Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

G-vloeren voor een duurzame innovatieve fabrieksvloer

Wanneer we bij G-vloeren praten over fabrieksvloeren, dan hebben we het expliciet over fabrieksvloeren in fabriekshallen, magazijnen, ESD-ruimtes en werkplaatsen waar de unieke kunststof fabrieksvloeren van G-vloeren toe te passen zijn. Fabrieksvloeren zijn over het algemeen vloeren die met grote regelmaat te maken krijgen met zware (mechanische) belastingen en extreme invloeden van buitenaf zoals chemicaliën, hitte, vocht en zuren. Het spreekt dan ook voor zich, dat een fabrieksvloer hier tegen bestand moet zijn.

Omdat traditionele fabrieksvloeren niet aan alle eisen kunnen voldoen, wordt er veelal gekozen voor een maatwerk kunststof fabrieksvloer van G-vloeren. Waarom maatwerk? Elke industrie heeft zijn eigen gebruikerseisen, wensen en niet te vergeten zijn eigen machines en producten. Het is dan ook een must, dat wij eerst de eisen, voorschriften en wensen in kaart brengen, om tot de optimale fabrieksvloer te kunnen komen. Pas daarna kunt u van ons een offerte voor een maatwerk kunststof fabrieksvloer tegemoet zien.

Een EP gietvloer, EP coatingvloer of troffelvloer als fabrieksvloer

De kunststof fabrieksgietvloeren worden door de applicateurs van G-vloeren gemaakt van hoogwaardige producten en materialen. Onze naadloze maatwerk kunststof fabrieksvloeren zijn ijzersterk, stofvrij, vloeistofdicht, antislip, geluiddempend en stootvast. Bacteriën, vuil en stof krijgen hierdoor geen gelegenheid om uw kunststof fabrieksvloer te belasten. Daarnaast zijn de kunststof fabrieksvloeren van G-vloeren in elke kleurencombinatie leverbaar en kunnen er relatief eenvoudig belijningen, looppaden en bedrijfslogo’s geappliceerd worden.

Elke fabrieksvloer is origineel maatwerk

Een goed advies over de samenstelling van een fabrieksvloer is belangrijk. U hebt de keuze uit verschillende materialen zoals beton, cement of kunststof. Voor de binding biedt G-vloeren een verscheidenheid aan kunstharsen op basis van epoxy of polyurethaan. Voor de afwerking is de keuze van een topcoating belangrijk om slijtage van de fabrieksvloer tegen te gaan. Een trommelvloer biedt een fabrieksvloer met maximale bescherming tegen vocht en chemische stoffen.

Kleur is belangrijk in de afwerking van de fabrieksvloer

Looppaden, opslagruimtes en veiligheidsvoorzieningen worden tegenwoordig standaard op de fabrieksvloer gemarkeerd. Een gietvloer, als fabrieksvloer, wordt in kleur gegoten, waardoor de markeringen goed zichtbaar zijn en niet vervagen. Een totale oplossing ontstaat door verschillende gietvloeren te combineren in één fabrieksvloer.

Maak kosteloos gebruik van de technische adviseurs van G-vloeren

Om tot de ideale kunststof fabrieksvloer te komen kunt u kosteloos de expertise inhuren van de ervaren technische adviseurs van G-vloeren. Naast praktische eisen houden zij voor u ook nauwlettend in de gaten, dat uw kunststof fabrieksvloer blijft voldoen aan alle technische- en wettelijke eisen die er binnen uw branche gelden voor een kunststof fabrieksvloer.

Een greep uit de voordelen van G-vloeren fabrieksvloeren:
  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Brandwerend en veilig
  • Vloeistofdicht
  • Stof- en allergievrij
  • Kras- en slijtvast
  • Snel belastbaar (binnen 2 uur)
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren
  • Top kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten