Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kantoorvloer | G-vloeren.nl

De favoriete kantoorvloer van veel binnenhuis architecten

Een kantoorvloer is van grote invloed op de sfeer, uitstraling en werkomstandigheden van een kantoor. Dat weten binnenhuis architecten als geen ander, wanneer zij een ontwerp voor een kantoor moeten maken dat volledig aansluit bij de wensen van een opdrachtgever en voldoet aan de wettelijke voorschriften die er voor kantoren gelden. Bovendien wil een binnenhuis architect geen restricties hebben als het aankomt op de kwaliteit, uitvoering en kleurstelling van een kantoorvloer. Omdat de hoogkwalitatieve kantoorvloeren van G-vloeren deze niet hebben worden zij vaak in een bestek voorgeschreven. Bij G-vloeren gaan flexibiliteit en kwaliteit voor een betaalbare prijs ook nog eens samen.

Een kantoorvloer van G-vloeren de flexibele basis voor ieder interieur

Wanneer u een kantoorvloer wilt aanschaffen biedt G-vloeren u een ongekend aantal flexibele mogelijkheden. Het maakt niet uit wat voor kunststof kantoorvloer u bij G-vloeren uitzoekt. Gaat uw voorkeur uit naar een explosief of juist rustig motief? Of gaat uw voorkeur meer uit naar een strakke mono kleur? U krijgt altijd een sterke en slijtvaste kunststof kantoorvloer, die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen. Een naadloze kantoorvloer die stijl, geluiddemping, krasvastheid en duurzaamheid op een onnavolgbare wijze samen laat vloeien en perfect laat aansluiten bij uw inrichting en de identiteit van uw bedrijf.

Een kantoorvloer van G-vloeren voor jarenlang gebruiksgenot

Bij de flexibele kantoorvloeren specialist G-vloeren kunt u zelf in zijn geheel uw kantoorvloer samenstellen. Wanneer het een vervanging van een kantoorvloer betreft, betrek dan de collega’s die er werkzaam zijn. Een goed gekozen kantoorvloer voelt namelijk warm en zacht aan en zorgt voor een aangenaam gevoel dat de productiviteit ten goed komt. Kantoorvloeren van G-vloeren zijn in verschillende vloersystemen te leveren. U kunt kiezen voor een EP professional kantoorvloer, een PU professional kantoorvloer, een grindvloer, een troffelvloer of voor een kwalitatieve coatingvloer.

Voordelen van de G-vloeren kantoorvloer:
 • Zwaar belastbaar
 • Duurzaam en krasbestendig
 • Vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk
 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Stofvrij
 • Veilig
 • Snel belastbaar
 • Geluiddempend
 • Prijstechnisch aantrekkelijk
 • In elke kleur leverbaar

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike