PU gietvloer prijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren BV biedt u altijd een concurrerende PU gietvloer prijs

Polyurethaan gietvloeren, ook wel PU vloeren genoemd, zijn in vele varianten en kleuren verkrijgbaar. Ook de toegepaste coating op een PU vloer kan verschillende eigenschappen bezitten zoals extra antislip. Om de totale PU gietvloer prijs te bepalen heeft u dus inzicht nodig in de laagdikte van de vloerafwerking én de kwaliteit van de uiteindelijke polyurethaanlaag. Voor alle prijsaanbiedingen van G-vloeren geldt dat wij de PU gietvloer prijs berekenen als totaalpakket, dus inclusief de noodzakelijke voorbehandeling, dikte van de gietlaag en de uiteindelijke coating. U kunt bij G-vloeren BV kiezen uit duizenden kleuren en tientallen soorten PU gietvloeren. Meer weten? Vraag uw eigen PU gietvloer prijs aan door te bellen met 020 846 36 94 of vraag via onderstaande link een offerte aan.

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

De exacte opbouw van onze PU gietvloer prijs

In onze offertes en prijsaanbiedingen wordt altijd exact omschreven met welk type PU-gietvloer u te maken krijgt, een aromatische of alifatische. Deze laatste variant is zeer UV-stabiel door de toepassing van hoge kwaliteit pigmenten en hulpstoffen. Op dit type gietvloer krijgt u dan ook 5 jaar kleurgarantie. Naast het soort PU vloer wordt de prijs mede bepaald door het type toplak dat zal worden gebruikt, een matte, glanzende of transparante variant. Wilt u toch een iets goedkopere aromatische gietvloer laten aanbrengen die niet snel verkleurt dan is een volledig gepigmenteerde toplak aan te raden. Naast alle informatie over de toe te passen lagen, krijgt u van ons uiteraard ook prijsinformatie die betrekking heeft op het voorbehandelingsprocedee van uw vloer en hoeveel tijd wij daarmee kwijt zijn. Dit kan bestaan uit het zorgvuldig dichten van naden en scheuren, het schuren van een zeer ruwe betonvloer of het nemen van de nodige maatregelen om temperatuur- en vochtigheidscondities op peil te houden tijdens het aanleggen van uw PU-gietvloer.

Transportkosten

Een groot deel van de PU gietvloer prijs heeft betrekking op de combinatie van transport, voorbereiding en apparatuur. Met betrekking tot de kosten voor transport geldt de berekening van de afstand tot uw woonplaats. Overigens krijgt u in de offerte volledig inzicht in hoeverre de transportkosten deel uitmaken van de totale PU gietvloer prijs. Ten aanzien van kleine en grote projecten is er eveneens een verschil.  Zo is het voor eens eenvoudig om een groot oppervlak van dit vloersysteem te voorzien. De uitvoerende werkzaamheden zijn relatief snel te realiseren in verhouding tot een klein oppervlak. Daarom is er ook sprake van een lagere PU gietvloer prijs m2.

Uw PU gietvloer prijs substantieel lager bij grotere vloeroppervlakte

Voor grotere oppervlakten boven de 200 m2 biedt G-vloeren BV u een stevige m2 korting op alle polyurethaan gietvloerproducten. Ook als u met meerdere bedrijven of personen bij ons PU-vloeren wilt inkopen, dan zijn wij in staat u een zeer aantrekkelijke totaalprijs te bieden. Onze PU-gietvloeren zijn geschikt voor woningen, kantoren, winkels en publieke gebouwen en worden indien noodzakelijk aangeboden met 5 jaar garantie op de kleurstabiliteit bij normale daglichtcondities.

Schaalvoordeel voor iedereen

U profiteert bij grotere vloeroppervlakten namelijk standaard van een schaalvoordeel dat wij toepassen. Schaalvoordeel is een bekend fenomeen in allerlei sectoren en komt dus ook voor in de gietvloerenbranche. Vaak denken mensen dat het schaalvoordeel alleen voordelig is voor grote bedrijven. Dat is echter niet uitsluitend het geval. Ook kleine bedrijven en particulieren net als VvE’s en organisaties profiteren daarvan. Bijvoorbeeld door in meerdere ruimtes het vloersysteem aan te brengen. Daar daalt de totale PU gietvloer prijs per m2 namelijk door. Op deze wijze is het schaalvoordeel dat G-vloeren biedt op ieder project van toepassing. Alleen de vierkante meters tellen en niet of u particulier bent of een klein kantoor of andere bedrijfsruimte heeft. Zo zijn er particulieren die een nieuwbouwhuis kopen en met buren afspreken bij on een PU gietvloer af te nemen. In dat geval is het schaalvoordeel natuurlijk net zo goed van toepassing.

PU gietvloer prijs vanaf € 51,- per m2

De PU gietvloer prijs start bij G-vloeren vanaf € 51,- per m2. Dat geldt dan voor een oppervlak vanaf 151 m2 tot en met 200 m2. In deze prijsklasse is het schaalvoordeel verwerkt net als dat geldt voor een vloeroppervlak vanaf 101 m2 tot en met 150 m2. De vanaf prijs is in dit geval € 55,- per m2. Zo geldt voor een vloeroppervlak vanaf 51 m2 tot en met 100 m2 een PU gietvloer prijs vanaf € 57,- per m2. In het geval het totale oppervlak zich tussen de ranges 20 m2 en 51 m2 bevindt, geldt er een prijs vanaf € 65 per m2.

Volledig prijsoverzicht met indicatie van de kosten

Bekijk het volledige prijsoverzicht voor een indicatie van de kosten van een PU gietvloer en andere gietvloeren. Uiteraard gaat het hier om een indicatieve prijsrichting, want elk project is uniek net als iedere afwerking. Daarom raden wij altijd aan om een persoonlijke offerte te verzoeken. Dan is het voor ons mogelijk om met alle persoonlijke wensen rekening te houden. Het aanvragen van een offerte om inzicht te krijgen in uw persoonlijke PU gietvloer prijs is online mogelijk. Wilt u eerst advies of onze showroom bezoeken dan kunt u contact opnemen om daarvoor een afspraak te maken.

Factoren die de kosten bepalen

Er zijn diverse factoren die de totale kosten bepalen. Het vloeroppervlak is daar een van net als de kosten van transport. Zo zijn er mogelijk ook andere kosten van toepassing, bijvoorbeeld als het om een combinatie met vloerverwarming gaat. Een andere factor wordt gevormd door eventuele voorbereidende werkzaamheden aan de vloer. De arbeidsuren tellen eveneens mee net als de keuze voor het materiaal. Dat is polyurethaan in het geval van een PU gietvloer, maar er zijn extra opties. Een extra toplaag betekent dat er meer materiaal nodig is en het aantal arbeidsuren stijgt dan eveneens. De PU gietvloer prijs stijgt bijvoorbeeld ook als er een extra geluiddempende laag nodig is of als antislip wordt toegevoegd.

Korting op PU gietvloer prijs voor bedrijven en particulieren

Als u zich aan het oriënteren bent op de prijzen van PU gietvloeren ziet u dat er allerlei variaties zijn. Het eerder genoemde schaalvoordeel levert een korting op de m2 prijs op. Dat voordeel is niet alleen voorbehouden aan bedrijven met grote showrooms, winkels of kantoren. De korting is eveneens gericht op particulieren. Bijvoorbeeld in het geval er buren zijn van een nieuwbouwproject die ook een gietvloer wensen. Kom dan gezamenlijk bij G-vloeren om de mooie vloer voor uw nieuwbouwwoning aan te schaffen.

Er is dan ook een korting mogelijk op de PU gietvloer prijs. Dat komt omdat er in een dergelijke situatie eveneens schaalvoordeel is toe te passen. Ook als u alleen als particulier in een bestaande woning besluit om deze vloer aan te schaffen, is er voordeel te realiseren. Daarin speelt schaalvoordeel eveneens weer een rol. Laat bijvoorbeeld niet alleen de woonkamer en keuken voorzien van een PU gietvloer, maar ook de hal en slaapkamers. Dan daalt de m2 prijs steeds verder.

Gewenste kleur en prijs PU gietvloer

De door u gewenste kleur heeft eveneens invloed op de PU gietvloer prijs net als de voorkeur voor kleurechtheid. Een Mono gietvloer voeren wij in een enkele kleur uit en een Duo vloer in twee gemengde tinten om een betoneffect te realiseren. Daarbij geldt dat een alifatische gietvloer kleurecht blijft en daardoor net even hoger in prijs uitvalt. Zo spelen nog meer persoonlijke voorkeuren een rol, zoals de combinatie met vloerverwarming. Daar rekenen wij ook kosten voor als u de vloer met het verwarmingssysteem door ons wenst te laten aanbrengen. De prijs PU gietvloer combineert dan met de kosten voor vloerverwarming.

PU gietvloer prijs voor renovatie

Het vele jaren in gebruik hebben van een PU gietvloer maakt dat er wel eens beschadigingen ontstaan. Bijvoorbeeld door een ongelukje. Ook verkleuring behoort tot de mogelijkheden, zodat de originele kleur niet meer te zien is. In dat geval is het mogelijk G-vloeren voor de renovatie in te schakelen. De prijs PU gietvloer voor renovatie is afhankelijk van het soort beschadiging en de grootte ervan. De prijs voor de renovatie bepalen wij onder meer door naar de duur van de herstelwerkzaamheden te kijken. Het is vaak voordeliger om uw gietvloer door ons te laten renoveren dan een gehele nieuwe vloer aan te laten brengen. Het is bijvoorbeeld misschien alleen nodig om de vloer te voorzien van een nieuwe toplaag. Informeer gerust naar de mogelijkheden en naar de PU gietvloer prijs voor renovatie van uw vloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten