Vloercoating prijs
Vloercoating prijs

Vloercoating prijs

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Skip links

Vloercoating prijs

Welke factoren bepalen de vloercoating prijs voor uw vloer?Vloeren waarover een coating moet worden aangebracht hebben soms een uitgebreide voorbehandeling nodig. Zeker bij bestaande betonvloeren kan de vloercoating prijs behoorlijk oplopen. Het schuren van een net opgeleverde betonvloer of het reinigen van een verouderde vloer zorgt voor extra kosten. Ook het dichtzetten van scheuren en gaten en het afdichten van naden tussen bouwkundige elementen beënvloeden de vloercoating prijs. Als tweede factor noemen wij hier het soort coating dat u wilt laten aanbrengen. Is het een 1-laagse esthetische polyurethaan coating of heeft de coating brandvertragende eigenschappen en moeten wij de constructies meerdere malen behandelen? Wordt er maar één rolcoating epoxy toegepast of is het noodzakelijk om meerdere laagdikten aan te brengen en zo ja, wat is de droogtijd tussen de lagen door. U begrijpt, er zijn vele factoren die de uiteindelijke vloercoating prijs bepalen. Afhankelijk van een inspectie op locatie kan deze exacter worden berekend.

G-vloeren BV biedt u de laagste vloercoating prijzen voor doorsnee projecten

Met een doorsnee klus bedoelen wij vooral een esthetische opgave. Wat dat betreft beschikken wij over zeer lange ervaring en veel knowhow om een geschikte polyurethaan coating voor u te selecteren. Polyurethaan vloercoatings kunnen zowel transparant als in kleur worden aangebracht, wat dat betreft kan elke keuze voor een bepaalde tint of kleur worden ingevuld. De vloercoating prijs voor een 1-laagse PU coating is wat hoger dan een standaard epoxycoating. Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van de coating de vloercoating prijs. Uiteraard zijn er ook allerlei PU coatings te verkrijgen in de lokale bouwmarkt, door de bulkinkoop van de desbetreffende bouwmarkt kan dat voor een extreem lage vloercoating prijs zorgen.

Vloercoating prijs van gietvloeren

De meeste PU gietvloeren worden nabehandeld met een transparante of matte coating.Deze maakt de onderlaag beter bestand tegen UV-straling en zorgt voor de slijtvaste- en krasvaste eigenschappen van de vloer.Indien u een offerte voor een gietvloer opvraagt bij G-vloeren BV, dan zit de vloercoating prijs gelijk in de totaalprijs.Uiteraard kunt u ook flinke kortingen bedingen op deze vloercoating prijs als wij meer m2 voor u mogen aanleggen.Vele ondernemers en VVE’s gingen u al voor. Bij renovatie van bestaande gietvloeren is hetbelangrijk dat de gietlaag zelf nog in orde is. Indien dat het geval is, kan een nieuwe toplaag worden aangebracht.

Extra voordelige vloercoating prijzen voor grote projecten

Vloercoatings zijn vanwege de lage prijs al ideaal om in grote ruimtes aan te brengen. Bij G-vloeren profiteert u van een extra voordeel als er sprake is van een groot vloerproject. De prijs van vloercoating is namelijk afnemend als het aantal m2 toeneemt. Dat is overigens bij al onze soorten gietvloeren het geval. Het voordeel is echter dat de prijs van vloercoating al heel laag is en u daarom dubbel profiteert. Deze voordelige vloeroplossing is in allerlei branches toe te passen, variërend van magazijnen tot werkplaatsen en van parkeergarages tot fabriekshallen.

Speciale afwerking en prijs van vloercoating

Vloercoating is als standaard vloersysteem aan te brengen, maar wij bieden u ook extra opties voor de afwering. Bijvoorbeeld als het gaat om de uitvoering van vloercoating met een antistatisch karakter. Of om vloercoating met de hoogste gradatie van antislip om een optimaal niveau van veiligheid te waarborgen. U wensen nemen wij mee in het vaststellen van de prijs van vloercoating, waarbij wij voor elk project maatwerk opleveren.

Budgetvriendelijk vloersysteem dat vele voordelen biedt

G-vloeren staat in alle opzichten voor kwaliteit en dat verandert niet als het om onze budgetvriendelijke vloersystemen gaat. De lage vloercoating prijs combineert namelijk met een uitstekende kwaliteit en voorziet in een veelzijdig vloersysteem. Het slijtvaste karakter is een van de algemene kenmerken van deze vloeroplossing. Daarnaast is er sprake van een vloeistofdicht oppervlak en leveren wij de vloer in alle denkbare kleuren. Qua onderhoud haalt u eveneens een fantastische vloer binnen. Wij leveren deze vloeren naadloos en vanwege het stofvrije en vloeistof- en vuilwerende karakter is het oppervlak eenvoudig te reinigen. Indien gewenst is het ook nog mogelijk om kleuren in combinatie toe te passen. Ook dan blijft de prijs van vloercoating bij ons laag.

All-in prijs vloercoating: inclusief aanbrengen van de vloer

U krijgt na aanvraag van een offerte op basis van uw wensen een totale vloercoating prijs voorgelegd. Alle werkzaamheden zijn in de kosten opgenomen, zodat er sprake is van een all-in prijs voor de vloercoating. Zo behoort uiteraard ook de uitvoering van het vloerproject ertoe net als het werkbezoek van onze uitvoerder. Met betrekking tot de voorbereiding geldt dat wij de ondergrond stofvrij maken. Het aanbrengen van de vloercoating geschiedt nadat de componenten zijn gemengd. Onze applicateur verdeelt het mengsel op een gelijkmatige manier op de ondergrond. Daarna rolt deze vakman de vloer na, zodat de ondergrond volledig strak en naadloos is gedekt met de coating. Een van de voordelen is dat de vloer relatief snel weer te belasten is. Een tweede laag epoxycoating is bijvoorbeeld na zestien uur aan te brengen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Het leveren van maatwerk vereist inzicht in uw wensen als het gaat om de realisatie van vloercoatingprojecten. Daarom willen wij u graag uitnodigen om een afspraak te maken. Dan ontvangen wij u in onze showroom in Amsterdam en is het mogelijk uw wensen in kaart te brengen. Onze ervaren specialist denkt met u mee en geeft u op basis van een uitgebreide expertise specifiek advies. Uiteraard is een bezoek aan onze showroom geheel vrijblijvend en voorzien wij u van een prijsopgave op maat. Het is eveneens mogelijk om online een offerte aan te vragen, zodat u snel inzicht krijgt in de vloercoating prijs.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten