Kunststofvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Voor een mooie en praktische kunststofvloer is G-vloeren de aangewezen specialist. We beschikken over een ruim assortiment kunststofvloeren die zowel waterdicht, naadloos als slijtvast zijn. Bovendien brengen we onze kunststofvloeren in honderden kleuren en verschillende oppervlaktestructuren aan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via 020 846 36 94 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan middels onderstaande button.

De verschillende kunststofvloeren die wij leveren

G-vloeren BV levert en appliceert een groot assortiment hoogwaardige kunststofvloeren. Afhankelijk van uw wensen, het ruimtegebruik en de noodzakelijke weerstand tegen de diverse belastingen, kunnen wij gericht een vloertype voor u uitzoeken. Of u nu particulier bent, ondernemer of winkelier, elke kunststofvloer moet aansluiten op de technische en esthetische eisen die u aan uw vloer stelt. Het kan gaan om een watervaste afwerking voor de badkamer maar even zo goed om het afwerken van een groot aantal m2 fabrieksvloer, voor elke toepassing hebben wij diverse kunststofvloeren in voorraad. G-vloeren BV levert hoogwaardige polyurethaan (PU) vloeren alsmede epoxyvloeren, grindvloeren en troffelvloeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het verduurzamen van vloeren, wanden en andere bouwkundige of constructieve elementen met speciale coatings. Ook voor het leveren en aanbrengen van bijzondere producten zoals woonbeton, pandomo en beton ciré kunt u bij ons terecht.

De voordelen van een kunststofvloer

Een kunststofvloer biedt veel gemak en heeft bovendien strakke looks doordat deze naadloos aangelegd wordt. Het naadloze karakter van de vloer laat iedere ruimte direct groter ogen. Voor bedrijvenkantorenwinkels en showrooms is een kunststofvloer de perfecte keuze, maar ook in woningen vindt u dit type vloer tegenwoordig veel terug. Hieronder sommen wij de belangrijkste voordelen van een kunststofvloer op:

  • Naadloos aangelegd, dus strakke looks
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in tal van kleuren

Kunststofvloer op maat

Tijdens de afwerking van een kunststofvloer kunnen wij met speciale eisen rekening houden. Denk hierbij niet alleen aan de kleur, maar bijvoorbeeld ook aan het toekennen van bijzondere eigenschappen als belijning, iconen, logo’s of kleurvakken. Bij G-vloeren kunnen we zelfs kunststofvloeren extra geluiddempend of antislip maken.

Eindeloos veel mogelijkheden met een kunststofvloer

Doordat onze kunststofvloeren vloeistofdicht zijn, past u deze ook toe in sanitaire ruimten of op een balkon. De slijt- en krasvastheid maakt onze kunststofvloeren bovendien zeer geschikt voor ruimtes waarin intensief gewerkt wordt of waar transportmiddelen vaak heen en weer rijden. Onze verschillende kunststofvloeren, zoals epoxy gietvloeren en polyurethaan vloeren, zijn tevens brandvertragend, anti-allergeen en kunnen in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Ruim 15 jaar professionaliteit in diverse soorten kunststofvloeren

Onze kunststofvloeren zijn te bezichtigen in heel Nederland. Klanten van G-vloeren BV komen uit diverse branches en disciplines. Ook voor woningbezitters en VVE’s zijn wij al ruim 15 jaar bezig om ruimtes te verduurzamen en interieurs te voorzien van een superieure esthetische ontwerpen. Onze kunststofvloeren worden geheel naadloos aangelegd en bieden een slijtvast- en krasvast oppervlak dat makkelijk is schoon te maken met water. Tevens zijn onze kunststofvloeren vuilafstotend, watervast en anti-allergeen, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor sanitaire ruimten. Het uitvoeringsprocedé voor de aanleg van onze kunststofvloeren verschilt per project. Alles is afhankelijk van de noodzakelijke preparatie van de bestaande vloeren waarop onze kunststof vloerafwerkingen worden aangebracht.

Kunststofvloeren en de inkoop van grondstoffen

De kwaliteit van onze kunststofvloeren is afhankelijk van de door ons ingekochte grondstoffen zoals de diverse componenten (PU en epoxy) alsmede hoogwaardige pigmenten en vulstoffen. Door continue kwaliteitscontrole blijven onze kunststofvloeren over hun voordelige eigenschappen beschikken en kunnen consumenten en ondernemers ervan op aan dat ook hun specifieke kunststofvloer voor jaren zijn kleur en structuur behoudt. De kwaliteit van onze kunststofvloeren wordt voortdurend gemeten. Wij hebben vaste contracten met bekende nationale en internationale leveranciers van kunststof vloergrondstoffen. Meer over de berekening van onze gietvloer prijs per m2 leest u hier.

Een kunststofvloer gaat mee met de trend

Particulieren en ondernemers kiezen steeds vaker voor kunststofvloeren door hun robuustheid, onderhoudsarme toepassing en uitgebreide mogelijkheden in kleur en structuur. De trend naar gestileerde vorm gegeven interieurs zet zich ook in de toekomst voort. Kunststofvloeren bieden een neutrale achtergrond voor andere inrichtingselementen zoals meubilair, verlichting en wandafwerking.

Veelgestelde vragen over de kunststofvloer

Wat is de prijs van een kunststof vloer?

De prijs van een kunststofvloer is afhankelijk van het soort materiaal waar wij de vloer mee aanbrengen. Daarnaast speelt het aantal vierkante meter uiteraard een rol. Ook specifieke afwerkingen tellen mee voor het bepalen van de prijs van kunststofvloeren.

Hoe brengen jullie een kunststofvloer aan?

Het aanbrengen van een kunststofvloer gebeurt aan de hand van een specifieke werkproces. De aard van de kunststofvloer en van de ondergrond bepaalt wat de werkwijze is. Bijvoorbeeld bij een PU kunststofvloer het voorbehandelen van de ondergrond, aanbrengen van een primer en schraplaag en de kunststofvloer zelf. Daarna vindt er nog een afwerking plaats met coating.

Hoe weet ik welke kunststofvloer geschikt is?

Daar helpt onze adviseur u uiteraard graag bij. Wij hebben voor elke toepassing voor bedrijven en particulieren een geschikte kunststofvloer beschikbaar. Bel maar voor meer informatie of maak een afspraak.

Kan ik een kunststofvloer over mijn bestaande vloer aanbrengen?

Er zijn verschillende kunststofvloeren die over bestaande vloeren zijn aan te brengen. Bijvoorbeeld een gietvloer over een tegelvloer of over een houten vloer.

Is een kunststofvloer gevoelig voor beschadigingen?

Onze kunststofvloeren zijn in de eerste plaats slijtvast. Dat neemt echter niet weg dat een kunststofvloer gevoelig kan zijn voor bijvoorbeeld krasjes. Daar is wat tegen te doen door meubelviltjes onder meubelen te plakken. Als u dan met het meubel over de kunststofvloer schuift, komen er geen krasjes.

Wat is voor particulieren een populaire kunststofvloer?

Een van de populaire kunststofvloeren voor particulier gebruik is onze polyurethaan gietvloer. Deze is in alle kleuren leverbaar, modern en tijdloos, praktisch in gebruik en ook nog eens duurzaam.

Wat is typisch een industriële kunststofvloer?

Een van onze kunststofvloeren die veel toegepast wordt in de industrie betreft de epoxygietvloer. Ook epoxycoating is populair om grote oppervlakken van een beschermende vloerafwerking in iedere gewenste kleur te voorzien.

In welke kleuren zijn kunststofvloeren leverbaar?

Kunststofvloeren van G-vloeren zijn in iedere denkbare kleur leverbaar. Bovendien geldt er voor alle kleuren dat er zowel lichte als donkere tinten van beschikbaar zijn.

Hoe onderhoud ik een kunststofvloer?

Het onderhoud van een kunststofvloer bestaat vooral uit de gewone schoonmaak, zoals stofzuigen, stofwissen en dweilen. Er is geen sprake van het uitvoeren van groot onderhoud.

Hoe bescherm ik mijn kunststofvloer in huis het beste tegen krasjes?

Door een schoonloopmat bij de entree te leggen. Dat voorkomt dat steentjes onder de schoenzolen krasjes op de kunststofvloer veroorzaken. Ook het gebruik van meubelviltjes is aan te raden.

Kan ik gewoon bij jullie binnenlopen voor een kunststofvloer?

Wij werken in onze showroom op basis van afspraken. Dat garandeert dat wij altijd ruim de tijd voor u nemen om uw wensen te bespreken en u van passend advies te voorzien. Overigens is het online mogelijk om een offerte voor een kunststofvloer aan te vragen.

Kunststofvloer advies

G-vloeren adviseert u graag over het samenstellen van uw nieuwe kunststofvloer. Maak een afspraak voor het bezoeken van onze showroom, waar wij u graag professioneel advies geven over het samenstellen van uw ideale op maat gemaakte kunststofvloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten