Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kunststof vloer

Kies een kunststof vloer op maat bij G-vloeren BV

G-vloeren BV is de vloerspecialist op het gebied van toepassing en applicatie van hoogwaardige en duurzame kunststof vloeren. Een kunststof vloer heeft binnenshuis significante voordelen ten opzichte van reguliere afwerkingen zoals laminaat, plavuizen of tegels. De naadloze applicatie, de uitstekende slijtvastheid en het eenvoudige en efficiënte onderhoud van een kunststof vloer spreken eigenlijk voor zich. Bij G-vloeren BV kunt u elke kunststof vloer geheel op maat bestellen. Afhankelijk van de ondergrond en de gewenste kleur en al uw overige wensen, kunnen wij u de meest optimale kunststof vloer aanraden.

Omdat de afwerking superdun aan te brengen is, wordt de kunststof vloer vaak ingezet om bestaande betonvloeren een nieuwe uiterlijk te geven. Anders gezegd, kunststof vloeren zijn zeer geschikt voor renovatieprojecten, voor de restyling van winkelvloeren en voor de inrichting van kantoren. Maar er zijn meer eigenschappen van de kunststof vloer, eigenschappen waar u normaal niet direct aan zou denken. Denk aan toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen om een anti-allergeen oppervlak te krijgen dat vuil en bacteriën afstoot of denk aan bedrijven waar gewerkt wordt met gevoelige electronische apparatuur waar de kunststof vloer juist wordt ingezet om statische elektriciteit snel af te voeren. Het een paar voorbeelden om te illustreren dat een kunststof vloer meer kan zijn dan alleen een fraaie esthetische afwerking.

De esthetische kunststof vloer van polyurethaan

Een polyurethaan kunststof vloer is een naadloze afwerking die ontstaat door twee componenten samen te voegen. Polyurethaan wordt voor vele doeleinden gebruikt, vooral ook in de verfindustrie en voor de productie van lakken. Net als polyurethaan lakken is de PU kunststof vloer elastisch en watervast, kan deze in kleur worden aangemaakt door gebruik van pigmenten en geeft het kleur aan elke ruimte. De kunststof vloer van polyurethaan is in duizenden kleuren toe te passen en kan op hele creatieve manieren worden gebruikt. Door de toepassing van afbeeldingen of prints onder de topcoating kan een ruimte geheel op maat vorm worden gegeven en kunnen bijvoorbeeld logo's in de vloer worden meegenomen. Er bestaan in principe twee soorten PU kunststof vloeren, de aromatisch en de alifatische PU kunststof vloer. Deze laatste beschikt over grondstoffen die geen verbindingen aangaan met vloeistoffen en is een stuk UV-stabieler. Bij G-vloeren BV krijgt u dan ook 5 jaar garantie op de kunststof vloer van polyurethaan.

De extra sterke kunststof vloer van epoxy

Kunststof vloeren met als grondstof epoxy worden doorgaans gebruikt in industriële omgevingen waar veel wordt gewerkt met chemische vloeistoffen of waar een zeer hoge mechanische belasting voorkomt. Epoxy wordt nog steeds ingezet in de boten- en vliegtuigbouw om lichtgewicht composieten te vervaardigen. Een kunststof vloer van epoxy is stijf en scheurgevoeliger dan de kunststof vloer gemaakt van polyurethaan. Met dit type kunststof vloeren worden ook vloeistofdichte vloeren gemaakt ten behoeve van bodembescherming.

Kunststof vloeren

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike