Ziekenhuisvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wat bepaalt de kwaliteit van een ziekenhuisvloer in medische centra?

Ziekenhuisvloeren zijn bij uitstek vloeren die moeten beschikken over een groot aantal eigenschappen die het gebruik bevordert en patiënten beschermt tegen mogelijke problemen op het gebied van hygiëne en statische elektriciteit. Ziekenhuisvloeren zijn vloeren waar de meest stringente eisen op van toepassing zijn. G-vloeren BV is de vakspecialist op het gebied van de applicatie van zeer moderne en hoogwaardige epoxy gietvloerproducten voor ziekenhuisvloeren. Op onze ziekenhuisvloeren zijn een aantal markante kwaliteitseisen van toepassing waaronder:

  • Antistatische eigenschappen: het verhinderen van ESD (Electronic Static Discharge) In operatiekamers alsmede ziekenhuiskamers staat doorgaans elektronische apparatuur opgesteld die nooit door statische elektrische elektriciteit mag worden verstoord of beschadigd. De ziekenhuisvloeren van G-vloeren BV neutraliseren ESD door de toepassing van vaste afvoerpunten voor elektrische lading. Meer over ESD-vloeren vindt u hier
  • Anti-allergeen, hygiëne verhogend: het tegengaan van stofdeeltjes die zich hechten aan de vloer moet worden voorkomen.
  • Slipresistentie: een goede slipresistentie voorkomt uitglijden en maakt de gehele ziekenhuisvloer goed beloopbaar.
  • Goed te behandelen met schoonmaakmiddelen, disinfectiemiddelen alsmede probiotica: door toepassing van een zeer slijtvaste topcoating op de ziekenhuisvloer kan een zeer hygiënische vloer worden verkregen.
  • Geluiddemping en akoestische eigenschappen: in ziekenhuizen worden bedden en apparatuur op regelmatige tijden verplaatst. Een ziekenhuisvloer moet niet alleen lekker “rollen”, de vloer moet geluiddempende eigenschappen bezitten.
  • Geheel poriëndicht: op ziekenhuisvloeren mogen geen bacteriën of visrussen gedijen, de ziekenhuisvloer moet compleet poriëndicht zijn.
  • In het kader van BREAAM of LEED kunt u ook zeer duurzame bio gietvloeren laten aanleggen die voldoen aan diverse duurzaamheidscertificaten.

Ziekenhuisvloer in operatiekamers in één kleur

In operatiekamers is het net als in de ruimte van de spoedeisende hulp van een ziekenhuis belangrijk dat de ruimte rust uitstraalt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de ziekenhuisvloer in één kleur aan te brengen. Wij bieden u de keuze uit alle kleuren en het is mogelijk om een kleur op maat te laten maken. De vloer neemt in de operatiekamer en op de spoedeisende hulp een groot oppervlak in. Door met één kleur te werken, straalt de ziekenhuisvloer rust uit. Het is in andere ruimtes van het ziekenhuis natuurlijk ook mogelijk met meerdere kleuren te werken. Bijvoorbeeld op verschillende verdiepingen met andere kleuren te werken, zoals op een kinderafdeling in het ziekenhuis.

Klinische ziekenhuisvloer laten aanbrengen door professionals

Bij G-vloeren BV werken technische experts en vaklieden met grote ervaring in het aanbrengen van superieur ziekenhuisvloeren. Voor zowel operatiekamers, behandelkamers als sanitaire ruimten en patiënten verblijven. Wij zijn zeer bedreven in het behandelen van grotere vloeroppervlakken van ziekenhuizen. Door onze heldere en praktische budgetcontrole mechanismen zijn onze ziekenhuisvloeren per dag of per week te volgen. Opleveringstermijnen worden uiteraard nageleefd en de uiteindelijke prijs per m2 kan door onze aantrekkelijke kortingen blijvend laag worden gehouden.

Schoonmaak en onderhoud van ziekenhuisvloeren

Het hygiënische aspect is bij ziekenhuisvloeren uiteraard van groot belang. In dat kader speelt de reguliere schoonmaak een rol. Het is praktisch gezien handig dat de ziekenhuisvloer eenvoudig te reinigen is. Dat is met onze vloeren voor ziekenhuizen dan ook het geval. De samenstelling van de materialen en hoogwaardige afwerking zorgen voor een vuil- en stofafstotende werking. Vloeistoffen dringen niet door de ziekenhuisvloer heen en zijn even gemakkelijk op te ruimen. Nog een voordeel is dat de periodieke schoonmaak van de vloer volstaat en er dus geen planning voor groot onderhoud nodig is. Het is bovendien mogelijk om met een schrobzuigmachine onze ziekenhuisvloeren te reinigen. Op deze manier is er sprake van het reinigen van een groot oppervlak in een kort tijdsbestek.

Toepassing in zorgsector

Onze ziekenhuisvloeren zijn niet alleen geschikt voor toepassing in ziekenhuizen. Er zijn meer situaties in de zorgsector waar deze vloeren bij uitstek geschikt voor zijn. Bijvoorbeeld als u een huisartsenpraktijk heeft of een centrum voor fysiotherapie. Ook in verpleeghuizen en revalidatiecentra bieden onze ziekenhuisvloeren uitkomst. De toepassing in de zorgsector is dan ook breed en wij maken voor elke situatie een vloer op maat. Dat onze vloeren geschikt zijn als ziekenhuisvloer betekent alleen dat de vloeren aan extreem hoge eisen voldoen. Bijvoorbeeld als het om het hygiënische aspect gaat net als om de mate van belasting. Daarnaast is het zo dat onze vloeren voor de zorgsector, zoals in ziekenhuizen comfort bieden op een hoog niveau.

Loopcomfort van ziekenhuisvloer

In ziekenhuizen en in de zorgsector loopt het personeel wat af. Of staat het personeel langdurig op eenzelfde plek, zoals in een operatiekamer. Het is dan belangrijk dat de vloer bijdraagt aan de comfortbeleving. Dat is met onze ziekenhuizenvloeren zeker het geval. Wij hebben onder meer ziekenhuisvloeren die over een licht elastisch karakter beschikken. Deze eigenschap voorziet in sta- en loopcomfort.

Veelgestelde vragen over ziekenhuisvloeren

Het is bij de aanschaf van een ziekenhuisvloer van belang om op de hoogte te zijn van alle ins en outs. Er worden ons regelmatig vragen gesteld over onze ziekenhuisvloeren en wellicht heeft u ook een bepaalde vraag waarop u antwoord wilt. Daarom vindt u hier onder een aantal veelgestelde vragen over onze ziekenhuisvloeren. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact op, want wij helpen u graag verder.

Wat is belangrijk voor een ziekenhuisvloer?

Onze ziekenhuisvloeren voldoen aan strenge eisen en voorzien in optimale veiligheid en kwaliteit. Een belangrijke eigenschap is bijvoorbeeld de slipresistentie, waardoor de ziekenhuisvloer optimaal beloopbaar is en voldoet aan veiligheidseisen. Het is eveneens belangrijk dat er sprake is van geluiddemping met akoestisch isolerende kenmerken. Hier voldoen onze ziekenhuisvloeren eveneens aan. Bovendien zorgt de naadloze en vlakke uitvoering ervoor dat bedden en apparatuur zonder schokken te vervoeren zijn. Het is verder belangrijk dat het oppervlak poriëndicht en hygiënisch is en dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is en met desinfectiemiddelen is te behandelen.

Is de ziekenhuisvloer antistatisch?

Wij hebben zogenoemde ESD ziekenhuisvloeren in ons aanbod beschikbaar die elektrische lading neutraliseren. Deze antistatische eigenschappen maken deze ziekenhuisvloeren onder meer geschikt voor toepassing in operatiekamers en kamers in het ziekenhuis, waar elektronische apparatuur staat opgesteld.

In welke kleuren is een ziekenhuisvloer beschikbaar?

Ziekenhuisvloeren zijn in meerdere kleuren leverbaar. Het is zeker in ziekenhuizen van belang dat ruimtes rust uitstralen. Bijvoorbeeld in de hectische omgeving op de spoedeisende hulp. In operatiekamers en in andere ziekenhuiskamers is een neutrale kleurtoepassing uiteraard aan te raden. Wat dat betreft zijn uiteenlopende ruimtes verder van diverse kleuren te voorzien, zoals een kantine in een ziekenhuis of een wachtruimte.

Wat is de levensduur van een ziekenhuisvloer?

Onze ziekenhuisvloeren hebben een duurzaam karakter en kennen door het slijtvaste karakter een lange levensduur. Bovendien is de ziekenhuisvloer onderhoudsvrij en is er sprake van een afstotende werking als het gaat om stof, vocht en vuil. Een ziekenhuisvloer gaat wat dat betreft jarenlang mee en is ook budgettair gezien daarom een prima keuze.

Deskundig advies van onze expert

Het is bij de keuze voor een ziekenhuisvloer belangrijk dat er met alle eisen rekening wordt gehouden. Daarom voorzien wij u graag van deskundig advies. Onze expert is technisch onderlegd en heeft uitgebreide ervaring en kennis om een maatwerkvloer samen te stellen. Het is uiteraard mogelijk om een afspraak te maken met onze technisch adviseur die bij in het ziekenhuis langskomt om de opties te bespreken. Daarnaast bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen in onze showroom.

Wilt u professioneel een ziekenhuisvloer laten aanleggen of laten renoveren? Neem contact op met onze technische adviseurs via 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl voor een eerste kennismaking.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten