Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Bent u op zoek naar een unieke, opvallende en duurzame woningvloer? Bij G-vloeren kunt u terecht voor diverse moderne vloeren voor uw woning. Wij leveren gietvloeren, grindvloeren, woonbeton vloeren en coatingvloeren. Daarnaast zijn er verschillende subtypes en combinaties leverbaar, maar deze vier vloeren zijn het meest gangbaar voor een woonhuis. We vertellen u graag meer over de verschillende vloeren.

Wilt u liever persoonlijk advies over de perfecte vloer voor uw woning? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur bereikbaar via 020 – 846 36 94 of via info@g-vloeren.nl

Gietvloer

Een gietvloer is een naadloze kunststof vloer. Gietvloeren worden gegoten op de ondervloer en afgewerkt met een coating of een lak. Een gietvloer is leverbaar in twee materiaalsoorten: polyurethaan en epoxy. De vloer is beschikbaar in elke denkbare kleur en elk design. U kunt de vloer dus volledig naar eigen smaak ontwerpen. Zo weet u zeker dat de vloer in uw interieur past.

Grindvloer

Grindvloeren hebben een natuurlijke uitstraling door het gebruik van grind. De vloer is leverbaar in verschillende steendiktes en in elke RAL-kleur. De robuuste vloeren zijn zeer slijtvast en passen op elke ondervloer. Een grindvloer kan gecombineerd worden met een gietvloer om de vloer te voorzien van een design coating.

Woonbeton vloer

Woonbeton bestaat uit een mengsel van schoongebrand zand, vulstoffen, mineralen en pigmenten. De vloer is slijt- en watervast. Een woonbeton vloer is leverbaar in alle denkbare kleuren. U bent dus niet gebonden aan de grijze kleur van het beton. Een woonbeton vloer is daarnaast te combineren met speciale kwarts en pigmenten, waarmee u een prachtige oppervlaktestructuur kunt creëren.

Coatingvloer

Coatingvloeren lijken in veel aspecten op gietvloeren. Bij een coatingvloer wordt er een dunne coating van polyurethaan of epoxy aangebracht. Door de dunne laag is de vloer goedkoper dan een complete gietvloer. Het maakt de vloer echter ook kwetsbaarder.

Een woningvloer van G-Vloeren, net even anders!

Uitgekeken op laminaat of parket? Een woningvloer van G-vloeren zal uw gasten en bezoekers gegarandeerd imponeren. Onze gietvloeren zijn perfect als woningvloer. Ze zijn duurzaam, voelen comfortabel aan en zijn geheel naar eigen wens samen te stellen.

De experts van G-vloeren bieden voor elk project advies op maat. Eenmaal gekozen en gelegd, hebt u een unieke woningvloer in huis die ook nog eens tijdloos is en makkelijk te reinigen. Een woningvloer van G-Vloeren is uniek, aantrekkelijk geprijsd en ziet er prachtig uit!

Nieuwsgierig geworden naar een woningvloer van G-Vloeren?

Neem eens een kijkje op onze website en laat u inspireren door de schitterende mogelijkheden die wij op het gebied van woningvloeren te bieden hebben.

Liever persoonlijk contact? Onze medewerkers staan voor u klaar! Bijvoorbeeld in onze showroom in Amsterdam, waar u een goede impressie krijgt van de mogelijkheden voor uw woningvloer (alleen op afspraak).

Telefonisch informeren wij u ook graag over uw toekomstige woningvloer. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 846 36 94. Per e-mail kunt u ons bereiken via info@g-vloeren.nl

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten