Horecavloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De praktische horecavloer met allure van G-vloeren

Dat praktisch niet ten koste hoeft te gaan van uitstraling en allure bewijst G-vloeren met haar hoogkwalitatieve kunststof horecavloer. De innovatieve applicateurs van G-vloeren hebben namelijk een spraakmakende kunststof horecavloer weten te ontwikkelen, die voldoet aan alle praktische en de strengste hygiëne eisen, zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit en alle individuele wensen. De hoogwaardige horecavloer van G-vloeren kunt u namelijk geheel zelf samenstellen en volledig aan laten sluiten bij elke interieur- en huisstijl. De horecavloer van G-vloeren is hierdoor op afstand dé ideale vloer voor elk horecabedrijf.

De multifunctionele horecavloer is zijn tijd vooruit

De multifunctionele kunststof horecavloer van G-vloeren is zijn tijd vooruit. In deze kunststof horecavloer zijn alle eisen verwerkt zonder dat dit ten koste gaat van persoonlijke wensen. De naadloze kunststof horecavloer van G-vloeren is duurzaam, vloeistofdicht, brandwerend, bestand tegen hitte en zuren. De horecavloer kent in principe geen slipgevaar, omdat de vloer uitgevoerd kan worden in verschillende gradaties antislip. Daarnaast is de kunststof horecavloer van G-vloeren volledig hygiënisch, vloeistofdicht en HACCP gecertificeerd.

De multifunctionele horecavloer van G-vloeren is gemakkelijk in onderhoud en uitvoerbaar in alle kleuren en kleurencombinaties. In de horecavloer van G-vloeren zijn bedrijfslogo’s, afbeeldingen en patronen te verwerken. U hoeft niet bang te zijn voor inkomstenderving. De hoogkwalitatieve kunststof horecavloer is na één dag weer belastbaar, omdat deze van de duurzaamste kunststoffen is gemaakt. De horecavloer van G-vloeren kan worden toegepast in kook- en bereidingsruimtes, restaurants, verpakkingsruimtes en koel- en diepvriescellen.

Voordelen kunststof horecavloer van G-vloeren:

 • HACCP gecertificeerd
 • Voldoet aan alle praktische eisen
 • Naadloos en duurzaam
 • Snel belastbaar
 • Veilig en brandwerend
 • Kras- en slijtvast
 • Vloeistofdicht en stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
 • Leverbaar in alle kleuren

Horecavloer aan te passen aan interieurstijl

De sfeer en ambiance zijn in elke horecagelegenheid waar gasten komen van groot belang. Het decor met details is sfeerbepalend, maar het begint natuurlijk allemaal bij de basis. Dat is onze horecavloer die aan iedere interieurstijl is aan te passen. Hierin komt de multifunctionaliteit dan ook prima naar voren. Wilt u een strakke en stoere inrichting met een knipoog naar de industriële branche? Het is heel goed mogelijk om een horecavloer te realiseren met een industriële look. Wilt u liever een andere sfeer in bar, restaurant of grandcafé realiseren. Er zijn mogelijkheden te over met onze horecavloeren die in allerlei kleuren beschikbaar zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een landelijke stijl door te voeren met een knus en gezellig karakter. Of om de keuze te maken voor een chique en stijlvolle marmerlook door ons uw horecavloer te laten aanbrengen.

Werkbezoek in uw horecazaak

Het aanbrengen van uw horecavloer gaat altijd in overleg en vindt in verschillende fasen plaats. Na het samenstellen van de horecavloer vindt er voordat onze applicateurs tot uitvoering overgaan nog een werkbezoek plaats. Dat is van belang om de zaken door te spreken met betrekking tot eventuele voorbereidingen. Ook checkt onze uitvoerder een aantal zaken, zoals de luchtvochtigheid. Er vindt nog een exacte nameting plaats van het vloeroppervlak om niets aan het toeval over te laten. Indien er nog voorbereidingen nodig zijn dan laat onze uitvoerder dat weten. U ontvangt na afloop van het werkbezoek de belangrijke punten in een rapport.

Aanbrengen van uw horecavloer

Het is als uw horecazaak al in bedrijf is uiteraard van belang om zo min mogelijk hinder te ervaren. Daarom plannen wij het aanbrengen van uw horecavloer strak in. Bovendien houden wij natuurlijk rekening met het belang van de doorgang van de horecawerkzaamheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de werkzaamheden te laten aanvangen op het moment dat uw horecagelegenheid is gesloten. Ook is er rekening te houden met het type horecavloer dat wij aanbrengen. Het verschilt per type horecavloer hoelang de werkzaamheden in totaal in beslagnemen.

Prijzen horecavloer

Aangezien er verschillende opties zijn met betrekking tot de keuze voor een van onze horecavloeren varieert de prijs. Naast het type horecavloer zijn er nog een paar posten om rekening mee te houden als het gaat om de kosten. Een van de belangrijke factoren daarin is het totaaloppervlak van uw horecazaak en waar de vloer komt te liggen. De afwerking speelt eveneens nog een rol met eventueel de uitvoering van extra opties. Verder geldt dat er mogelijk voorbereidende werkzaamheden dienen plaats te vinden. Voor wat betreft de prijzen van onze horecavloeren zijn wij volledig transparant.

Kenmerken horeca vloer

Een belangrijk kenmerk van onze horecavloeren is dat deze geschikt zijn voor allerlei soorten horecagelegenheden. Elke horecazaak is anders en in een lunchzaak gelden er andere eisen dan bijvoorbeeld in een nachtclub. De mate van belasting is anders, want in een club dansen de mensen in de nacht en in een lunchcafé komen mensen om comfortabel te zitten en te lunchen. Ook binnen horecazaken zijn er verschillen, zoals met betrekking tot de keuken, entree, bar en horecaruimte.

Onze horecavloeren zijn wat dat betreft op unieke wijze samen te stellen voor elke ruimte en dus op maat uit te voeren. Daarbij zijn er altijd een aantal algemene kenmerken van toepassing, zoals de lange levensduur, het unieke design en het maatwerk voor alle horeca. Deze kenmerken combineren uiteraard met de genoemde voordelen van onze horecavloeren en zijn te zien als een aanvulling.

 • Uniek design
 • Lange levensduur
 • Maatwerk voor alle horeca

Hygiëne eisen vloer

Er worden in de horeca allerlei eisen gesteld aan ondernemers die in de zaak met voedsel en drank werken. Zo is er een wet van voedselveiligheid en is het eveneens verplicht om te voldoen aan de hygiënecode. Deze regels zijn van toepassing op de meest uiteenlopende vorm van horeca, van kantines van sportverenigingen tot bedrijfskantines en van een Bed & Breakfast tot hotels.

De NVWA schrijft de regels voor in de hygiënewet en deze informatie staat ook wel bekend als de HACCP-normen. In dat kader is het goed om te weten dat onze horecavloeren HACCP zijn uit te voeren. Dit betekent dat het belangrijk is dat de vloer in bijvoorbeeld de keuken van een restaurant vloeistofdicht is. Een HACCP-richtlijn met betrekking tot hygiëne heeft specifiek betrekking op de eis dat de horecavloer goed te reinigen en te desinfecteren is. Onze horecavloeren voldaan daaraan en zijn naadvrij en onder meer bestand tegen vet, olie en water.

Veelgestelde vragen over horecavloeren

U wilt uiteraard zoveel mogelijk te weten komen over onze horecavloeren en daarom hebben wij voor u gemak een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met G-vloeren, want wij helpen u graag verder.

Wat zijn de eigenschappen van jullie horecavloeren?

Onze horecavloeren worden gemaakt van kunststof en zijn zowel vloeistofdicht als slijtvast. Het oppervlak is naadloos en bovendien zijn onder horecavloeren bestand tegen zuren, hitte en is er sprake van een brandwerend karakter. De horecavloeren voldoen aan HACCP normen en zijn leverbaar in alle kleuren en in allerlei designs. Bovendien zijn deze vloeren onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken.

Voor welke ruimtes in de horeca zijn de horecavloeren geschikt?

De horecavloeren in ons aanbod zijn volledig op maat samen te stellen en daarom voor toepassing in verschillende horecaruimtes geschikt. Bijvoorbeeld voor de keuken van restaurants, maar ook voor toepassing in een koelcel net als in een grand café of bar. Onze horecavloeren zijn in dat opzicht multifunctioneel te noemen met gegarandeerd maatwerk. De horecabranche is uiteraard heel breed en onze horecavloeren zijn onder meer ook geschikt voor hotels, grootkeukens, cateringbedrijven, snackbars en lunchrooms.

Moet mijn zaak lang dicht voor het plaatsen van een horecavloer?

Het is uiteraard belangrijk dat uw horecazaak zo min mogelijk hinder ondervindt van de plaatsing van een horecavloer. Wij zorgen daarom in overleg met u voor een strakke planning. Bovendien is het mogelijk om te starten met de werkzaamheden op het moment dat uw horecagelegenheid dicht is. Het hangt van het soort horecavloer af hoelang de werkzaamheden duren, maar wij doen er samen met u alles aan om de bedrijfsvoering zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Wat kost een horecavloer?

De kosten hangen af van het soort horecavloer, het totale aantal m2 en van eventuele extra toevoegingen. Wij adviseren u daarom persoonlijk een offerte aan te vragen bij G-vloeren om u op die manier een passende prijsopgave te doen toekomen.

Wat is er qua kleur en design mogelijk met een horecavloer?

Horecavloeren zijn door ons in alle kleuren leverbaar en ook met de uitvoering qua design zijn er allerlei opties. Wilt u bijvoorbeeld het logo van uw restaurant in de vloer laten verwerken? Bij ons is dat mogelijk net als dat er een marmerlook te creëren is voor een luxe uitstraling of een ander uniek patroon. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom of vraag online een offerte aan

Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in onze verschillende horecavloeren. Daarom nodigen wij u uit een afspraak te maken om in onze showroom advies te krijgen. Bel ons op 020 846 36 94 te bereiken of stuur een berichtje naar info@g-vloeren.nl. Wij nemen in onze showroom uitgebreid de tijd om u van het beste advies voor de ideale horecavloer te voorzien.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten