Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Fabrieksvloer | G-vloeren.nl

G-vloeren voor een duurzame innovatieve fabrieksvloer

Wanneer we bij G-vloeren praten over fabrieksvloeren, dan hebben we het expliciet over fabrieksvloeren in fabriekshallen, magazijnen, ESD-ruimtes en werkplaatsen waar de unieke kunststof fabrieksvloeren van G-vloeren toe te passen zijn. Fabrieksvloeren zijn over het algemeen vloeren die met grote regelmaat te maken krijgen met zware (mechanische) belastingen en extreme invloeden van buitenaf zoals chemicaliën, hitte, vocht en zuren. Het spreekt dan ook voor zich, dat een fabrieksvloer hier tegen bestand moet zijn.

Omdat traditionele fabrieksvloeren niet aan alle eisen kunnen voldoen, wordt er veelal gekozen voor een maatwerk kunststof fabrieksvloer van G-vloeren. Waarom maatwerk? Elke industrie heeft zijn eigen gebruikerseisen, wensen en niet te vergeten zijn eigen machines en producten. Het is dan ook een must, dat wij eerst de eisen, voorschriften en wensen in kaart brengen, om tot de optimale fabrieksvloer te kunnen komen. Pas daarna kunt u van ons een offerte voor een maatwerk kunststof fabrieksvloer tegemoet zien.

Een EP gietvloer, EP coatingvloer of troffelvloer als fabrieksvloer

De kunststof fabrieksgietvloeren worden door de applicateurs van G-vloeren gemaakt van hoogwaardige producten en materialen. Onze naadloze maatwerk kunststof fabrieksvloeren zijn ijzersterk, stofvrij, vloeistofdicht, antislip, geluiddempend en stootvast. Bacteriën, vuil en stof krijgen hierdoor geen gelegenheid om uw kunststof fabrieksvloer te belasten. Daarnaast zijn de kunststof fabrieksvloeren van G-vloeren in elke kleurencombinatie leverbaar en kunnen er relatief eenvoudig belijningen, looppaden en bedrijfslogo’s geappliceerd worden.

Maak kosteloos gebruik van de technische adviseurs van G-vloeren

Om tot de ideale kunststof fabrieksvloer te komen kunt u kosteloos de expertise inhuren van de ervaren technische adviseurs van G-vloeren. Naast praktische eisen houden zij voor u ook nauwlettend in de gaten, dat uw kunststof fabrieksvloer blijft voldoen aan alle technische- en wettelijke eisen die er binnen uw branche gelden voor een kunststof fabrieksvloer.

Een greep uit de voordelen van G-vloeren fabrieksvloeren:
  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Brandwerend en veilig
  • Vloeistofdicht
  • Stof- en allergievrij
  • Kras- en slijtvast
  • Snel belastbaar (binnen 2 uur)
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren
  • Top kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike