeren voorziet namelijk in een dalende prijs bij een toenemende omvang van het oppervlak.

Materiaal bedrijfsvloer

Een andere factor die mede de prijs bepaalt, is uiteraard het gekozen materiaal om vorm te geven aan uw bedrijfsvloer. Zo hebben epoxyvloeren, polyurethaanvloeren en troffelvloeren als bedrijfsvloer allemaal een andere prijs per m2. Daar bieden wij alle transparantie in en wij laten u dan ook de verschillen in prijzen van de geschikte bedrijfsvloeren zien.

Veelgestelde vragen over bedrijfsvloeren

Onze bedrijfsvloeren zijn voor vele toepassingen geschikt en wij krijgen vaak uit verschillende hoeken vragen binnen. Wij zijn altijd graag bereid om vragen te beantwoorden, maar er zijn een aantal vragen die regelmatig terugkomen. Om u daarom alvast van informatie te voorzien, komen hier de veelgestelde vragen over onze bedrijfsvloeren aan bod.

Welke bedrijfsvloeren hebben jullie?

G-vloeren heeft allerlei soorten bedrijfsvloeren beschikbaar, waarbij er onder meer sprake is van variatie in materiaal. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een epoxy bedrijfsvloer te laten aanbrengen, maar ook polyurethaan bedrijfsvloeren en troffelvloeren maken deel uit van ons assortiment. De verscheidenheid aan materialen en toevoegingen maken onze bedrijfsvloeren voor toepassingen van allerlei aard geschikt.

Voor welke branches zijn jullie bedrijfsvloeren geschikt?

Onze bedrijfsvloeren zijn onder meer geschikt voor de industriële branche net als voor het horecawezen en de zorgsector. Zo plaatsen wij eveneens bedrijfsvloeren in commerciële ruimten, onderwijsinstellingen en productieruimtes.

Hoe kies ik de beste bedrijfsvloer?

Wij beschikken over de ervaring en kennis om u van een professioneel advies te voorzien om tot de keuze voor de beste bedrijfsvloer te komen. Het eindgebruik speelt bijvoorbeeld een rol net als de mate van belasting, wensen voor design en specifieke eigenschappen. Door het bieden van maatwerk krijgt u de zekerheid over wat de beste bedrijfsvloer voor uw bedrijf is.

Zijn bedrijfsvloeren zwaar te belasten?

Wij hebben bedrijfsvloeren beschikbaar die bestand zijn tegen extreem hoge belasting en zowel op het gebied van chemicaliën als door zwaartebelasting.

Zijn bedrijfsvloeren vloeistofdicht?

Alle onze bedrijfsvloeren brengen wij naadloos aan en zijn vloeistofdicht, waterdicht of waterbestendig.

Voldoen bedrijfsvloeren aan HACCP-normen?

Wij voeren bedrijfsvloeren onder meer uit op basis van maatwerk om aan de HACCP-richtlijnen te voldoen. Denk daarbij aan het gemakkelijk schoon kunnen maken of desinfecteren van de vloer, maar ook aan hygiëne en aan onderhoudsgemak. Bovendien slijten onze bedrijfsvloeren niet snel en treden er niet snel beschadigingen op.

Wat kost een bedrijfsvloer?

De kosten van een bedrijfsvloer worden bepaald door het oppervlak, soort vloer en extra maatwerk op basis van uw wensen.

Zijn er ook lijnen in kleuren aan te brengen in een bedrijfsvloer?

G-vloeren heeft meerdere bedrijfsvloeren beschikbaar waarbij het mogelijk is om met verschillende kleuren in het vloeroppervlak te werken. Naast het realiseren van lijnen in kleur zijn er eveneens opties om bijvoorbeeld een logo of ander type afbeelding in een bedrijfsvloer terug te laten komen.

Hoe snel is een bedrijfsvloer aan te brengen?

Wij bieden inzicht in het hele traject en maken afspraken over de periode van plaatsing. Voor wat betreft de snelheid van het aanbrengen zelf, geldt dat dit per soort bedrijfsvloer varieert. Wij hebben onder meer bedrijfsvloeren met een supersnelle droogtijd van twee uur, maar ook bedrijfsgietvloeren die meerdere dagen tijd in beslag nemen. Uiteraard is overleg mogelijk en doen wij er alles aan om de onderbreking zo kort mogelijk te laten zijn.

Kan ik in de showroom bedrijfsvloeren bekijken?

Wij openen onze showroom op afspraak, waarbij onze bedrijfsvloerspecialist u graag persoonlijk van advies en informatie voorziet. Uiteraard is het mogelijk om in onze showroom kennis te maken met onze verschillende bedrijfsvloeren.

Wilt u ook een bedrijfsvloer van de beste kwaliteit?

Onze adviseurs voorzien uw bedrijf graag van de beste bedrijfsvloer. De hoogste kwaliteit is onze standaard als het gaat om het advies, materiaal, uitvoering en service. Neem vrijblijvend contact op via 020 – 846 36 94 of via info@g-vloeren.nl. Wij zien u graag in onze showroom in Amsterdam om u persoonlijk te adviseren. Maakt u wel even een afspraak? De showroom is namelijk alleen open voor geplande bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten