Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer prijsverschillen

Gietvloer prijsverschillen

Er zitten veel verschillen tussen de vierkante meterprijs van diverse gietvloerproducten. Verschillen zijn best moeilijk te zien en lastig te vergelijken, vooral wanneer u niet werkzaam bent in deze branche. Om u op weg te helpen, leggen we in deze blog uit hoe de prijsverschillen bij gietvloeren ontstaan.

Wij laten u graag weten wat de gietvloer prijs is in uw situatie. U kan direct online een offerte aanvragen of even bellen om met onze adviseur een afspraak te maken.

Hoe ontstaan gietvloer prijsverschillen?

G-vloeren heeft jarenlange ervaring met het adviseren over en leggen van gietvloeren. Daardoor weten we ook precies wat er in de markt gebeurt met de prijzen en waar de prijsverschillen door ontstaan. Het ligt vooral aan de volgende kenmerken:

  • Het type gietvloer (materiaal)
  • Hardheid
  • Aanbrengen (arbeidskosten)
  • Details

Materiaal

Allereerst is er het materiaal. Een kwalitatiever, duurzamer product is natuurlijk altijd duurder. Meer over de prijzen vindt u op de pagina die we hiervoor hebben gemaakt, waarop per type gietvloer de prijzen worden weergegeven. Zie: gietvloer prijzen.

Hardheid

Daarnaast is de hardheid van belang: kiest u voor een harde gietvloer of heeft u liever een meer elastische? De harde variant is doorgaans goedkoper, maar door de hardheid eerder gevoelig voor scheuren, krassen en dus kwetsbaarder. Bij industrieel gebruik is dit vaak geen probleem, maar in de woonkamer wilt u dat liever niet.

Aanbrengen

Het aanbrengen van de gietvloer kost natuurlijk ook geld. Wel adviseren we u om hiervoor altijd een professional in te schakelen. Alleen dan krijgt u het beste, vlakste resultaat dat zo cruciaal is voor een gietvloer. Afhankelijk van de voorbehandeling en het aantal lagen nemen de kosten voor arbeid en materiaal toe.

Details

Bij een mooie vloer gaat het natuurlijk ook om de details. Aanbieders van gietvloeren verschillen op dat gebied in aanpak. Bij G-vloeren zijn we ervan overtuigd dat een goede voorbereiding zorgt voor het beste eindresultaat. Daar nemen we samen met onze klant de tijd voor. Tot slot variëren aanbieders van gietvloeren in service: eerlijke betalingsvoorwaarden, een keurige garantie en het netjes achterlaten van de ruimte. Bij G-vloeren hoeft u zich hier niet zorgen over te maken.

Wilt u advies over uw gietvloer?

Heeft u meer informatie nodig om te bepalen of u een gietvloer wilt aanschaffen? Lees meer over gietvloeren. Wanneer u liever telefonisch uitleg krijgt over gietvloeren, kunt u contact opnemen met ons.