Kantoorvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Lichte en frisse kantoorruimtes dragen bij aan een positieve werkhouding van uw personeel. Kantoorvloeren van G-vloeren bieden unieke oplossingen voor verschillende kantoorruimtes. De juiste kantoorvloeren zijn daarom erg belangrijk.

De favoriete kantoorvloer van veel binnenhuis architecten

Een kantoorvloer is van grote invloed op de sfeer, uitstraling en werkomstandigheden van een kantoor. Dat weten binnenhuis architecten als geen ander, wanneer zij een ontwerp voor een kantoor moeten maken dat volledig aansluit bij de wensen van een opdrachtgever en voldoet aan de wettelijke voorschriften die er voor kantoren gelden. Bovendien wil een binnenhuis architect geen restricties hebben als het aankomt op de kwaliteit, uitvoering en kleurstelling van een kantoorvloer. Omdat de hoogkwalitatieve kantoorvloeren van G-vloeren deze niet hebben worden zij vaak in een bestek voorgeschreven. Bij G-vloeren gaan flexibiliteit en kwaliteit voor een betaalbare prijs ook nog eens samen.

Een kantoorvloer van G-vloeren de flexibele basis voor ieder interieur

Wanneer u een kantoorvloer wilt aanschaffen biedt G-vloeren u een ongekend aantal flexibele mogelijkheden. Het maakt niet uit wat voor kunststof kantoorvloer u bij G-vloeren uitzoekt. Gaat uw voorkeur uit naar een explosief of juist rustig motief? Of gaat uw voorkeur meer uit naar een strakke mono kleur? U krijgt altijd een sterke en slijtvaste kunststof kantoorvloer, die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen. Een naadloze kantoorvloer die stijl, geluiddemping, krasvastheid en duurzaamheid op een onnavolgbare wijze samen laat vloeien en perfect laat aansluiten bij uw inrichting en de identiteit van uw bedrijf.

Een kantoorvloer van G-vloeren voor jarenlang gebruiksgenot

Bij de flexibele kantoorvloeren specialist G-vloeren kunt u zelf in zijn geheel uw kantoorvloer samenstellen. Wanneer het een vervanging van een kantoorvloer betreft, betrek dan de collega’s die er werkzaam zijn. Een goed gekozen kantoorvloer voelt namelijk warm en zacht aan en zorgt voor een aangenaam gevoel dat de productiviteit ten goed komt. Kantoorvloeren van G-vloeren zijn in verschillende vloersystemen te leveren. U kunt kiezen voor een EP professional kantoorvloer, een PU professional kantoorvloer, een grindvloer, een troffelvloer of voor een kwalitatieve coatingvloer.

Kantoorvloeren ademen de sfeer binnen uw bedrijf

Door te werken met één leverancier voor alle oppervlaktes van uw kantoorvloeren ontstaat de mogelijkheid om één geheel te creëren in uw kantoorvloeren design. Naadloos gelegd, zonder drempels. Door te spelen met kleur en licht in en op uw kantoorvloeren ontstaat een unieke uitstraling van uw vloeroppervlak.

De kantoorvloeren van G-vloeren zijn slijtvast

Doormiddel van het aanbrengen van een speciale coating wordt uw kantoorvloeren afgewerkt met een kras vaste toplaag. U kunt kiezen uit vele kleuren en verschillende afwerkingsmethoden. Kortom, met G-vloeren ontwerpt u uitnodigende kantoorvloeren waarop elke bezoeker zich welkom voelt.

Voordelen van de G-vloeren kantoorvloer:

 • Zwaar belastbaar
 • Duurzaam en krasbestendig
 • Vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk
 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Stofvrij
 • Veilig
 • Snel belastbaar
 • Geluiddempend
 • Prijstechnisch aantrekkelijk
 • In elke kleur leverbaar

Is de kantoorvloer van uw bedrijf aan vervanging toe?

Bent u op zoek naar een unieke en eigentijdse betaalbare kantoorvloer? Met een kantoorvloer van G-Vloeren krijgt u naast gemotiveerde medewerkers automatisch meer klanten over de vloer! Door onze jarenlange ervaring en deskundig vakmanschap zijn wij de specialist wat betreft duurzame en hoogwaardige gietvloeren, woonbeton vloeren, vloercoatings en epoxyvloeren.

Investeren in een kantoorvloer van G-Vloeren biedt u de volgende voordelen:

 • Verschillende sfeervolle designs
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Milieuvriendelijk
 • Glad, strak en naadloos
 • Hygiënisch, duurzaam en betaalbaar

Kosten kantoorvloer

Er zijn standaard een aantal factoren die gezamenlijk de basis vormen om tot de berekening van de kosten te komen. De kosten van een kantoorvloer zijn daarom afhankelijk van onder meer het materiaal, voorbereiding ondervloer, oppervlak in m2 en extra opties. Bekijk hieronder per factor een toelichting op de kosten van kantoorvloeren.

Keuze voor het materiaal

Er zijn uiteenlopende kosten van toepassing op kantoorvloeren die van verschillende materialen zijn te maken. Daarom is de materiaalkeuze ook een van de basiselementen om de prijs verder op te baseren. Hoewel de kosten van de meeste materialen voor kantoorvloeren niet ver uiteen liggen, is de prijs wel variabel. Een coatingvloer in het kantoor laten aanbrengen, is bijvoorbeeld goedkoper dan de plaatsing van woonbeton of een PU gietvloer.

Voorbereiding van de aanwezige ondergrond

Naast het soort materiaal komt de berekening van de kosten verder tot stand door de staat van de ondergrond te beoordelen. Indien de basis waar de kantoorvloer op komt te liggen niet vormvast is of als er grote scheuren aanwezig zijn, is er werk aan de winkel. De ondergrond moet voldoen aan basisnormen om een perfect en duurzaam resultaat te garanderen. Een uitgebreide bewerking kost meer dan wanneer de ondergrond in een uitstekende staat is.

Totaaloppervlak uitgedrukt in m2

U heeft al begrepen dat de kantoorvloer kosten zich per m2 uitdrukken. Daar is nog wel een variabele factor op van toepassing, want een groter kantoor biedt u voordeel van een lagere m2 prijs.

Extra opties voor persoonlijk maatwerk

Maatwerk is de standaard en het is ook voor uw kantoor van belang dat de kantoorvloer aan echt alle eisen en wensen voldoet. Bij het vaststellen van extra opties qua uitvoering in het ontwerp informeren wij u uiteraard over de extra kosten. De vele factoren die invloed hebben op de kosten maken duidelijk dat het slim is om persoonlijk een offerte bij ons aan te vragen.

Geef uw kantoorvloer een eigen gezicht

Hebt u geen idee welke kantoorvloer het beste bij u past? Of hebt u uw kantoorvloer al (deels) ontworpen naar uw eigen smaak en stijl, wellicht voorzien van uw eigen logo? Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn indien u graag advies en hulp wenst bij de aankoop van uw nieuwe kantoorvloer.

Ruime keuze uit verschillende kantoorvloeren

Elk kantoor heeft een unieke identiteit als het om het interieur en sfeerbeleving gaat. Daarnaast zijn er verschillen in de grootte van kantoren net als het aantal medewerkers en kantoormeubelen. Ons gevarieerde aanbod met kantoorvloeren sluit op al deze verschillende kenmerken en wensen aan. Maatwerk is het devies als het gaat om het opleveren van unieke kantoorvloeren. Wij laten u graag nader kennismaken met onze vloeren die perfect zijn voor toepassing in uw kantoor.

Gietvloer: populair als kantoorvloer voor grote kantoren

Onze gietvloeren zijn populair als het om de toepassing in een kantoor gaat. Het is een kantoorvloer die jarenlang van dienst is als comfortabele werkbasis. Bovendien is het een vloersysteem dat qua sfeerbeleving helemaal aan te passen is naar uw wensen. Denk daarbij simpel weg alleen al aan de kleur. Heeft u een kantoren op meerdere verdiepingen? Het is mogelijk om elke verdieping van een kantoorvloer in een andere kleur te voorzien. Wij werken onze gietvloersystemen af met een sterke coating die in een slijtvast karakter voorziet.

Woonbeton als chique kantoorvloer

Heeft u een advocatenkantoor of advieskantoor en wilt u uw kantoor een stijlvol karakter geven? In dat geval is woonbeton een prima optie om als kantoorvloer toe te passen. Woonbeton is prachtig om te zien en voorziet in een chique uitstraling. Een stijlvolle look in uw kantoor maakt een goede indruk op de cliënten die u ontvangt. Bovendien is woonbeton comfortabel en is het mogelijk om eronder vloerverwarming aan te brengen. Wij realiseren in uw kantoor graag deze chique kantoorvloer die uiteraard eveneens op maat is samen te stellen.

Goedkoopste kantoorvloer: coating

Indien u vooral op zoek bent naar een goedkope vloeroplossing voor uw kantoor bieden onze coatingvloeren daarvoor uitkomst. Per m2 is coating het meest voordelig en daarom ook ideaal voor kantoren met een groot oppervlak. Uw voordeel is dan meteen dat de prijs per m2 nog lager is. Dat komt omdat bij grote kantooroppervlakken de m2 prijs bij G-vloeren daalt. Onze coatings zijn als vloersysteem voor kantoren in alle kleuren aan te brengen. Ook zijn de coatings slijtvast en vloeistofdicht.

Werkwijze aanbrengen kantoorvloeren

Het aanbrengen van een kantoorvloer verloopt altijd volgens een bepaalde werkwijze. Welke werkwijze dat is, hangt af van het type kantoorvloer dat wij voor u samenstellen. Zo is coating razendsnel aan te brengen en neemt de werkwijze voor een gietvloer meer tijd in beslag. Vooraf leggen wij u uiteraard de hele gang van zaken uit, zodat er geen onduidelijkheden bestaan. Bovendien volgt er na het samenstellen van een kantoorvloer op maat voor de realisatie nog een bezoek plaats. Onze uitvoerder brengt dan een bezoek aan uw kantoor om de situatie te beoordelen. Daarbij volgt onder meer een vochtmeting, maar ook nog een nauwkeurige berekening van het oppervlak.

Veelgestelde vragen over Kantoorvloeren

Wij brengen regelmatig kantoorvloeren aan voor uiteenlopende bedrijven en krijgen vaak dezelfde vragen binnen. Uiteraard zijn wij altijd bereid om u van antwoord te voorzien, maar om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een selectie gemaakt van de veelgestelde vragen over kantoorvloeren. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact op met G-vloeren.

Welke soorten kantoorvloeren bieden jullie aan?

Wij hebben allerlei soorten kantoorvloeren beschikbaar, variërend van comfortabele en praktische gietvloeren tot woonbeton voor een stijlvolle basis in uw kantoor. Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke kantoorvloer dan hebben wij voor u een coatingvloer in ons assortiment beschikbaar. Alle kantoorvloeren die wij aanbieden, zijn overigens naadloos, slijtvast en vloeistofdicht.

Zijn jullie kantoorvloeren geschikt voor bureaustoelen?

Uiteraard zijn onze kantoorvloeren geschikt voor bureaustoelen. Het is wel belangrijk te weten dat bureaustoelen met multifunctionele wielen het meest geschikt zijn voor gladde oppervlakken. Dit geldt niet alleen voor gietvloeren, maar bijvoorbeeld ook voor parket of laminaat. Harde wielen onder bureaustoelen zijn meer geschikt voor tapijt. Multifunctionele wielen zijn uitgevoerd als zachte wielen en voorkomen dat er krasjes op de kantoorvloer ontstaan.

In welke kleuren zijn kantoorvloeren te plaatsen?

Onze kantoorvloeren zijn in een breed kleurenpallet beschikbaar. Het is in principe mogelijk om uw kantoorvloer in een kleur van uw voorkeur aan te brengen. Bij kantoren die over meerdere verdiepingen beschikken, is het onder meer mogelijk om per verdieping een andere kleur toe te passen. Bij de keuze voor eenzelfde kleur op alle kantooretages is er uiteraard sprake van een eenheid.

Hoe gemakkelijk zijn kantoorvloeren schoon te maken?

Het is uiteraard belangrijk dat de schoonmaakploeg zo efficiënt en snel mogelijk kantoren schoonmaakt. Onze kantoorvloeren zijn wat dat betreft perfect, want deze zijn naadloos, vuilafstotend en vloeistofdicht. Het onderhoudsgemak kan wat dat betreft niet beter.

Hoeveel tijd neemt de plaatsing van een kantoorvloer in beslag?

De aanbrengtijd hangt af van het type kantoorvloer. Het kost meer dagen tijd om een gietvloer aan te brengen in uw kantoor dan een coatingvloer. Dit heeft te maken met het aantal lagen en de droogtijd.

Wat kost een kantoorvloer?

De prijs hangt af van het type kantoorvloer en het oppervlak. Daarnaast zijn er andere prijselementen die erbij komen en afhankelijk zijn van het maatwerk, zoals extra geluiddemping of antislip.

Kan ik korting krijgen op kantoorvloeren?

Wij voorzien standaard in een korting bij toename van het aantal m2 van het kantooroppervlak. Daarom werken wij ook met staffelprijzen en profiteert u in dat opzicht van schaalvoordeel.

Hebben jullie een showroom voor kantoorvloeren?

Ja, wij beschikken over een showroom. Heeft u interesse in onze kantoorvloeren en wilt u persoonlijk advies, maak dan gerust een afspraak.

Brengen jullie in heel Nederland kantoorvloeren aan?

Ja, wij brengen in heel Nederland kantoorvloeren aan en zijn werkzaam in alle provincies. Ook zijn wij actief in België met de plaatsing van kantoorvloeren. Overigens is ons gietvloeren bedrijf zelf gevestigd in Amsterdam.

Waar kan ik recensies vinden over jullie kantoorvloeren?

Er zijn op onze website meerdere recensies beschikbaar over onze gietvloeren, zoals kantoorvloeren net als referenties van bedrijven.

Neem voor meer informatie contact op

Heeft u interesse in een van onze kantoorvloeren? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs. Bijvoorbeeld door even te bellen of een berichtje te sturen naar onderstaand e-mailadres. Of dien een aanvraag in voor een vrijblijvend offerte.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten