Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer prijs m2

Welke factoren bepalen de gietvloer prijs per m2?

De gietvloer prijs per m2 wordt bepaalt door meerdere factoren waaronder het type gietvloer dat u wilt laten aanleggen, de grote van het desbetreffende project alsmede de noodzakelijke voorbereidingen en preparatiewerkzaamheden die G-vloeren BV moet uitvoeren om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Elke ondergrond is anders en dus zullen wij op maat de bestaande vloer moeten behandelen om deze 'gietvloer klaar' te maken. Dit gaat doorgaans wat verder dan alleen het uitvlakken van de vloer. Vooral verouderde betonvloeren hebben een intensieve behandeling nodig. Als erkend gietvloerspecialist kunnen wij doorgaans de gietvloer prijs voor grondstoffen per m2 laag houden omdat wij beschikken over een uitstekend netwerk van leveranciers. Tevens kunt u als collectief extra kortingen bedingen. Als u als ondernemerscollectief of VVE G-vloeren BV inschakelt, dan weet u zeker dat u een uitstekende gietvloer prijs per m2 kunt verwachten en profiteer u van 6% BTW op het arbeidsloon. Zo hebben wij de laatste jaren veel winkelcentra en retailorganisaties kunnen voorzien van gunstige gietvloer prijzen per m2.

Epoxy gietvloeren en de gietvloer prijs per m2

Epoxy kan in de vorm van rolcoating of echt als gietmassa worden toegepast. Meestal is de gietvloer prijs per m2 voor epoxy een stuk lager dan PU gietvloeren omdat er maar één laag hoeft te worden geappliceerd. Bij de polyurethaan gietvloeren komt de daadwerkelijke afwerking tot stand door een extra toplaag of coating aan te brengen die de gietlaag beschermt tegen UV en deze nog eens extra bescherming biedt tegen krassen. Gietvloer prijzen per m2 voor een epoxyvloeren worden helemaal een stuk lager als er een schone betonvloer of ondergrond wordt opgeleverd die al goed stofvrij is gemaakt.

Design PU gietvloeren en de gietvloer prijs per m2

Ons hogere segment gietvloeren bestaat uit zeer hoogwaardige PU gietvloeren die minder snel verkleuren. Ze worden toegepast in woningen, winkels en kantoren. Dit type producten wordt ook wel aangeduid als 'alifatische gietvloeren' en zullen wat betreft het gietvloer prijsniveau per m2 een stuk hoger uitkomen. Tijdens de uitvoering wordt extra aandacht besteed aan de omgevingscondities die een rol spelen tijdens de uitvoering. Daarbij kunt u denken aan het verhogen van de droogtemperatuur tijdens de herfst of winter met speciale verwarmingsunits. Ook de afwerking van de PU gietvloer kan met hele diverse coatingsystemen gebeuren en soms worden deze vloeren twee maal behandelt. Logischerwijs heeft dit consequenties voor de gietvloer prijs per m2.

Voor een exacte vaststelling van de gietvloer kostprijs komen wij graag bij u langs om uw vloer te inspecteren. Kijk hier voor meer informatie naar de manier waarop wij onze gietvloer prijs per m2 berekenen. Neem contact op met G-vloeren BV en vraag een offerte aan.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike