Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Woningvloer

Bent u op zoek naar een unieke, opvallende en duurzame woningvloer? Bij G-vloeren kunt u terecht voor diverse moderne vloeren voor uw woning. Wij leveren gietvloeren, grindvloeren, woonbeton vloeren en coatingvloeren. Daarnaast zijn er verschillende subtypes en combinaties leverbaar, maar deze vier vloeren zijn het meest gangbaar voor een woonhuis. We vertellen u graag meer over de verschillende vloeren.

Wilt u liever persoonlijk advies over de perfecte vloer voor uw woning? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur bereikbaar via 020 - 846 36 94 of via info@g-vloeren.nl.

Gietvloer

Een gietvloer is een naadloze kunststof vloer. Gietvloeren worden gegoten op de ondervloer en afgewerkt met een coating of een lak. Een gietvloer is leverbaar in twee materiaalsoorten: polyurethaan en epoxy. De vloer is beschikbaar in elke denkbare kleur en elk design. U kunt de vloer dus volledig naar eigen smaak ontwerpen. Zo weet u zeker dat de vloer in uw interieur past.

Grindvloer

Grindvloeren hebben een natuurlijke uitstraling door het gebruik van grind. De vloer is leverbaar in verschillende steendiktes en in elke RAL-kleur. De robuuste vloeren zijn zeer slijtvast en passen op elke ondervloer. Een grindvloer kan gecombineerd worden met een gietvloer om de vloer te voorzien van een design coating.

Woonbeton vloer

Woonbeton bestaat uit een mengsel van schoongebrand zand, vulstoffen, mineralen en pigmenten. De vloer is slijt- en watervast. Een woonbeton vloer is leverbaar in alle denkbare kleuren. U bent dus niet gebonden aan de grijze kleur van het beton. Een woonbeton vloer is daarnaast te combineren met speciale kwarts en pigmenten, waarmee u een prachtige oppervlaktestructuur kunt creëren.

Coatingvloer

Coatingvloeren lijken in veel aspecten op gietvloeren. Bij een coatingvloer wordt er een dunne coating van polyurethaan of epoxy aangebracht. Door de dunne laag is de vloer goedkoper dan een complete gietvloer. Het maakt de vloer echter ook kwetsbaarder.

Een woningvloer van G-Vloeren, net even anders!

Uitgekeken op laminaat of parket? Een woningvloer van G-vloeren zal uw gasten en bezoekers gegarandeerd imponeren. Onze gietvloeren zijn perfect als woningvloer. Ze zijn duurzaam, voelen comfortabel aan en zijn geheel naar eigen wens samen te stellen.

De experts van G-vloeren bieden voor elk project advies op maat. Eenmaal gekozen en gelegd, hebt u een unieke woningvloer in huis die ook nog eens tijdloos is en makkelijk te reinigen. Een woningvloer van G-Vloeren is uniek, aantrekkelijk geprijsd en ziet er prachtig uit!

Nieuwsgierig geworden naar een woningvloer van G-Vloeren?

Neem eens een kijkje op onze website en laat u inspireren door de schitterende mogelijkheden die wij op het gebied van woningvloeren te bieden hebben.

Liever persoonlijk contact? Onze medewerkers staan voor u klaar! Bijvoorbeeld in onze showroom in Amsterdam, waar u een goede impressie krijgt van de mogelijkheden voor uw woningvloer (alleen op afspraak).

Telefonisch informeren wij u ook graag over uw toekomstige woningvloer. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 846 36 94. Per e-mail kunt u ons bereiken via info@g-vloeren.nl.

Antislipvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike