Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

G-vloeren BV voor de meest onderhoudsvriendelijke schoolvloer

Waarom zou u aandacht besteden aan de kwaliteit van uw schoolvloer? Het liefst wordt het gehele budget besteed aan het onderwijs voor de kinderen, en toch ontkomt u er niet aan om na te denken over het gebouw en de onderhoudskosten die daar bij horen. Nog niet zo lang geleden is er onderzoek gedaan naar het bouwkundige onderhoud aan scholen met niet al te rooskleurige uitkomsten. Ook schoolvloeren vertoonde behoorlijke slijtages en waren niet bestand tegen het zeer intensieve ruimtegebruik. Als u nadenkt over een ander type vloer voor uw school, denk dan eens na over de lange termijn. Als het gaat over het onderhoud en de duurzaamheid van schoolvloeren dan is er maar één conclusie mogelijk, gietvloeren zijn de ideale manier om een schoolvloer van echte kwaliteit te voorzien. Met maar één grootschalige investering heeft u voor de eerst komende 20 jaar een zeer goed te gebruiken en schoon te maken schoolvloer. Bovendien kunt u PU gietvloeren in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren laten uitvoeren, inclusief de noodzakelijke anti-slipcoatings om kinderen alle ruimte te geven.

Schoolvloer in alifatisch polyurethaan

Alifatisch polyurethaan gietvloeren zijn kleurecht, naadloos en zeer slijtvast. Ze kunnen over elke schoolvloer ondergrond worden aangelegd, zowel betonnen, stenen als houten ondergronden. U hoeft niet echt te zoeken naar een epoxyproduct want die zijn doorgaans iets scheurgevoeliger en in minder leuke creatieve kleuren aan te brengen. Epoxy wordt doorgaans vooral gebruikt in fabrieken en werkplaatsen om mechanische en chemische belastingen te weerstaan. Een epoxy schoolvloer zou weer wel goed gebruikt kunnen worden in bijvoorbeeld het schoollokaal voor handvaardigheid, omdat daar toch vaker met verven en andere vloeistoffen wordt omgegaan. De overige lokalen en gangen kunnen moeiteloos in één werkgang in polyurethaan gietvloeren worden uitgevoerd. G-vloeren BV heeft de laatste jaren veel scholen voorzien van veelkleurige schoolvloeren. Stuk voor stuk schoolvloeren die op een creatieve manier zijn vormgegeven. Elk lokaal kan bijvoorbeeld zijn eigen frisse kleur krijgen. Zo maakt u elke ruimte goed herkenbaar voor alle leerlingen.

De duurzame en milieuvriendelijke schoolvloer

Met de Professional kunststofvloerenlijn voor scholen heeft de research en development afdeling van G-vloeren een oplossing gevonden voor de vloerenproblematiek in scholen. De innovatieve kunststofvloerenlijn voor scholen bezit niet alleen een groot aantal unieke eigenschappen, maar is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Op basis van de vele positieve ervaringen die scholen ons rapporteren durven wij te stellen dat de Professional vloerenlijn voor scholen de ultieme vloerafwerking voor scholen is. Wanneer u als school op zoek bent naar een duurzame kunststof vloer voor scholen, dan kunt u bij G-vloeren een keuze maken uit de PU gietvloer, de EP gietvloer, de EP coatingvloer, de grindvloer en de troffelvloer. Al deze kunststofvloeren worden geappliceerd van milieuvriendelijke materialen en zijn bij G-vloeren gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

De unieke eigenschappen van de kunststof schoolvloer

De kunststof schoolvloeren van G-vloeren hebben een groot aantal unieke eigenschappen. Ze zijn duurzaam, slijtvast en kunnen tegen zware belastingen. Daarnaast zijn de naadloze vloeren voor scholen vloeistofdicht en krasbestendig. Mede om deze reden zijn de kunststofvloeren van G-vloeren zeer onderhoudsvriendelijk. Ook op het gebied van veiligheid doorstaan de kunststofvloeren met glans de strenge eisen die er gelden voor scholen. Ze zijn brandwerend en voorzien van antislip, waardoor de kans op uitglijden tot een minimum beperkt blijft. Ook zal het geluidsniveau in de schoolcomplexen aanmerkelijk afnemen, omdat de vloeren voor scholen geluiddempend zijn. Voor docenten, studenten en leerlingen met een allergie zijn de kunststofvloeren van G-vloeren eveneens een uitkomst. Ze zijn namelijk stof- en allergievrij.

De kunststofvloeren voor scholen van G-vloeren zijn in alle kleuren en kleurencombinaties verkrijgbaar. Tevens hebben de kunststofvloeren voor scholen van G-vloeren een extreem snelle uitharding, waardoor zij bijvoorbeeld in de weekenden of avonden kunnen worden geappliceerd. Het grote voordeel hiervan is, dat de lessen gewoon doorgang kunnen vinden en de school niet hoeft te sluiten.

De voordelen van onze schoolvloeren:

 • Milieuvriendelijk
 • Duurzaam
 • Brandwerend en veilig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Volledige keuzevrijheid
 • Geen lesuitval
 • Naadloos en hygiënisch
 • Vloeistofdicht
 • Stof- en allergievrij
 • Kras- en slijtvast
 • Leverbaar in alle kleuren
 • Volledige keuzevrijheid

Samenwerken met andere scholen om een betere schoolvloerprijs te bedingen

G-vloeren BV levert voor scholen die samenwerken een vaste lage m2 prijs voor een PU schoolvloer. Door op grotere schaal in te kopen kunnen wij de lage grondstofprijs direct in onze applicatieprijs doorbereken. Dus mocht u eerdaags voor de keuze staan om uw schoolvloer een flinke opknapbeurt te geven, denk dan eens aan uw collega’s in andere scholen dicht bij u in de buurt. Dat zou voor beide onderwijslocaties zeer gunstig kunnen zijn.

Bekijk meer informatie over onze hoogwaardige epoxyvloeren en PU gietvloeren voor scholen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten