Lavasteen gietvloer prijs/kosten

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het kost veel arbeidstijd om een lavasteen gietvloer aan te brengen en het materiaal zelf heeft uiteraard eveneens een prijs. De materiaalkosten berekenen wij in een prijs per m2, maar daar zijn wel variaties in. De prijsklasse van lavasteen gietvloeren laat u dan ook een verschil in kosten zien per totaaloppervlak in m2. Dit noemen wij schaalvoordeel, maar u mag het ook als directe korting op de m2 prijs zien. Er zijn voor het bepalen van de lavasteen gietvloer prijs meerdere kostenaspecten die een rol spelen. Wij nemen u mee in de berekening van kosten om u zicht te geven in de prijsbouw.

Lavasteen gietvloer prijs per m2

Het is heel gebruikelijk om de prijs voor een lavasteen gietvloer onder te verdelen in oppervlakken per m2. De kleinst mogelijke oppervlakte kent een aantal tot 50m2 en daarvoor geldt een hogere prijs dan voor een groot oppervlak van bijvoorbeeld 175m2. De totaalomvang van het project bepaalt uiteindelijk bij ons de m2 prijs. Dit maakt het natuurlijk gunstig om bij het laten leggen van een nieuwe vloer in alle ruimtes voor een gietvloer te kiezen.

Wat dat betreft bieden wij op verschillende manieren kortingen aan, zoals het ‘korting met de buren project’. Deze burenkorting geven wij onder meer aan toekomstige bewoners van nieuwbouwhuizen, die gezamenlijk door G-vloeren een gietvloer laten aanbrengen.

Uitleg arbeidskosten: kosten voorbereiding

Het leggen van een lavasteen gietvloer gebeurt niet in een dag, maar op meerdere dagen achtereen. Daar zijn dus kosten voor arbeid aan gekoppeld. Ons applicatieteam begint met de voorbereiding van de ondergrond. Lavasteen gietvloeren zijn weliswaar over allerlei typen vloeren te plaatsen, maar er is wel een vereiste. Het eindresultaat staat of valt met de voorbereiding, want de ondergrond moet echt vormvast en egaal zijn. Ligt er een tegelvloer, dan is de ondergrond niet egaal, maar moet deze dus eerst vlak gemaakt worden.

Kosten voor het leggen lavasteen gietvloer

Na de voorbereiding brengt ons applicatieteam de eerste hechtlaag aan. Dit is een primer en deze moet drogen voordat de volgende laag is aan te brengen. Daarna komt de lavasteen gietvloer erop en gaat ons applicatieteam na de voorgeschreven droogtijd de vloer polijsten. Het werk is daarmee nog niet gebeurd, want er vindt nog een afwerking plaats met transparante coating. De arbeidskosten maken wat dat betreft een groot deel uit van de opbouw van de lavasteen gietvloer prijs.

Kosten lavasteen gietvloer: laagdikte

Het leggen van een lavasteen gietvloer is maatwerk en daarbij houden wij met de gewenste laagdikte rekening. De totale laagdikte varieert doorgaans van 2 tot 4 millimeter, waarbij er dus meer of minder materialen nodig zijn. Bovendien speelt het aantal lagen eveneens een rol, zoals de toplaag die ervoor zorgt dat uw lavasteen gietvloer vloeistofdicht wordt. Een extra toplaag kost extra arbeidstijd en extra materiaal.

Vraag een offerte aan voor gratis prijsberekening

Wilt u een meer exact kostenplaatje ontvangen voor uw project? Vraag gratis een offerte aan met een berekening van de lavasteen gietvloer prijs, waarbij wij met al uw wensen rekening houden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten