Beton ciré prijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De keuze voor beton ciré als afwerking van een vloer of wand is doorgaans weloverwogen. Dat heeft natuurlijk onder meer te maken met de geweldige eigenschappen en luxe uitstraling van het stucwerk. Daarnaast speelt de beton ciré prijs daar eveneens een rol bij. Het chique en exclusieve karakter in combinatie met de eigenschappen en arbeidsintensiviteit zorgen ervoor dat de beton ciré prijs zich niet in de laagste prijsklasse bevindt. Beton ciré is nu eenmaal een luxe en duurdere, maar bijzonder fraaie afwerking van wanden en vloeren. U heeft bij G-vloeren daarbij wel de zekerheid van een duurzame wand- en vloerafwerking van de allerhoogste topkwaliteit.

Beton ciré prijs: voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden

De beton ciré prijs is niet alleen van het materiaal afhankelijk, maar ook van diverse andere factoren. Het aanbrengen van het waterdichte stucwerk in bijvoorbeeld een badkamer, keuken of toilet is arbeidsintensief. Zo komen er voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden bij kijken. Bij voorbereidende werkzaamheden valt er bijvoorbeeld te denken aan beton ciré over tegels aanbrengen. In een dergelijke situatie vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats om de tegelwand of tegelvloer geschikt te maken voor het aanbrengen van het stucwerk. Bij uitvoerende werkzaamheden valt te denken aan het aanbrengen van beton ciré. Al deze werkzaamheden zijn in de totaalprijs inbegrepen.

Beton ciré prijs per vierkante meter

Het aantal vierkante meters telt uiteraard mee om tot een beton ciré prijs te komen. Nu werkt het zo bij G-vloeren dat naarmate het aantal m2 toeneemt de prijs per m2 daalt. Dat noemen wij schaalvoordeel waar particulieren en bedrijven uiteraard van profiteren. Een bedrijf zoals een hotel die de badkamers van beton ciré wil laten voorzien natuurlijk net even wat meer. Toch heeft u ook als particulier de optie om optimaal van het prijsvoordeel te profiteren. Dat is namelijk mogelijk door de badkamer, het toilet en de keuken van beton ciré te voorzien. Alle vierkante meters tellen mee, dus van de wanden en van de vloeren in uw woning.

Keuze uit varianten

Er zijn voor het aanbrengen van beton ciré verschillende varianten mogelijk. Daarom is het niet mogelijk om de prijs exact te benoemen. Bovendien levert G-vloeren maatwerk en dat is ook een reden dat wij de beton ciré prijs graag op maat verstrekken. Het is overigens wel mogelijk om een indicatie te verkrijgen. Bij het prijsoverzicht van populaire gietvloeren ziet u bijvoorbeeld ook een indicatieve prijs van beton ciré per m2. Daar ziet u ook direct dat er inderdaad verschil zit in de prijs per totaal aantal m2.

Offerte aanvragen en concrete prijs ontvangen

Elke situatie is verschillend net als de persoonlijke wensen. Daarom raden wij u aan om direct van het gemak te profiteren en online een offerte aan te vragen. U ontvangt dan een offerte voor het aanbrengen van beton ciré met een concrete prijs. Wilt u liever eerst in gesprek met onze specialist dan is dat uiteraard mogelijk. In onze showroom in Amsterdam voorzien wij u graag van een uitgebreid advies en vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten