Woonbeton prijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren is dé woonbeton specialist voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bij ons bestelt u een woonbeton vloer van hoge kwaliteit en gunstige prijzen. Door voordelige afspraken met diverse nationale en internationale leveranciers van grondstoffen (mineralen, hulpstoffen en pigmenten), zorgen wij ervoor dat u profiteert van een zo optimaal mogelijke woonbeton m2 prijs. En door ons professionele en goed op elkaar ingespeelde uitvoeringsteam zijn korte opleveringstermijnen altijd mogelijk. Dit uiteraard op basis van het gewenste kwaliteitsniveau en de vereiste afwerking van uw vloer. Onze woonbeton prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren; het aantal m2 vloeroppervlak, de noodzakelijke preparatie van de ondergrond en de gewenste afwerking.

Wat is een normale prijs voor een woonbeton vloer en hoe komt u daarachter?

Op het internet vindt u vele aanbieders van woonbeton die in allerlei bewoordingen hetzelfde aanprijzen; een cementgebonden vloerafwerkingWoonbeton of designbeton zijn beide verzamelnamen voor vloerproducten die uit een mengsel van cement, pigmenten, kunststof additieven, zand en mineralen bestaan. Dit type vloeren wordt aangeboden in een bandbreedte van € 45,- tot maar liefst € 120,- per m2. De prijzen lopen dus behoorlijk uiteen. Het uiteindelijke mengsel is makkelijker verwerkbaar dan regulier beton, kan in kleur worden aangebracht en levert een harde, robuuste en slijtvaste vloerafwering op. De prijs van woonbeton is evenwel ondoorzichtig en dat komt tot stand op basis van een aantal factoren die per project verschillen:

1. De woonbeton prijs is soms afhankelijk van de benodigde voorbehandeling (maar niet altijd)

Op zich hoeft men een bestaande betonvloer niet eerst goed vlak te schuren voordat woonbeton wordt aangelegd, dit in tegenstelling tot superdunne gietvloeren waarbij onregelmatigheden in de ondergrond zeer fijn moeten worden weggewerkt. Als het om ruwe betonvloeren gaat en er moet een woonbeton laag van 3-5 mm worden gestort, dan zijn de offertes van diverse aanbieders goed te vergelijken. De prijs van woonbeton verschilt dan met name in de kwaliteit van het te storten cementmengsel, de kwaliteit van de gebruikte pigmenten alsmede de arbeidstijd en de gebruikte techniek die de aanbieder rekent. Woonbetonvloeren kunnen op de werkvloer worden aangemaakt maar zullen bij dikkere laagdikten gewoon vanuit de fabriek moeten worden geleverd.

2. De woonbeton prijs is afhankelijk van het wel of niet installeren van leidingwerk

Wat rekent een installateur voor het aanleggen van vloerverwarming of ander leidingwerk? Dat kan nog weleens verschillen. Menig installateur rekent andere uurtarieven, wel of geen voorrijkosten en dergelijke. Als u de prijs van woonbeton echt goed wilt vergelijken, neem dan gelijk alle kosten voor het aanleggen van leidingwerk mee. Dit kunt u bewerkstelligen door de woonbetonaanbieder als hoofdaannemer te laten optreden zodat u in één offerte alle informatie krijgt die nodig is om de woonbeton vloer compleet te maken. Dit maakt het ook makkelijker als u verschillende aanbiedingen wilt vergelijken.

3. Afwerking, seallaag of coating bepalend voor de woonbeton prijs

Woonbeton vloeren worden afgewerkt met een waslaag of seallaag, Dit kan een vochtwerende coating zijn maar soms is het noodzakelijk een hogere kwaliteit coating aan te brengen in natte ruimten of andere vloeren die heel intensief worden gebruikt. Coatings bestaan in vele varianten en prijzen. In uw prijsaanbieding zullen de eigenschappen van de coating goed moeten worden omschreven zodat u de prijzen goed kunt vergelijken.

Woonbeton prijzen

In vergelijking tot andere vloerafwerkingen Uitgesmeerd over een periode van 20 jaar concurreren woonbeton vloeren moeiteloos met andere harde vloerafwerkingen zoals plavuizen, houten delen en marmerproducten. Woonbeton prijzen zijn enigszins te vergelijken met de aanleg van chique plavuizen of marmertegels. Woonbeton moeten wel redelijk onderhouden worden en kunnen na een jaar of 8 a 10 van een nieuwe waslaag of coating worden voorzien. Dit is met name aan te raden voor badkamers die intensief worden gebruikt. Hier komt bijvoorbeeld ook de vergelijking wat betreft prijzen tussen woonbeton en tegelwerk om de hoek kijken. Wat betreft prijsniveau is tegelwerk in vele gevallen gunstiger in prijs maar het onderhoud aan tegelwerk en de bijbehorende voegwerk is veel intensiever.

Prijzen van woonbeton afhankelijk van kwaliteit hulpstoffen en pigmenten

De prijzen van woonbeton zijn in sterke mate afhankelijk van de aard en kwaliteit van de gebruikte mineralen en hulpstoffen in het product. Ook de gebruikte pigmenten en de toe te passen topcoating kunnen de m2 prijs beïnvloeden. Over het algemeen liggen de richtprijzen van woonbeton (materiaal + arbeid) tussen de € 45,- en € 120,- per m2 maar uitzonderingen boven de € 120,- zijn er zeker. De arbeid die men voor een woonbeton moet leveren is in sterke mate afhankelijk van de staat en kwaliteit van de ondergrond en de uiteindelijk gekozen structuur van het woonbeton.

De prijs van woonbeton wordt bepaald door onderstaande factoren:

  • De prijs van de gebruikte mineralen, hulpstoffen en pigmenten in het woonbeton
  • De toe te passen egaliseerlagen voor verouderde ondergronden
  • De uiteindelijke polijstwerkzaamheden van de toplaag
  • De prijs van de toegepaste coating of waslaag op het woonbeton
  • Mogelijke flexibele aansluitingen met bouwkundige elementen (kitvoegen of dilataties)
  • Het aantal m2
  • Type ondergrond

Woonbeton prijzen en de toepassing van andere soorten coatings

  • Anti-slip coating: Woonbeton is ook uit te voeren met een speciale anti-slipcoating of een extra waterdichte coating die de vloer beschermt tegen indringing van vocht. Op de meeste woonbetonvloeren wordt evenwel een waslaag toegepast die wel vochtwerend is maar nog niet bestand is tegen grote plassen water op de vloer. Vloeistofdicht woonbeton is uiteraard duurder dan normaal woonbeton.
  • Extra krasbestendige coating: Wilt u geen risico lopen op krassen op inlopen van zanddeeltjes? Dan heeft u een extra krasvaste topcoating nodig op uw woonbetonvloer. De prijzen van dit soort coatings zijn hoger dan de normale waslagen die op woonbeton doorgaans worden toegepast.

Woonbeton prijs vanaf € 51,- per m2

Het is altijd het beste om een offerte aan te vragen, maar wij geven u graag vooraf al een indicatie van de woonbeton prijs. Zo hanteren wij een richtprijs van € 51,- per m2 voor een oppervlak vanaf 151 m2 tot en met een oppervlak van 200 m2. Het principe van schaalvoordeel is op een toenemend oppervlak van toepassing. Daarom is de woonbeton prijs voor een oppervlak van 175 m2 ook voordeliger dan voor een oppervlak van 20 m2. Bij de toepassing van deze vloer in een woonkamer met een oppervlak van 35 m2 komt de richtprijs uit op € 64,- per m2. Deze prijs is namelijk van toepassing op een vloeroppervlak van 20 m2 tot en met 50 m2. Het schaalvoordeel treedt daarna in werking vanaf 51 m2. De indicatie van kosten bedraagt dan € 58,- per m2. Vanaf 101 m2 is het schaalvoordeel ofwel de korting per m2 nog weer groter. Zo mag u in dit geval rekening houden met een kostenindicatie van € 54,- per m2 voor een oppervlak tot en met 150 m2.

Woonbeton prijs en gegarandeerde kwaliteit

Het is uiteraard voor iedereen van belang om inzicht te krijgen in de woonbeton prijs. Bijvoorbeeld om een vergelijking te maken met andere leveranciers en om rekening te houden met het budget. G-vloeren hanteert aantrekkelijke woonbeton prijzen, maar biedt daarvoor ook vele extra’s. Denk maar aan het voorstaan op de beste kwaliteit en dan niet alleen voor wat betreft de materialen. Ook als het gaat om de kwaliteit van de service op het gebied van advies en begeleiding gedurende het gehele traject.

Bovendien is de ervaring van ons applicatieteam wat dat betreft goud waard. Het resultaat telt net als de woonbeton prijs die u daarvoor betaalt. Het is belangrijk om de kwaliteit in al deze opzichten niet te onderschatten. Uiteraard is het heel goed mogelijk dat u elders wellicht een paar euro’s goedkoper uit bent. Krijgt u daar dan ook de topkwaliteit en uitmuntende service die wij u bieden? Wij maken het onderscheid door een aantrekkelijke woonbeton prijs te combineren met de allerbeste service en hoogste kwaliteit.

G-vloeren – Uw woonbeton vloer op maat en voor de beste prijs!

Bij G-vloeren kunt u op maat een woonbeton vloer laten leggen. Samen inventariseren we de mogelijkheden wat betreft kleur en structuur en zorgen ervoor dat u vooraf duidelijk wordt geïnformeerd over de prijs voor uw vloer en de uiteindelijke kwaliteit. Uiteraard krijgt u bij G-vloeren meerdere jaren garantie op het aan te leggen woonbeton.

Offerte aanvragen en woonbeton prijs per mail ontvangen

Uiteraard voorzien wij u graag van advies en maatwerk, maar wij willen u ook de gelegenheid bieden gemakkelijk een offerte aan te vragen. U krijgt dan de woonbeton prijs per mail toegezonden. De aanvraag is online in te vullen door uw gegevens achter te laten en een aantal vragen te beantwoorden. Het is voor de woonbeton prijs bijvoorbeeld belangrijk wat het totale oppervlak is. Zo vragen wij ook naar het type ondergrond, waarbij u de betreffende ondergrond eenvoudig selecteert. U krijgt tevens de gelegenheid om het veld voor de toelichting te gebruiken. Als alle gegevens zijn ingevuld, stellen wij de offerte op. Mochten er gegevens ontbreken dan nemen wij contact met u op. Op deze manier krijgt u altijd zekerheid omtrent de woonbeton prijs voor uw project. De offerte is vrijblijvend en gratis aan te vragen.

Geïnteresseerd in onze gunstige woonbeton prijzen? Vraag hier een offerte aan! Bel met G-vloeren tijdens kantooruren voor een afspraak via 020 – 846 36 94. U kun ook een e-mail sturen naar info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten