Troffelvloer prijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De troffelvloer prijs komt aan de orde zodra u overweegt of besloten heeft dit unieke en sterke vloersysteem te willen aanschaffen. Het is logischerwijs een van de kenmerken waarover u graag duidelijkheid wenst te krijgen. Er zijn wat dat betreft allerlei indicaties te geven met richtprijzen. De exacte troffelvloer prijs komt van G-vloeren echter altijd met een offerte. Alleen daarmee is namelijk concreet te bepalen wat uw troffelvloer gaat kosten. Het voordeel is wel dat wij u de offerte geheel vrijblijvend toezenden en wij u een vloer op maat leveren. Daarbij komt onze deskundigheid aangaande industriële toepassingen en particuliere projecten uiteraard van pas. Onze dienstverlening is geheel transparant en zo werken wij ook met de troffelvloer prijs. Daarom geven wij hierover graag wat informatie prijs, zodat u weet welke kosten er verwerkt zijn en hoe bijvoorbeeld het oppervlak een grote rol speelt.

Opbouw van de troffelvloer prijs

Het oppervlak speelt de belangrijkste rol in het bepalen van de troffelvloer prijs. Bij het plaatsen van troffelvloeren gaat het in de industrie doorgaans om grote oppervlakken. Dat is voordelig, want als u een groot vloeroppervlak heeft, brengen wij de troffelvloer prijs per m2 naar beneden. Er is dan namelijk sprake van schaalvoordeel waar u van profiteert door minder per m2 te betalen. Naast dat het vloeroppervlak in m2 onderdeel is van de opbouw van de troffelvloer prijs geldt dat eveneens voor het maatwerk. Standaard vormt deze gietvloer een combinatie van grindkorrels met epoxyhars. Er zijn echter allerlei toevoegingen mogelijk om de vloer helemaal op maat samen te stellen.

Toevoegingen voor troffelvloeren

Troffelvloeren zijn in allerlei kleuren leverbaar, maar indien er sprake is van een afwijkende kleur geldt een meerprijs. De troffelvloer prijs stijgt dus indien u geen standaardkleur wenst. Dat heeft ermee te maken dat afwijkende kleuren speciaal op maat worden gemaakt. Een afwijkende kleur is wat dat betreft te zien als een toevoeging. Zo geldt dat eveneens voor de toevoeging van een extra kraswerende laag. Dat is in veel gevallen niet nodig, omdat de troffelvloer uiteraard al een zeer sterke en slijtvaste vloer van zichzelf is. Een ander soort toevoeging heeft betrekking op het esthetische karakter. Een logo op een unieke manier verwerken, zorgt eveneens voor een hogere troffelvloer prijs. Alles is mogelijk bij G-vloeren van een standaarduitvoering tot een vloer met extra toevoegingen. Laat u zich gerust informeren door een van onze experts.

Direct offerte aanvragen of eerst advies

Wilt u snel weten wat de troffelvloer prijs is of wilt u liever eerst een persoonlijk advies? Wij komen aan beide wensen tegemoet en maken het u gemakkelijk. Een offerte is bijvoorbeeld direct online aan te vragen en daar ontvangt u snel een reactie op. Een afspraak maken voor professioneel advies is zo eenvoudig te regelen. Neem daarvoor telefonisch contact op of stuur even een mail, zodat wij contact met u opnemen. Onze showroom is overigens alleen op afspraak te bezoeken om in alle rust uw wensen te bespreken. Na het adviesgesprek ontvangt u uiteraard naar wens ook persoonlijk een offerte met de troffelvloer prijs.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten