Woningvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bent u op zoek naar een unieke, opvallende en duurzame woningvloer? Bij G-vloeren kunt u terecht voor diverse moderne vloeren voor uw woning. Wij leveren gietvloeren, grindvloeren, woonbeton vloeren en coatingvloeren. Daarnaast zijn er verschillende subtypes en combinaties leverbaar, maar deze vier vloeren zijn het meest gangbaar voor een woonhuis. We vertellen u graag meer over de verschillende vloeren.

Wilt u liever persoonlijk advies over de perfecte vloer voor uw woning? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur bereikbaar via 020 – 846 36 94 of via info@g-vloeren.nl

Gietvloer

Een gietvloer is een naadloze kunststof vloer. Gietvloeren worden gegoten op de ondervloer en afgewerkt met een coating of een lak. Een gietvloer is leverbaar in twee materiaalsoorten: polyurethaan en epoxy. De vloer is beschikbaar in elke denkbare kleur en elk design. U kunt de vloer dus volledig naar eigen smaak ontwerpen. Zo weet u zeker dat de vloer in uw interieur past.

Grindvloer

Grindvloeren hebben een natuurlijke uitstraling door het gebruik van grind. De vloer is leverbaar in verschillende steendiktes en in elke RAL-kleur. De robuuste vloeren zijn zeer slijtvast en passen op elke ondervloer. Een grindvloer kan gecombineerd worden met een gietvloer om de vloer te voorzien van een design coating.

Woonbeton vloer

Woonbeton bestaat uit een mengsel van schoongebrand zand, vulstoffen, mineralen en pigmenten. De vloer is slijt- en watervast. Een woonbeton vloer is leverbaar in alle denkbare kleuren. U bent dus niet gebonden aan de grijze kleur van het beton. Een woonbeton vloer is daarnaast te combineren met speciale kwarts en pigmenten, waarmee u een prachtige oppervlaktestructuur kunt creëren.

Coatingvloer

Coatingvloeren lijken in veel aspecten op gietvloeren. Bij een coatingvloer wordt er een dunne coating van polyurethaan of epoxy aangebracht. Door de dunne laag is de vloer goedkoper dan een complete gietvloer. Het maakt de vloer echter ook kwetsbaarder.

Een woningvloer van G-Vloeren, net even anders!

Uitgekeken op laminaat of parket? Een woningvloer van G-vloeren zal uw gasten en bezoekers gegarandeerd imponeren. Onze gietvloeren zijn perfect als woningvloer. Ze zijn duurzaam, voelen comfortabel aan en zijn geheel naar eigen wens samen te stellen.

Zo maakt u de keuze voor een woningvloer

Het is bij het maken van een keuze voor een woningvloer belangrijk uw wensen in kaart te brengen. Uiteraard is het mogelijk dat onze adviseur u daarbij concrete ondersteuning biedt door met u mee te denken. Bij het maken van een keuze is het onder meer van belang voor welke ruimte de vloer bestemd is. Of dat u wellicht de woningvloer door de hele woning wilt laten aanbrengen. Overigens behoort een combinatie van onze woningvloeren in uw huis eveneens tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld door in de woonkamer woonbeton te leggen en een gietvloer in de hal en slaapkamers aan te laten brengen. Wat dat betreft zijn er allerlei combinaties mogelijk en is uw hele woning op deze manier te voorzien van een duurzame woningvloer van G-vloeren.

Praktische aspecten

Onze woningvloeren hebben bepaalde overeenkomsten en dat is dat deze allemaal praktisch in gebruik zijn. Wat dat betreft heeft u dan ook de mogelijkheid om vooral op het gewenste design, materiaal en uitstraling te letten. Ale woningvloeren die wij aanbieden zijn naadloos en daardoor praktisch en hygiënisch. De stijl varieert wel per woningvloer. Woonbeton staat wat dat betreft voor tomeloze exclusiviteit en een gietvloer voor een strakke en moderne eenheid. Een grindvloer bevindt zich wat stijl betreft weer op een ander niveau en is stoer, authentiek of juist heel elegant.

Keuze voor feel & look

Bij het uitzoeken van een woningvloer maakt u een keuze voor de feel & look. Dat zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij uw keuze. In een industrieel interieur past bijvoorbeeld een grindvloer met dikke korrels perfect, maar dat geldt ook voor een gietvloer die in betonlook is uitgevoerd. Wilt u een meer klassieke stijl met de nadruk op een exclusieve uitstraling dan is woonbeton wellicht de perfecte woningvloer. Overigens zijn onze woningvloeren zo samen te stellen dat deze altijd binnen de meest uiteenlopende interieurstijlen passen. Dus ook bij een vintage interieur net zoals bij een landelijke stijl of bij een woonkamer die voorzien is van een Scandinavisch interieur. Uiteraard is het mogelijk om uw interieurstijl aan ons voor te leggen in combinatie met uw wensen. Dan zijn wij in staat om vanuit onze ervaring samen met u te bedenken wat de beste opties voor de gewenste feel & look zijn.

Woningvloer: kleur en design

Het type woningvloer dat u kiest, bepaalt de sfeer, maar dat geldt evengoed voor de kleur en het gewenste design. Daarom is het ook belangrijk om alvast na te denken over de kleur en het design. Onze woningvloeren zijn in allerlei kleuren uitvoerbaard en bovendien is het design daarin aanpasbaar. Een gietvloer is bijvoorbeeld standaard in een kleur uit te voeren of in een duo kleur. Door twee kleuren te mengen ontstaat de DUO gietvloer en krijgt u een woningvloer met een levendig effect. Het is mogelijk om alvast inspiratie op te doen over de gietvloer kleuren en designs. Uiteraard is onze showroom eveneens een bron van inspiratie om de ideale kleur te kiezen voor uw woningvloer.

De experts van G-vloeren bieden voor elk project advies op maat. Eenmaal gekozen en gelegd, hebt u een unieke woningvloer in huis die ook nog eens tijdloos is en makkelijk te reinigen. Een woningvloer van G-Vloeren is uniek, aantrekkelijk geprijsd en ziet er prachtig uit!

Nieuwsgierig geworden naar een woningvloer van G-Vloeren?

Neem eens een kijkje op onze website en laat u inspireren door de schitterende mogelijkheden die wij op het gebied van woningvloeren te bieden hebben.

Liever persoonlijk contact? Onze medewerkers staan voor u klaar! Bijvoorbeeld in onze showroom in Amsterdam, waar u een goede impressie krijgt van de mogelijkheden voor uw woningvloer (alleen op afspraak).

Telefonisch informeren wij u ook graag over uw toekomstige woningvloer. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 846 36 94. Per e-mail kunt u ons bereiken via info@g-vloeren.nl

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten